- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
Hát srácok!
Izgalmas napokat élek át.
A Xiaomik után ismét elővettem az Alcat.
Azon kívül, hogy kicsi (bár a kisebb felbontás miatt mégis értékelhető a kijelző) még ma is teljesen vállalható maga a telefon. (Jó, a kamera felejtős.)
Sebességre, memóriára semmi panaszom nincs. Volt pár egyéb vas a kezeim között, nem is túl régi darabok, de ezt élmény nyomkodni azok után! -
grafnet
veterán
Srácok!
Van még valakinek a keze ügyében egy ilyen telefon?
Ha, be van kapcsolva a kijelző, csinálsz valamit és fejjel lefordítod - kikapcsolja a kijelzőt? Vagy világít tovább?Köszi
-
grafnet
veterán
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok minden fórumozónak!
-
grafnet
veterán
Azért az jó, hogy néha-néha vissza néztek!
-
grafnet
veterán
Caree, Püki sziasztok!
Ezek nagyon jó ötletek!
Mert ugye eladni nem lehet, vagy legalábbis pénzt nem akar adni érte senki.
Ilyen "játékokat" meg úgyis vesz az ember... akkor legalább már nem kell érte fizetni.Személy szerint várok még ötleteket, ki mire használja a jó "öreg" Alcat.
-
grafnet
veterán
Srácok!
Van még valakinek elfekvőben valamilyen tok a telefonhoz? Vagy legalábbis forrása, ahonnan lehetne még rendelni. (Nem találok, színben nem vagyok válogatós, de a lila kicsit húzós.)
IMAK Cowboy Shell előnyt jelent... -
grafnet
veterán
válasz
viperabácsi #6861 üzenetére
Mostanában nem merült fel ez a kérdés.
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6850 üzenetére
Ez sajnos mindenkinek probléma.
Én, mindent a vezetéknév sorba írok. Így legalább egyformán néz ki mindenhol.
Keresni, meg - a kettős magánhangzókon kívül - jól keres a gyári tárcsázó. -
grafnet
veterán
Urak!
Egy kis segítségre volna szükségem:
- Hogyan lehet 600 vcf fájlt hamar beletenni a google-ba?
Egyesével kicsit sokáig tart... -
grafnet
veterán
válasz
ezmivolt #6784 üzenetére
Ahogy Zizidor kolléga írta: vannak kötelező appok. Az újabb készülékeken még durvább dolgok vannak - a play egy éjszaka alatt >100000× ébreszti a procit.
Na, ez a nevetséges!Fagyaszd le őket, s máris nem kell velük foglalkozni, illetve az automata frissítést is kapcsold ki!
-
grafnet
veterán
válasz
fornettisuti #6781 üzenetére
Szia!
A hívástartás van bekapcsolva neki. Ilyenkor normális.
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6774 üzenetére
Az öt láb egy kicsit nagy lesz?!?
5"-osban ott a P70-A, igaz az nem OLED.
-
grafnet
veterán
Az jó, hogy neked annyit kibír!
Nekem, két kártyával folyamatos nettel, 3óra beszéddel, 14:00-15:00 között elhasal.Az S60-nak azért van egy "nagyobbacska" tesója: P70A. Nem sokkal drágább, de szinte mindenből a duplája.
Én, ezt néztem ki, csak nagyon nehezen akar összejönni. Ha pénz van, telefon nincs, ha telefon van pénz nincs.
Ezt az S60-at alulról veri az Op3nDott, s csak fele annyiba kerül.A Honor az nekem is veri az ár lécet.
-
grafnet
veterán
válasz
zizidor #6731 üzenetére
Gondolom folyamatos használat mellett, nekem olyankor nem csinál ilyet.
Nekem akkor csinál ilyet, mikor "alszik". "Ébredés" után nehezen talál magára, s csak ekkor jönnek meg az üzenetek is.
Elégé háló szélen vagyok, úgyhogy az is kavar nekem, hol ide-hol oda lépked a tornyok között.grafnet
-
grafnet
veterán
Kedves Mindenki!
Eladásra szántam magamat.
Eladó az OT-997D-m.
2 éves, most jött le róla a gyári fólia, karcmentes az eleje. A hátulja is, mert IMAK CASE tokban van.
Az akku nem 100-as, de még egy napot kibír.
4.1.1-02002 sw van rajta, Root + TWRP.
Van ajándék fóliám is - még nincsen felrakva.Ha, valakit érdekel PÜ-zzön.
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6714 üzenetére
Hát, sajnos ez a határ túloldalán is így van.
Behirdetnek valamit, tényleg jó áron, s már maga bolt sem kap (vagy már reggel a haverok-kereskedők elviszik).grafnet
-
grafnet
veterán
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6708 üzenetére
Az már sok, mert itt (Békés megyében) csak MM-t van... horror árakkal.
Bármit csak a neten lehet csak találni, az meg vagy ismert hely és "drága" vagy ismeretlen és kitudja...grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
pietrrr #6700 üzenetére
Igen csak el volna ez is a zsebünkben, csakhát... jön a fintorgás: rendszer (SoC), illetve a droid 4.2...
Legalábbis első olvasatra, lehet azóta már jött ki rá frissítés, de az is csak a sw oldalt oldja meg.Szóval: nem ez a ma legelőnyösebb csere készüléke.
A kicsit nagyobb testvért kellene elérni: a Honor 4X-et, mert az 2 GB RAM, 8GB ROM, 4.4 droid, 13 MPx kamera... mondjuk itt meg már a kijelző szál el: 5,5"-os.
(Most rákeresve 200 USD), szóval ez sem olcsó.grafnet
-
grafnet
veterán
Én, is számoltam az ÁFA-t, az USD/HUF-ot "csak" 250,-nel, de így is 42-43e,-Ft.
Igaz az árrést nem számoltam, de szerintem 20.000,-Ft az nem kevés árrés.A 137EUR-os árra viszont nem jön rá semmi! Igaz, nem is magyar garanciás. Viszont nem is szervizelik: pénz vissza és pont.
Igen, az 1GB RAM nem perspektíva az OThez képes. Nekem még most is elég, nagyon ritkán fut 800MB fölé.
Itt is inkább a rendszerkövetelményekben kell a hibást keresni, mert mi a túróért kell egy 300MBos böngésző? (PCn meg 1,5 GB-os?)
És még, amikor mi vettük az OTt, akkor még "mindenben" 512 MB RAM volt, ma még mindig jönnek ki 512 MB-os telók!Szóval ajándékba lesz, biztosan elég lesz 2 évig az 1 GB RAM. Persze az Redmi 2 EE 60k -ért BB lenne, ha ennyiért ide is érne.
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6693 üzenetére
Ez tényleg jó árnak tűnik.
Csak, sajnos felénk nem jár a Mikulás.A kérdés, ami engem ilyenkor foglalkoztat: a magyar nyelv. (Erre rá lehet jönni valamiből, mármint hogy tud-e magyarul?) Még a vásárlást is lehet meg tudnám oldani, csakhát majd 600km...
Én, most éppen ajándékba keresek ilyesmi telefont, mint a miénk (tudásban legalábbis).
Eléggé szórnak az árak: 30e,-Ft-tól a csillagos égig.grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6683 üzenetére
Én, s TouchPal-t szedtem le véletlenül, mivel Exchange fiók van, amihez jelszót kér, így nem tudtam belépni a telefonba. Távolról sem ment fel a TouchPal...
Muszáj volt a Factory Reset...
Nekem arra jó volt, hogy egy csomó régi appot már nem raktam újra fel.
Nekem jó volt a Titanium Backup, mert az visszacsinálta a beállításokat is.Jó állítgatást!
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6680 üzenetére
Ha, beírsz egy számot, amit tudod, hogy meg kellene lennie, akkor előadja a névjegyet?
Nekem most csinált egy ilyet - factory reset után -, a vezeték-keresztnév keresés, beállítás volt a probléma.
Ott volt a névjegyek között, de mégsem adta fel, de kicseleztem - minden nevet a vezetéknévbe raktam.Egy próbát megér.
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
customrobi #6675 üzenetére
A gmail címtárban látod a neveket-számokat?
A Beállítások - fiókoknál tudod kézzel szinkronizálni?
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6672 üzenetére
Köszönjük a segítségeket és ötleteket!
Sok szép élményt az új készülékhez!grafnet
-
grafnet
veterán
Kedves Mindenki!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
grafnet
-
grafnet
veterán
Urak!
Nem feltétlenül a OT problémája, de kis segítséget kérek:
Használom a "sima" e-mail klienst. Exchange fiókkal.
Elkezdett problémázni a tárhely miatt, megnéztem, s 220 MB-ot foglal.
Hogyan lehet csökkenteni a méretét, úgy hogy ne takarítsa ki a fiókból a szerverről? Frissítési beállítások, letöltések, stb. Valamilyen beállítási tapasztalata van valakinek?Mert, ha nincsen, akkor nekem is muszáj átparticionálni.
grafnet
-
grafnet
veterán
A CM nem törli az app-ok "felesleges" fájljait. A rendszer fájlokat sem piszkálja.
Valóban furcsa, ami Zizidor táblázatában is van: 9+29=64?!?A telefonnak semmi problémája nincsen, de ezen "apróságok" miatt szükségessé válik a cseréje.
Na, mi ez ha nem kartelezés...?!grafnet
-
grafnet
veterán
-
grafnet
veterán
válasz
veressv #6542 üzenetére
Én vagyok a "kivétel"!
Mint írtam korábban, az enyém ezt produkálja:
Éjszaka feltöltöm (JB), újra indítom, megint feltöltöm. Így jó esetben akár 95-97%-ról indul a napunk!
Éjszaka nincs semmi, csak vibró.
Nappal mobilnet+mindkét kártyán hívások. Pont határon vagyok a 2G és a 3G között, folyton lépked, de nincsen térerő gond.
Ha, gyenge a napom, akkor akár 40%-kal indulok haza, ha erős (mint a mai), akkor 14%-kal indulok, s ezt el is veszti a 40 perc kocsizás alatt.Úgyhogy az enyémen nem segített jelentősen semmi. Egy kicsit segített, hogy az asszony BB-s töltőjével töltöm este (lassabban tölti - érezhetően lassabban merül). Ha, napközben rátöltök a gyári fejjel, akkor képes 10-től 17-ig 100%-ról 25%-ra lekoppanni.
App-ok: Gsam Battery és avast fut csak, widgetek: időkép és köpönyeg. Az összes "felesleges" ki is van törölve vagy le van fagyasztva. E-mail-t szinkronizál 5 percenként.
Kb. ennyi, de szerintem is gyorsan merül.Nem akarlak elszomorítani, de ezen nem fog segíteni az új akksi.
Viszont kipróbálhatnád: ha már úgyis van másik, akkor cserélj vele akksit. Lássuk mi lesz úgy....
grafnet
-
grafnet
veterán
Leöltötte, beléptem, s máris 75MB.
a felhomályosítást!
grafnet
-
grafnet
veterán
Kukába vele!
Most szedi újra: 28 MB.
-
grafnet
veterán
Nekem a Chrome: 259MB + 12 MB adat!
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálta már:
A CAMERA MXxel készült képekből a GPS koordinátákat kinyerni?
Nekem nem sikerül...Van megoldása valakinek?
THX
grafnet
-
grafnet
veterán
SD kártya:
Nekem samu van, első pillanattól kezdve. Tökéletesen működik.A sebesség kérdés: amit az "osztály" ad meg: Cl4 - Cl6 - Cl10 - UHS-I - UHS-II - tovább a "végtelenbe". :-)
Ha, valaki videózni szeretne, annak a Cl10 a minimum - szerintem -, a Cl6 elég a fotózáshoz.Egyébként nem tudom, hogy maga a telefon kezeli-e az UHS-es többlet sebességet.
grafnet
-
grafnet
veterán
Ha valaki alternatívát keres a telefonjára.
Ez elég jónak tűnik, persze ennyi pénzért:
HTC 816grafnet
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
A KingSoft Office-nál van jobb?
Nekem továbbra sem hajlandó normálisan betölteni a pdf-eket!
Kihagy belőle szövegeket is akár. Nagyon zavaró!Mást, mit használtok? A "gyári" ICSes jól működött.
Köszi!
-
grafnet
veterán
Ez, hogy lehet: beszéd prioritás mellett, BTon beszéltem, mégis azt mutatja, hogy van adatforgalom, ugyanazon a kártyán?!
Vagy az csak a betűjel, hogy milyen hálózatot használ? -
grafnet
veterán
válasz
zizidor #6316 üzenetére
Na, nekem nem megy.
WiFi bekapcs, mobilnetről tudok netezni, vagyis tutira él a kapcsolat. De semmi több.
Megnéztem az IP címet, de nem tudok rá kapcsolódni. Megcsináltam a megosztást is, a tűzfalat is kikapcsoltam.
A FileZilla servert is feltettem, de semmi.
Win8.1, de attól még menni kellene.grafnet
-
grafnet
veterán
Egy kis segítségre van szükségem:
ftp server...
Tudok csak a telefonnal (WiFi hotpoint) és laptoppal FTP kapcsolatot összehozni?Jelen állás szerint (nincsen WiFi router) laptop is neten, a telefon is mobilneten, de nem kapcsolódnak össze.
A laptopban nincsen BT, így csak a WiFit tudom használni.
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
NemzetiHang #6303 üzenetére
Az OTU-t az alca saját oldaláról tudod letölteni.
Az SPFT-ra rákeresel a fórumban vagy guglizol.
MAC cím: (BT-t, ha kapcsolatot hozol létre, csak akkor látod) beállítások-a telefonról-állapot.A hexa szerkesztés menni fog? (MAC és BT átírása?)
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
rolcsie #6298 üzenetére
Nem-nem!
Amikor kifekszik, standby után a WiFi, akkor ne kikapcsold, hanem válts az egyik routerről a másikra kézzel.
Nekem ez megszokta oldani, s ez csak pár másodperc (max, 20). Ez rövidebb, mint egy újraindítás.Nekem egyébként a DHCP kavar be, nem ad IP címet. Bár, amikor a routerről routerre lépek át, ugyanaz a DHCP, de mégis működik.
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
rolcsie #6293 üzenetére
Nem a pihenéssel (standby) van a baj? Mármint, amikor pihenésből jön vissza?
Nekem olyat csinál, ha mind a kettő be van kapcsolva (WiFi és mobilnet is), akkor a mobilnet forgalmaz elsőnek, mert az hamarabb eszmél, mint a WiFi. Kis idő után, persze észre veszi magát a WiFi és életre kel.
Na, ilyenkor van, hogy nem kap újra IP címet, s csak keres-keres-keres.Nem ez kavar be nálad is, hogy ilyenkor nem tud valamiért kapcsolódni?
Nekem, ilyenkor WiFi ki/be, s már megy is.
grafnet
-
grafnet
veterán
Kedves Mindenki!
JBról néhány összefoglalás, tapasztalás:
Aksi töltés:
- Bekapcsolva töltöm, 80-90%ról felugrik 100%ra két óra alatt vígan feltölti a gyári fej, 1000mAh-s. Kikapcsolom, töltöm tovább, 5-20 perc között töltődik, LED a végén kialszik. Telefon bekapcs, 100%ról merül sebes tempóban 85-90%ig, utána lassul a merülés, de estére így is kifekszik (15-30%). Pedig már többször töröltettem a batterystat-ot is. Két beszéd kártya, munkaidőben mobilnet az egyiken, munkaidőn kívül WiFi. Eddig 21:00kor kikapcsolt, 5:30kor bekapcsolt, magától, nem kellett noszogatni.
Úgyhogy nekem nem javult semmit, de nem is romlott az akku kezelés, 1 nap és ennyi.WiFi:
- Folyamatosan megy a WiFi, sosem szakadt, vagy gondolkodott, pedig 2 router is van. Adni is szoktam vele, akkor sem volt még gondom.BT:
- Még sosem volt problémám vele, illetve ICSnél volt olyan (néhányszor), ha engem hívtak, akkor nem kapcsolt be a hangot a fülesbe. Ha, fülessel telefonálok, akkor eleinte ki-be kapcsolgatja a kijelzőt, mint az ICSnél.On/Off:
- Ilyen hibát nem produkált a telefon.Viszont nálam nem működnek az ikonok mellé kijáró eseményszámok (SMS, hívás, e-mail, ...).
Néha nem indul el az AHSK, de azt legalább két bökéssel el tudom indítani.
Nem jegyzi meg a "Mindig" beállításokat, kikapcs után mindent újra meg kell neki mutogatni.
A szem.szab. verzió: 02002, HU.Tetszik az új értesítési felület, hogy sokat mutat az e-mailből, vagy az SMSből.
Tetszik, a kikapcsolós menü, bár néha a hangerőt leveszi, ha itt nyomkodom a néma-értekezlet-általános sémákat.
Tetszik a megfordítom-elhallgat dolog, bár ezt eddig app-pal megoldottam, de így legalább az sem kell.Más:
A Kingsoft Office-t használom, de néha teljesen mást mutat a pdf-ből, mint ami valójában benne van. Áttördeli, kihagy belőle. Ötlet, vagy esetleg egy még jobb app?
Valaki használ avast-ot? Mi az az alkalmazás lezáró?Bocs a hosszú írásért!
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
gyulaszu #6269 üzenetére
[GPS Status & Toolbox]
vagy
[GPS Test]grafnet
-
grafnet
veterán
Mostanra lement 8%-ra a töltöttség... ez közelében sincs a 3-4 napnak.
Na, meglátjuk, holnap egy újabb kikapcsolt töltés után mit muzsikál.
Van valami működő beszéd perc mérő app? Vagy a JB tárolja ezt valahol?
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6243 üzenetére
Samanbacsi:
Szoktunk, azért is írtam, hogy folyamatos net mellett merül így. Egyébként olyan 40perc-1,5 óra között van a beszélgetés átlagban.
Amióta T is kapcsolási díjazik (november), azóta "kicsit" kevesebb, mert inkább whatsapp vagy mostmár BBMet használunk. (Most próbálgatom a hanghívást, a többiek nagyon dicsérik.)Nekem, akkor is nagy a különbség a többiekhez képest.
Ez van most, illetve még hozzájön 4% WiFi.
Persze, most még korai mit mondani az első "bekapcsolt" töltés után, meglátjuk később.
Ocsy:
A képernyő visszament 10% alá.grafnet
-
grafnet
veterán
Akku:
Gondolom a batterystat.bin törlését követően várni kellene egy-két töltést?!
Jelen állás szerint 14 perc = 12% mínusz!!!Nekem a kikapcsolt töltés nem segített semmit, az első 10-20%-ot hipp-hopp lekapja. Utána már lassabb a merülés, és csak estére esik le 50% alá, ezt már 4 előtt elérte korábban.
Folyamatos mobilnettel (elég rossz helyen van az irodám, mert folyamatosan pattog a 3G és a HSPA+ között), közepes felhasználás mellett (nem játszok, de e-mailek jönnek, menni, csak ha úton vagyok; whatsapp, bbm jön-megy) produkálja mindezt.Van ötlete valakinek?
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
dreamer125 #6226 üzenetére
Van TWRP-s és MTKDroidTools-os full backup-om. (Német info-fileos, OTU-s gyári JB.)
De, a korábban írt német is jó volt már másnak.grafnet
-
grafnet
veterán
Ha, beállítottam egy filehoz az alapértelmezett progit, azt hol lehet kitörölni? Vagy átállítani?
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6207 üzenetére
ICS alatt, csak ha a gyors indulás be volt pipálva...
-
grafnet
veterán
Valami van ebben a kikapcsolva töltjük dologban, mert most még 72%on van. Eddigre már erősen az 50% környékén járt.
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6203 üzenetére
A screenshot vagy a picture/screenshot könyvtárban.
-
grafnet
veterán
válasz
Samanbacsii #6175 üzenetére
Nekem a gyárin fut az exchange.
A push valamiért nem megy, de ez szerver oldali dolog is lehet. ICS alatt ment, de közben tűzfalat is cseréltek a cégnél. -
grafnet
veterán
Nem értem!
Amikor feladtam, már nem érdekelt, akkor elfordult a főképernyő!
Tegnap este egyszercsak meggondolta magát, minden előzetes piszkálás nélkül elfordult. (Persze, a kapcsolót be kellett kapcsolni.) -
grafnet
veterán
válasz
rolcsie #6146 üzenetére
A programok letiltását megtalálod a menüben. Nyomva tartod, mintha ki akarnád tenni főképernyőre, de megjelenik az (I), mint alkalmazás információ. Ott van a kényszerített leállítás mellett a gomb (frissítés, ha volt rá töltve) Letilt.
Alatta Értesítések megjelenítése pipát kiveszed - biztos ami biztos alapon.Na, én ezekkel szoktam játszani.
Egyébként a CleanMastert használom, rootolt a telefon. Amit tudtam, hogy nem fogok használni, és az ICS alatt sem hiányzott a droidnak, azt ki is hajítottam vele rögtön. (Például: a szörcs, a felolvasó, a könyv, a gyári kamera, a böngésző, FB, YT.)
A CMnek egy nyűgje van - legalábbis az én szememben -, hogy nem írja, jeleníti meg a teljes nevet, így sok dolgot inkább letiltottam.
Amiben nem vagyok biztos, azt átmenetileg letiltottam. Ha, hiányzik, akkor vissza tudom kapcsolni. Ha, nem, akkor megy a kukába.Persze azért van teljes mentésem, ha befordulna...
grafnet
-
grafnet
veterán
válasz
rolcsie #6131 üzenetére
1. Teljesen ki van kapcsolva, amit lehetett eltávolítottam, ami kellhet még azt meg letiltottam.
2. Az ICSnél volt olyan, hogy ha én hívtam, akkor működött, ha engem hívtak nem tudtam belebeszélni, pedig azt mutatta hogy össze vannak kapcsolódva. Most még nem csinált ilyet.
3. Tökéletesen megy.
4. Én, sajnos nem vettem észre az egyértelmű jeleket. Eddig estére 40-50%ra fogyott, most még 3 sincs, de már csak 40%on áll.5. ja, nincs ilyen
: nekem az a furcsa, hogy nem működik a forgatás és az értesítések az ikonoknál.
grafnet
-
grafnet
veterán
Még annyi segítséget had kérjek a nova-t használóktól, hogy hol lehet kikapcsolni:
- a középső gomb 2x-i megnyomásakor feljön a főképernyők darabszámát szabályozó képernyő? -
grafnet
veterán
Urak!
Vagy én vagyok a béna vagy megint hiányzik valahonnan egy pipa.
Semelyik ikon nem jelez vissza: gmail, e-mail, sms. Az értesítési soron van minden értesítés.
grafnet
-
grafnet
veterán
Urak köszönöm!
Sajnos, nem működik, nekem nem jelzi ki, ha jött SMS.
Az értesítési sávba beteszi, el is tudom olvasni, de az ikonhoz nem csapja hozzá a számot.grafnet
-
grafnet
veterán
A gyári üzenet ikon kijelzi, ha jön SMS?
Vagy csak megint nincs valami bepipálva? -
grafnet
veterán
delfin: "sima" vagy mini vagy zero?
Gondolom a zöld színű a jó...grafnet
-
grafnet
veterán
Próbáltad, amit valamelyik nap bedobtam: telefonon usb módnál XP-re pötty?
Nekem az okozta a driver problémát (W8.1 64bit).Gondolom, egyébként látja az intéző a telefont?!
Most olvasom, hogy nem is a telefonnal van a baj, hanem a letöltéssel...
Nekem a letöltést 50%ról kezdte, 25 perc volt, mire eljutott 95%ig, meg leszedett majd 900MB-t.
De, így nem állt meg egyszer sem.grafnet
-
grafnet
veterán
A konkrét JB-zés alig egy óra, ami a nettől függően akár le is csökkenhet félre vagy fel is mehet másfélre.
A körítés volt nekem a sok. Nem ment fel a twrp, mire felment és lementettem, kiderült, hogy az MTKdt-val is kellene menteni, azzal is bénáztam. Appok vissza (kézzel, egyesével, mentés nélkül, beállításaik kézzel), framaroot, újra twrp, újra MTKdt, mindegyikkel mentés és fel a felhőbe velük, ez mindenestől volt egy nap, mobilneten lógva.
A hexa szerkesztés sem ördögi, Imiadmin
leegyszerűsítette a problémát.
grafnet
-
grafnet
veterán
A menüt elforgatja az enyém is.
A Tájolás ugyanaz, mint a gyorsmenüben a forgatás.
Ha bekapcsolod, akkor ott is be van kapcsolva, ha kikapcsolod, ott is kikapcsol. De, ettől még a főképernyőt nem forgatja.A nova-nál tényleg lehet külön állítgatni.
Chrome: kipróbálom a delfint. Valaki csinált egy tesztet, hogy melyik mennyi adatot tölt le egy adott oldalról, s a chrome volt a legkevesebbel az első.
grafnet
-
grafnet
veterán
Valaki írta a fórumon korábban, hogy levette a google searchöt, s ott maradt a helye kihasználatlanul.
Na, erre jó megoldás a nova, mert a JB levette a szürke/átlátszó csíkot, a nova meg fel is használta. -
grafnet
veterán
Ah, mielőtt teljesen elfelejtem:
Imiadmin segítségével felkúszott a JB, de megizzasztott. A probléma pofonegyszerű volt: a géphez csatlakoztatva felismeri, de át kell állítani XP kompatibilisre! Na, ekkor lesz fent minden driver.Úgyhogy, akinek nem megy a TWRP, MTKDroidTools, az előbb állítsa át a pöttyöt az USB módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest