- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zizidor
őstag
válasz
ooooobi #4965 üzenetére
Szerintem írd le hogyan, lenne rá érdeklődő!
4.1.1 tapasztalatok pár nap alatt:
+ érezhetően gyorsabb, gyorsabban is indul, az alkalmazások telepítése is gyorsabb
+ a képernyő villogása megszűnt, nem szakítom meg állandóan a beszélgetést arccal
+ gmail mellékletek letöltése működik
+ akku mérés javult, nem esik egyből 20%-ot feltöltés után
+ a képgaléria figyelembe veszi a .nomedia fájlokat
+ van GPS vétel épületen belül is (Ezt viszont nem értem, tényleg függhet a szoftvertől???)
- megszűnt az SRS hangeffekt, amiért viszont nagy kár
- nincs gyári iránytű alkalmazás (nem is kellett túl sűrűn, de azért a legutóbbi update csomagból kiszedtem és felraktam, ebben legalább nincsenek reklámok) -
Sanya
nagyúr
-
LustaDick123
tag
válasz
ooooobi #4809 üzenetére
Magyar beszerzés (BestByte).
Ugyanez a log, sem a telefonról sem OTU 2.7.5, sem OTU 2.8.0 alatt nem látja a frissítést.
Érdekes, hogy mindkét OTU kliensen választható egy OT-997 és egy ONE TOUCH 997 telefon.Ahhoz pedig külön szeretnék gratulálni a fejlesztőknek, hogy mielőtt letölt a kliens 0.5-1.8GB adatot a szerverről nem végez egy verzióellenőrzést, mi található a telefonon és mi a szerveren. Ha ezt elvégezné több előnyhöz is jutna:
- nem terhelné feleslegesen a szerverét
- a user nem futna neki egy tökönrúgásnak önként, hiszen csak a frissítés után derül ki, hogy a telefon nem frissült. Ellenben nyert egy factory resetet. -
riszter
senior tag
válasz
ooooobi #3097 üzenetére
Ezt az appot szedd le: Multipicture live wallpaper és ezzel tedd ki a kívánt háttérképet! Nagyon jó app, rengeteg beállítási lehetőséggel! És így nem kell külön emiatt másik launchert használnod.
-
baalco
tag
válasz
ooooobi #3095 üzenetére
fömenü gombal elöször mindig ki kell välasztanom, hogy az eredeti launchert vagy az apexet akarom e hasznälni
pipáld be, hogy alapértelmezett és akkor megjegyziplusz eltünik mindig a naptär widget meg az enerkiafogyasztas ellenörzö widget
ez természetes jelenség, ha rádugod a gépre..
ne az SD-re telepítsd a widgeteket, vagy ne usb-vel másolj, hanem wifin keresztül (pl. Airdroid-al) -
SasMadar
csendes tag
válasz
ooooobi #2572 üzenetére
Nekem is samu kártya van benne, tökéletesen viszi.
Az akksi sajna 1-1.5 nap alatt lemerül, használatól függően. De ezen nem csodálkozom, a többinél is kb. így van. Ha lenne egy erősebb akksi hozzá azt hiszem arra még beruháznék. Azt tapasztaltam, ha "csak" telefon funkcióra használom, akkor tovább bírja, (no wifi,gps) csak én nem bírom ki.
A másik dolog, hogy szerintem érdemes rootolni és a felesleges appokat kilőni ha nem használod, hogy ne fussanak a háttérben. (pl. vmilyen task managerrel) Ez is csökkentette a fogyasztást nekem.
-
mkRoland
senior tag
válasz
ooooobi #2374 üzenetére
Aki ilyen cowboy vagy hard case tokot használ, ahhoz lenne egy kérdésem:
ez az OT997D kijelzőjén picivel túlnyúlik? A mostani OT990-m Nillkin tokja ilyen (további képek a webalbumomban). Így ha pofára teszem le a telefont az asztalra, akkor sem karcolódik a kijelző.
Már régóta tervezek upgrade-elni nagyobbra-gyorsabbra-több SIM-esre, és ez az a telefon, ami megfelel az ár/érték igényeimnek (DualCore vagy minimum 1,5GHz Single-Core, 512-nél több RAM, magyar garancia, minimum android 4.0 bár a 4.1-nek jobban örülnék ha tűrhető grafikai gyorsítóval van megáldva, esetleg CM10 béta változatban).
Mennyire megbízható helynek tűnik ez a mobilexpressz.com? Jó lenne a 2 év garancia, de ha csődbe megy a cég fél-egy éven belül és csak hozzájuk szól a garancia, akkor teljesen értelmetlen lenne úgy megvennem, míg 1 év garanciával tudok venni a topic-társtól is (a memóriakártya nem izgat, de a +1 év garancia hasznosnak tűnik). -
-
Hugo85
aktív tag
válasz
ooooobi #1850 üzenetére
Igen közben én is rájöttem, csak munkahelyről ez nem annyira menő. Nagy nehezen felvették, azt mondták már kiért az Allee-ba (
) csak nem nagyon küldtek e-mailt, inkább nem kérdeztem meg hogy miért nem, eléggé leterheltnek tűntek.
Kérdeztem, hogy felhívjam-e az Allee-t, hogy biztosan megvan-e, nem adták-e el másnak mert erősen hiánycikk. Azt mondta az lehetetlen, illetve nem fogják úgyse felvenni a telefont ebben az időszakban. Szóval én indulok az Allee-ba, de ha nincs ott a telefonom, rájuk döntöm a pultotEzek alapján érdemes felhívni őket, az gyorsabb.
@#1851: Igazad van, jobb külföldről rendelni, ahol biztosan van. De én nem bízom a postában, macerásabb külföldről rendelni, kevésbé tudod őket noszogatni, főleg ha olyan anémet tudásos mint az enyém. Azt, hogy most ilyen "mostakaram" hisztis kislány vagyok az nem az Ő hibájuk. Az Ő hibájuk az, hogy bár már ezer éve megoldották a dolgot, képtelenek szólni és ez igaz az egész magyar "kisiparra". Persze, visszhívjuk, küldünk e-mailt, stb. A netes eladás meg különösen ilyen, eddig egy webshoppal sincs pozitív tapasztalatom.
-
Hugo85
aktív tag
válasz
ooooobi #1843 üzenetére
Agybajt kapok:
[link]Most mind a két aruházra azt írja, hogy készeleten, központban meg nem. Én továbbra sem kaptam semmilyen visszajelzést, pedig az Allee-ba kértem és ha a többi odaért, gondolom az enyémnek is oda kellett volna. Tudom, hogy mindjárt Karácsony és, hogy úgy viselkedem mint egy hisztis kislány, de tűkön, illetve semmi kedvem továbbra is két telefonnal lófrálni.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
ooooobi #1673 üzenetére
Ízlésen nem vitatkozunk, de szerintem nem szép. A márkáról konkrétan sosem hallottam (állítólag már kemény 10 éve piacon vannak...), de nem biztos, hogy ez a brand hibája. A méretek egyébként az edigitalos linken rosszul vannak megadva, 4,3-as nagyjából a 997D-vel egyforma méretű (mm-re), a 4-es 3 illetve 4 mm-rel rövidebb és keskenyebb.
Lelked rajta. Én sem azért vettem Alcatelt, mert akkora brand-mániás lennék, hiszen ez is csak egy európai szemnek fogyaszthatóbbra címkézett kínai cucc. De ilyen Prestigio-ért én nem adnék pénzt, pláne nem ennyit. Sztem menj be egy edigitalba, vedd kézbe, és meglátod, hogy tetszik-e.
http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest