- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
válasz
@matthew@ #7409 üzenetére
Nálam nem igazán.
Alkalmazások hirtelen kidobnak( Safari, Chrome), ha nem a home gombbal zárok be egy appot néha előfordul hogy lefagy az egész. Nem mindig fordul el a kijelző és olyan is van hogy amikor feloldom a képernyőt, abban a pillanatban lefagy az egész.
De hogy pozitívumot is írjak, jobb lett az akkumulátor idő. -
válasz
@matthew@ #7237 üzenetére
Szerintem ez gyári 12 hónap gari.
Idézet a honlapról:
"Jótállási időtartamok:
1 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
2 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
+ díjmentes Premium Assistance szolgáltatás
Az alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia"Szerk: Nyugodtan megveheted itt.
-
válasz
@matthew@ #7235 üzenetére
Igen, amennyiben új, bontatlan, fóliás dobozos készülékről beszélünk.
Ha a doboz bontott és csak a készülék fóliás, akkor lehet, hogy garanciában cserélt készülékről van szó. Ezekre, ha kevesebb mint 3 hónap volt hátra a csere időpontjában a gariból, akkor 3 hónap garit ad az Apple a csere időpontjától számítva. Megint más a helyzet, ha hivatalos magyar viszonteladótól származott a cserélt készülék - de ezt nem tudom pontosan.
Linkeld be és szívesen "megszakértjük" Neked látatlanba, a felelősséget kizárva
Itt tudod megnézni egy adott készülék garanciáját a szériaszám alapján: [link]
-
válasz
@matthew@ #7233 üzenetére
Nem bántásból
, picit olvass bele az itteni iPad topikokba, hetente feljön ez a kérdés.
Minden iPad gyári Apple világgaranciával jön.
(Amikor a sufnit felhívod, hogy neked a bolti garanciás (= olcsóbb) készülék kell, akkor jó eséllyel azt a választ fogod kapni, hogy az elfogyott csak az Apple garis van X ezer Ft-tal többért. És persze ugyanazt a készüléket fogja adni.)
-
válasz
@matthew@ #7231 üzenetére
8.1.x van rajta; bugok tekintetében ne tekintsd mérvadónak a véleményem, iOS 6-nál kezdtem csak iPadot használni.
A 6-os tetszett megjelenésre a leginkább, az azóta megjelent verziók fícsöreit nem igazán használom ki (a telefonom droid, laptopom Win7-es).
Air szvsz jól elvan a 8-assal, a legnagyobb gondom, hogy a Safari újratöltögeti az oldalakat, erről itt az az általános vélekedés, hogy kevés bele az 1 GB RAM. Ennek okán már várom, hogy megérkezzen az Air2-m.Ettől függetlenül az Air összességében nagyon jó, én iPad2-vel is elégedett voltam iOS 7-en, leszámítva a képernyő felbontását.
(OFF rész: A Vanilla (= tiszta) Android 4.4.4 se nagyon kutyább az iOS 8-nál.)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
@matthew@ #7216 üzenetére
2 napot nálam minden esetben kibírt, még ha sokat játszottam rajta, akkor is, pedig sokat használom, 60-70%-ban kiváltotta a gépemet.
Nekem most 8.1.2-vel eléggé instabil a mobilom és az iPadem is. Volt HR, respring, app fagyás, szaggató animációk és bugok is. Nem mondom, hogy nem idegesít, de nem tudok mit csinálni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged