- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leonel
aktív tag
Sziasztok,
Talán már kérdeztem - de hátha azóta van valami más megoldás.Szóval céges és t-online -os POP3 fiókot használok levelezésre.
Ezek be is vannak állítva a telón. Viszont úgy látom, hogy csak a fejlécet tölti le és amikor megnyitom a levelet akkor tölti le a tartalmat. A másik probléma, hogy miután letöltöttem a telefonra az emailt- majd bekapcsolom az asztali gépet és letöltöm az Outlook-ba is - ezek után a telefon törli az emaileket a következő szinkronkor.Van arra megoldás, hogy ne csak a fejlécet töltse le hanem rögtön az egészet és meg is tartsa véglegesen??
Lg nél ilyen gondom nem volt.
Köszi
-
leonel
aktív tag
Köszi! Ez a keresős dolog eszembe se jutott - jó ötlet!
Sajnos, ha mindig törli az emaileket, ha kikapcsolom a szinkront akkor is.
Ugyanígy használom a fiókjaimat már régen és eddig nem volt gond, az LG-vel.
A teló fent hagyja szerveren a pc leszedi - de utána a telefonon lévők megmaradtak - ez meg kitörli bármit csinálok. -
leonel
aktív tag
Sziasztok,
Szokom a telefont de 3 dologgal kapcsolatban kitépem a hajam.
Nagyon szépen kérem: aki tud segítsen.1: Az emaileket letölti,elolvasom, majd a következő letöltésnél a régieket kitörli - rá lehet valahogy venni,. hogy megtartsa a leveleket? A régi LG-mel ilyen gond fel sem merült.
2. Ha tárcsázom és a betűk szerint nyomom a számgombokat akkor ugye felkínálja a lehetőségeket.
Tehát az 5, 6, 8 gomb lenyomása után a kov....(ács) lehetőségeket.
De az ékezetes betűket nem veszi be a sorba. Tehát az Északi vezetéknevű ismerősömet csak a névjegyzékből kikeresve tudom felhívni. Most komolyan át kell írnom az összes vezetéknevet ékezet nélkülire???3: Egy hiba: hátha van rá megoldás: reggel leveszem a töltőről: a kijelző és a telefon is elvileg működik de nem érnek el és én se tudok telefonálni amíg nem indítom újra...
Köszi előre is.
-
leonel
aktív tag
válasz
imiadmin #1978 üzenetére
Azt hoztam el én.
Elvileg most az utolsó volt.
Ma reggel amúgy meglepi volt.Töltőről levettem, tettem dolgom. 1 óra múlva amikor asszonnyal találkoztam sulijárat után -mondja, hogy egyik számon se tud elérni mert ki vagyok kapcsolva. Újra kellett indítani a telefont pedig látszólag működött. Volt már ilyen tapasztalat?
-
leonel
aktív tag
Sziasztok
Csatlakoznék egy 2 napja vett fehér készülékkel. Még ismerkedek vele. Van ami tetszik de van amitől kitépem a hajam.
Majd ha lesz egy kis időm akkor visszaolvasom a topicot is -biztos több mindenre választ kapok.Pl. Akku védelem 30%-alatt kiborít, hogy kikapcsol mindent és nem is tudom leszedni a programot.
Folyamatosan elfelejti a csengésnek beállított zenét és olyan szám csörög ami benne sincs a listában!!
A második sim kártya térereje eléggé ugrál.
A kijelző csalódás - az Lg 2x után fakó és életlen.Amúgy gyors, fagyás mentes. Pont kézre áll - jó használni.
Bővebben később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest