- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
a 918D nagyon jó kis készülék, sokáig használtam... idővel (azaz nemsokára) rá fogsz jönni, hogy sajna kevés a HW és váltani fogsz... én speciel a kijelző nagysága miatt törpöltem sokat a 997D-n... túl nagy volt nekem... de ma már nem bánom, hogy ezt választottam... (mondjuk ha hamarabb kijön a 992D, lehet, hogy most nem ebben a topicban írogatok...
)
-
Ocsy
aktív tag
Az általad emlegetett mindhárom készüléknél komolyabb a 997D. Az egyetlen kérdés, hogy a tablet mellé kell-e neked egy ilyen tudású és ekkora méretű telefon.
Más:
Feltettem a Samsung autós tartót. Az CL-nal szemben előnye, hogy jobban néz ki, fokozatmentesen állítható (a CL-nél csak függőleges és vízszintes állás van), karmos (kicsit visszahajló) kiképzésű az alsó része, így akkor sem esik ki belőle a telefon (álló helyzetben, persze), ha nincs ráhúzva a két oldalsó tartókar, így egy kézzel kezelhető. A rövid kar stabil, nem remeg menet közben. Hátránya, hogy nem csillapított az oldalsó tartók nyitása (a CL szépen lassan nyílik, a Samu gombnyomásra szétpattan). OK, ez csak egy extra, de ha már ilyen igényesen kidolgozták a dizájnt, ez sokat dobott volna még rajta. A rövid kar hátránya, hogy elhelyezéstől függően nyújtózkodni kell utána, és meredek szélvédőnél gond lehet, hogy korlátozott a döntési lehetősége a tartónak (nálam még éppen jó, de teljesen felfelé van nyomva).
Nálam marad a Samu. Ennyi pénzért kifejezetten jó vétel volt, tekintve, hogy van, ahol még mindig 2x ennyibe (9-10e Ft) kerül. Viszont az iPonnál tegnap óta nem kapható, úgyhogy lehet, hogy én még pont belenyúltam az olcsóba. 6-7e Ft-ért máshol még van. -
beretva
csendes tag
Hali Nekem is N8-am volt, és elötte is csak symbian.
Az tény hogy az n8 nagyok király képeket csinált, de azon kívül ez mindent visz számomra, és ezzel is lehet jó képeket csinálni. Az androidon csak tátottam a szám hogy miket tud a symbianhoz képest pedig már azzal is lehetett jó dolgokat csinálni.
Én a gps-t használom + mobilnet a dugók miatt + bt headset telefonáláshoz + a munkát amit csinálok ahhoz a kameráját fényképezni dátumozással. Ugy hogy a kocsiban töltöm menet közben.
Eddig egyszer fagyott meg, a napokban a 36 fok árnyékban a kocsi szélvédőjén volt ment a gps közbe telefonáltam és lefagyott uraidulás és ment tovább
Mostmár lejjeb raktam és ráforditottam a rácsokat igy már birja.
Szerintem egy probát megér,ha nem akarsz posztereket gyártani teljesen jó. -
grafnet
veterán
Srácok!
Ne ijesszük meg "szegény" kollégát a kamerával.
Igen, nem egy Nikon van benne! De, attól még élvezhető képeket csinál. Vannak app-ok, amik már kihozzák belőle a max-ot.Sanya:
A telefon jó, bővebben: nagyon jó.
Működik rendesen, akár 3-4 napot is kibír, ha telefonként használod. Ha droidolsz és WiFizel, akkor már lehet délben enni kér... (Bár, ezt bármelyikkel lehet produkálni.)
Az iránytűjét hibásan kezeli, legalábbis amik még nem kapták meg a legújabb frissítést.
Teszel rá egy tokot, egy fóliát, s nem igazán tudsz kárt tenni benne. P2i bevonat is jópofa, de az inkább csak marketing, ha tokot és fóliát is kap. (Fólia: nekem még mindig a gyári van rajta, ami eredendően is ferdén volt rajta, bírja.)Én, nem használtam korábban droidot, én is N-s voltam, de egészen barátságos a telefon. A N-X3 az azért nem ez a kategória...
Az 50eHUFot nem tudom honnan fogod tudni teljesíteni, de használtat biztosan tudsz venni.
(Tipp: ha használtat veszel, akkor inkább a német importot válaszd, mert ott van frissítés legalább.)A többi készüléket nem ismerem, de gyorsan össze lehet hasonlítani a HW-t.
SW tekintetében biztosan szebb és jobb a "nagyok " telefonja, de ha nem akarsz sokat költeni, akkor ár/teljesítményben verhetetlen.A végére csak, hogy össze is kavarjalak: van egy "kistesó"-ja a 992D...
grafnet
-
sysrq
őstag
Láttál három statikus témáról készült képet erős fényben.
Tedd nagyon alacsonyra a mércét és kellemesen fogsz csalódni.
Telefonálni lehet vele, a wi-fi-t meg megosztja 3G-ről.
A kijelző nem GG, de még nem írta senki hogy megkarcolta volna, bár itt mindenki fóliát tett rá.
Olvass vissza, vannak hülyeségei, de melyiknek nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest