- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
válasz
imiadmin #4090 üzenetére
Ez érdekes. Egyszer párom Samu Galaxy 3-a is le lett tiltva, de az csak simán kérte a gmail account adatait (usern., pw) beírtuk, aztán egyből feloldódott a cucc, nem kellett hozzá wifi. Igaz azon még csak Gingerbread fut, így lehet hogy az ICS-ben ez a wifis ellenőrzés már valami biztonsági fejlesztés, viszont ahogy a mellékelt ábra is mutatja könnyen csecsre lehet vele futni
-
Pjoe69
tag
válasz
imiadmin #3991 üzenetére
Köszi!
Akkor így még pár kérdés felmerült bennem...
-Az Ő Custom romját használtad?
- Ha igen, meg vagy vele elégedve? Hiba, probléma? Mintha olvastam volna, hogy nem kezeli jól a Wifi-t, meg tán volt más hiba is.- Ha nem az Ő custom romját raktad fel, akkor gondolom a normál telefonon lévő frissítéssel futottál neki.
- Ekkor ugye a frissítés után elvész a root.
- Na, ezek után mik is lennének a lépések a root-hoz?
- Csak a TWRP leírást kell végigvinnem, ha jól gondolom.- A CWM_recovery progiról van valahol leírás, szükséges programok, amik elérhetőek?
Köszi a segítséged.
Üdv -
Pjoe69
tag
válasz
imiadmin #3967 üzenetére
Szia imiadmin!
Köszi az infót.
Had legyen még pár kérdésem...A frissítés után a GuruZone féle eljárással rootoltad újra?
Ehhez el kell menteni minden beállítást gondolom, mert a vége egy factori reset, gyári alapbeállításokra, ugye?
Mivel mentetted le az adatokat? és hogyan pakoltad vissza?
Vagy minden eddig telepített app-ot újra kell rakni?
Sajna lenne pár olyan játékmentés, aminek a gyerek nem örülne, ha elveszne, és újra kellene kezdenie :-(Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
-
grafnet
veterán
válasz
imiadmin #3969 üzenetére
Az jó, hogy Ti JB-ről társalogtok, én még mai napig nem tudom frissíteni a telefont.
Magyar forrás, de azért kicsit zsibbasztó, hogy a német forrásúak két hónapja frissültek.Igencsak ráférne a frissítés az enyémre, mert már naponta többször reseteli magát hangerő emelés közben. Egy hét alatt már másodjára fagyott keményre, pedig +15°C feletti a hőmérséklet.
Új program nem lett telepítve, egy rakat app frissítés viszont igen. B@romira nincsen kedvem egyesével visszarakosgatni, hogy melyik nyírja ki.
grafnet
-
Sznómen
tag
válasz
imiadmin #3967 üzenetére
Volt róla szó, hogy lesz JB frissítés idén nyár-körül. Erről van valami hír?
Egyébként nekem még mindig a kedvenc telóm holala! Bár képzeljétek el, előjött rajta 1 pixel hiba, a gombnál amivel a menüt megnyitom. Szó szerint egy darab apró pixel sötétült el, de szerencsére nem zavaró helyen van. Ilyennel foglalkozik a gari/szerviz? Érdemes lenne megpróbálni gariztatni? -
Ceree
senior tag
-
zedam
csendes tag
válasz
imiadmin #3643 üzenetére
Üzemidőben hasonló, de talán egy kicsivel jobb. Ami nagyon jó hogy a navigációs billentyű kisebb lett aminek kimondhatatlanul örülük mert az eredeti méretű az engem zavart.
Ami még szerintem gyorsabb lett az az hogy térképben kb 5-10 sec alatt poziciót megtalálja míg az alapban ez volt néha 1-2 perc is.
A rendszer szerintem segyorsabb se lasabb nem lett. talán egy két helyen de az alap is teljesen jól működött.
Amiben még új hogy sokkal szinesebb, mint pl. a menüben az ikonok szinesek és kapott egy háttért is a menü.
Még amit nagy előrelépésnek tartok az talán az hogy a falumban a 30-as szolgáltató nem a leg kedvezőbb és így térerő elég csekély.... az alap szoftverral sokszor eldobta a jelet de ezzel lényegesen kevesebbszer!!!
Összegzésben szerintem nagyon jó, nem sok a változás de igazából talán pont olyan változások kerültek bele ami kicsit olyan hiányosnak éreztem az alapban.
(arra nagyon ügyelj ha felteszed hogy egyből szedj le egy launchert mert alapjáraton a holo launchert fogja használni és az nagyon zűrzavart csinál.) -
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #3276 üzenetére
Aha, lehet, hogy tiltani is elég, nem kell a SIM-ről letörölni, bár nem is gondoltam, hogy nincs letiltva, hiszen ha az összes kontakt látszik a listán (SIM+telefon), akkor ezek szerint mindegyik kétszer van rajta, ami pláne tök felesleges... Nekem a SIM-eken csak szolgáltatói számok vannak, az összes kontaktom Google fiókon van, onnan szinkronizálom, és a telefonkönyvben is csak azt a fiókot jelenítem meg.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #3276 üzenetére
Most azt akarod mondani, hogy ugyanazokat a névjegyeidet a telefonon és a SIM-en is tárolod? Ha igen, akkor nem tudom, min csodálkozol... A SIM-en lévő névjegyekhez nem lehet csengőhangot rendelni. Ha becsörög a szám, akkor valószínűleg a SIM-en nézi meg először, hogy el van-e mentve a szám, ha igen, akkor hozzácsapja az ott lévő nevet, kijelzi, és annyi, nem megy el a telefon memóriájába, hogy a csengőhangot is összeszedje. Próbáld ki úgy, hogy fogj egy másik telefont, a számát mentsd el a SIM-re Béla néven, a telefonon meg Géza néven, Gézához rendelj csengőhangot (Bélához nem tudsz), és csörgesd meg magad arról a számról. A végeredmény az lesz, hogy Bélát fog kiírni hívó félként, és az alap csengőhangon fog csörögni, mert Gézát már meg sem nézi, hiába ugyanaz a száma.
Ne tárolj kétfelé, mert csak összezavarod a telefont, nem beszélve saját magadról. Told fel a számokat pl. egy Google fiókra, a SIM-ről meg töröld le. -
baalco
tag
válasz
imiadmin #3265 üzenetére
ezt csak megerősíteni tudom
ennél a telefonnál nem érzem még a root hiánya miatti hátrányokat... tökéletesen elég a "gyári" tudásegyébként a frissítés után nálam továbbra is jelentkezett automata fényerőnél a hívás közbeni fel-fel villanás, marad a "kézi vezérlés", de ez legyen a legnagyobb baj..
-
grafnet
veterán
válasz
imiadmin #3263 üzenetére
kivéve a ROOTot.
Félre a tréfával: a magyar beszerzésre sztetek mikor lehet majd leszedni?
Én még nem frissítettem, mert a novemberivel kaptam kézhez. A System Udates/Frissítés keresése (WiFi) és kész?
Csak, mert nekem a Beállítások és súgó csak felvillan, s nem tudok benne csinálni semmit...Még ma reggel is azt írta ki, hogy nincs frissebb FW.
grafnet
-
-
baalco
tag
válasz
imiadmin #3047 üzenetére
Én virágspriccelővel már eláztattam, semmi baja. (de nem is lett belőle 5 colos...
)
Olyan, mint autó szélvédőnél, amikor Rain-X-el lekezeled, a vízcseppek apró gömbökké alakulnak és leperegnek a felületről.Persze inkább esős időben hasznos, vagy medence szélén egy-egy ráfröccsenés ellen véd. Egy az egyben ne merítsd el...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #2925 üzenetére
GSMArena-n, Idealo-n én is olvastam, de valahogy egyik sem az a hiteles forrás, amire adnék... Gyanús, hogy a német képviselet elhintette ezt az infót a kereskedőknek, de ez lehet reklámfogás is. Az, hogy a TLC a kínálatának gyakorlatilag a teljes felső felét-harmadát lecseréli az idén, inkább azt vetíti előre, hogy azokkal lesznek elfoglalva a fejlesztők... Persze ne legyen igazam, láttunk már olyat, hogy egy régebbi hardvert támogattak meg a gyártók, az alsóbb piaci szegmenst megcélozva vele.
-
püki
aktív tag
válasz
imiadmin #2297 üzenetére
Csak nyugodtan.
Tedd még hozzá a nevetséges készenléti időt, és hogy a Mo.-i ügyfélszolgálat sz@rik a fejedre ha nem az éppen aktuális csúcskészülékek egyikét (jelenleg a One széria) használod. Ha mást telót használsz, akkor a kérdéseidre válaszként kapsz egy ügyesen megfogalmazott, ctrl+c ctrl+v marketing dumát... -
SaGa59
őstag
válasz
imiadmin #577 üzenetére
Megvettem egy ilyen Vikuti ADQC27-es fóliát, a karácsony miatt jó két hét alatt ért ide. Jónak tűnik, de baromi nehéz szépen felrakni. A baj az, hogy nagyon pontos a mérete, és kissé vastag, merev. Mivel a telefonnak van egy kis pereme a kijelző körül, nagyon nehéz pontosan felrakni. Annyira nem áll ki a perem, hogy még a fólia letapadása előtt segítsen pozícionálni (ahogy pl a nokia 5800-ason volt), de annyira igen, hogy a fólia széle fennakadhasson rajta és újra kezdhessem az egészet. Némi vízzel (ahogy az ablakfóliázók csinálják, csak nem a kijelzőt, hanem a fóliát kellett vizezni, hogy ne tapadjon le azonnal, hanem lehessen kicsit tologatni) sikerült felrakni, de a széleken itt-ott maradt kis buborék. Azt hiszem, ha vékonyabb lenne, vagy fél milliméterrel keskenyebb, könnyebb volna felrakni.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #2175 üzenetére
Én ezt kimondottan szeretem. Pl. nagy háttérzajnál hasznos, amikor nem hallani jól, hogy még kicsöng, vagy már vonalban van a hívott fél. Így nem hallózok mint egy félhülye, miközben még fel sem vették. Kifejezetten jó ötlet sztem. Bizonyos telefonoknál (több Nokiánál is tapasztaltam) olyan is előfordul, hogy fáziskésésben van a fülhallgató, hiába veszik fel, nem hallani, hogy beszél a hívó, csak egy fél mp után. A rezgésből én legalább biztosan tudom, hogy vonalban van a hívott, csak legfeljebb még nem hallja, amit beszélek.
-
leonel
aktív tag
válasz
imiadmin #1978 üzenetére
Azt hoztam el én.
Elvileg most az utolsó volt.
Ma reggel amúgy meglepi volt.Töltőről levettem, tettem dolgom. 1 óra múlva amikor asszonnyal találkoztam sulijárat után -mondja, hogy egyik számon se tud elérni mert ki vagyok kapcsolva. Újra kellett indítani a telefont pedig látszólag működött. Volt már ilyen tapasztalat?
-
Hugo85
aktív tag
válasz
imiadmin #1838 üzenetére
Kiváncsi lennék, hogy ez csak arra vonatkozik, aki most szeretne rendelni, hogy már "Érdeklődjön" van a készletinfónál és a mi megrendeléseink, amit visszaigazoltak meg fognak jönni vagy nem?
Ha pedig nem, akkor már elnézést, de a durva anyjukat, minek írják, hogy van készleten, ha csak remélik... -
viralmind
aktív tag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #1310 üzenetére
Köszi. Ez a protectionfilms24-féle? Mert az egy dolog, hogy mi az alapanyag, de itt igazából az a kérdés, hogy melyik forgalmazó milyen minőségben vágja méretre. Az eddigi visszajelzések a pf24-ről meg nem voltak igazán meggyőzőek. Bár nekem már az is elég lenne, ha méretpontosat kapnék, mert ez a német cucc, ez tényleg katasztrófa.
-
tuxihome
csendes tag
válasz
imiadmin #1082 üzenetére
Hát a cikk szerint:
iGO My Way v8.4.2 navigáció Androidra
Beküldte Tomee - 2011, január 24 - 20:23Új IGO navigáció (új nevén IGO Primo) látott napvilágot, mely iOS és Android eszközökből is kiváló útitársat varázsol.
Az iOS és Android alkalmazás elérhető az AppStore-ból, valamint az Android Marketből.
Azért még nézelődöm de valószínűbb hogy ott volt csak kivették, nem ez lenne az első eset...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
imiadmin #1000 üzenetére
Megpróbálta, nem sikerült. Korábban is ugyanez volt.
A backup-on már én is elkezdtem gondolkodni, ezek után. Késő bánat...Vissza a telóhoz: Azt tudja valaki, hogy az üzenetírásnál ki lehet-e gyilkolni teljesen a prediktív bevitelt? Akármelyik billentyűzetet használom, nem igazán akarja elfelejteni, hiába állítgatom. Köszi.
-
ufo13
tag
válasz
imiadmin #990 üzenetére
No, sokat gondolkodtam, hogy Alcatel 997d vagy MyAudio Phone 5 Plus legyen a következő telefonom. Végül MyAudio mellett döntöttem, most szerdától 59.990 Ft lesz a MediaMarktban, ami best buy számomra, sőt én már ma ennyiért hozzájutottam. Nem akarom offolni a topicot, de akit érdekel annak megírom a tapasztalatot a 2Ghzes My-ról.
-
retesz147
addikt
válasz
imiadmin #898 üzenetére
igen igen ezzel tisztába voltam.....gt540nél is így volt....
hát arra leszek kíváncsi, ehhez mikor jönnek a custom rom-ok.....mert ugye ahhoz kelleni fog....
egy ilyen új telónál mire szükséges a root? mert a régieknél ugye CPU-t tuningoltam, rom flasheléshez,pl nálam kamera hang némításhoz,jah igen egy dologhoz jól jön a Titanium Backup-hoz.....van még valami érdemleges?
997en eddig nem kell kamerát némítani,sztem eddigi tapasztalatok alapján CPU-t se kell húzni, romot sztem nem fogok flashelni, ha még kijön rá a hivatalos 4.1, max titanium jó dolog....ezek persze csak az én terveim/szükségleteim.....
szerencsére mindig vannak/lesznek akik többre vágynak, ezért jutunk előre!!
-
retesz147
addikt
válasz
imiadmin #791 üzenetére
Ezen a kollégák nagyon képbe vannak, ha nekem is kell valami mindig ezt olvasgatom és tuti, hogy megtalálom a frankó programot:
fórumok között:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ - Archívum ----betelt de azért érdemes rajta keresgélniAdatforgalomra még esetleg ajánlanám a Call Meter 3G-t......egy baj van vele, nagyon bonyolult a beállítása....de neten régen találtam hozzá frankó magyar leírást...most nem találom
(amiket most google kidobott , azok se rosszak, de én anno kb. 1 éve jobbat találtam, ha esetleg megtalálom belinkelem)
-
Plebi
senior tag
válasz
imiadmin #571 üzenetére
Ezzel teljesen igazad van, de amit nem lehet tenni, az az, hogy oldalakat ajánlatok. Párszor már belefutottam én is hasonló témákba az igo-val kapcsolatban. Akai akarja az úgyis tudja, hogy hol lehet elérni, ha erre harapnak, (ami érthető, mivel nem akar senki sem szankciót az oldal ellen) harapjanak ez a dolguk, mi is tudjuk, hogy mi a szabály, minden ilyen jellegű dolognak megvan a maga helye.
Amit én sem tudtam sohasem megérteni, az az, hogy miért nem lehet eszmét cserélni egy program beállításairal sem, nem arról van szó, hogy hogyan tegyük fel, hanem ki milyen felbontást használ van-e vele gondja stb. Ez még nem meríti ki a warez fogalmát. Kicsit olyan mint, hogy a Jimmy számok nem mennek a rádiókban, csak azért mert eldöntötték, nem azért mert nem lehet...
Amúgy az igo-t készítő céget csak sajnálni tudom, begyöpösödöttek egytől-egyig. Nem képesek kiadni a rendes programjukat androidra, mert ott könnyen lehet warezolni, mintha így nem azt tennék, ha kiadnák akkor talán az emberek egy részétől pénzük is lenne. De ez az ő bajuk.
-
Kulinger
tag
válasz
imiadmin #577 üzenetére
Hát igen férfinek nincs keresnivalója a konyhába
Nagyon bele vagyok szeretve a 997D telefonomba több mint egy hete megvan egy fagyás se volt pedig játszok ezerrel
Csak a facebook nem megy de nem is kell mert egyébként is rossz ap bemegyek inkább a google chrommal azt ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest