- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
Sajnos leginkább semmi. Az illető a módosított ROM-ot nem tette közzé (legalábbis a témaindítóban az írta, hogy még nincs letölthető változat), a témát pedig még tavaly decemberben lezárta a mod. Egyébként a felsorolt módosítások egy része (felesleges alkalmazások és adatok törlése, új alkalmazások telepítése) egy egyszerű root-tal is elvégezhető megfelelő körültekintéssel, más részük megfelelő app-pal megoldható (Busybox, build.prop turkálása), továbbiak feleslegesek (boot logo macerálása).
-
imiadmin
őstag
Szerintem én frissítettem először, de OTU-val... bekem 02001-es van. A most elérhető frissítés már 02002. Hogy ez miben más, azt nem tudom. Az én tapasztalatom határozottan pozitív!
Gyorsabb, gördülékenyebb... szerintem az akku kezelés is jobb.. és a GPS még épületen belül is talál jelet... -
imiadmin
őstag
Szia,
még régebben csináltam egy full backupot a telóról és így van meg... simán flash tool-al betöltöttem...
felraktam ide: stock_recovery_997D
-
Pjoe69
tag
Hát, még most sem megy...
Tegnap este leszedtem a frissítést OTA-n.
Elindítom a telepítést, és megint a hanyatt droid a piros háromszöggel...
CWM a következő hibát dobja:
E: unknown volume for path [/mnt/sdcard/.downloaded/update.zip
E: Can't mount [/mnt/sdcard/Ha megkeresem kézzel az update fájlt (miután átmentettem másik könyvtárba, mert a "."-al kezdődőeket nem látja a CWM,
Nem fut le, mert az ellenőrzés hibát dob.Valami ötlet?
OTU telepítésnél meg a 65xx drivert nem tudja telepíteni.
-
zizidor
őstag
A google képkereső találatai alapján én arra következtetek, hogy a mappák ott lehetnek, csak a cwm recovery nem mutatja őket, ahogyan az linux alatt megszokott. Nincs valami opciója a rejtett fájlok megjelenítésére? Én a twrp recoveryt használtam, az nem rejtegeti a . kezdetűeket.
-
Pjoe69
tag
Na, megpróbáltam, de úgy néz ki, le van szűkítve az SD kártya a CWM-ben.
Legalábbis a .downloaded könyvtár nem látszik...
Miért nem a belső SD-re másolja a frissítést????
TC-ben látom az update.zip-et a megadott helyen, de CWM-ben nem találom a .downloaded könyvtárt, sőt egyik ponttal kezdődő könyvtárt sem...
Ilyenkor mi a teendő??
Ha a CWM-ben a reboot-ot választom, a régi rendszer feláll, de semmi változás...Esetleg töröljem a CWM-et a frissítés előtt?
Ennek a menetére segítség?Köszi
-
rezi69
csendes tag
Nekem amikor lejött az első kiírta, hogy "Firmware ellenőrzés alatt, várjon néhány percet."
Ez eltartott jó pár percig kb. 5-8 percet vártam aztán el kellett mennem ... kb 30 percet voltam távol.
Rányomtam a telepítésre, majd letöltöttem a második frissítést és jelenleg ezt telepíti.
Eddig minden ok nálam ...Amúgy nem értek hozzá
Majd a nálam okosabbak talán válaszolnak
Jah a második letöltés csak 34-35 mb ha jól emlékszem ...
-
püki
aktív tag
Nincs mit. Mentés kérdésben passzolok, én nem csináltam. Pár játék volt fent az SD-n azok újbóli letöltés után megtalálták a mentéseket, Nova launchert, és SiMi clockot használok, ezek saját maguknak csináltak backup-ot, még régebben arról minden visszaállt úgy ahogy volt.
SD nálam a frissítés alatt végig benn volt. -
imiadmin
őstag
volt már root-olva, de a frissítés elvette a jogot.
nem raktam fel a custom ROM-ot.. gyárit használok.
neked csak a "TWRP recovery telepítése, Rootolás:" menüpontban leírtakat kell követned úgy, hogy a "TWRP for OT-997D.zip" helyett a CWM recovery img-t töltöd fel a Flash Tool-al.... -
Logitech
aktív tag
-
Benciky
csendes tag
Nem olyan egyszerű a dolog, mert a nem hivatalos update.zip is hibát ír ha nem a gyári recovery van fent vagy ha megváltozik valamelyik rendszerfájl.
Viszont ha a menüsorért felelős fájlt felülírtam a kicsinyített verzióval és megadtam neki a megfelelő jogokat, akkor teljesen baba a dolog
kb felére csökkenti a navigációs sávot.
Ha érdekel valakit a dolog akkor szívesen csinálok róla egy rövid leírást.
-
Samanbacsii
őstag
NA, miutan bejon a fekete alapon kek betus factory menu, csatlakozom, adatok kiirasa (imei nelkul) root gomb megnyomasa. Zold csik indul, jobb ablakban uzi: press restore button in right bottom corner on phone screen! (persze az aprobetus menu semmit sem valtozik...) Majd alatta ujabb uzi: ERROR:\data\local.prop: no such file or directory. Ennyi... Ilyet lattal?
-
Samanbacsii
őstag
Érzem az erőt!
Fel sem merült, hogy feladjam...
GuruZone kolléga leírása az alap.
Épp a te hsz-re emlékeztem, hogy legalább fél órát tartott... Csak rohangál a zöld csík sehol semmit nem írt... aztán meguntam. A rootproggi jobb ablakában volt vmi üzenet, hogy a teló kijelzőjének jobb szélen mejd nyomjak vmit... Áááá... halál volt... Na, majd este. Addig még használnom kell. -
Slem
tag
Sziasztok, részben ehhez kapcsolódik. Nálam az egyik kártya T-Mobile mobil Internet (csak adat). Ha az adat kapcsolat aktív, akkor nem jön a Pannon SMS sem.
Ha jól értem amit írtok, akkor észnél kell lennem, és mindig lekapcsolnom az adatkapcsolatot, hogy elérjenek telefonon. (Tudom, ki az a hülye, aki bekapcsolva hagyja. Magyarázat: feledékenység, meg amúgy sem használom el a havi kvótát.)
-
zozi666
csendes tag
Ez nem egészen így van, a Samu bt-7722 dual aktiv ezt tapasztalatból tudom. Kipróbáltam azt, hogy az egyik kártyáról felhívtam a másikat és simán ment, csörgött a kezemben a telefon. Vagy ha beszéltem az egyiken, a másikon érkező hívás bejelzett és láttam is hogy ki keres, sőt váltani is lehetett köztük.
-
püki
aktív tag
Lassan 2hónapja használom én is GuruZone jóvoltából. Eddig semmi gond nem volt vele.Igaz egyszer úgy le fagyott, hogy csak az akksi ki-be eljárás oldotta meg,azóta sem csinálta. Kb 2hetente újra szokam indítani, de nem biztos hogy szükség lenne rá.
Ami a hálózat eldobást, ingadozást illeti, nekem egy T-s és egy Telen.-os kártya van benne. Barátnőmek T-s kártya van a telójába ( Samu Galaxy 3 , nem S3 csak simán 3), amikor náluk vagyunk neki sokszor nincs térerő, míg nálam 2-3 egység van ugyanazon a T-s hálózaton. Szóval könnyebben talál és jobban tarjta a hálozatot mint a Samu. Igaz csak 2G-n használom mindkét kártyát. -
customrobi
tag
Én rootoltam. Naná. Ha másért nem is, de a reklámmentes programok miatt muszáj volt.
GuruZone leírása (illetve linkjei) alapján csináltam, sima liba volt.Hiba? Mire gondolsz?
szabilcs: elmegy a kamera, hogy lett-e javítva nem tudom. De aki amiatt nem veszi meg mert vacaknak gondolja a kameráját, szerintem hibázik. Nekem eddig egy telefonom sem készített jobb képeket.
-
GuruZone
őstag
Igen, nekem a legfrissebb szoftverrel ment.
A következő frissítést érdemes megvárni, míg külföldi kollégáink felteszik, utána már okosabbak vagyunk.
Más: miért használ ez a lüke rendszer SMS és EMAIL értesítéshez különböző csengőhangot. beállítom az alapértelmezett értesítést, erre az SMS meg nem úgy szól.
-
viralmind
aktív tag
En pay-pal-al fizettem ,ha mar van miert ne?A hoh.de egyebkent bankkartyat is elfogad ,es ahogy latom ugy van ahogy Ocsy mondja mert a getgoods is ugyanaz a ceg ,azonban naluk is ki van teve a bankkartyas lehetoseg,igy szerintem nem csak elore ehet utalni,ott sem hanem kartyaval is lehet fizetni.Persze lehet hogy valoban a kulfoldrol inditott vasarlasra nem fogadnak el kartyat a getgoodsnal.A hoh.de eseteben en vacialaltam hogy kartya vagy paypal mert mindketto lehetoseg adott volt,nem a biztonsagerzetem miatt dontottem a paypal mellett hanem lustasagbol ,az egyszerubb volt nekem
-
Ocsy
aktív tag
Teljesen felesleges a PayPal. Bankkártyás fizetést külföldi rendelésnél ritkán fogadnak el (a getgoods pl. nem), előre kell utalni. De konkrétan a getgoods a rendelés leadása után felajánl egy ingyenes biztosítást, amit a Trusted Shops nyújt: ez 30 napig él, és abban az esetben kártalanít, ha nem vagy hibásan érkezik az áru (vagy nem tetszik, és visszaküldöd), és a bolt esetleg nem akarja visszatéríteni a vételárat. Ezt érdemes megkötni, nem kerül semmibe, a biztosítás díját a bolt fizeti.
-
Ocsy
aktív tag
A hoh.de-t ugyanaz a HTM GmbH üzemelteti, mint a getgoods.de-t. Az oldal felépítése, a FAQ-kban írt szövegek, a kínálat, az ár, minden egyezik. Ez már akkor feltűnt, amikor még csak keresgéltem. Fogalmam sincs, miért kell több alias webshop egy cégnek...
ÁFA-t itthon már nem kell fizetned, sem vámot. EU-n belül szabad áruforgalom van. Ha a NAV problémázna (magánszemélyeknél, ekkora tétel miatt nemigen eresztik rád az ellenőröket, de hátha van egy haragos szomszédod, aki feljelent), akkor meglobogtatod a telefonnal együtt postázott számlát, amin ott figyel lebontva a nettó összeg és a fizetett 19%-os ÁFA (a készülék és a szállítási költség is adóköteles).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest