Új hozzászólás Aktív témák
-
Slem
tag
Köszönöm a választ.
Régi akku: TLiB32E, új akku: TLiB5AF
Nem biztos, hogy világosan fogalmaztam. Az új akkut csak a telefon kikapcsolt állapotában tudom tölteni. Akkor viszont ég a töltés jelző lámpa és tölt is az akkumulátor.
Ha a telefon be van kapcsolva, akkor az új akku egyáltalán nem tölthető.
-
grafnet
veterán
Én, is számoltam az ÁFA-t, az USD/HUF-ot "csak" 250,-nel, de így is 42-43e,-Ft.
Igaz az árrést nem számoltam, de szerintem 20.000,-Ft az nem kevés árrés.A 137EUR-os árra viszont nem jön rá semmi! Igaz, nem is magyar garanciás. Viszont nem is szervizelik: pénz vissza és pont.
Igen, az 1GB RAM nem perspektíva az OThez képes. Nekem még most is elég, nagyon ritkán fut 800MB fölé.
Itt is inkább a rendszerkövetelményekben kell a hibást keresni, mert mi a túróért kell egy 300MBos böngésző? (PCn meg 1,5 GB-os?)
És még, amikor mi vettük az OTt, akkor még "mindenben" 512 MB RAM volt, ma még mindig jönnek ki 512 MB-os telók!Szóval ajándékba lesz, biztosan elég lesz 2 évig az 1 GB RAM. Persze az Redmi 2 EE 60k -ért BB lenne, ha ennyiért ide is érne.
grafnet
-
grafnet
veterán
Próbáltad, amit valamelyik nap bedobtam: telefonon usb módnál XP-re pötty?
Nekem az okozta a driver problémát (W8.1 64bit).Gondolom, egyébként látja az intéző a telefont?!
Most olvasom, hogy nem is a telefonnal van a baj, hanem a letöltéssel...
Nekem a letöltést 50%ról kezdte, 25 perc volt, mire eljutott 95%ig, meg leszedett majd 900MB-t.
De, így nem állt meg egyszer sem.grafnet
-
grafnet
veterán
A konkrét JB-zés alig egy óra, ami a nettől függően akár le is csökkenhet félre vagy fel is mehet másfélre.
A körítés volt nekem a sok. Nem ment fel a twrp, mire felment és lementettem, kiderült, hogy az MTKdt-val is kellene menteni, azzal is bénáztam. Appok vissza (kézzel, egyesével, mentés nélkül, beállításaik kézzel), framaroot, újra twrp, újra MTKdt, mindegyikkel mentés és fel a felhőbe velük, ez mindenestől volt egy nap, mobilneten lógva.
A hexa szerkesztés sem ördögi, Imiadmin
leegyszerűsítette a problémát.
grafnet
-
rolcsie
tag
Úgy látszik a BT-on semmilyen frissítés sem segít. :-(
Én is wazer vagyok. :-) elég sokan vagyunk erre felé.
Korábban én is sokat írtam a BT hibáról, de sorstásakhoz hasonlóan már rutinból kikapcs bekapcs és működik.
Új fejlesztés alapján (HU->DE, köszönet érte! :-) ) én is meg fogom próbálni a váltást JB-re, bár nem tudom melyik hiba a bosszantóbb. :-) -
Ocsy
aktív tag
Nem tudom, de sztem lényegtelen. Az a fontos, hogy mindkét oprendszer alatt bugos a BT. Ez van.
Nekem olyat ICS alatt egyébként nem csinált, mint amit írtál. Tehát használat közben nem dobta el a kapcsolatot, csak kikapcsolás után már nem lehetett visszakapcsolni. Teló újraindításával javult meg. Ami most van JB alatt, azt egy újracsatlakozás is megoldja, legalábbis a következő kiesésig. Ellenben ezt akkor is csinálja nálam is, ha egyébként van aktív kapcsolat (szintén Wazer).
Összességében sztem nagyjából ugyanott vagyok BT fronton, mint frissítés előtt, csak más a hiba jellege. Ennyi. Viszont a JB összességében jobban tetszik. -
Ocsy
aktív tag
Nem teljesen, mert ICS alatt mindig a ki-bekapcsolásnál száll el (kikapcsolás után nem éled fel többé, csak a telefon újraindításával). JB alatt meg ki-bekapcsolható marad, sőt, talán ez is helyreteszi (úgy tűnik, újrapárosítással ritkábbá tehető az előfordulása). És itt nem a ki-bekapcsolásnál száll el, hanem összekapcsolódás után pár percig jó, aztán egyszercsak nem szólal meg, bár az ikon szerint van kapcsolat, a menüben pedig szintén ez látható, azzal kiegészítve, hogy "Nincs hordozó". Hogy ez mi a francot jelent, fogalmam sincs.
-
Ocsy
aktív tag
Azt nem, de szeret olyat csinálni, hogy látszólag kapcsolatban van ugyan, de közli, hogy "nincs hordozó". Ilyenkor nem nagyon hajlandó pl. hangátvitelre a kihangosítóval. Újrapárosítás ideig-óráig meg szokta oldani. Mondjuk az alapján, amiket olvastam erről, JB alatt a BT egy merő buggyűjtemény...
-
Ocsy
aktív tag
Tényleg nem kötözködésképpen, meg köszi az infót ismét, de szvsz 18e Ft-ért ne kelljen már összevissza hekkelni azért, hogy működjön. Ha a gyártó azt állítja, hogy nem kompatibilis, az biztos nem véletlen. Persze, ha valaki warezt használ (ha jól értem, a link is a warez verzióról szól), azt nem zavarja, ha még kell vele bűvészkedni, de ha valamiért fizet az ember, az működjön má' úgy, ahogy kell.
Egyébként ez a kompatibilitási dolog is egy érdekes történet. Az Asphalt 6 demo verziója gyárilag rajta volt a telefonon. Viszont sem a demóban lévő linken, sem a Play-en keresztül nem lehet hozzájutni a teljes verzióhoz. A link nem csinál semmit, a Play szerint nem kompatibilis a készülékkel, ezért nem engedi letölteni. Az Asphalt 7 gond nélkül lejön és fut. Az Asphalt 8 megint nem kompa. Hogy ezt ki érti...?
Nem mintha nagy gamer lennék, de néha jól jön unaloműzéshez az ilyesmi a telefonon. A két teljes verziós gyári játékot emiatt fenn is hagytam (Pinball és Bebbled), ezen kívül az Asphalt 7-et vettem meg, mert valami 225 Ft-ot sztem megér. A másik a Carmageddon (OK, az már kemény 450 Ft volt), mert azzal nagyon jól elvoltam anno PC-n is, és miután hozzászokott az ember az irányításhoz, nagyon szórakoztató tud lenni, csak az akksi bírja szuflával... -
Samanbacsii
őstag
Hat lehet azert mert dual simes telomon nem akart elindulni az utolso harom verzio... meg masnak sem nagyon.
De nagyon megkoszonnem ha segitenel elinditani... !!!
Elsok kozott frissul a terkepe! Meg ha jol tudom a garmin babaskodik felette, ami symbianon garancia volt a legfrissebb terkepekre. Nalam jelenleg harom fut: sygic, a "harombetus" cucc de Mo-n kizarolag Waze-t hasznalom. Meg csak a Navigont nem tudtam kiprobalni...
-
sysrq
őstag
Köszi, megnézem.
FreeMan60 Nekem Cellular Line van csak meglátta egy ismerősöm és neki is olyan kell.
Vettem volna neki is, de sehol nincs.Ocsy Ha nincs sehol, megpróbálom őket.
-
-
ktamas55
tag
Az a probléma, hogy ezek a hibák éppenséggel használat közben merülnek fel. Én nem fényképezőgépnek, zenelejátszónak, rádiónak, intetnetezésre, stb. használom (arra vannak 1000x jobb célgépek) hanem csak telefonálásra, amit alapból tudnia kellene. Ez a gép sajnos pont azt nem tudja üzembiztosan. (2 db. telenor kártya van benne és szabad szemmel látom a tornyot) A hálózatdobálás mindennapos nálam.
-
ooooobi
senior tag
Posta viszi ezeket a kis értékü dolgokat, ami befér a postaládába azt bedobják, ha nem akkor hagynak értesítést és postán át tudod venni.
Idő meg változó IMAK tok nekem 2 hét volt vagy kicsit több, de az hongkongból jött, de általánosságban elmondható, hogy kínából 2-4hét de néha még több is lehet.
Fóliák vannak németben is onnan 1 hét alatt megjön. -
Ceree
senior tag
A BT probléma így is előjött... Egy telefonhívás után szétkapcsolt a program normális módon, de utána többet már nem lehetett a modult visszakapcsolni. Újraindítás után szerencsére megint jó. Ha úgy lesz időm, egyszer azért elballagok vele a Telemaxhoz. Budaörs úgyis útba esik.
-
Ocsy
aktív tag
Köszi, fel fogom tenni, mert bár ez a fagyásos dolog nem nagy tragédia nekem (nem vagyok az a fajta, akinek állandóan fülén a telefon, munkához sem kell minden percben, a kihangosító sem ezért van a kocsiban, inkább csak a biztonság kedvéért. Amíg nem volt, egyszerűen nem vettem fel vezetés közben, és kész), viszont az állandóan aktív BT az akkuteljesítmény 25-30 százalékát zabálja folyamatosan. Ezt jó lenne csökkenteni. Meglátjuk, hogy a késéssel együtt tudom-e használni a kihangolót (valszeg annak az akksija is lassabban merülne, ha nem lógna rajta folyamatosan a teló, amíg a kocsiban dekkolok).
-
rolcsie
tag
Az enyém is csinálja és a ki/be kapcsolás sem segített.
A telefon azt jelezte, hogy a gyors indítás kikapcsolva, de ma kíváncsiságból gondoltam megnézem milyen a gyors indítás és bekapcsolom. Erre azt reagálta, hogy gyors indítás kikapcsolva.
Ezek szerint kikapcsolt gyors indítás jelzése ellenére eddig gyors indításban volt.
Azóta ha baj van a BT-szal csak ki és bekapcs és már működik újra.Az ajánlott programot kipróbálom!
Köszi. -
Ocsy
aktív tag
És tényleg.
Én is ilyesmire gondoltam, ezért kérdeztem, hogy volt-e szinkronizálva, mert nekem az volt a gyanúm, hogy a Gmail rakja hozzá az évfordulót a névjegyhez. Korábban boncolgattam a Gmail által exportált csv adatformátumot, és abban rengeteg cimke van, amit alapból a telefon nem ajánl fel, de (vissza)importálva meg látszania kéne. És valóban. -
SaGa59
őstag
De értem, először én is morogtam két kört, mert azokhoz a névjegyekhez, amelyeknél nincs valami régebbi beállítás miatt ilyen mező, nem tudtam hozzáadni. Akkor kezdtem keresgélni a contact kezelőket, amikkel jól összezavartam szegény telefont. Most a Go Contacts Ex van fenn, abban benne vannak, hozzá is lehet adni, meg a google mail névjegyalbumában is. Az ICS Contacts ilyen kis puritán, és ha nem szinkronizáltad valahonnan a névjegyeket, hanem beimportáltad vagy átküldted ásik telefonról, jól elfelejti ezeket a mezőket.
-
SaGa59
őstag
Nekem ott van az MPE-ben és mindig is ott volt a "születésnap" és az "Anniversary" (így!) mező, a névjegyek adatlapján jobb oldalt lent, az Egyéb mezők alatt. Sőt még az is, hgoy veillessze e az évfordulót a naptárba. Hozzá kell tegyem, anno még egy Nokia 5800-asról exportáltam a névjegyeket először outlookba, (ott még mindig megvannak, csak az ative sync idiótasága miatt összesen kétszer szinkronizáltam vele, azóta sem), majd Google-ba. Mind az outlook, mind a Google felületen ott vannak ezek a mezők is. Lehet, hogy akkor lesznek, ha legalább egy olyan kontaktod van, amihez hozzá van rendelve.
Egyébként rájöttem, hogy azért nem látta a MPE a telefonon lévő (csak a telefonhoz tartozó, semmivel sem szinkronizált) névjegyeket, mert próbálgattam pár telefonkönyv appot és azok közül valamelyik elkefélte az egészet. Miután egy Factory Resettel helyreütöttem, megint látja ezeket is.
Kellemes szolgáltatás a telefontól: reset után elkezdtem visszatelepíteni a szükséges appokat, közben töltőn volt és egyszer csak feldobott egy üzenetet: az akku túl meleg, szundi, vagy kikapcs...
Végülis egyik sem, csak pár percig nem telepítettem semmit...Eddig "telefonhibával" eggyel találkoztam. Miután bekerült a második SIM, kiderült, hogy a T térereje igencsak gyenge a melóhelyemen. Hozzáteszem, már csak T flottás telefonunk nem volt eddig, lehet, hogy emiatt. Hol van, hol nincs. Pár óra után azt vettem észre, hogy a T kártya ikonja mellett ott a H betű, pedig nem kapcsoltam be az adatforgalmat és nem is lehetett kikapcsolni, mert kiszürkült a megfelelő "gomb". Ki-bekapcs és helyrejött.Forgalmazni nem tudott, mert lekapcsoltam a kártyához tartozó adatforgalmat, míg nem aktiválódik a végleges szerződés.
-
SaGa59
őstag
Szülinapok: ha a myphone explorerrel lehúzod a telefonról a névjegyeket, azzal hozzá tudod adni a szülinapokat, évfordulókat, majd visszatöltés után látja a névjegyeken. A többi "szinkronizálóban" nincs ilyen.
Ha outlok névjegyalbummal szinkronizálsz, abban is van ilyen opció, az is jó.Juteszembe: myphone explorer... A korábbi telefonommal elkövettem azt a hibát, hogy a gmail fiólommal összeszikronizáltam a névjegyeket. Ez most magára ránotta sunyi módon, de előtte kézzel hozzáadtam őket, így most minden névjegy kétszer is megvan. Ráadásul nincs olyan opció, hogy csak a telefonszámmal ellátottakat jeleníts meg, így sok a felesleg. Megpróbáltam a myphone explorerrel ritkítani és felfesdeztem egy furcsaságot.
Első nekifutásra külön letöltötte a telefonban lévő és a gmailból jött névjegyeket. Gyönyörűen ki tudtam egyelni a felesleget, majd visszatölteni. A gmail rossznéven is vette, met a következő szinkronnál nyavfogni kezdett, hogy rengeteg névjegyet töröltem, mit tegyen. Mondtam, hogy töröld, de azóta is elhasalgat, így inkább kikapcsoltam a gmail névjegyek szinkronját. Viszont a MyPhone Explorer kissé megzakkant. E következő szinkronnál a "phone" accounthoz kötött névjegyeim 90%-a eltűnt. De csak a myphone explorerben. A telefonon gyönyörűen ott vannak. Töröltem a telefont a programból, újabb szinkron. Egyáltalán nincs "phone" account-os névjegy, csak a google accountosok. A telefonben ott van mindkettő (közben visszajöttek a google-sok is), de az explorer-be nem tudom szinkronizálni. Nem gond, vcard-ba kimentettem, de zavar. Valakinek valami ötlet? -
viralmind
aktív tag
Latom nem vagyok egyedul
Viszont nekem csak 1 reteg jott le,kb 3 hete hasznalom igy ,akkor most eroszakoljam meg hatha jon le meg1?
A masodik ful lejott a cuccrol azt gondoltam akkor errol mar nem jon le tobb reteg ,na mind1 igy is hasznalhato rendben a cucc,de lehet nekifekszem majd es lenyuzok akkor rola meg1 bort :-) -
Hugo85
aktív tag
Ja, ha nem lett volna az a kis gikszer én is maximálisan elégedett lennék. Ott van a Ramiris-es matrica a doboz oldalán, illetve magyar nyelvű a kis füzetecske a dobozban.
Mondjuk nem volt rajta semmi factory seal, simán ki lehetett nyitni. Amúgy a tidéten engedi frissíteni a szoftot? Nem a legeslegújabb van rajta, de nekem ennek ellenére se dobta fel FOTA-n az PC-vel meg nem próbáltam.Egyelőre teljesen pozitív a tapasztalat, reggel vettem le töltőről olyan 8:30-kor és jelenleg 71% az aksi, igaz nem piszkáltam különösebben.
-
exile
tag
Azt nem néztem meg, hogy melyik boltban van, csak épp oda tartottam és kíváncsi voltam van-e kiállított darab. Lehet, hogy már reggel sem volt.
Amennyiben visszaigazolták a rendelésed úgy biztos, hogy meg fogod kapni. Én nem aggódnék.Aki látja valahol kiállítva Budapesten az kérem szóljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest