- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
veressv
csendes tag
válasz
hawkfoto #6538 üzenetére
Azt jelenti, hogy este lemerítem kb 4% ra, felteszem tölteni éjszakára amig alszom (természetesen bekapcsolva). Reggel leveszem a töltőről 100%. Nem nyúlok hozzá sem wifi sem mobilnet semmi csak zsebre rakom és irány a munka. 30 perc múlva leesik 60-70%-ra! Napközben telefon kb 20 perc, wifi kb15 perc, mobilnet nincs! Délután 17 órakór 25%. Szerintem nem használom túlzottan, hogy így keljen merülnie. Használtan kaptam a főnökömtől van a cégnél még egy ugyan ilyen telefon egyszerre vették a kettőt, az nem produkál ilyen hibát. Pedig éjjel nappal az ember fülén van a telefon!
-
NemzetiHang
csendes tag
válasz
hawkfoto #6305 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
Erre mondják h minden első lépés nehéz és idő igényes ha először csinálja az ember de,hála nektek sikerült megcsinálnom. Köszönöm nektek
Egyébként a készülékre nem tudjátok várható Android 4.4 Kitkat is akár főzött verzióban akár hivatalos kiadásban vagy sem? -
NemzetiHang
csendes tag
válasz
hawkfoto #6250 üzenetére
Sziasztok!
Na most kavarodtam bele a dolgokba.Kérhetem szépen hogy ezt az új sokszor általatok emlegetett JB android rendszert Alcatel ot 997d-hez valaki legyen szíves nekem elküldeni pm ben linkelve hogy honnan lehet letölteni és hogy hogyan kell telepíteni?
Köszönöm szépen! -
zizidor
őstag
válasz
hawkfoto #6197 üzenetére
Hát igen, a céges számon nekem is, de egy próbát mindenképpen megért!
Kb. 23 óra telt el a feltöltés óta, és most áll 70%-on, nem 2-3 óra nemhasználat után! Közben volt wifi, mobilnet, viber, sms, telefonálás, levelezés.
Annyi mindenesetre kiderült, hogy az akku jó, fel lehet tölteni, elvárás szerint viselkedik, és nem valamelyik alkalmazás szívja le, valószínűbb hogy az üzem közbeni töltéssel van gond.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
hawkfoto #6047 üzenetére
Nekem nincs ilyen esés sem.
13 óra: 75% Volt kicsi Viber, kicsi böngészés is (mobilneten, de egyébként a wifi is folyamatosan be van kapcsolva, ahogy a GPS is), pár hanghívás, néhány sms. BT végig standby-ban. Közben voltam 2 órán át a garázsban, ahol nagyon gyenge a térerő, és a pincébe is lementem, ahol egyáltalán nincs. Ilyenkor ugye többet fogyaszt. -
Ocsy
aktív tag
válasz
hawkfoto #6032 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy 13 p alatt >10%-ot esett: az tisztán látszik a képen, hogy valami folyamatosan ébren tartotta. Kell neki egy GSam Battery Monitor, az megmondja, hogy mi. Szerintem.
-
imiadmin
őstag
válasz
hawkfoto #5994 üzenetére
Én nem tudom, hogy miért tulajdonítotok ekkora jelentőséget a %-os kijelzésnek... ezek nem lineáris dolgok...
ez olyan, mintha állandóan összehasonlítanád a kocsid fogyasztását függetlenül attól, hogy az Alföldön mész vagy a Mecsekben... hiába ugyanakkora a táv vagy ugyanannyi idő, nem ugyanúgy fogyaszt...próbáld ki, hogy kikapcsolásig meríted.. akkor meddig bírja?
-
Ocsy
aktív tag
válasz
hawkfoto #5974 üzenetére
Nekem nincsenek ekkora kilengések, de azt észrevettem, hogy sima (nem fastboot) ki-bekapcsolás után 5-8%-kal többet szokott mutatni. Mondjuk különösebben nem zavar, mert úgy tűnik, a magasabb kijelzés a helyes (tehát kikapcsolás előtt a valósnál kevesebbet mutat). ICS alatt viszont fordítva volt, ott újraindítás után 10-12%-ot is képes volt esni egyik pillanatról a másikra.
-
zizidor
őstag
válasz
hawkfoto #5974 üzenetére
Én is ezen görcsölök, még mindig. 2-kor vettem le a töltőről, 7-kor már csak 70%-on állt. Ja, és mindezt úgy, hogy App Freeze-zel letiltottam egy csomó alkalmazást, amiről tudom pl. hogy a háttérben frissítget.
Lehet egyébként hogy csak valami mérési hiba, akár szoftveres, akár hardveres. Van hogy csak 10%-ot esik, de van amikor 40-et.
Teljesen kiszámíthatatlan. Utána meg szépen laposan csökken tovább, ahogyan alapból kellene neki. Teljes káosz, egyszerűen követhetetlen.
-
hawkfoto
tag
válasz
hawkfoto #5912 üzenetére
És köszönet Zizidornak is az itt található részletes leírásért!
-
Ocsy
aktív tag
-
joe465
tag
válasz
hawkfoto #2561 üzenetére
Most csináltam egy visszaállítást és utánna mentésből vissza minden régibe,ez okozhat újra ilyen esést,mert ha használni akarom akkor nagyon megkel gondolnom,mivel 2 napig szeretném egy töltésről használni,ami nagyon jól lenne ha közel 20%ot nem "sumákolna" el az aksiból.(Esetleg hallottam valami aksi kalibráló programról,valakinek valami tapasztalat?)
-
joe465
tag
válasz
hawkfoto #2554 üzenetére
Akkor ezekszerint nekem is érdemes lenne megprobálkozni azzal,mert én is néztem a a mai napon és 82%ről felugrott 100 és utánna iszonnyú gyorsan merült 82%körülre majd normálisan.Az ugye nem okozhat gondot hogy egész éjszakai töltőn csücsül míg én csicsikálok,tehát ezért csinálná,mikor megkaptam egyszerre szólt hogy fríssíteni akar,és én engedtem is neki.Másnak kb. milyen gyorsan megy le 82% környékére a készülék?(Tegnapi napon pedig levettem töltőről mikor szólt hogy kész,és akkor is iszonyú hamar lement 82%ra,aztán utánna "normálisan" merül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest