- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #6430 üzenetére
Nézzél körül az alkalmazásaid között, nekem az okozta.
-
Bferibörs
addikt
válasz
dreamer125 #6226 üzenetére
.
-
Bferibörs
addikt
Töltés : próbáljátok meg kb. 20 töltésenként teljesen lemeríteni majd 12-15 órát tölteni.
-
Bferibörs
addikt
válasz
zizidor #5666 üzenetére
Sajnos adhat lehetőséget és mégsem lehet, jobb esetben leírják a leírásban ,rosszabb esetben nem írják le sajnos,vagy nem találni leírást. VIBER-rel jártam így pld. De massal is (a VIBER leírja valahol,hogy ne helyezzük át sd kártyára, amugy áthelyezhető )
Esetleg nezd meg,hogy kezdő oldalon a TC- ben látod e mindkét tárhelyet ? Az is lehet hiba. Egy időben nekem rendszeresen eltünt a telefon tárhelye több alkalmazás meghülyült olyankor. -
Bferibörs
addikt
válasz
zizidor #5662 üzenetére
Hatással van , ha kijelölöd az sd kártyát alapértelmezettnek az új letöltések oda kerülnek.Vannak alkalmazások amiket nem lehet sd kártyára tenni,áthelyezni sem lehet, ha kényszerítve van az áthelyezés jobb esetben nem működik a progi.A jb meg sajna szórakozik a tárolókkal, még nem tudom miért ,alkalmazások sokszor "elveszitik" az sd kártyát .Valszeg az időzített ki,be kapcsolás a ludas,de ez még nem biztos.
-
Bferibörs
addikt
Csak infónak :
screbe-vel úgy jártam,hogy régebben frissített kb. 80 MB valamit.A frissítés sikerült de a gyári vissza állítás ( kb. 2 hét a frissítés után ) után tégla lett a telefon-jelenleg szervizben,nem tudom mit kezdenek vele. Sz.gép nem látta, recovery system menüben nyelv választás jött be onnan sehova , nyelvkiválasztás után hanyatt robot, háromszög,felkiáltójel és vissza a nyelv választáshoz :-) J.B. van azon is.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
pietrrr #4753 üzenetére
Letöltöd [innen ] ezt : Alcatel onetouch Manager.
Feltelepíted a számítógépedre, ha kész elindítod a telón is ue. a progit meg a számítógépen is.
Értelemszerűen párosítod az eszközöket. A teló IP címet és jelszót fog adni azt az sz.gépen be kell írnod.Sajna nincs előttem a teló nem tudom pontosan leírni a menetét.Persze ha erre a megoldásra gondoltál.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Egy kis gond, gyári vissza állítást akartam , a telefon elmegy a nyev kiválasztásához ( angol lenne ) de onnan sehova tovább. Android system recovey ez van felül alatta nyelv kiválasztása, klikk rá és bevillan a robot piros háromszögben felkiáltó jellele.
Valami ötlet, hogy ilyenkor mit lehet csinálni ? -
Bferibörs
addikt
válasz
coolpet #4431 üzenetére
Javasolom, hogy olvasgasd az oldalt, vagy hívd fel őket :
http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/eler_telefon.html
jelenleg egy tablettel járok u.ebben a cipőben, a forgalmazótól vissza kérhetném a vételárat-szivatnám őket a szerviz miatt-de ez lesz a vége, nem a forgalmazó trehány jelen esetemben-Ők segítőkészek, ma beírtam a vásárlók könyvébe pld. várom a választ :-)
-
Bferibörs
addikt
válasz
coolpet #4397 üzenetére
Szerintem csinál egy gyári vissza állítást, az mán csak nem rosz, ilyennel nem találkoztam, olyannal igen, hogy app kifektette pld. a GPS-t, meg más telón az opera mini a wifit, nem kizárt, hogy valamitől kifexik.Persze ha a szervizből gyárival kaptad vissza és úgy is kifeküdt, akkor passz.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
customrobi #4341 üzenetére
nem minden pendrivet tudnak használni/kezelni,benne van a gépkönyvében,hogy milyet kezel
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #4330 üzenetére
Alcatel One Touch Magyarország
"Kedves ALCATEL készülék tulajdonosok!
Szeretnénk még jobbá tenni a szerviz szolgáltatásunkat, de ehhez rátok is szükségünk van.
Kérünk titeket, amennyiben volt bármilyen pozitív vagy negatív tapasztalatok a szervizeléssel kapcsolatban bármelyik szervizben vagy átvevő ponton, küldjétek el nekünk, a facebook.hungary@alcatelonetouch.com -raKöszönjük."
-
Bferibörs
addikt
válasz
Roncsika #4328 üzenetére
TC = Total Commander ,google playről letölthető, fájl kezelő.
Ringstones mappa a telefon belső tárhelyén megtalálható, oda kell bemásolni a csengőhangokat,( ha külső SD kártyád is van akkor célszerű oda is létrehozni egyet és oda is bemásolni a feltöltött cs.hangokat, mivel USB csatlakoztatás esetén az android kicsit összekeveri a tárhelyeket és meglepetés szerűen nem szólalnak meg a csengőhangok csak az alap csengőhang), ha nem tudja a telefon alkalmazni csengőhangnak akkor jöhet a szerkesztés a csengőhang szerkesztővel ami a telefonon megtalálható.Örülök,hogy sikerült !
-
Bferibörs
addikt
válasz
Roncsika #4326 üzenetére
úgy oldottam meg,hogy átmásoltam a Download könyvtárba-akár wifivel-nekem az gyorsabb,vagy küld el e-milben sz.gépről-, onnan TC-vel átmásoltam a Ringtones mappába-mindkét helyre készítettem Ringtones mappát ( telefonbelső tárhely és külső SD kártyára is ), amit végképp nem akart bevenni azt csengőhang szerkesztővel (van az alkalmazások között) szerkesztettem és elmentettem csengőhangnak.Ma már csak wifit vagy e-mailt használok fájl feltöltésre,törlésre stb. az OT manegerhez.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Samanbacsii #4282 üzenetére
azt hiszem erre mondják azt, hogy olcsó telót lehet venni de lehet, hogy drága lesz- anno lesétáltam a telemaxhoz és megkérdeztem, hol érdemes megvenni amit szervizelnek is- így lett kb. 10 ezerrel több a telóm mint a legolcsóbb Bp-i webes boltocskában , remélem nem romlik el - nincs már nálam- 2 év GYÁRTÓI garit kaptam rá.
Itt GuruZone ad el korrektül telefonokat,akkor még nem "ismertem". -
Bferibörs
addikt
válasz
zizidor #4286 üzenetére
GPS problémám nekem is volt anno, valamelyik app okozta,már meg nem mondom melyik-nehezen talált jelet,ledobott-írtam is itt akkor-, gyári vissza, és kihagytam pár telepítést, utána normálisan működött ,nem volt vele gond.Az első indításnál lakásban talált csak nehezen jelet- új telefon első GPS indítása-,utána kb. 3-5 másodperc alatt megtalálta szabad ég alatt.
Másnak is volt problémája más típusú telefonnal app miatt-ezért kezdetm el vele játszani-tényleg app okozta végül. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok! Használ valaki totalcommandert?Meglepő módon nem jeleníti meg az összes sd kártyát (2) másolni pl. nem lehet így a teló belső illetve a külső sd kártyáról.Megoldható valahogy,hogy mindkét kártyát lássa?
J.B. van a telón.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
igaz ebben nincs benne a tárolás azt hiszem.
-
-
Bferibörs
addikt
Írtam a gps problémát. Úgy néz ki valamelyik alkalmazás hülyíti meg.gyári vissza állítás semmi + alkalmazás és rendesen müxik.
-
Bferibörs
addikt
Van valakinek olyan tapasztalata , hogy feltelepített progitól a telefon egyes működési része meghülyül ? pld. wifi, gps, beviteli mód ilyesmi ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest