Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
viperabácsi #5179 üzenetére
Az az idö ami után kikapcsolja a kijelzöt ha nem piszkálod. A 3 pöcök 10, 30, és 60 másodperc.
-
ooooobi
senior tag
Most a nagy frissitési lázban, sokszor vettem le a telefontokom (IMAK CASE COWBOY) sajnos azt vettem észre, hogy igaz védte a hátát de körbe végig a tok széle alatt apró kis sérülések karcok vannak. Valszeg túl kemény ez a tok, valami puhább anyagból kellett volna csinálniuk, vagy a nem cowboy féle a nyerö az képen puhábbnak tünik, fogni még nem fogtam olyat. Másnál mi a helyzet ezzel?
-
ooooobi
senior tag
https://www.facebook.com/AlcatelOneTouchDE
Azt irjäk kb, hogy dogoznak az FOTA frissítési lehetöségen, mert az OTU lehet a különbözö PC konfiguráciok miatt csinälhat hibät, legalábbis szerintük. Meg van egy forródrót (069 92 03 21 10)amin lehet hívni öket ha gebasz van és próbálnak segíteni, meg sajnálkoznak, hogy gebasz lett.
-
ooooobi
senior tag
Nem is mondtam, hogy segít. Reggel írtam, hogy felraktam a JB-t többen írtátok, jó lenne egy részletesebb leírás, ez arra válasz.
A nem bekapcsolhatókra ITT a megoldás, pontokba szedve képekkel illusztrálva, aki nem tud németül annak a google translate is tökéletesen érthetően lefordítja.
-
ooooobi
senior tag
Aki próbálkozna a Recoverys frissítéssel annak ajánlom ezt a logout bejegyzést, annyi különbséggel persze, hogy a cikkben lévő rom helyett EZT teszi fel. Gyors, biztonságos, nem zavarhat be egy esetleges áramkimaradás, vagy hasonló hibák. Ha van már TWRP recovery a telón akkor maga a frissítés nem több 5 percnél.
-
ooooobi
senior tag
Android hilfere felrakta valaki a JB backupjat. Tegnap este sikeresen felraktam, eddig minden ok.
-
ooooobi
senior tag
Olyankor nem ír semmit, csak vár. Lehúzod a kábelről akkut kiveszed visszarakod és visszadugod az usbt. Ha nem megy akkor esetleg másik usbt is kipróbálhatsz.
Ha igy se akkor bekapcsolt állapotban rádugod és az eszközkezelőben megtalálod felkiáltójeles ismeretlen devicenak akkor ott telepítsd hozzá a drivert ami az otu könyvtárban van.customrobi: a Root elvileg nem akadály, csak eltümnik ha frissült, ha nem sikerül ott más hiba van
-
ooooobi
senior tag
Volt egy ötletem, de nem vállt be sajna:
Felraktam TWPRecoveryvel egy másik FW-t, elöre még nem tudtam milyen verzió, de reménykedtem. Ez lett a vége:Ezután indítottam egy OTU-t, de sajna az fogadott, hogy visszarakta az eredeti vB5Y-os fwt
Aki esetleg érrt hozzá és még nem lakta be a JBes telóját készíthetne egy full backupot egy factory reset után, azt fel tudnánk rakni mi is.
Nektek amugy mi van a log fileban?
The phone's cu is ?????
The phone's version is ?????
The version in the server is ????? -
ooooobi
senior tag
válasz
coolpet #4846 üzenetére
Mert az elsö az OTU-S vagyis smartphone, a másik meg csak OTU ami hagyományos alcatel telókhoz van.
viperabácsi: Kérdezd meg akitöl vetted
vagy indítsd el az upgradet az elején még csak tölti le a fileoket akkor csinál egy logfilet, ha ezt látod benne akkor valszeg magyar. Ezután akár le is állithatod a programot, itt még nem nyúl a telefonhoz, simán bekapcsolod és megy.
-
ooooobi
senior tag
Majd ha magyar készüléket próbál valaki frissíteni írja már meg sikerült-e.
2x próbáltam, semmi, marad 4.0.4
Log file-ban ez volt:1.alkalom
The phone's cu is 997D-2AALHU1
The phone's version is B5TAQT1
The version in the server is B5YAQY12.alkalom
The phone's cu is 997D-2AALHU1
The phone's version is B5YAQY1
The version in the server is B5YAQY1 -
ooooobi
senior tag
Fasza, lefutott a az OTU, a végén mégis 4.0.4 maradt a teló. (magyar beszerzés)
Feldobtam a telepitöt, ha kell valakinek.Feldobtam a telepitöt, ha kell valakinek.
-
-
ooooobi
senior tag
válasz
Samanbacsii #3791 üzenetére
480x735
-
ooooobi
senior tag
Feltettem az apex launchert, amire egyedul csak azert volt szüksegem, hogy tudjak hätteret ugy berakni, hogy az allando legyen es ne maäszkäljon lapozäskor
Most az a gondom, hogy ahänyszor rädugom gépre a telót és mäsolok valamit utäna lehúzäskor a középsö fömenü gombal elöször mindig ki kell välasztanom, hogy az eredeti launchert vagy az apexet akarom e hasznälni, plusz eltünik mindig a naptär widget meg az enerkiafogyasztas ellenörzö widget. Megoldäs van ezekre? -
ooooobi
senior tag
válasz
varázsgömb #2719 üzenetére
Ez nekem csak 320x480as kepeket csinal csak.
-
ooooobi
senior tag
Posta viszi ezeket a kis értékü dolgokat, ami befér a postaládába azt bedobják, ha nem akkor hagynak értesítést és postán át tudod venni.
Idő meg változó IMAK tok nekem 2 hét volt vagy kicsit több, de az hongkongból jött, de általánosságban elmondható, hogy kínából 2-4hét de néha még több is lehet.
Fóliák vannak németben is onnan 1 hét alatt megjön. -
ooooobi
senior tag
válasz
Renato1993 #2460 üzenetére
Írtam a magyar Alcatel OT facebooknak üzit, nekem már ezt dobták visza:
"Kedves xy!
Tudunk a hibáról, a fejlesztőink dolgoznak az elhárításán."Meglátjuk mi sül ki belőle.
-
ooooobi
senior tag
-
ooooobi
senior tag
Kicsit fáradt a szemem szal lehet nem jól látom, de ha fehér oldalt nézek akkor az lcd lenti 2 sarka mintha kicsit sárgásabb lenne nem feltünően csak nagyon minimálisan, ez hiba vajon?
-
ooooobi
senior tag
-
ooooobi
senior tag
Lehet nem birom kivárni, hogy megjelenjen normálisan országszerte ezért máson gondolkozom, ez mennyire jó alternatíva? Nem akarok hiperszuper 3d-s alkalmazásokat meg játékokat futtatni, arra ott van a PC- szóval főleg telefonálásra kell.
Mind a 2 MTK6575ös 1500MAh aksival, fél giga rammal persze azt tudom, hogy nem olyan gyors mint a 997D
de a kistesójától biztosan, plussz IPS kijelző. A kisebben gondolkozom nekem jobban is bejön ha nem olyan nagy a kijelző, bár kézben kéne összehasonlítani. A 4"os tovább bírná amúgy a használatot üzemidő szempontjából. Nem volt még okostelóm nincs összehasonlítási alapom, eddig csak MM-ben nyomkodtam meg párat. -
ooooobi
senior tag
Igazán kikerülhetne már a vidéki városokba is, nincs kedvem fővárosból rendelni, hogy aztán küldözgethessem vissza ha netán beszarik mert mondjuk a telemax azt mondja nem foglalkozik vele és nem veszi át. Az alcatel magyarországi képviseletének is érdeke lenne, így ünnepek előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest