- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
-
Szabikaa20
őstag
válasz
teguran #4221 üzenetére
Több memória(RAM),ujlenyomat olvasó,A8 as proci vagy hasonló,kisebb akksi nagyobb üzemidövel,iOS8...Sofware es újitasok szinten...
En mit újítanék?...Több memória..esetleg SD kártya,ujjlenyomat olvasó,nagyobb akksi nagyobb üzemidövel,progi letöltésekor ne kelljen mindig beírni az apple id-t,legalább 8mgpx-el fényképezögép vakuval,olcsóbb ár...
-
nofi
addikt
válasz
teguran #4221 üzenetére
Szerintem ősszel jelenthetik be. Biztosan megkapja az ujjlenyomat-olvasót, esetleg valamivel jobb kamerát és processzort is szoktak újítani modellenként.
Hardverileg nem számítok semmi extrára, szoftveres újításokat várok igazán.Én mit újítanék?
Eltörölném a 16-os modelleket és iPadnél az induló modell 32-es lenne, természetesen a 16-os árában. (Ilyen tuti nem lesz)
Memóriabővítést szokták még felhozni, de szerintem a jelenlegi is elegendő lehet további optimalizálással. -
Gadgetfan_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest