- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
Nem képesek kiadni a rendes programjukat androidra, mert ott könnyen lehet warezolni
Tényleg? Ez az indok? Én sosem értettem, hogy miért nincs (OK, néhány készüléken létezett) Androidra (annak ellenére, hogy időnként felröppen a hír, hogy na, most lesz, aztán mégse). Piaci igény lenne rá, ez egyértelmű. Illegálisan meg most is beszerezhető, és még működik is, komolyabb kompromisszumok nélkül. Nem érné meg jobban pénzért odaadni ugyanazoknak, vagy legalább egy részüknek, akik hajlandóak kifizetni (nekem most is van jogtiszta, bár elavult térképes 8-as WinCE-re, és megint megvenném Androidra, ha lenne mit)? Nem igazán értem a stratégiát. -
BrianDK
tag
Az nagyon jó hír lenne. Úgy néz ki nekem is összejön novemberre az ára, és ha nem muszáj, nem alkuszom meg az egymagos tesóval. Jó lenne egy olyan telefon, ami a kényelmi és a teljesítmény szempontokat is kiaknázza még egy-két évig.
Most Media-Marktban itt a Pólusban láttam a kistesót 46990-ért, illetve már majd' egy hónapja nem ment feljebb az ára, ezért nem is értem pl. a Speedshopot, miért árulják 50-ért... -
riszter
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest