- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
A hálózat eldobása nem hiszem, hogy a SIM kártyák hibája lenne.
Nekem is volt már dual SIM-es Kínai HDC Galaxy S II klónom és most van egy ZOPO ZP200 as készülékem. Mindkettő dobálja a hálózatokat. TMK processzor mindkettőben 1 Ghz-es. (mindkét kártyám Telenoros és kb. egy évesek, tehát újak)
Pont ezen idegesítő hibák miatt gondoltam, hogy veszek egy 997D-t, talán az stabilan tartja a hálózatokat.Most találtam ezt a fórumot és itt is írjátok ezt a jelenséget. Na most mit tegyek?
Azt figyeltem meg, hogy a telefon tétlensége esetén alig van "Korlátozott hozzáférés" miatti eldobálás, de ha valamilyen alkalmazást elindítok, máris kezdődik a dobálózás. Volt már olyan is, hogy ez beszélgetés közben történt és szakadt meg emiatt a vonal.Valaki egy SIM-es és TMK procis telefonnak tapasztalt már hasonlót?
Nekem mindenképpen 2 SIM-es masina kellene, de stabil és nem hálózat eldobálós kivitelben. Android, 1 Ghz vagy e fölötti proci, 4,3-as képernyővel Van ilyen? -
ufo13
tag
Szia, zso76. Én ugyanezt tapasztaltam a Myaudio Phone Series 5-tel.
Erre írtam, hogy van egy tube video a 997d-ről, ahol ugyanezt látom...modjuk ez még ki sem írta a hálózat kimaradást.Még egyszer ezen a videon:
http://www.youtube.com/watch?v=LveT6QDJmQkValaki kérdezte mikor megy el a kék térerő: 09:51-nél megy el. 10:01-nél egy jel visszajön az ötből. Majs 10:10-kor ismét elmegy. 10:21-nél megy bele a SIM managementbe, ott látszódik, hogy a kék ki van x-elve, tehát nincs térerő. (nem bunker miatt kérem...)
10:27-nél jön vissza...de érdekes módon még x-el jelöli a listában a SIM-et.10:37-kor megint elmegy...10:48-kor jön vissza.
Na ne mondjátok már, hogy egy 1 percen belül nooormális...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest