- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
grafnet #6893 üzenetére
Ha már nosztalgia... Nekem ez volt az első okostelefonom, és azért kellett megválnom tőle, mert az alkalmazások egyszerűen kinőtték. Kezdetben én is lelkesen töltögettem mindenfélét, volt amikor 36 játék volt rajta (ezen tolták a gyerekek is). Aztán az appok durván meghíztak (pl. a Chrome 4 MB-ról 75 MB lett), és már úgy sem fértek el, hogy játék nem is volt rajta. Nagy baklövés volt a belső tárhely kettévágása, így csak 1.3 GB maradt az alkalmazásoknak. Egy ideig még trükköztem memóriakártyával, de végül csere lett belőle.
-
püki
aktív tag
válasz
grafnet #6873 üzenetére
Szia grafnet!
Már az enyém is haldoklott. Néha random módon újraindult, volt hogy órákig várta hogy beírjam a PIN kódot, amíg ugye nem voltam elérhető. Sokszor vettem ki úgy a zsebemből, hogy valami test üzemmódban volt a telefon, pedig le volt zárva, nem nyomódhatott be semmi. Aztán az általad is említett helyhiány stb stb.
De az a Note 2, te jó isten ennyi pénzért ez ajándék -
Ceree
senior tag
válasz
grafnet #6701 üzenetére
Nem győzködni szerettek volna Moto G ellen, csak nekem a 997 helyett nem alternatíva a fentiek miatt. Persze jó ár, jó lesz az ajándékba!
Sajnos úgy ahogy mondod, a memóriaigények egyre magasabbak, de ha megnézed, a nyamvadt honlapok is híznak...Sajna a Redmi is csak papíron 128$, úgyhogy felesleges azzal számolni, bármelyik kínai shopot nézem, jóval felette van. Szóval 60 körül én maradok annál, és ... veszek majd rá egy ilyen hátlapot...
-
Ceree
senior tag
válasz
grafnet #6691 üzenetére
Magyarországon a Waytech forgalmazza, ha jól tudom. Már kapható is a normál verzió (1gb/8gb), itt és edigitál-nál is, bár utóbbiban még csak rendelhető a státusz.
És dual sim...
Alapadatok sima Redmi 2:
4.7inch kapacitív érintőkijelző
1,2Ghz Quad core, Snapdragon 410 64bit
1Gb RAM
8MP hátsó, 2MP előlapi kamera LED vaku
8Gb belső memória, bővíthető 32Gb-ig (microSD)
2200mAh Li-Ion akkumulátor
Dual Sim kártya foglalat!
4G FDD-LTE támogatás -
customrobi
tag
válasz
grafnet #6684 üzenetére
Végül legalább egy rakás felesleges vackot töröltem a telefonról, amiket vissza sem tettem. Nekem csak a telefonszámok voltak fontosak igazából.
Meg lassan azt hiszem elérkezett az idő a cserére. Két és fél éve nyúzom, kapott jót-rosszat, de úgy érzem lassan vége.
Kezdhetem megint az olvasgatást, hogy milyen kétkártyás telefont érdemes venni, mert nekem nagyon tetszik ez a megoldás. -
customrobi
tag
válasz
grafnet #6681 üzenetére
Nem csinált ilyet, egyszerűen nem mutatta a google névjegyeket. De megoldottam, ha nem is beállítással, hanem újratettem az egész telót. Sajnos a factory reset nem volt elég. Most működik, de megint csesződhetek a sok beállítással
De legalább fel tudom hívni a rokonokat.
-
customrobi
tag
-
ttamas85
csendes tag
válasz
grafnet #6556 üzenetére
Fejlesztés = saját app készítése, és annak tesztelése a telefonon. USB hibaelhárítás be van kapcsolva, az Eszközkezelőben MT65xx Android Phone bejegyzés jelenik meg, de felkiáltójeles, és azt írja, "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve." A fő probléma, hogy ha Eclipse-ből futtatni akarom az appot, akkor a telefon nem jelenik meg az eszközök között, tehát nem tudok rajta appot elindítani.
-
coolpet
senior tag
válasz
grafnet #6543 üzenetére
Enyem kb 2 eves. ejjel nappal megy, mobilnet es wifi allandoan bekapcsolva
kapi atlag nem beszelek sokat, kb fel ora, de basztatom a facebookot, mailt, meg neha megnezegetek rajta napkozben egy par weboldalt.Este toltom fel szamitogep USBrol, mert az van keznel.
Reggelre olyan 90% korulire esik vissza, sosincs kikapcsolva es ujrainditva.
JB van rajta a gyari.Ezen kivul meg antivirus, outlook, facebook, messenger, skype, idokep, hangouts meg ilyenek.
Ha plants VS zombies2-t tolok rajta akkor hajlamos egy oran belul 50%-ot esni a telo, az szivja rendesen.
Ha nem jatszok rajta akkor nap vegere is altalaban megvan az 50% toltes meg.
Mondjuk en nem bizom a veletlenre, meloban van kabelem a pchez, a kocsiban van tolto, es van nalam powerbank
Ezzel 4x tuti fel tudom teljesen toleni a keszuleket, szoval no problem.
-
hawkfoto
tag
válasz
grafnet #6504 üzenetére
Én a gyárit, tehát mondjuk nem az a ludas. Egyébként helyre állt magától. Annyi történt, hogy az egyik kártyát kikaptam belőle és beleraktam a régi Nokiámba. Estére rájöttem, hogy mégis csak nyerőbb az egy telefon, dupla sim, vissza raktam, és láss csodát normálisan működött. Mostanában új app nem került fel nálam, egyedül a micro sd cseréltem le 16 ról 32 gbre. De ott is eltelt kb. egy hét, mire elő jött a hiba. A fene se érti...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
grafnet #6394 üzenetére
80e+ az ára, és 1 napot bír egy ekkora akksival...? Hát.. nekem nem volt egészen 60e a 997D (pedig az elsők között vettem), és 1,5-2 napig elvan egy töltéssel (1,5 éves akksival). Számomra ez a HTC nem lenne alternatíva. A HTC nincs éppen kicsattanó formában, mégis olyan árcédulájú készülékeket dobnak piacra, hogy ihajj. Ha most vennék új telefont (mindenképpen dualsim), én valszeg megmaradnék a Samsung-HTC körön kívül, az Alcatel ismét esélyes lenne.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
grafnet #6339 üzenetére
Az adatforgalmat nem betűvel jelzi, hanem kis fehér (legalábbis JB alatt) nyilakkal a térerő kijelzőjén (felfelé mutató nyíl: kimenő; lefelé: bejövő). A térerő mellett a betű az elérhető átviteli módra utal (HSDPA, EDGE, GPRS), és mindig látszik, ha az adatforgalom be van kapcsolva, és elérhető a hálózaton, akkor is, ha éppen nincs forgalom.
-
zizidor
őstag
válasz
grafnet #6314 üzenetére
Én így hoztam össze:
1. Az Internet megosztás alatt bekapcsoltam a Mobil WiFi Hotspotot. Előtte persze adtam neki nevet meg jelszót. Mobilnet valójában nem kell hozzá, ki is lehet kapcsolni hogy ne kavarjon.
2. Az így létrehozott hotspotra kapcsolódtam rá a géppel win7 alól. Az átviteli kapcsolat így létrejött köztük.
3. Megnéztem milyen IP-címet kapott a gép (ipconfig parancs), majd ezzel a remek kis programmal, LAN kapcsolatként tudtam használni a win7 megosztásait. Ez persze SMB alapú, de ha a gépre felraksz egy FTP szervert (pl. FileZilla Server), akkor FTP-vel is rámehetsz, azt is tud. -
rolcsie
tag
válasz
grafnet #6297 üzenetére
Olyankor nem szokott leakadni, ha átmegy egyikről a másikra.
Olyankor csak örül az erősebb jelnek és átvált arra és annyi.
Legtöbbször csak zsebre vágom és legközelebb amikor előveszem csak villog a térerő, de nem történik semmi több.
Kipróbáltam, hogy mit csinál ha nem kapcsolom ki.
Kb. 2-3 perc alatt, amíg nem engedtem stand by ba újra éltre kelt a WiFi.
Kikapcsolni gyorsabb. -
zizidor
őstag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
grafnet #6238 üzenetére
A Voda is szeret pattogtatni, más kérdés, hogy nekem a hálózati készenlét (="akkukészenlét"
) 30% körül megáll. Szóval szerintem egyrészt a pattogás nagyban közrejátszhat a dologban, másrészt az általad leírt használati körülmények között a 29%-os képernyőfelhasználás nem normális. Nálam ez hasonló használattal 10% alatt van. Nincs fent valami, ami ébren tartja/ébresztgeti a képernyőt, és nem veszed észre (pl. amikor zsebben van)? Persze ha ez a 29% csak erre a konkrét 14 percre vonatkozik, az más kérdés. De ha mindig ilyen magas, az sztem nem stimmel.
-
coolpet
senior tag
válasz
grafnet #6205 üzenetére
Annyit rotyogtok mar ezena toltes dolgon
Estere amugy is feldugod a telot, addig meg kibirja fellabon is nem?
En 4 filmet megnezek vele max fenyero/hangon VLC-vel, mire azt mondja hogy 15%, toltot kerek.
Egyebkent ha utazom van nalam egy ATAB 5300MAh powerbank, amivel 3x fullra lehet tolteni kb 1 ora alatt a telefont, ara kb 5500 Ft postakoltseggel.ennyi
-
Logitech
aktív tag
válasz
grafnet #6114 üzenetére
Jelzi, egy kis szám jelenik meg rajta hány üzenet jött, de nem tudom ezt hol lehet, vagy lehet egyáltalán állítani.
Az Üzenet-Menü-Beállítások Értesítéseknél a pipa nem tudom ezt jelenti e, üzenetértesítő megjelenítése az állapotsávban a szöveg hozzá, arra tippelnék ez nem az, de mást nem találtam.(#6115) zizidor: gyárival is kijelzi
-
püki
aktív tag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
grafnet #6055 üzenetére
ICS-en az OfficeSuite volt fent, de sztem a Kingsoft Office jobb.
-
zizidor
őstag
válasz
grafnet #6055 üzenetére
Én a QuickOffice-t. Úgy emlékszem, hogy gyárilag az OfficeSuite korábbi verziója volt rajta.
-
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
válasz
grafnet #5802 üzenetére
Pusztán csak feltételezés, de ezek alapján gondolom így:
- Nem engedi az uboot flashelését, anélkül viszont egyes készülékekből féltégla lesz.
- A custpack partíciót nem ismeri, pedig a szoftverek egy része azon van!
- Nem próbáltam élesben a visszaállítást, nem is tudom hogyan csinálja. Az a kérdés, hogy átvált-e közben recovery módba, mivel a system partíciót felül kell írnia, néhányat meg törölni.
- A recovery változat egyes funkciói nincsenek implementálva, ezt amúgy ki is írja. Úgy láttam képes a recovery flashelésére, de akkor meg mi ez a bohóckodás az élesben futó oprendszer alatt???
És ami meggyőzött:
- OldPinokkio nem ment vele semmire, a recovery változattal meg percek alatt sikerült... -
OldPinokkio
csendes tag
válasz
grafnet #5794 üzenetére
Biztosan a TWRP használatával van gondom.
TWRP -- RESTORE -- fájl kiválasztása -- csuszka -- bejön a recovery.-- reboot system now.
Aztán minden marad a régiben.
Már kezdem látni - bennem van a hiba.
Most a TWRP használatát tanulom videókból. Mert angolul ugye nem tudok.
Minden segítséget elfogadok.
Előre is kösz. -
OldPinokkio
csendes tag
válasz
grafnet #5783 üzenetére
Köszönöm, de amire hivatkozol, ott a launcherről van szó. Vissza olvastam, négy órán át keresgéltem a neten is este.
Német vagy magyar? A gyári visszaállítás után németül kezdett ki velem. Utána persze beállítom a magyar nyelvet - akkor magyar. A letörölt programokat, pl. tárcsázó, ez sem adta vissza.
Egyébként másik tárcsázóval működik. A guglin tárolt adataimmal viszont csak részben szinkronizál.
Jobbnak látom az eredeti állapotból újra építeni.
Szóval, még mindig eredeti romot keresek. -
-
Keckix
tag
válasz
grafnet #5762 üzenetére
Igen használom egy hálózatban, asszonyé a másik (német) készülék.
Nézegettem mac cím cserélő appokat de mind root jogot kér, és ez pont szeretném elkerülni a gari vesztés miatt!
Viszont ha nem lesz más megoldás csak TWRP, akkor arra kellene egy magyar pontos leírás. Sajnos nem értem angolt -
Logitech
aktív tag
válasz
grafnet #5713 üzenetére
Ez nekem túl magas. Névjegyeket kilistázom, ami csak a telefonon van. Ok. Ezt lementettem vcf-be a biztonság kedvéért. Átmegyek a google névjegyekbe. Ott is ott vannak. Ezeket kijelölöm, azt mondtam neki hogy törlés. Visszamegyek a névjegyek - megjelenítendő névj. telefon és kb. 10 db telefonszám maradt meg.
Most sd kártyáról visszaállítottam, így legalább eltűnt a google-s névjegy, szerkesztésnél sincs ott, és az esemény is eltűnt hogy születésnap 2001...
Remélem nem tűnt el semmim, eddig azt vettem észre, hogy a csoportokból kikerültek a személyek. -
Logitech
aktív tag
válasz
grafnet #5711 üzenetére
Gmailban nekem nem is voltak fent olyanok, mint akiknél megjelent a születésnap. Most megnéztem a gmail címtárat, és minden név duplán szerepel. Ha onnan kitörlök mindent, akkor a telefonról mi fog eltűnni?
Csak a frissítés miatt szinkronizáltam, hogy véletlenül se tűnjenek el a számok, de csak a baj van vele. -
Ocsy
aktív tag
válasz
grafnet #5699 üzenetére
Próbálgattam Uffisz2010 alatt fájl exportálással, elvileg tabulátorral vagy vesszővel tagolt szövegfájlba tud is menteni, engedi kiválasztan ia Névjegyek mappát a források közül, de utána ugyanúgy e-mail-eket akar belőle exportálni, mintha egy üzenetmappát választottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest