- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreeMan60
tag
válasz
papsoka #4576 üzenetére
Alapból tudsz csatolni képet vagy videót:
Levélíráskor a jobb felső sarok (beállítások) alatt találod meg.
Itt el tudsz küldeni egyéb kiterjesztésű fájlt is ha nem a galériából választasz.Egyéb lehetőség:
A fájlkezelőben (Médiaalbum néven találod alapból) válaszd ki a küldendő fájlt.
Hosszan megérintve válaszd a "Megosztás"-t, aztán fájl küldése Gmail-lel. -
zizidor
őstag
válasz
papsoka #2674 üzenetére
Van itt olyan, akit erőszakkal kényszerítettek, hogy ilyen telefont vegyen?
Nem hibátlan a készülék, de hát még az iPhone sem az. Nekem is voltak gondjaim vele, de a fórumnak köszönhetően azért mindegyikre lett megoldás. Egyébként meg sokan a készülék hibájának vesznek olyasmit is, ami az oprendszer sajátossága, vagy éppen a szolgáltató hibája.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
papsoka #2072 üzenetére
Neked nem fagy, tehát a probléma nem létezik (Számodra. Másnak lehet, hogy mégis). Nekem nincsen megoldhatatlan csengőhang-problémám, tehát a probléma nem létezik (Számomra. Másnak lehet, hogy mégis). Ezek szerint a tiéd is egy tökéletes fón, meg az enyém is. Ebben maradhatunk.Kettőnk között a különbség, hogy én nem megyek át az SGSD topicba anyázni a te készülékedet. Miért tenném, hiszen ott olyan emberek beszélgetnek, akiknek baromira nem tudok semmi számukra érdekeset vagy értékeset mondani a témában. Pedig volt már saját Samsung készülékem, a családban van még három, meg a munkatársaimét is kipróbáltam már. Egyik sem győzött meg, a sajátomat sem szerettem (nem én vettem, kaptam ingyen). Pl. faterom előző Samuja abban a pillanatban bontja a bejövő hívást, hogy hozzáér. Valami alaplap-hiba. Akkor lehet, hogy van nem hibátlan Samu. De én mégsem írok be az összes Samsung topicba, hogy figyeljetek, ez a telefon egy ipari hulladék, volt is már nekem Samsungom, ezért ismerem az összeset.
Félre ne érts, természetesen mindenki elmondhatja a véleményét. Pl. így: "Véleményem szerint ez egy rossz telefon, nem éri meg az árát. Szerintem túl sok hibája van. Nekem van egy SGSD, azon ilyenek nem jelentkeznek." Így máris gazdagodnánk két új infóval: 1. A véleményeddel. 2. Hasonló androidos készülékeken az általunk tapasztalt jelenségek egy (kettő) SGSD-n (a tiéden) nem jelentkeztek eddig. Érted a különbséget eközött, meg aközött, hogy "Vegyetek SGSD-t, mert az jó, ez meg nem!"? -
Hugo85
aktív tag
válasz
papsoka #2074 üzenetére
Nézd igazán nem akarok személyeskedni, nem kenyerem, de nem értem miért kell megmondóemberként lebeszélni embereket a telefonról, ha neked nem volt ilyen? Mire alapozod a véleményed, ha a hsz-ekre, akkor azt más is el tudja olvasni, nem? Első kézből nyilván nem tudsz hozzátenni, hiszen nem volt/lesz ilyened, ellenben hirdeted az igét, hogy a Samu mennyire jó és hogy két másik (szintén Alcatel) telefon mennyire rossz volt.
Még ezzel sem lenne önmagában probléma, de olyanokat írsz általánosságként, ami legjobb indulattal is maximum féligazság és ezzel félrevezetsz másokat.Ez az én véleményem, természetesen nem vagyok én itt senki, így vagy megfontolod vagy nem, rajtad áll, befejeztem az offolást és elnézést mindenkitől.
Tényleg kéne már egy első hsz, szerintem hozzunk össze egyet.
-
Hugo85
aktív tag
válasz
papsoka #2072 üzenetére
Követtem a topikot végig, de őszintén szólva nem emlékszem, hogy bárkinek is fagyott volna a telefon, főleg nem folyamatosan, az enyém még egyszer sem fagyott ki, max valami alkalmazás döccent, de mindig menthető volt. Egyébként miért jöttél ide, ha nincs ilyen telefonod és nem is tervezel venni. Trollkodni?
-
Ocsy
aktív tag
válasz
papsoka #2057 üzenetére
Bocs, de Neked van 997D-d? Ha nincs, akkor csak annyit tennék hozzá, hogy:
- Az SGSD hardvere sehol nincs a 997D-hez képest, pedig az árszint azonos. A Samunál a névért fizetsz, a 997D-nél a valós teljesítményért
- A problémamentes SGSD-vel kapcsolatban érdemes átfutni a vásárlói visszajelzéseket az indiai piacról, ahol a legrégebben forgalmazzák (samsung.com/in). Tele van olyanokkal, hogy "lassú", "állandóan fagy" és hasonlók. Én nem mondanám problémamentesnek azt a telefont, ami pl. belefagy a kontaktok keresésébe...
- Ha egy telefonra nem jön frissítés, az nem biztos, hogy azért van, mert nem is kell, hanem mondjuk azért, mert a support magasról és nagy ívben tesz rá. Az Alcatelről ez biztosan nem mondható el.
- Nerm tudom, honnan veszed, hogy "hetente kell valami lukat betömni". Eddig 2 vagy 3 frissítés jelent meg október óta. Én azért nem tudom pontosan, mert nekem egyik sincs felrakva. Szóval akkora lukakat biztos nem tömnek ezek sem, mert a készülékem tökéletesen működik nélkülük is. -
Kulinger
tag
Bocsi gyorsan írtam elnézést
A lényeg amit akartam írni olyan sokan hú de jó de klafa a ZTE grand X IN volt ma a kezembe lefutattunk pár tesztet és az Alcatelt nyert minden téren
Kinézet ügybe is veri szerintem gagyi kinézete van jobb a vituális gombok
ZTE-nek 1-magos csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest