- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Benciky #3416 üzenetére
Hali,
Felugrott a nagy zöld karika - ok. Kétféle menü jelenik meg bekapcs+hangerő fel: Hanyatt esett, nyitott hasú droid a háttéreben,sárga menüpontok és nincs közte az "install" vagy bekapcs+hangerő le fekete háttéren öt kék menüpont, szintén nincs "install"...
Ezeket a menüket kell látnom? Ha nem, nyomkodom tovább...
-
Pjoe69
tag
válasz
Benciky #3385 üzenetére
Köszi!
Lehetne konkrét igény is?
Nekem root-olt a teló, és német...
De! Nem szeretném a gyári frissítést felrakni, mert ugyebár utánna kétséges az ismételt root-olás.
Legalábbis erre nem láttam konkrét, biztos megoldást.
Viszont ha lehet, szeretném a frissítés előnyeit kiélvezni.
Szóval, ha lehet, írd le, hogy tudnám a jelenleg rootolt telefonra felvarázsolni az update.zip-et, úgy, hogy minden megmaradjon.
Az orosz oldal, amit első körben linkeltél, -mint írtam- kicsit megakasztott már a regnél is.Köszi
-
grafnet
veterán
válasz
Benciky #3373 üzenetére
Benciky!
Droidszűzként nekem nem mond semmit a twrp és a cwm-sem.
Ha, megmondod hogyan kell a zip-ből csinálni, akkor megtudom tenni, a zip-ben csak jar-ok, p-k és társaik vannak, olyan kiterjesztések, amit még életemben nem láttam...A fő kérdés, hogy egyáltalán ez a FW az az FW, amit a többiek és Te is feltettetek?
Le tudod ezt szedni és bele tudsz nézni? Amit Te leszedtél az ugyanaz-e, amit a "németek" letöltöttek?
Szóval van kérdésem bőven, mert még nem csináltam, s ráadásul kicsit aggaszt, hogy a "németek" már egy hete elérik a frissítést, mi meg nem.
Köszi!
grafnet
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Benciky #3317 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy fizetős-e, hanem az, hogy ez egy nem nyílt forrású szoftver, amit szerzői jogok védenek (nem az Androidról beszélek, hanem az Alcatel firmware-ről). A jogtulajdonos nyilván nem adta meg az engedélyét ahhoz, hogy buheráljanak rajta (mert ha nem jól csinálják, akkor az általuk gyártott telefonok hibásan fognak működni, ami viszont a gyártó reputációjukat csökkenti). Ez kb. olyan, mintha írnál egy könyvet, amit mondjuk a neten terjesztenél ingyen, és aminek az egyik fejezetét valaki átírná, azután ugyanúgy feltenné a Te neved alatt. Te sem örülnél neki...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
Benciky #3250 üzenetére
Kicsi az esélye, hogy bármilyen forrásból származó új készüléken már a friss firmware legyen. Még ha Németből hozatnád, akkor is nagy valószínűséggel a novemberi változatot kapod, csak az frissíthető.
Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy mi értelme van a régiónként eltérő frissítésnek, ha a készülékek egyébként egyformák (egyes típusoknál előfordul, hogy ugyanahhoz a modellhez nem ugyanazt a SoC-t vagy más hardverösszetevőt használják a különböző piacokon)... Az enyém német, ajánlgatja is már egy ideje a frissítést, de még nem tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest