- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Én nem tudom, hogy kibírom-e, míg megjelenik MO-n...
lehet, hogy megveszem TCL-ként... TCL idol X S960 -
püki
aktív tag
Szia!
Innen még nem csomagoltam ki nem néztem mik vannak benneEbben is alap programok vannak Jelly Bean 41.-4.2
Itt egy másik is, bár ez már KitKat,de van benne Email, Launcher, Calendar Camera stb KitKat Stock apps
-
Ocsy
aktív tag
Németeknél - a teljesség igénye nélkül - ilyesmikre panaszkodnak:
- Téglásodás frissítés után
- MHL eltűnt
- SRS eltűnt
- Akkumulátor gyors/hektikus merülése
- Akku nem vesz fel áramot a töltőről
- Akku töltése közben egy vagy mindkét SIM eldobja a hálót
- Ébresztő vagy működik, vagy nem a telefon kikapcsolt állapotában
- Nem/nehezen lehet látni, melyik kártyára jön a bejövő hívás
- Egyes appok nem vagy állandó fc-vel futnak
usw... -
zizidor
őstag
4.0.4 háttérképek: https://www.dropbox.com/s/xjtqqgkj74p51wp/wallpapers.rar
-
Ocsy
aktív tag
IMAK Hard Case tok tapasztalat következik: kirrállly.
Attól féltem, hogy nem fog beleférni vele a telefon az amúgy igen passzentos, SGS3-ra méretezett bőrtokba, de annyira vékony az IMAK, hogy simán. Attól is tartottam, hogy nem fogja tartani rendesen a készüléket, de annak elenére, hogy nagyon vékony, kifejezetten merev, nem olyan nyeklő-nyakló szilikonszerű izé, mint a hasonló hátlapra cuppantható tokok. Tökéletes az illesztése, a kivágások, minden. Esztétikailag is finom, szépen kidolgozott. A tapintása gumis, de nem nyúlós. Volt vele egy kb. 40 perces hívásom, a tenyerem meg eléggé izzadékony, de ezen semmi nem látszik az ujjlenyomatokból. Jó kis cucc. Kezdek tartani a kínaiaktól. Ha megtanulnak autót is gyártani, a klasszikus európai és amerikai márkák lehúzhatják a rolót...
-
Ocsy
aktív tag
A zasszonynak mindent
, de 25 EUR egy olyan izéért (ez nem tok), ami csak arra jó, hogy ráhajtsa a kijelzőre... Ha jól értelmezem a képeket, ez az előlapon kívül semmit nem véd. Mondjuk biztos lesz belőle olcsóbb, mert magát a telefont is 25%-kal olcsóbban meg lehet kapni máshol, mint itt, de mondjuk 18 EUR is sok érte.
-
Ocsy
aktív tag
És tényleg...
Basszus, én ezt a beállítást simán ignoráltam. Persze az más kérdés, hogy ha a beállítás neve "3G szolgáltatás", akkor miért nem azt írták bele, hogy csak 2G/csak 3G/auto, hogy az egyszeri földi halandó is értse, nem csak az, aki fejből köpi az összes mobil adatátviteli szabvány összes létező nevét...
-
Ocsy
aktív tag
-
-
TGYI
csendes tag
Hali!
Az enyém is tudta ezt:-) Mármint, hogy magától meggyógyul. Nem ismertem fel sajnos semmi összefüggést a médiaeltűnésekkel kapcsolatban. Az elején egyszer-kétszer hot swap-et játszottam vele és ezután kezdődtek ezek a problémák. Ha jól emlékszem még kétszer jött vissza a probléma pár napon belül. Nem használt a ki/bekapcsolás sem. Azóta ügyelek a micro SD mozgatásakor, és nem jött elő egyetlen egyszer sem.
Azt hiszem az enyém a legöregebb 997d, október 16 óta nyúzom. Továbbra sincs vele különösebb problémám. Rajta van a legutóbbi frissítés. Nekem még egyszer sem akadt ki. A korábban leírt néhány bosszantó figyelmetlenségen kívül semmi gondom nem volt még vele.
-
sysrq
őstag
TGYI irt hasonlóról, mintha elfelejtené végignézni a mappákat a médiaállományokra a lejátszó progi. Ő a le nem választott SD kártyára gyanakodott, a mappák nevei, helyei nem változtak?
-
BrianDK
tag
Tegnap én is agyaltam ezen a problémán. Megpróbáltam hasonló méretű telefonokhoz keresni tokot. Olybá tűnik, hogy a Galaxy S2 fekvő bőrtokja lesz számomra az ideális megoldás, mert én az övemen szeretem hordani a telefont - kéznél van, könnyebb elővenni, mint zsebből stb.
Egyébként pedig további aktív védelemre az Alcatel OT-995-höz kapható szilikon tokra fogok még beruházni, mert bár talán asszem két mm-rel rövidebb a 995 Ultra, a kamera és a led is ugyanott van, mint ezen, szóval jó lesz.
Ez a lopásgátló jó dolog, azt hiszem a gyárilag (és a frissítéssel is) telepített AVGnek is van ilyen szolgáltatása, amit szintén csak egyszer kell kifizetni. Bár még telefont sosem hagytam el, lehet befizetek az egyikre, mert ilyen drága ketyerém sem volt még soha!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest