- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
19_OsY_81
aktív tag
-
riszter
senior tag
válasz
szabekala #3711 üzenetére
Persze nem nagyságrendi különbség 0,3" az Idolhoz képest. Az Idol plusz 0,4"-os mérete sem nagy különbség a 997D-hez képest. Csak a sok pici, apró méretnövekedések után már lassan tényleg ott tartunk, hogy IPad-del telefonálunk, mászkálunk zsebben hordva...
Ne érts félre nem támadni akarlak, csak nekem az 5" az már tényleg sok. Lehet az Idol is az lesz a 4,7"-lal, nem tudom. Lehet késöbb még visszasírom majd a 4,3"-os 997D-t.
A gondok ugye ott kezdődnek, hogy a gyártók elfelejtettek új, gyors telókat készíteni 4,7" alatt. -
mistar
tag
válasz
szabekala #1429 üzenetére
Nos, észrevettem valamit
Én eddig pont a tárhely media/audio mappákba helyeztem a saját hangjaim, hogy ne függjön a külső kártyától. Tegnap áthelyeztem kísérletképpen az SD-re. Este kikapcsolódásig merítettem, aztán reggelig töltőn volt. Bekapcsolást követően most minden jó, nem felejtett. Vajon így marad majd ? -
vatawna
csendes tag
-
vatawna
csendes tag
válasz
szabekala #1393 üzenetére
hali,
nem értem, hogy a kint vett telefonnak, miért nincs itthon garija - gyártói gari van 1 év, ha van papírja, nem? (Németországból nem ugyanez a helyzet?)
A magyar rom nem igazán tudom, hogy mit jelentde ha jól gondolom, akkor egy "sima" szoftver frissítés nem oldja meg a problémámat?
-
Ocsy
aktív tag
válasz
szabekala #1394 üzenetére
Ha egy Androidra sosemvolt warez nem megy rajta normálisan, az nem a telefon hibája sztem. De ezt már megtárgyaltuk többször, és a megoldását is, csak olvass vissza. A warezelésért meg egyébként moderálás jár, jogosan.
BT headset: én ugyan nem headset-et használok, hanem kihangosítót, de végülis egykutya. A Jabra Freeway-em tökéletesen kezeli.
Akadás: én annyit vettem észre, hogy a bekapcsolás utáni első belépéskor az App-lista megakad betöltődéskor. Mondjuk ez egy 12 oldalas lista úgy, hogy nekem még csak a gyári appok és widgetek vannak rajta, szóval talán megbocsátható. A menü sosem akad.
customrobi: Kártyakonfig: Amin 3G-s mobilnetet akarsz használni, azt kell a Slot1-be tenni, amin csak beszélgetni, azt a Slot2-be. Azon nem is fog menni a 3G, azt csak a Slot1-nél lehet használni, ha mindkét kártya 3G-s. Szóval elvileg jó úgy most, ahogy van. Hogy belföldi hálózatban miért akar állandóan roamingolni, az jó kérdés. APN adatok helyesen vannak beállítva?
-
viralmind
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest