Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
pergabb #4727 üzenetére
bevittem boltba, mondták ilyet még nem láttak, elment Hollandiába nyaralni és 2-3 munkanapon belül visszaküldenek egy szögre ugyan olyat, amit ugyan onnan szállítottak be, ugyan az adta hozzá az alkatrészeket stb. Gari pedig újraindul.. Lehet kellett volna várni vele még fél évet
-
pergabb
senior tag
Annyira minimális a dolog, hogy gondoltam ott az 1 év gari, rosszabbodna akkor majd bemegyek, amúgy szerintem más észre sem venné. Kényes vagyok az új dolgokra, mindig kritikusan állok hozzá és hülyére elemzem, lehet más észre sem vette volna
de tény, hogy a kijelző bal oldalán teljesen a szélén picit szürkésebb beütése van a fehérnek. Színes háttér mellett az ember alig figyelne fel rá, a legtöbb esetben pedig a kijelzőn található tartalmat nézik, vagy az esetek 99%-ában az amúgy bal oldalon levő értesítési sáv elvonja a figyelmet. A legegyszerűbb egy hosszú záridős fotót készíteni róla de nem merek
mert akkor minden egyéb dolog is feltűnne a képen
Anno samu s2-nél volt durva foltosodás, brutál dolgok jöttek ki a képen
-
pergabb
senior tag
Valaki tapasztalta már, hogy bal oldalt kicsit szürkésebb a kijelző?
ha az egészt nézem egyben, fehér háttér, 100% a max, akkor bal oldalon kb 1cm-es sávban, mint ha csak 98%lenne a fehér. Minimális, alig észrevehető eltérés, kicsit gradient hatású, mint ha balról indulna a 98% és átmenne 100%-ba a fehér utána. Gyakorlatilag nem zavaró csak a tudat, mert még új
Erre vki vmit? -
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, vásárlás előtt állok és érdekelne az air és mini közötti különbség.
Számomra sokkal szimpatikusabb a mini, hordozhatóbb, de írtátok a kijelző rosszabb. Az hogy van egy 10% különbség telítettségben nem gond, így is elég színes szerintemViszont volt aki azt írta sárgás a kijelző, kevésbé fényerős, stb. Igazából az ilyen gyerekhibái érdekelnének a dolgoknak, hogy melyiknél mi fordul elő, mire számítsak, összességében melyik éri meg jobban. Amennyiben a méret a döntő akkor nekem tényleg a mini lenne a szimpatikusabb (persze a retina)
Válaszolna pár ember és kifejtené a véleményét azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged