Új hozzászólás Aktív témák
-
Slem
tag
Újra kellene egy kis segítség fényképezőgép ügyben. Újra élénk piros illetve zöld képeket készítek.
Ráadásul a kamera új a JB frissítés után és nem találom a színárnyalat beállítást.Elnézést kérek előre is az amatőr kérdésért. (Hiába találtam meg a régi választ, a színbeállítás közepes valahogy eltűnt...)
-
Ocsy
aktív tag
Ez is egy megoldás.
Nekem jó ez a 997D, nincs vele semmi bajom, szóval akkor sem fogok a Dunának menni, ha sosem készül hozzá JB. Csak ha már belengették, akkor ne csináljanak má' s*gget a szájukból. Egyszerűbb lett volna, ha sosem mondják azt, hogy lesz. Ha mégis felbukkan egyszercsak, akkor örültünk volna neki. Nem hiszem, hogy sokan vettek csak azért 997D-t, mert csőben volt hozzá a JB. De ha nem húzgálják ezt a mézesmadzagot (zseléscukrosmadzagot), akkor sem veszítették volna el az összes, mindenképpen JB-s dualsim Alcatelre vágyó vásárlót, mert azok vettek volna Idolt. Úgy lett volna valamivel több boldog idolos, meg valamivel kevesebb boldog 997D-s, most meg van annyi boldog idolos és 997D-s, amennyi, viszont emellett van egy csomó igen elégedetlen 997D-s is... Szóval termékmenedzsmentből 1-es, leülhetnek. -
Így van. Nem értem, hogy a mai világban az apple is miért erőlteti a 4:3 -hoz közeli arányt?
Sztm már mindenkinek a TV-je , a monitora,projektora 16:9 . Én már 1,5 éve átállítotam minden fényképezőt , telefont a családba 16:9-re. (Az apple cuccokat kivéve, arra nem találok megoldást)Bogár találkozó?
-
Ceree
senior tag
De miért nem másolod az összes telefonszámot a telefonra? Nálam is vannak SIM-en számok, de meg sem jelenítem őket, csak a telefon belső memóriájában lévőt. Gyorsabb, rugalmasabb (több mező), hosszabb nevek... SIM számok csak végszükségben kellenek, ha a kártyát véletlenül át kéne raknom másik telefonba.
-
viktor19816
csendes tag
Hali
Èn mind a 2 sim kártyáròl letöröltem a számokat ès at email fiókommal szinkronizáltam.Nekem nagyon hamar betölti a nèvjegyeket ès szerintem könnyebb suerkeszzeni is így, novel a számítógèpen megcsinálom ès utána csak szinkronizálom ès ennyi. A frissítèsz feltoltam ès at üzemidő mintha javult volna,meg az autómata fènyèrzèkelő is működne, de ezt mèg nem kiabálom el, mert egyszer months villogott vólna. -
Logitech
aktív tag
Most kipróbáltam, hogy repülő üzemmódba raktam a telefont, majd vissza, és amíg a nagyító ikon volt a kártyák térerejénél beléptem a telefonkönyvbe, egyből behozta. A híváslistánál elgondolkozott kicsit, de nem írt ki olyat hogy betöltés vagy hasonlót.
Sim kártyáidon nincs sok telefonszám? Lehet hogy amíg azokat próbálja beolvasni (még ha nem is arra van kapcsolva a tel.könyv megjelenítés) lefogja a névjegyzéket. Esetleg nem raktál föl még valami névjegyzékkezelő progit és az akad össze a gyárival? Valami szinkronizálás nincs bekapcsolva?Nekem a frissítés utáni első töltés után 20 perc telefonálás, mást azt hiszem nem is csináltam a telefonnal 74%-ra esett a töltöttség. Lement 44%-ra, újraindítottam a telefont, visszament 52-re azt hiszem, onnan csak lassan csökken. Éjszakára töltőn lesz, majd csak holnaptól lesz nálam is normál használat.
-
Ocsy
aktív tag
Szerintem a Cellular Line cuccok itt olcsók, van is ebből a fajtából éppen:
Compmark
Én is CL Crab tartót használok, a hosszú karos, szélvédőre rögzíthető változatot (Koala vagy Big Crab néven fut). Ebben a boltban egy ezressel volt olcsóbb, mint máshol, de azóta sem kapható. Mondjuk a rövid karos lehet, hogy jobb választás, mert a hosszú kar eléggé libeg a telefon súlya alatt (megoldottam úgy, hogy letámasztottam a műszerfal tetejére), de a rövid karossal meg túlságosan nyújtózkodni kéne a telefon után.... Ízlés kérdése. A minőség és a variálhatóság egyébként példás, bár nem is olcsó. -
lajcsi911
csendes tag
-
hege01
tag
Szia,
Én még nem rendeltem csak ezt a lehetőséget találtam hozzá, még a telefon sem jött meg.
Mennyi idő alatt jött meg, az infóban 2 hét van ha jól láttam?
Szilikon szerű vagy inkább normál műanyag jellegű?Aki németból akarja rendelni sztem itt érdemes , mert alapból levonja a afa-t ha külföldi szállítási címet adsz meg.[link]
Mekkora memória kártyát érdemes venni hozzá , normál felhasználásra?
Üdv.
-
Logitech
aktív tag
Ez nekem is feltűnt már, gondolkoztam, hogy spórolásból lekapcsolná a fényérzékelőt, de az valószínűleg kevesebbet fogyaszt mint a full megvilágítás. Nem foglalkoztam vele túl sokat, mert nem szoktam megvárni hogy addig merüljön, csak próbaképp egyszer kétszer megnéztem mit bír az akku.
Nekem alapból belső memórián volt a csengőhang, de így is elfelejtette már párszor.
-
Ocsy
aktív tag
Nem igazán vágom én eztet a dógokot'. Én csak most jutottam odáig, hogy feltöltöttem a telefonra saját csengőhangokat, és ezután fogom beállítgatni (jut eszembe, csoportos csengőhang beállítás tényleg nincs?). Én csináltam az SD-n egy Ringtones könyvtárat, abba pakoltam. Eddig háromszor próbáltam ki-be kapcsolni a telefont, utána mindig azonnal látta a hangokat a kártyán (boot után azonnal beléptem a hangprofilok beállításába, és próbáltam átállítani az alapértelmezett csh-t, sikerrel, meg is szólalt azonnal). Akkor mikor felejti el? És ezek szerint azt is elfelejti, ami a belső tárhelyen van?
Azt észrevettem, hogy az SD-n lévő cuccok felismeréséhez idő kell neki. Töltöttem át néhány zenét is SD-re (nem csh, hanem rendes albumok, unalom ellen, ha kellene valamikor SD\Music könyvtárba), és először nem látta őket a zenelejátszó (gyári "beépített"). Kikapcsolatam-bekapcsoltam, akkor sem. Aztán vártam egy kicsit, és utána már ott voltak. Most újra ki-be kapcsoltam, megint nem jelentek meg egyből a zenék a zenelejátszóban, csak kb. 20 mp elteltével. De a csh-ok most is azonnal ott voltak...
-
szabekala
tag
Nekem is csinálja
Úgy tűnik találomra leválasztgatja az sd-kártyát működés közben és induláskor nehezen illeszti.
Ilyet max. akkor kéne hogy csináljon ha csatlakoztatva van pc-hez.
Kellene valami fix mount app. vagy hasonló megoldás. A play-en kipróbáltam amit feldobott de nem műxik. Valakinek esetleg van rá ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest