- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy barátságos de biztos vagyok benne hogy te sem fogod tudni elsőre így felrakni. Túl nagy felület ez ahhoz hogy 100%-ig kiküszöböljük a bubikat, a láthatatlan szöszökről nem is beszélve.
ForRedGlory
Az lesz, iPhone-nál is így csináltam anno és tökéletes lett, igaz kisebb felület. -
Vasinger!
nagyúr
Én szerintem az Air hardveresen nagyon rendben van. Véleményem szerint még jó pár évig ki fog szolgálni. Ha touch ID valóban nem érdekel, akkor lehet jobb választás az Air. Azt mondjuk nem tudom, hogy megjelenéskor fogja e csökkenteni a régebbi szériák árait az Apple, mint a 6 megjelenésekor.
Ram az egy érdekes kérdés, nekem végig 900 Mb felett eszik az Air úgy is, ha nem fut semmi se előtérben, tehát ha 2 GB lenne, akkor valószínűleg azt is megenné gond nélkül, fura a memóriakezelése az iOS-nek, nem olyan egyszerű, mint Windowsnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest