- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vadászcsiga
félisten
Nézzük csak. Múlt hét szerda óta van meg, őő nem
Komolyra fordítva, ez a második iPadem, ez elott egy 2-est használtam de soha nem kerültem ilyen helyzetbe. Alacsony toltottseg sokszor van de halisten mivel gyorstöltés van így elég egy fel órára feltenni es máris kibírja addig míg stabilan konnektor közelébe nem kerülök.
-
Gadgetfan_
senior tag
-
írod, hogy még diák vagy. Ha nincs villantási kényszered, akkor szvsz keress egy megkímélt iPad 2-t, 50 k körül már találsz, én két hónapja adtam el egy 32-est 55-ért. aránylag kevés kompromisszummal még ma is használható, ha kinagyítod a szöveget, akkor nem pixeles. menj be pl. az iSamuraiba, ott meg tudsz nézni használt készülékeket is.
én is laptop mellett használom, de kell is mellé, ha tartalmat akarsz létrehozni.
-
oba
addikt
egy már ma 2-3 éves iPad nem fog tudni kiszolgálni téged még 3 évig
esetleg vedd használtan az airt vagy hardverapro -n vvalamilyen kereskedőtől
100ezerből meg tudod úszni a dolgot és akkor a jelenlegi legjobb iPaded lesz... nyár végén szerintem 10ezerrel olcsóbb lesz ugyanez a művelet -
oba
addikt
szerintem nem sok érte az ára, persze a 16 gigás wifi verzióról beszélek
ha meglesz úgy sem csak könyvolvasásra fogod használni...
ha meg netezni is akarsz akkor nem árt a gyors cpu és a több ram... amúgy is gondolom hosszú távra tervezelcsakis air én azt mondom
esetleg mini retina, de ugye az csak akkor jó ha a mérete megfelelő neked
-
törölt tag
Semmi bajom nem volt a hármassal, sőt. Hardver illetve kijelző szempontjából nekem ugyanolyan. Vékonyabb, könnyebb, de ugyanúgy tudom használni mint a hármasomat anno. Őszintén mondom, nem is néztem, erősebb-e az Air vagy sem... Minden eddigi cuccom ugyanúgy teljesít rajta, sebességben, megjelenésben egyaránt. Nyilván van különbség, de átlagban én egy makulátlan, új hármast simán bevállalnék jó áron.
Illetve, 16vs32, attól függ. Nekem a 16 sok, másnak kevés. Dolgozni jó a kisebb, szórakozni, otthonra, filmet nézni kellhet a nagyobb. -
Elsőre én is ezt gondoltam. Tartsd a kezedben fél órát és megtapasztalod.
Azt hittem én vagyok puhány (85 kg), de minap beszéltem egy eléggé kigyúrt fórumtárssal aki ugyanezt mondta: fél óra Asphalt 8 után fájt a csuklóm, neki is. Ilyent iPad2, vagy Air esetén nem tapasztaltam.Most váltotta a 2-est a 4-est az Air (= 5-ös) mellett, ha kijön a 6-os ősszel (kb. október), akkor vélhetően az Air lesz a másodhegedűs és igy csökken az ára.
-
Első kérdés: mert nem olyan dögnehéz az Air mint a 4-es. Akksi a 4-esben tovább bírja egy feltöltéssel.
Szerk. Árban nincs valami hatalmas különbség köztük használtam, olyan 10 ezerre saccolom (ceteris paribus).Második kérdés: szabad venni, nekem ez az 5., de egyben az első amit újonnan vettem.
Szerk. Nézd meg serial number alapján a beszeljukmac.com-on, hogy nem lopott-e. Ennél sokkal többet nem tudsz tenni. -
nofi
addikt
Attól azért nagyon messze van. Ennél szembetűnő (AutoCAD 360), de ennek ellenére is, hibaüzenet után folytathatod a nézelődést. Sajnos a szarul megírt alkalmazásokkal nem tudsz mit kezdeni, de hidd el, lényegesen kevesebb van belőlük. Hiába frissítette az Autodesk a napokban ezt az appot, még mindig ezt csinálja. Igazából már nem is foglalkozom vele, telepítettem a TurboViewert, ha legközelebb dwg-be futnék.
Google Drive hivatalos appjánál nagy pdf-eket nem nyit meg (mellesleg nálam PC-n, böngészőben sem), de erre ott van a sokkal jobb: GDrive, ráadásul ez több fiókot is kezel a Google mellett.
Üzenet az üzenetben emailnél már egyszer előfordult, hogy több gigásnak látott egy csatolmányt és emiatt nem engedte letölteni. Netes exchange felületről már minden rendben volt.Kb ennyi ami így eszembe jut, de láthatod, hogy ezek tényleg ilyen kis semmiségek, illetve mindegyik áthidalható ha épp nagyon fontos
obalix
Én is azt hittem, de a saját template filejainál is ezt csinálja, pedig iPad 2 óta van tudtommal ilyen viewer -
oba
addikt
gondolom az autocad egy nagyon memória igényes app, pc -n is elég termetes, sztem még photoshopnál is többet eszik
gondolom a dwg fájl az autocad saját formátuma, és attól függően, hogy mekkora a fájl, milyen tartalom van benne, lehet, hogy kevés neki az 1 giga ram... főleg ha pc -n készült mondjuk a fájl és ipaden akarja megnyitninem hiszem, hogy az átlag felhasználót ez annyira zavarná
hacsak tényleg nem akarod ilyesmi célra használni a gépet... de simán lehet, hogy az app tényleg szarul van megírva
-
nofi
addikt
-
HardRic
addikt
Nincs alternatíva, a legjobb tablet amit kaphatsz a pénzedért. Nem érdemes gondolkodni rajta, vedd meg.
Bővebben:
- kijelző tökéletes
- üzemidő: nekem mindig 10-13 esetleg 14 óra használat után merül le
- iOS-en van még mit csiszolni, de semmi dealbreaker hiba sincs
- kamerát egyszer elindítottam, nem tudom minek egy tabletbe, de ja, van, működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest