- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
-
pergabb
senior tag
Annyira minimális a dolog, hogy gondoltam ott az 1 év gari, rosszabbodna akkor majd bemegyek, amúgy szerintem más észre sem venné. Kényes vagyok az új dolgokra, mindig kritikusan állok hozzá és hülyére elemzem, lehet más észre sem vette volna
de tény, hogy a kijelző bal oldalán teljesen a szélén picit szürkésebb beütése van a fehérnek. Színes háttér mellett az ember alig figyelne fel rá, a legtöbb esetben pedig a kijelzőn található tartalmat nézik, vagy az esetek 99%-ában az amúgy bal oldalon levő értesítési sáv elvonja a figyelmet. A legegyszerűbb egy hosszú záridős fotót készíteni róla de nem merek
mert akkor minden egyéb dolog is feltűnne a képen
Anno samu s2-nél volt durva foltosodás, brutál dolgok jöttek ki a képen
-
vadászcsiga
félisten
Nem baj, nekem az Y úgy sem tetszik. Ha veszek vagy apple smart cover-t, vagy azt az általam linkelt ozakit case-t.
Azt sajnálom hogy 2 hete a vosendorfi conradban nem vettem meg 20€-ért valami saját márkás fehér case-t. Azért hagytam ott mert semmi info nem volt a dobozon, sleep/wake, semmi, viszont velúr szerű volt az a része ami ráfekszik a kijelzőre.
-
bundli
tag
Nem villantani akarok vele, mert nem az a típus vagyok, inkább tényleg a legjobbat akarom venni, ami az igényeimnek megfelel és ne kelljen fél-1 év után cserélni, mert már nem jön rá szoftver stb.
Jó lenne megnézni élőben egy iPad 2-t, iSamurai-t lehet majd beütemezek egy látogatást, de elég nehéz manapság találni ilyet, ha retinább kijelzője lenne, nem gondolkoznék, biztos megvenném.
Egyébként nálam tartalomfogyasztásra lenne főképp, nem pedig tartalom létrehozásra.
-
bundli
tag
Súlya nem különösebben érdekel az a kb. 2-300 gamm nem oszt nem szoroz, ha beteszek egy üdítőt a táskámban már több súlyt viszek, mint egy Air
Ha fél-1 kiló különbség lenne közöttük, akkor azt mondom, hogy valóban megéri a dolog, ha úgy van.
De amennyiben tényleg ennyire elenyésző a különbség aprón, akkor valóban érdemesebb az Air-t venni.
Mivel az idő nem sürget, mikorra várható esetleg árcsökkenés? WWDC bejelentéskor szoktak csökkenni a régi szériák árai?
-
ZoliBen
tag
Végülis leütöttem vaterán egy használt 32GB-os Wifi-s verziót, amin még van apple garancia, és újszerű (karc- és egyéb sérülésmentes) Talán kedden vagy szerdán jön majd meg. (már nagyon várom, a családtól kaptam egy Steve Jobs önéletrajzot, addig befejezem a kiolvasását
)
-
Süvi
őstag
Nem teljesen sufnyi, de olyan. .
Eszméletlen volt az a 6.000Ft-os ár, mert egyébként 25.000Ft -
Süvi
őstag
Sajnos nem volt készleten 32GB. Rendelnének, de jó, hogy szóba került a Partnero, mert ha az megbízható és jó cég, akkor nem várok.Írtam nekik levelet: "minden apple termék ami a weboldalon van gyári garanciás"
Valóban jó áron vannak a T-mobil-nál
Mi sajnos Vodafone-sok vagyunk és ott csak 16GB-os van.Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Tényleg nem működik? -
univerzita
addikt
Aszt jól tetted hogy még rajtahadtad fél órát mert amikor ipadtötéskor megjelenik hogy 100% akkor valójában még nincs 100%- kon. Est ha hasnálnál Battery Doctor appot(ingyen a storban) az nagyon jól mutat a feltöltési fojamatot és amikor télleg 100% - kon van akkor hangal figyelmestet. A lényeg az hogy mielöt rátesed töltöre elkel indítani a programot. Szerintem jó app.
-
erdoke
titán
Számol minden aktivitást, pl. azt is, amikor a leveleket hívogatja le. Éppen ezért minél tovább nek nyúlsz hozzá, annál több "használat" jön össze a végére. Megnézném azt, hogy valakinek 1/4-1/2 fényerőn használva összejön a 17 óra mondjuk másfél nap alatt. Az Apple által ígért 10 órát viszont konstans 1/2 fényerőn is tudja, akár egy nap alatt teljesítve.
-
Mister_X
nagyúr
Este letöltöttem én is az Asphalt 8-at, most a buszon próbáltam egy próbakört menni. Szép, a játékmenet meg tipikus Asphalt. A Real Racing 3 is nagyon jól néz ki.
Én sem bántam meg, hogy megvettem az én példányom, annyi hasznos dolog van rá, ami már droidon sincs.
Iskolában meg is kaptam az egyik intelligenstől, hogy milyen hülye vagyok, amiért Apple-t vettem, amikor ennyiért bőven lehetett volna valami négymagos droidos hulladékvasat venni. Bicskanyitogató stílusban, persze. Aztán leoltották a többiek, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire jónak láttja. Ő úgyis a kínai telefonjára esküszik, úgyhogy nekem mindegy.
-
Urban Terror
tag
Én is így voltam vele, mert az usa importra min 2 hetet kellett volna várni (ha az akkori infókból kiindulva a gariztatástól eltekintek). Nekem meg azonnal kellett.
Egyébként nem az üzeltedet akartam rontani, csak tisztázni akartam egy olyan dolgot, amiben magam sem voltam 100% biztos. A 99 áfás számlával hihetetlenül jó ár. Abból ha viszajön az áfa, akkor olyan alacsony a nettó ár, hogy nem is értem hogy éri meg. -
i.attila
tag
Szerintem jobban jársz egy NAS-sal. Én is vettem egy asus rt n16 routert 2 usb porttal, és kötöttem rá külsõ vinyót, de sosem volt tökéletes. Hosszútávon a leg költséghatékonyabb, ha átgondolod mire van szükséged és veszel célhardvert. Nekem a 3 terás NAS 60 körül volt, de minden elfér rajta, és tudja kezelni a samsung TV, LG mobil, win-es asztali gép és linuxos netbook is.
-
Ki futottam az időből.
Szóval csak az a gáz, hogy ez már a vámmentes értek határon felül van postával es nem hiszem ,hogy az amerikaiak hajlandóak lennének kamu értéket megadni a számlán. Kínaiaknál ez abszolút nem gond, sőt magátol értetődő.
Macally azért macally, ilyenem volt az első iPademen, tuti cucc. -
Szabikaa20
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest