- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfecthet
csendes tag
Üdv,valaki tudna segíteni?Az összes eszközön,ha szeretnèk hangszín szabàlyzót kivàlasztani,akkor hiàba lèpegetek,semmi nem vàltozik,csak ha ràlèpek a kèső èjszakàra előbb,ès utàna vàlasztok.Ez mitől van?Valami bug?elèg vicces...üdv
-
perfecthet
csendes tag
Üdv,2 bajom van,tudna esetleg segíteni valaki?Emailek nem jönnek meg automatikusan,csak ha lehúzom a bal oldali sàvot a frissítèshez.Eddig nem volt ilyen bajom soha,jöttek simàn az emailek.A màsik problèma,hogy sem a minin,sem az airen,sem az i5ön nem mutatja az akkunàl a hasznàlati időt,ugyan annyi a kèszenlèt,mint a hasznàlat.Ez beàllítàsi gond lehet?Eddig ez sem volt. Üdv
-
perfecthet
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #3432 üzenetére
ezzel én is így vagyok
-
perfecthet
csendes tag
Üdv,ez jó részidőnek számít szerintetek?használat 1 nap 2 óra,készenlét 1 nap 12 óra.Üdv
-
perfecthet
csendes tag
Üdv.Használ valaki zseb wifit?Vettem egy Huawei-t,mert van 5 eszköz is,amit használ a család út közben.Esetleg nem tudjátok,hogy a routerben elhelyezett memoria kártyára mentett filmeket hogy tudom megnézni az air-en?Vna vlc is,meg Nplayer is a gépen.Köszönöm,üdv
-
perfecthet
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #3183 üzenetére
Köszi,de ez nem eredeti szerintem.De javíts ki,ha az.Néztem én is ebay-t,de szerintem ezek a 25ezresek nem eredetiek.EZ viszont az,csak nincs nekik pont:
http://www.replacebase.co.uk/ipad-5--air-5th-generation---wi-fi--cellular-parts-348-c.asp
üdv -
perfecthet
csendes tag
Üdv.Sikerült lezúznom az AIR-em üvegjét pár napja,de sajnos sehol nincs készleten,ahol lenne,ott meg 50 ezer ft-ot mondtak rá meg 1 hetet.Kicsit sokallom egy kínai utángyártottért,mikor a gyári glass 25 ezer Angliában,de nincs jelenleg raktáron.Esetleg valakinek van valami tippje?köszi,üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged