- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas #3900 üzenetére
Na van neked elég bajod úgy látom.
Az árgép az első amit megnézünk Nem az árgépes elsőkről van szó!..de ez már mellékes is.
Hivatalosan az ár most is 149900.-ft már ha 16GB only wifi-ről beszélünk...de ez is mellékes a többi már mókolás az áfával ezt ismét elnézted.
Az hogy a céged hogyan fizet senkit nem érdekel az egy dolog a kereskedelem egy tényezője én kiskerről beszélek!
Na látod hogy megtalálod az olcsó árakat csak fel kell állni a fotelből!
Jaaa...fekete nincs az airből csak hogy tisztázzuk! -
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas #3892 üzenetére
??
Mi a BAJ? bal lábbal keltél?kérdezel olyasmit ami már akkor is furcsa és ellentmondásos amikor leírtad!!
Futárnak fizetni?..mi ezzel a baj?,ha ugyan annyiba kerül mint utalás esetén nincs semmi gond!
A második részre: Teljesen hivatalosan,gyári garanciával, áfás számlával DE ha lehet féláron!!!!Ja és még utalni is szeretnél!
Az árgép pedig evidens ez esetben, hiszen ott látható azért a legtöbb forgalmazó aki valamelyest ellenőrizhető terméket kínál,számlával garanciával.
Szóval nem értem a felháborodásod??Segítünk aztán megsértődsz,.... mert magadtól még a nettó árat sem vágod egyből??..vagy nem is értem mire céloztál a 100000.-ft-vel??
Mellesleg kb. 25 éve kereskedem és főleg nem fotelből!! -
pedrő
aktív tag
válasz
_ntamas #3894 üzenetére
Szia!
Mi ujmobilshop-éktól vettünk egy 16 gigás Air-t 123k-ért, 27% áfával.
Utánvéttel kértük, így kp-val fizettünk.
Töltőfej és modellszám alapján ausztrálnak mondható. Adtak hozzá eu-s átalakítót is.Többiek:
Itthoni beszerzésű AppleCare Protection Plan-t meg fogja majd enni?Üdv. :
pedrő -
Xero
nagyúr
válasz
_ntamas #3892 üzenetére
Akkor íme az én véleményem: Apple terméket csak store.apple.com/hu-ról, vagy Apple Store-ból, esetleg APR-ből.
A többit kerülöm. Nyilván nem az elérhető legjobb árat kapod, de nem is lesz ilyen-olyan szürke importos.Telefonnal kapcsolatban vagyok csak engedékeny, de ott is pusztán a meglévő előfizetések mellé járó kedvezmény miatt.
Viszont én fura állatfaj vagyok, a használt termékeket sem kedvelem.
-
válasz
_ntamas #3886 üzenetére
Bolti garit nem ismerem, de szerintem abszolút felesleges, mert világ gari mindre van, max tudatlan a boltos., vagy meg akar vezetni.
Van egy-két pofátlan bolt ahol a reklámár mellé nem jár töltő és doboz, ezeket kerülném.
Magyar nyelv mindegyikben van.
Partnero GSM-mel elégedettek szoktak lenni (másik topikban). Nézz körül a hardveraprón is, szoktak (nagyon) jó vételek lenni itt is. Kp-n ne lepődj meg és a 0% áfás számlán, vagy adásvételivel értékesített zsír új iPaden se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged