Új hozzászólás Aktív témák
-
Benciky
csendes tag
Eladó vált egy ilyen készülék fekete-szürke színben.
Márciusban (21.-e) lett vásárolva Magyarországon, de Németből származhat valószínű, mert sikerült a legfrissebb verzió-ra (vBF7-0) frissítenem. 1év hardveres + 1év szoftveres garancia van rá.
2GB-os kártyával és minden tartozékával adom. Megkímélt, karcmentes állapotban. Kijelzőfólia volt és van is rajta jelenleg.
További infókért írj pm-et. -
Benciky
csendes tag
Az első Custom Rom, LEWA-OS 4.0
[link] -
Benciky
csendes tag
Újabb modellek helyett több időt tölthetnének a mostani modellek szoftverének tökéletesítésére.
Meg sem tudom számolni hogy hány hiba van benne.
Hátha orvosolják ezeket JB-vel.Nagy nehezen sikerült leforgatnom a kernelt, bootolni már nem bootol, bár ez nem is meglepő. Dolgozom rajta, nem ígérek sokat. Töltés utáni gyors merülésre lenne ellenszerem, meg persze OC 1.4ghz-ig, ha lehetséges.
-
-
Benciky
csendes tag
vBF7-0 alapú Custom ROM:
- Jobb akkukezelés
- Rootolt
- Deodexelt
- Tweakelt
- Beats Audio v5 mod
- Százalékos akku kijelzés
- Kisebb navigációs menü -
Benciky
csendes tag
válasz
Samanbacsii #3423 üzenetére
Akkor te a gyári recovery-be vagy. Valószínű, hogy a telefon magától visszaállította a gyári recovery-t.
Ahogy lehúzod az usb-ről egyből a recovery-be lépj, ne kapcsold be a telefont. -
Benciky
csendes tag
válasz
Samanbacsii #3414 üzenetére
Ha felugrik a nagy zöld gomb akkor fent van a recovery.
Ezek után fogod a telefont és kikapcsolt állapotában egyszerre! megnyomod a Hangerő Fel és a Bekapcs gombot és nyomva tartod. Így juthatsz a recovery menübe. Lehet hogy nem fog elsőre sikerülni de ha egyszerre nyomod be a két gombot mennie kell -
Benciky
csendes tag
válasz
Maxximus #3390 üzenetére
Nekem térerővel semmi gondom nincs, ahol másik telóval volt, ott most is van.
Egyetlen ROMról tudok. Egy JB kinézetű kipucolt deodexed rom, pár tweakkel, a legfrissebb szoftver verzióval (vBF7-0) és az alap kernellel, valamint egy súlyos hátránnyal. Nem működik vele a wifi, ami szerintem egy okostelefonnál elengedhetetlen..
Semmi különbséget nem vettem észre rajta a gyári verzióhoz képest. -
Benciky
csendes tag
Lehetséges, hogy nem elég a telefon hardvere az Ashalt7-hez vagy a NFS Most Wantedhoz? Akármelyik 3D-s játékot próbálom, gyengébben teljesít a teló a 995-ös elődjénél
Nektek hogy futnak a 3D-s játékok? -
Benciky
csendes tag
Az Alcatel már rég kiadta a telefon szoftverének forráskódját, ha nem tette volna meg nem készülhetett volna egyik OT-s Alcatel-re se custom rom
-
Benciky
csendes tag
Nem olyan egyszerű a dolog, mert a nem hivatalos update.zip is hibát ír ha nem a gyári recovery van fent vagy ha megváltozik valamelyik rendszerfájl.
Viszont ha a menüsorért felelős fájlt felülírtam a kicsinyített verzióval és megadtam neki a megfelelő jogokat, akkor teljesen baba a dolog
kb felére csökkenti a navigációs sávot.
Ha érdekel valakit a dolog akkor szívesen csinálok róla egy rövid leírást.
-
Benciky
csendes tag
Nemrég kézhez kaptam a telót és nagy örömömre német nyelvű volt alapból a készülék. Rá is nyomtam a hálózati frissítésre, hogy lássam miből élünk és talált is frissítést.
Ha jól emlékszem írtátok, hogy az újabb verzió sok javítást tartalmaz. Érdemes feltelepíteni?ui.: Rövid keresés után találtam a neten egy módosított update.zip (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=433632&st=60#entry20404203) fájlt, ami erre a verzióra frissíti a telefont, de tartalmaz pár pluszt:
- Root, CWM, TWRP nem tűnik el a frissítés után
- Navigáció menü össze lett zsugorítva (http://cs3-1.4pda.to/2692372.png)Valaki esetleg próbálta már ezt a frissítést?
-
Benciky
csendes tag
van vmi infó arról, hogy mikor teszik nyilvánossá a telefon kernelét?
-
Benciky
csendes tag
Üdv.
Nemsoká én is csatlakozom a 997-esek táborába. Héten leváltom hűn szeretett 995-ösöm.
Az lenne a kérdésem hogyha Magyarországon veszem a telefont, akkor olyan verziójú ics kapok, ami rootolható?
Valamelyik nap olvastam, hogy a legfrissebb verziónál nem lehet rootolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest