- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedam
csendes tag
na most kérek segítséget tőletek!
itt a fórumban találtma régen egy cosume romot azt használtam most viszont a jelly bean-t kellene fel varázsolni, de ez a telefonon lávő system udate alatt nem sikerült(de legalább látta hogy van 4.1-es frissítés) ezért a one tuch updaterren keresztül gépen próbáltam és nem az új szoftver került feltelepítésre hanem a régi!
(ezt bekapcsolva belemegyek a system update-be és ez már a 4.1 es frissítést sem látja hanem valami 4.0.4-et)várom a megoldást!
-
zedam
csendes tag
Személy szerint nekem is nagyon tetszik a sima idol de az idol ultra az még 1 fokkal durvább szerintem nem is kicsit!
2x1ghz helyett 2x1.2ghz
7.9 mm helyett csak brutális 6.5
és egy tűéles amoled hd kijelzőt kapunk ai ips panel helyet mej kicsit kisebb felbontású
minimális a + bennede szerintem az a +10ezer(mobilexpresznél) az már nem pénz ezekért a +okért
az igaz hogy ez csak 1 simes de akkor is überbrutál főleg ha mind ezt az alcatel adja!!!!!!
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_idol_ultra-5231.php -
zedam
csendes tag
válasz
imiadmin #3643 üzenetére
Üzemidőben hasonló, de talán egy kicsivel jobb. Ami nagyon jó hogy a navigációs billentyű kisebb lett aminek kimondhatatlanul örülük mert az eredeti méretű az engem zavart.
Ami még szerintem gyorsabb lett az az hogy térképben kb 5-10 sec alatt poziciót megtalálja míg az alapban ez volt néha 1-2 perc is.
A rendszer szerintem segyorsabb se lasabb nem lett. talán egy két helyen de az alap is teljesen jól működött.
Amiben még új hogy sokkal szinesebb, mint pl. a menüben az ikonok szinesek és kapott egy háttért is a menü.
Még amit nagy előrelépésnek tartok az talán az hogy a falumban a 30-as szolgáltató nem a leg kedvezőbb és így térerő elég csekély.... az alap szoftverral sokszor eldobta a jelet de ezzel lényegesen kevesebbszer!!!
Összegzésben szerintem nagyon jó, nem sok a változás de igazából talán pont olyan változások kerültek bele ami kicsit olyan hiányosnak éreztem az alapban.
(arra nagyon ügyelj ha felteszed hogy egyből szedj le egy launchert mert alapjáraton a holo launchert fogja használni és az nagyon zűrzavart csinál.) -
zedam
csendes tag
Üdv!
Telefonomon a nemrégiben kikerült costum ROM van és feltettem töltőre a telefont nem gépről hanem a rendes töltőről majd egyszer csak arra lette figyelmes hogy nagyon csipog, megnéztem és ilyet írt hogy az akumulátor túlmelegedett és vegyem ki a készülékből. Kicsit megijedtem mert tényleg tű forró volt a telefon allul de az aksi szobahőmérsékletű volt tehát ezt most nem értem. kicsit értetlenül állok a helyzet elött. Széttkaptam gyors a telefont majd megvártam amíg kb lehüll szoba hőre majd össze raktam és mintha mi sem történt volna. (Egyépként amióta a costumeromot használom sokkal jobban melegszik a telefon, van amikor már egy kis böngészéstől is kicsit meleg, de amikor játszok akor meg aztán nagyon, olyankor le is szem kicsit.) Valaki akiimég costum Rom-ot használja annak nincs ilyen probléma?
Illetve az lene a kérdése hogy ez a Rom is ugyan arra az alapra épül mint a legfrissebb hivatalos(tehát kb ugyan az), és ha jön egy következő frissítés ugyan ugy fogom kapni? a mostanit felülírva? -
zedam
csendes tag
viszon a sim kártyáimat nem tudom aktiválni mert amikor a pinkódot kéne beirni akkor továbbugrik és máshol nem tudom megadni, és a home gomb néha jó néha nem, tehát hogy lehet visszatenni az alapot? (mentettem a mappákat ahogyan a leírásban is szerepelt) de miután a holo launchert letiltom ez megy erre utolag jöttem rá azért még kell rajta 1-2 kört futnom
-
zedam
csendes tag
azért vannak hibák a rom-ban
-
zedam
csendes tag
megoldódott
-
zedam
csendes tag
feltettem a costume romot működik leszámítva a home gombot mert amikor megnyomom akkor csak villan egyet de nem hozza le......
-
zedam
csendes tag
Megvolt a root
-
zedam
csendes tag
HY emberk nyagy kkérdésem lenne! olyan probmám vanhogy amikor wifimet kiosztom gépre olyankor kb 20-25 másodpercim megy normálisan majd elszál a gépena net. a telefonon viszont ugyan ugy van, és semit nem ir a telefon sem hgoy megszakadt volna a gép és telefon közti kapcsolat..... mit tegyek?
-
zedam
csendes tag
Üdv! Olyan kérdésem lenne , hogy a telefon támogatja a micro usb portján a HDMI kimenetet, akkor azt nem értem hogy az otg-vel miért nem ismer fel semmit? szerintem ez is egy elég nagy lyuk a telefonon..... Az lenne a további kérdésem hogyha már nem megy neki otg-n a gamepad felismerése akkor legalább össze lehet hozni bluetooth-ossal? valaki próbálta már?
-
zedam
csendes tag
IGEN TÉLL anyi de az a jó hogy másfél hete vettem tőlük akkor 56-ért:/
-
zedam
csendes tag
Vééégre életvan az iránytűben. eddig semmire nem volt használható mint azt 1-2 nappal ezelött írtam , de talán a fejlesztők olvassák a topicot?
(kétlem) de azér köszönöm nekik!
-
zedam
csendes tag
Emberek olyan kérdésem lenne hogy nekem az iránytű az 0 semmit kb beáll egy irányba és onnan sehova. ez alap hiba vagy valamivel lehet bele életet lehelni mert láttam már pár panaszt rá de ez tényleg semmi
-
zedam
csendes tag
Ez valószínűleg azért van, mert amikor a hangerőt álítod akkor van 3 opció:minden hang rezdés off, csak rezgés, illetve normál, és gondolom a 3 közül valamelyiknél ez egy háttér opció hogy rezeg, csak te még nem vetted észre hogy opciótváltottál akkor ez igy működik!
ez az én meglátásom -
zedam
csendes tag
Üdv!
Beszáltam én is a 997d tulajdonosok közé!
4 napja lettem gazdája egy készüléknek. Mivel ez az első okos telóm így lesz pár kérdésem.
Elösször is olvastam hogy a német verzióra lesz 4.1, és hogy én a mobilexpresztől vásároltam a készüléket és a doboz alatt csak német nyelvű papírok voltak. ez azt jelenti hogy nekem is lesz 4.1-em?
További kérdésem még, hogy rootolás után menyivel lehet jobb teljesítményet elérni? mert jelenleg azért van nem egy játék ami masszívan akad (nova3, nfs mw,hasonlók).....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest