- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
válasz
customrobi #6737 üzenetére
Hát talán főzött, nem? ... Ne már... Ennél gyíkabb telók tovább élnek. Pl. Sony experia mini vagy mi...
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #6728 üzenetére
nem akarom szétOFF-olni a 997D topicot, így írok privátba...
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #6726 üzenetére
hát... ez nagy lépés a 997D-hez képest... főleg, hogy 4.4.2-es android fut rajta (persze a gyári launcher-t lecseréltem, mert a hátamon felállt a szőr a MIUI "ájfonkoppintásos" képernyőjétől). A dual aktív mód qrvajó... az LTE gyorsabb, mint az otthoni netem... nincs olyan gáma, ami akadna.. antutu 43000... szóval teszi a dolgát...
csak egy kicsit drága...
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6714 üzenetére
Hát, sajnos ez a határ túloldalán is így van.
Behirdetnek valamit, tényleg jó áron, s már maga bolt sem kap (vagy már reggel a haverok-kereskedők elviszik).grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6708 üzenetére
Az már sok, mert itt (Békés megyében) csak MM-t van... horror árakkal.
Bármit csak a neten lehet csak találni, az meg vagy ismert hely és "drága" vagy ismeretlen és kitudja...grafnet
-
Ceree
senior tag
válasz
customrobi #6704 üzenetére
Simán jó!
Mobilarénán meg volt rendes teszt is róla.
-
Ceree
senior tag
válasz
customrobi #6693 üzenetére
Vigyázz, Moto G 2-ből is van 1 ill. 2 sim-es verzió:
Version Description
XT1063 Global GSM, Single SIM
XT1064 US/Canada GSM, Single SIM
XT1068 Global GSM, Dual-SIM
XT1069 GSM+DTV, Dual-SIM, Brazil model supporting DTVÉn is néztem ezt a kis Moto-t, de már az Alcatelben is 1 GB ram volt több, mint 2 éve! Biztos nem vennék a következő 2-re is ugyanakkora rammal telót...
(#6694) imiadmin
Én is nézegettem a Honor 6-ot, de több okból kiesett, egyrészt én sem adnék ki annyit érte, másrészt hivatalosan Mo-ra még nem jött a dual-os, csak a kínai verzió szerezhető be belőle. A 60e nálam is a lélektani határ, amit telefonra költenék... (Természetesen ha a Redmi 2 EE 1-2 ezressel felé csúszik, azt lehet bevállalom majd.)(#6697) grafnet
A kínai belpiacos árhoz, a 128$-hoz nézz kapásból egy ÁFA-t, VÁM-ot, egy szállítást, egy kisker hasznot... Cserébe itthoni a garancia. -
grafnet
veterán
válasz
Ez tényleg jó árnak tűnik.
Csak, sajnos felénk nem jár a Mikulás.A kérdés, ami engem ilyenkor foglalkoztat: a magyar nyelv. (Erre rá lehet jönni valamiből, mármint hogy tud-e magyarul?) Még a vásárlást is lehet meg tudnám oldani, csakhát majd 600km...
Én, most éppen ajándékba keresek ilyesmi telefont, mint a miénk (tudásban legalábbis).
Eléggé szórnak az árak: 30e,-Ft-tól a csillagos égig.grafnet
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #6695 üzenetére
én is így vagyok/voltam vele... 60e az, amennyit hajlandó vagyok/voltam kiadni egy telóért... az alcatel is pont 299EUR volt annak idején... csak most egy "kicsit" több szép magyar forintot kell adni egy eur-ért...
-
imiadmin
őstag
válasz
én csakis a HONOR 6-ot választanám... nem olcsó, de szerintem a dual SIM-es telók királya...
-
Ceree
senior tag
válasz
customrobi #6688 üzenetére
Az enyém még remek működésében, de mondjuk az akksi kezd már elhasználódni, és érzem, hogy a fénykori sebességét sem hozza... A vágy megvan bennem is a cserére, én őt néztem ki:
Xiaomi Redmi 2 Enhanced Edition, de egyelőre kivárok. -
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6683 üzenetére
Én, s TouchPal-t szedtem le véletlenül, mivel Exchange fiók van, amihez jelszót kér, így nem tudtam belépni a telefonba. Távolról sem ment fel a TouchPal...
Muszáj volt a Factory Reset...
Nekem arra jó volt, hogy egy csomó régi appot már nem raktam újra fel.
Nekem jó volt a Titanium Backup, mert az visszacsinálta a beállításokat is.Jó állítgatást!
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6680 üzenetére
Ha, beírsz egy számot, amit tudod, hogy meg kellene lennie, akkor előadja a névjegyet?
Nekem most csinált egy ilyet - factory reset után -, a vezeték-keresztnév keresés, beállítás volt a probléma.
Ott volt a névjegyek között, de mégsem adta fel, de kicseleztem - minden nevet a vezetéknévbe raktam.Egy próbát megér.
grafnet
-
customrobi
tag
válasz
customrobi #6678 üzenetére
Közben rákerestem, igen a címtárban látom a kontaktokat.
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6675 üzenetére
A gmail címtárban látod a neveket-számokat?
A Beállítások - fiókoknál tudod kézzel szinkronizálni?
grafnet
-
Ocsy
aktív tag
válasz
customrobi #5620 üzenetére
Köszi, ezt nézegettem màr, de nem blokkolni akarom, hanem a forràsàt megtalàlni. Ha az egy app, akkor természetesen azonnal megy a levesbe.
-
club1
veterán
válasz
customrobi #5622 üzenetére
Itt az OTA volt emlegetve. OTU-t is megpróbáltam, de nincs a 2.8.0-ban 997d csak 997. Rádugom a kikapcsolt telefont és nem történik semmi (a töltésen kívül).
-
viktor078
csendes tag
válasz
customrobi #1640 üzenetére
Szia.nekem is ilyen fagyásom van,hetente.nem vagyok elérhető és nagyon idegesít.töröltem az összes Go weathert meg ami hozzá tartozott de még mindig lefagy alkalmanként.neked ezzel elmúlt,valami ötlet esetleg mitől lehet?
-
püki
aktív tag
válasz
customrobi #5501 üzenetére
A rootolás, meg az "eltűnő" gombsor telepítése 3 perc összesen.
Igen tudom, nem bírtam kivárni amíg valaki megválaszolja, hogy JB-vel működik-e a Frameroot úgyhogy megpróbáltam és működöttEgy kattintás, reboot és kész
-
püki
aktív tag
válasz
customrobi #5311 üzenetére
Nincs ott valami program beragadva a háttérben ami ennyire szívhatja az akkut?
-
imiadmin
őstag
válasz
Valami nincs rendben nálad... ha OTA-n keresztül frissítetted, kéne csinálnod egy factory resetet és utána próbálkoznod...
-
Hanky
csendes tag
válasz
A Nova Launcher home gomb problemara a megoldast tenyleg a Google Search frissitesek eltavolitasa nyujtotta, ahogy itt irtak. Nagyon koszi a megoldast!
Ugy tunik az uj google search verzio bizonyos idonkent torolte az alapertelmezett launcher beallaitasat... -
jofalat
csendes tag
válasz
Sziasztok! Az akkukezelés egyszerűen sz@r a JB-vel probléma nálam is fent áll frissítés óta,nagyon eszi az akksit!Régi op rendszert hogy lehet visszarakni az ICS-t!Sziasztok
-
Ocsy
aktív tag
válasz
customrobi #4971 üzenetére
Apropó, német telefon: at androidhilfe hsz-ei alapján a németekre akkor is felrakható a JB, ha azokon nem a legutolsó frissítés (vBF7) van. Tehát a magyarok nem azért nem zselésíthetők, mert nincs rajtuk a legfrissebb ICS firmware, hanem a JB-t magát sem ajánják ki rájuk. BTW, állítólag már az oroszok is megkapták.
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #4940 üzenetére
hibás letöltéssel egyébként én is találkoztam...
próbáld meg azt, hogy kitörölsz mindent az OTU program könyvtárából, mert valószínű, hogy maradt valami szemét ott...
az is jó, ha uninstall-t nyomsz és úgy törölsz ki mindent.... egy próbát megér... -
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #4940 üzenetére
szerintem a te telód (ezzel a verzióval) nem frissíthető....
itt már írtak róla....
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #4878 üzenetére
Hát, talán azért, mert nincs is mit frissíteni...
Gondold végig: kikapcsolt állapotban nem sokat oszt, hogy root-olt vagy sem...
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #4873 üzenetére
Nem kell UNROOT a frissítéshez....
-
coolpet
senior tag
válasz
customrobi #4395 üzenetére
Igaz, de sajnos nem jutottam elobbrebb.
A telefon meg mindig nalam hibasan, es a fogyasztovedemi hatosag sem reagalt a levelemre.
Jovo heten megprobalom felhivni oket es valami megoldast talalni.
-
Bferibörs
addikt
válasz
customrobi #4341 üzenetére
nem minden pendrivet tudnak használni/kezelni,benne van a gépkönyvében,hogy milyet kezel
-
Logitech
aktív tag
válasz
customrobi #4341 üzenetére
A win7 nem NTFS-re formáz alapból? FAT32-vel ki kéne próbálni, persze ha most nem arra van formázva.
-
Sanya
nagyúr
válasz
customrobi #4338 üzenetére
mit nem tudsz frissíteni? kijött a jb?
-
loostris
csendes tag
válasz
customrobi #3884 üzenetére
Yesss!-es. De megőrülök, hogy nem működik...
-
ktamas55
tag
válasz
customrobi #2839 üzenetére
Nálam a HOLO LAUNCHER fut. Ott is van asztal zárolása lehetőség. Kevés memóriát igényel és jól testre szabható. Próbáld meg.
-
mistar
tag
válasz
customrobi #2843 üzenetére
Nova beállítások/Asztal/Asztal zárolása
-
mistar
tag
válasz
customrobi #2839 üzenetére
Nálam a Nova launcher fut. Ott van "asztal lezárása" funkció.
-
trabandy
csendes tag
válasz
customrobi #2760 üzenetére
hát köszi srácok! már nincs több 'félelem'...holnap szert teszek 1re én is! köszi a felhomályosítást!
-
LustaDick123
tag
válasz
customrobi #2653 üzenetére
Nézd meg azt a telefont. Én ma direkt figyeltem az enyémet.
19 óra 50 perce van akksin, ezek után 65%-on áll a töltöttség.
Volt egy 1 óra 56 perces hívásom, ezalatt 18%-ot esett a töltöttség.Mindkét kártya 2g-n, nincs adatforgalom, wifi, ugráló kiskutya a kijelzőn, butaphone üzemmódban megy.
Nekem a Sygic navigáció merítette az akksit. Hiába léptem ki az alkalmazásból, hiába lőttem ki mindenhonnan kb. a 10-ik újraindítás után szabadultam meg tőle. Kb 40%-ot vitt el az akksi töltöttségéből, mert ahogy olvasgattam utána pár szenzort fog az alkalmazás. Ha valaki tud rá megoldás, annak örülnék. Android hiba állítólag ez is, nem Sygic.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
customrobi #2653 üzenetére
Ahányszor én németektől rendeltem, egyiknél sem volt külföldi szállításnál kártyás fizetési lehetőség, csak előreutalás. Az átutalást természetesen egyik bank sem csinálja meg ingyen, 5 EUR körüli összeg szokott lenni a jutalék (EU-ban van SEPA utalás, az olcsóbb szokott lenni, de az csak EUR-ban van, CHF, GBP, USD nem játszik). További lehetőség a PayPal (eBay-nél alap), amivel pl. lehet kártyát is használni, de az sincs ingyen (PP-nek van saját jutalékrendszere). Egyébként a sima kártyás fizetés sem ingyenes, annál a jutalékot úgy hívják, hogy éves kártyadíj.
-
fantomas01
csendes tag
válasz
customrobi #2646 üzenetére
Húha! Ha GuruZone lett volna így felháborodva, még meg is értettem volna. DE ha jól emlékszem, még én is megjegyeztem, hogy egész jó árnak tűnik az övé...
Direkt írtam úgy, hogy nincsenek pontos számaim, infóm hogy honnan és milyen áron szerzi be. Mint ahogy arról sem, hogy fizet-e postaköltséget vagy esetleg céges kocsival néha kijár. De lehet, hogy ti tudjátok. Amúgy a pénzforgalomnak (utalás, kártyás fizetés) a legtöbb helyen nincs költsége (még tranzakciós adó után sem). De azt hiszem, ez mind nem számít! Neki biztos megéri, ezért csinálja, mi meg szabadon eldönthetjük honnan és hogyan szerezzük be. És itt visszakanyarodhatok az elejéhez: tényleg jó ár az itthoni lehetőségekhez mérten. De nem csinálok neki reklámot, nem kapok jutalékot:-) -
püki
aktív tag
válasz
customrobi #2646 üzenetére
Szívemből szóltál!
Nem szép dolog más zsebében turkálni, de direkt megnéztem a számla végösszegét 196,45 Euró. (durván 55-57.000 Ft.)
16Gb-os memóriakártyával rendeltem GuruZone-tól, 64.000Ft-ot utaltam neki. (még tavaly decemberben)
Maga a telefon legyen 56.000Ft a kártya(Samsung) 4-5.000 Ft között mozog számoljunk 4.000-el, vagyis kb. 60.000Ft, a végösszeg. Ezek alapján kb. 4.000Ft "haszna" van GuruZone-nak. Gondolom nem a bolt mellett lakik közvetlen, ezért utaznia is kell, mindegy hogy autóval, busszal, vonattal, repülővel, léghajóval, egyik sincs ingyen. Még ha 2-3 ezer Ft /eladott telefon, zsebre is tesz, még mindíg jobban megéri mindenkinek, mint itthonról valami webshopból rendelni, ahol a telefon 60-65ezer+posta és még kártya sincs hozzá! -
Macika66
őstag
válasz
customrobi #2595 üzenetére
Azért csinálnál egy próbát a kedvemért, nem titkolom, én tüzeltem fel zenészkét a kétkedéssel, tehát konkrétan aktív böngészésnél mondjuk a másik kártyára bejövő hívás kicsöng-e.
Az nyilvánvaló, hogy az azonos kártyán úgy működik, mint az egySIM-es mobilokban, de eddig egyetlen mobilon sem tudták megoldani azt, hogy egy másik SIM "bele tudjon szólni" az aktív kapcsolatba.
-
zenészke
tag
válasz
customrobi #2595 üzenetére
Köszönöm, megnyugtattál...
-
GuruZone
őstag
válasz
customrobi #2591 üzenetére
a félreértések elkerülése végett nem zöldségről és nem is erről van szó:
-
kiskagylo2
csendes tag
válasz
customrobi #2575 üzenetére
Te vásároltál tőle?
-
hawkfoto
tag
válasz
customrobi #2531 üzenetére
Nekem volt ilyen, factory reset helyrerakta.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Ellenőrizd, hogy nem fut-e valami a háttérben, aminek nem kéne.
-
püki
aktív tag
válasz
customrobi #2534 üzenetére
A bekapcsolt wifi ha használod ha nem szívja az akksit. Érdemes kikapcsolni, ha nem netezel vagy "trükközni" egy kicsit:
"Az Android alaphelyzetben még lekapcsolt képernyőnél is használja a hálózatot. Ha ezt nem szeretnénk (pl.: energiamegtakarítás céljából), akkor itt tudjuk kikapcsolni: Menü - beállítások - Wi-Fi - három pontocska (egyéb menü) - speciális - tartsa bekapcsolva a wifi-t alvás közben: itt válasszuk a soha opciót. Plusz beállításként kikapcsolhatjuk a mobil adatforgalmat is, így garantáltan nem fog készülékünk alvás közben energiát fogyasztani." -
Logitech
aktív tag
válasz
customrobi #2534 üzenetére
Akkuhasználat százalékoknál mi visz a legtöbbet? Android oprendszer, készenlét...?
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Jaja. Nekem is bizonyos helyeken jobban merül, ezt okozza a térerő. Hiába látod fullnak, ha a telefonnak erősebben kell sugároznia miatta...
Egy restart is mindig jól jön...
-
Logitech
aktív tag
válasz
Egyszer nekem is volt, hogy gyorsabban merült a szokásosnál, egy kikapcs-bekapcs megoldotta. Nem vagy olyan helyen ahol nagyon gyenge a térerő?
-
fornettisuti
veterán
válasz
customrobi #2199 üzenetére
sony, panasonic, sennheiser
én még a régi lg arena gyári fülesét használom mindenhez (laptop, tablet, mobil), mert ezt még überelni nemtudta másik füles.
-
zsbalazs
csendes tag
válasz
customrobi #2168 üzenetére
Launchert a gyárit használom, az nem lehet gond. Van Viber meg Voip progi, amik a telefonálással kapcsolatos progik. Egyébre nem tudok gyanakodni... Egyelőre nem tapasztaltam a problémát amióta kivettem a külföldi SIMet.
-
GuruZone
őstag
válasz
customrobi #1868 üzenetére
"Nyugodt szívvel" törölhető alkalmazások:
100% gameloft games
accuweater.com
androlib wallpapers
antivirus pro
apps on sd
asphalt6
assassins creed
barcode scanner
bebbled
biowallet
blockbreaker 3
chrome
currency converter
facebook
layar
LED lámpa
twitter
OI bevásárlólista
picsay
pinball
platinum solitaire 3
ringdroid
shazam
sweet dreamsLetiltható Google alkalmazások:
email
gmail
google+
google talk
navigáció
térkép (maps)
youtubebüntetlen rövid ü, mint büntetés
-
szabekala
tag
válasz
customrobi #1868 üzenetére
ha elvan taakarva aszeme nem csoda ezígy sikkerülni
-
viralmind
aktív tag
válasz
customrobi #1786 üzenetére
En sem vettem eszre egyenlore semmit ,nalam nem kellett a csipogast sem ujra kiiktatni,nem piszkalta el
-
surgery
senior tag
válasz
customrobi #1760 üzenetére
Értem köszönöm a választ én is úgy tudtam hogy jó a forint számla majd meglátjuk ha valaki tud még ossza meg velem a tapasztalatait ez ügyben!!!!
-
nzolo76
tag
válasz
customrobi #1756 üzenetére
Nekem is jelzett frissítést a teló. Felrakom, meglátjuk mi lesz.
-
GuruZone
őstag
válasz
customrobi #1745 üzenetére
Reklámmentesség, alap!
Szabilcs: a kamera sokat javult. Az automatikus témafelismeréssel volt gond a gyári szofttal, az uccsó frissítéssel AUTO módban sokkal jobb képeket csinált már.
-
Pjoe69
tag
válasz
customrobi #1736 üzenetére
Üdv!
GuruZone-n kívűl root-olta már más is a telefont?
Tapasztalatok? Hiba?
Ment minden simán a leírás alapján?Lehet, hogy láma kérdés, de mit lehet kezdeni a Mass Storage móddal?
Köszi
-
qltsar
veterán
válasz
customrobi #1736 üzenetére
Először SPFlashtoollal kellene összehozni a telefont, majd pedig forráskód is kellene addig semmit ne várjatok, nameg hát...MTK-ra jelenlegi állapotban egy két tömeg-kínai telefonra van unofficial CM, úgyhogy azért ne legyen annyira nagy a vágyakozás
!
(Mellesleg nemtudom mivel rootoltad, de az újabb verziókat nem lehet már rootolni bin4ry tooljával
)
-
Ocsy
aktív tag
válasz
customrobi #1726 üzenetére
Az utolsó telefonom, amit azért vettem, mert hűde teccik, és azután szerettem is használni, a 6210-es Nokiám volt... Használt volt, de jó állapotú. Pontmátrix kijelző, csengőhangnak csúfolt prüntyögés, WAP, full extra!
De jó volt használni. Azután tesómtól örököltem egy Samsung C100-ast, na, az még egy ortopéd gáz vacak volt. De szépen csengett, és színes kijelzője is volt... Azután jöttek a cégesek, Nokia 6110i, 6230 2x, C5-00. Na, ez utóbbi verte le nálam az összes létező biztosítékot, annyira sz.r, meg már rendesen ciki volt megjelenni mondjuk egy tárgyaláson egy ilyen nyomógombos kis vacakkal (sokan csinálják azt, hogy kipakolják a telefont a tárgyalóasztalra, én ennek nem vagyok híve. Szerintem tiszteletlenség az sms-eket nézegetni, meg a bejövő hívásokat kinyomogatni, mközben a másik éppen beszél hozzám. De a C5-öst akkor se pakoltam volna ki, ha kötelező...
). A 997D-t már megint én választottam magamnak, eddig nem is bántam meg. Egyedül a mérete okoz néha gondot, ezt nem lehet csak úgy zsebre vágni (legalábbis kényelmetlen, de én bőrtokban tartom, azzal együtt meg még nagyobb), de ezzel már számoltam, mielőtt megvettem. Remélem, hosszú távon is jó döntésnek fog bizonyulni...
-
SaGa59
őstag
válasz
customrobi #1652 üzenetére
Sziasztok!
Kérdés a németektől rendelőkhöz: a telefon alapból milyen nyelven indul? Angol, német, esetelg magyart is tud? Németül ugyanis annyit még felfogok (némi szótári segítséggel), hogy a rendelést le tudom adni, de a telefont angolul vagy magyarul tudnám kezelni.
Másik kérdés: a myaudiophone 5+-hoz képest a 997d jobb annyival, amennyivel drágább idehaza? A RAM különbséget látom (512Mb - 1 Gb), de másban?
Harmadik: az itthoni Alcatel szerviz mennyire felhasználóbarát?Köszi.
-
GuruZone
őstag
válasz
customrobi #1640 üzenetére
-
retesz147
addikt
válasz
customrobi #1388 üzenetére
igen.....nekem is egy jobb kamera meg egy kisebb méret az ami hiányzik ebből a vasból...eddigi tulajok tapasztalata alapján,mert sajnos én még nem vok tulaj....
bár nekem a kamera minősége még épp fogadható.....igen, képzeld még nem hagyott cserben, pedig 11 év+Alfa nem erről híres (11 éve a családba van)...egy hibája volt...elkezdett vacakolni a termosztát (de ez egyáltalán nem cserbehagyásos hiba), viszont a családba van egy 4 éves Toyota Rav, amit meg már 4x húzattam haza
nálunk fordított a felállás
-
retesz147
addikt
válasz
customrobi #1383 üzenetére
írtam is , hogy akit érdekel annak itt egy videó...nem vártam el senkitől, mert én se néztem végig csak bele-bele pörgettem....de azért köszi a tapasztalatot!!!!
nekem annyi bővel elég, hogy a Defy-hez képest villám....mert a Defy meg az én telefonomhoz képest villám...
igen én se várom el, hogy akadás nélkül menjen egy 60e-s telefon,mert a 100e-rel drágább haverjai is képesek megakadni...
szifonról meg ne is beszéljünk, mert attól csak ezt csinálom
köszi még1x a választ!!
-
customrobi
tag
válasz
customrobi #1383 üzenetére
Apropó, rootolást megoldotta már valaki?
-
customrobi
tag
válasz
customrobi #1370 üzenetére
Na próbálgattam egy kicsit. Egyre jobb. Kikapcsolt wifinél automatikusan megjelenik az r a térerő ikon mellett. Ha bekapcsolom a wifit eltűnik. Ha felcserélem a kártyákat szintén. Más készülékben szépen működik a teleringes kártya. És az Alcatelben is próbáltam más kártyát, az rendeltetésszerűen műkszik.
Szóval azon a határon vagyok, hogy földhözvágom. Vagy a készüléket, vagy magamat.
Mi a búbánatos lóizé lehet ez? Nem szeressék egymást a készülék, meg a telering?
Vigyem vissza a kártyát és röhögtessem ki magamat? Mert másik készülékben rendesen működik roaming nélkül is.
Lehet ennek ahhoz valami köze, hogy a teleringnek nincs saját hálózata és a Trémobilét használja? -
viralmind
aktív tag
válasz
customrobi #1368 üzenetére
Hat figy csak azt tudom mondani ,hogy nekem nincs engedelyezve az adatroaming es ettol fuggetlenul tokeletesen megy a belfoldi adatforgalom
-
viralmind
aktív tag
válasz
customrobi #1366 üzenetére
Hat ott valami tenyleg nem tiszta akkor ,ahhoz hogy netezz nem kell roaming,hacsak nem az adott szolgaltatotol eltero orszagban tartozkodsz.Talan hivd fel az ugyfelszolgalatot
Gondolom az adatkapcsolat engedve van a kartyara a beallitasokban.
-
viralmind
aktív tag
válasz
customrobi #1364 üzenetére
Ez sztem normalis mivel engedelyezve van nalad a kartyara a roaming.
Magyarul ha hazajossz magyarhonba ausztriabol akkor itt is engedve lesz a net.
Ha ezt kikapcsolod akkor a hataron amikor atall a magyar szolgaltatora a telefon akkor automatice kikapcsolja az adatforgalmat.beallitasok-sim kartya kezeles-roaming-adatforgalom roamingban itt tudod ki-be kapcsolni.
az erre valo figyelmeztetest is ott tudod kikapcsolni ha zavar. -
customrobi
tag
válasz
customrobi #1363 üzenetére
De leírom pontosan, hogy mit ír ki.
Ha az egyes kártyáról akarok hívást indítani, akkor a következőt: " Roaming figyelmeztetés. A használandó kártya jelenleg roaming üzemmódot használ. Kívánja folytatni a helyi SIM-kártyán keresztül? "Ez miért van, normális-e, és ha nem, akkor mit toltam el?
-
vigyed
tag
válasz
customrobi #1344 üzenetére
Ha az osztrák kártyákat behozod az országba, a magyar szolgáltatókra lép át és olyankor ha beszélsz... akkor bizony kemény roaming felérat kell fizetned. Ez visszafelé is így van, ha magyar kártyával kimész külföldre.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
customrobi #1344 üzenetére
két külföldi sim-ed van.. és itt magyarországon akarod használni? nos akkor nem csoda hogy ROAMINGOT dob föl.. igy látatlanba sejtem hogy nem fogja megérni a dolog. v nekem van késő és nem jól értem mid is van.
-
Kulinger
tag
válasz
customrobi #1080 üzenetére
Legjobb szerintem utána a Navigon
-
tuxihome
csendes tag
válasz
customrobi #1085 üzenetére
Igen, ezért írtam hogy "volt"...
-
imiadmin
őstag
válasz
ne keress, mert nincs...
Az iGO gyártója azt az üzletpoltikát folytatja, hogy leszerződik a gyártóval és előtelepítetten adják a progit... emiatt nem tervezik, hogy marketből letölthető legyen... ez van...
-
tuxihome
csendes tag
válasz
Keresem...
-
tuxihome
csendes tag
válasz
customrobi #1076 üzenetére
Van még kérdés?
http://upfone.hu/hir/igo-my-way-v842-navigacio-androidra
Amúgy a marketen is fent van... Hát nem tudom...
-
sysrq
őstag
válasz
customrobi #441 üzenetére
A kétmagos chip a hiánycikk, majd minden kínai telóba azt tömködik. Elfogy.
Itt elég élénkek a színek.
A garancia meg olyan kérdés ha a tmx nem akarja akkor biztos kitalál mindent ne keljen foglalkozni vele.
De ne is legyen semmi típushibája, más meg se, a kamera meg nem érdekel.
Kíváncsi leszek nekem mikor lesz meg. -
Samanbacsii
őstag
válasz
customrobi #402 üzenetére
"Édesss vagy"
... de azt hiszem nem....
Zöldre lennék kiváncsi de képen ez elég sajátos zöld...
-
Logitech
aktív tag
válasz
customrobi #406 üzenetére
Amikor reggel lemerült 12%-ot, akkor visszaraktam töltőre, megint feltöltött 100%-ra, utána ment le 20%-ot az alatt az idő alatt, amit feljebb írtam.
-
imiadmin
őstag
válasz
customrobi #215 üzenetére
bakker... a németeknél 200EUR alatt van a teló....
Mikor még csak heteket ígértek, még 220-250EUR között volt...
megy ez még lejjebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Quadro FX 570 eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest