Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Elvileg már van 4G kék szolgáltatónál. Legalábbis a másik telefonom jelzi.Ennél nem lehet valahogy beállítani a hálózat kijelzést?Nincs most nálam ez a telefon, azért kérdezem. Jó lenne nézni, hogy milyen hálózatra kapcsolódik.Amúgy ez piros szolgáltatós.Sztornó, most nézem, hogy ebben nincs 4G. Nem szóltam. A másik kérdés viszont továbbra is áll.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #1097 üzenetére
Átlagban nézve ezek a gondok.
Nyers fotó 1920x2560 -ból kivágva, 537x190:
Ez pedig a festményszerű probléma, amit korábban is említettem. Nyers fotó 1920x2560 -ból kivágva, 441x434:
Persze ez szélsőséges példa, mert elég kicsi a kivágott terület, de itt jobban látszik a probléma. Makróban egyébként egész vállalható, de érdems több képet csinálni, mert gépen jobban látszik a minőség.
-
törölt tag
válasz
szamoncsy #1096 üzenetére
2011 -es Samsung Galaxy Ace kamerája sokkal jobb 5 mp mellett. Viszont az is igaz, hogy az a telefon akkor nem az alsó kategóriába készült, illetve most is vannak rosszabb kamerák ennél drágább telefonnál is.
Tehát nem valami jó a kamerája, szerintem, de alsó és középkategóriában ez közepes minőségűnek számít. A megapixel amúgy másodlagos. Frissítés óta egyébként nekem is úgy tűnik, hogy javult valamennyit a kép minősége, a fénymérés...egyebek.
-
szamoncsy
csendes tag
Mennyire rosszak a képei?mert csak valjuk be 5mpx a kamera nekem eddig 8 volt és nem tudom mennyire lesz gáz
-
törölt tag
Az igazság az, hogy én azokat a programokat nem használom. Amik nekem fent vannak, azoknál nincs ilyen gond (és ez nem kevés app -ot jelent). Tehát én csak később néztem meg, amikor szóltak, hogy néhány program nem jó.
Egyébként másik telefonon gond nélkül működnek, tehát valami köze kell hogy legyen a POP C7 -hez, illetve a frissítéshez, sajnos. UCCW viszont számomra elég nagy gond. Ami eddig fent volt azok tökéletesen működnek. Amiket most szeretnék feltenni és letöltés után be kellene állítani, ott már leáll a program.
SD -re helyezett alkalmazásoknál előfordulhat, hogy nem működik a widget, de ezek 100 % -ban a telefon belső memóriájában vannak.
-
Tufako
tag
Nem kifejezetten a fórum témájához tartozik, de nagyon tudom ajánlani az Appsaver nevű programot, én ezzel szoktam a telepített alkalmazásokat lementeni, és így bármikor újratelepíthetők a market nélkül is, memóriakártyáról például.
-
törölt tag
válasz
szamoncsy #1084 üzenetére
Igen, az első jó rá.
A 2. kép amúgy hibás. Ez azért van, mert amikor a Voda elkezdte árulni a készüléket, akkor még nem tudta, hogy melyik típus lesz. A 2. képen nem az X változat van. Ami a Vodától jön, azon még van egy vaku a kamera mellett bal oldalon. Azóta nem frissítették a képet. Tehát elég megtévesztő sajnos.
-
törölt tag
Mert erre válaszoltam
:
"Segitenétek abban hogy ha szeretnék másik hátlapot venni(fekete jön és csajosat néztem ki)akkor azt csak le veszem a hátlapot és rá rakom az ujat vagy csak a régire tudom rá rakni?"Tehát nem mindegy, hogy akkufedél, amit hátlapnak is hívnak, vagy hátlap, ami tok. Ő meg direkt azt kérdezte, hogy ráteszi -e simán vagy le kell szedni a régit. Egyik eset akkufedél, másik tok.
-
HPZ537
tag
Most miért kell bonyolítani? A hátlap az az ami alapból rajta van a telefonon, amit ha leveszel ott van alatta az akku, sim kártya stb... stb...
Meg van a tok, amibe kompletten bele tudod rakni a készüléket. (Pl.: Szilikontok) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szamoncsy #1073 üzenetére
Attól függ.
- Van amit hátlapnak neveznek, de inkább tok verzió. Ez semmi mást nem jelent, mint egy slim tokot, amit a telefonra tudsz ráhelyezni. Anélkül, hogy levennéd az akkufedelet. Ez lehet műanyag, szilikon, gumi...stb. stb.
- Illetve van az úgyenevezett akkufedél (ezt is hívják hátlapnak). Ez általában műanyag, amit ritka esetben gumis/szilikonos bevonattal látnak el. Én itthon leginkább a sima műanyagot láttam. Vannak olyan flip tokok is, aminek az alsó része nem tokként kapcsolódik, hanem egyben akkufedél is.
Remélem ez így érthető.
Szerk.: Egyébként az akkufedelet eltávolítani és felhelyezni is egyszerű, nem kell hozzá különösebb szaktudás.
Szerk. 2.: Arra kell jelen esetben figyelni, hogy melyik verzóra jó. Mivel összesen 6 típusa van a készüléknek, nem mindegyikre jó a másik hátlapja. Gondolom a tiéd szolgáltatós? Tehát "X" változat szerepet a típusszám után
-
szamoncsy
csendes tag
Sziasztok nekem holnap érkezik az alcatel pop c7!Segitenétek abban hogy ha szeretnék másik hátlapot venni(fekete jön és csajosat néztem ki)akkor azt csak le veszem a hátlapot és rá rakom az ujat vagy csak a régire tudom rá rakni?Mert most htc500 van az meg ugy van hogy az eredetire lehet rá rakni egy másikat nem külön!
csak azért kérdezem mert külfö9ldröl rendelem és tudjam érdemes e többet vennem köszi aki segit üdv Móni
-
törölt tag
válasz
DjDreams #1068 üzenetére
Fura, de meg lehet oldani. Látom már meg is oldottad, szóval grat. Mélyebben nem szerettem volna első körben belemenni, mert van vagy 4 megoldási módja ennek a problémának.
Egyébként még egy kérdés. A SIM kártyád mennyi idős? Amit használsz. Ennek is van jelentősége.
Amúgy én már elég régóta használok droidot (meg WP -t is), de nekem még ilyen gondom nem volt. Sajnálom, hogy nálad a váltás ezzel járt. Én nem kicsit lettem volna ideges...
-
DjDreams
csendes tag
1Mobile Market a neve az oldalnak ahonnan leszedegettem a cuccokat.
-
DjDreams
csendes tag
http://padlib.com/tag/3d/For%20480x854 Ezek hatterkepek.
-
DjDreams
csendes tag
Meg annyit hogy most meggondoltam magam es dehogy cserelek en telcsit karacsonykor. Tudom hogy ez nem Nokia topic, de akarva akaratlan elolvastam noverem nokadlianak a tesztjet. Neki egy Lumia 610-e van, kokemeny 256mb rammal, es egy sima 800mh-es procival. Bluetooszon csak headsettel komonikal. Igaz ket eves telo, na de akkor is... A mobilarena ajanlott plecsnit adott ra.. Kartyaval nem bovitheto. Most volt szervizben mert gondolt egyet es nem engette magat bekapcsolni. Az osszes adat, zenek, kepek, minden ment a levesbe. Januarban jar le neki a ket ev huseg ja es a reszlet. Az ilyen fosokra adnak ajanlott plecsnit, ez a dridos alcesz meg egy tetszettet erdemelt mindossze.. Kesz, vege a mondandomnak.
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1065 üzenetére
Rossz gombot nyomtam irhatom ujra a regenyemet.. Szoval olyan csomagom van hogy 3000ft feltoltesnel jar 500gb es 50perc halozaton belul. 3g nincs, de van H es H+. Ezek foggalmammm nincs mik, az edge-nel gyorsabbak. A lenyeg.. A playrol nem sikerul letoltenem semmit. Letolteskor meg a kis nyilacska se jelenik meg a bal felso sarokban. De az adatforgalmam viszont no.. Utana gondol egyet es jon a hiba a letoltesben 495 uzenet. De en szivos cserek vagyok, nem adom fel, keresgeltem a neten. Talaltam egy masik aruhazat ahonnan siman es gyorsan lejonnen a cuccok. Ha majd tudok egyszer ide linkelni, adok cimet. Ugyhogy most mar megvannak a torolt cumok, van tisztito progim es mx player is. Meg mast is szedtem le, de mar en se tudom mit. Ja de.. GoLaunchert.. Ha valaki megmeri nekem emlitani ezt a progit, megkeresem es megrugdosom.
Egy oraba telt mire rajottem hogyan lehet uninstallalni. Csinalt egy bohoc temat, mevaltozott a menu, raadasul andol lett. Ket pillanatra azt hittem
-
törölt tag
válasz
DjDreams #1060 üzenetére
Ott lehet, hogy inkább a nettel van a gond, mert ahogy látom már letölt, csak lassan. Mennyi adatforgalom jár a csomagodhoz? Mennyit használtál ebből el? Utána lassításra került a net 32 kb/s -ra. Illetve nem tudom, hogy milyen a vétel azon a környéken. HA nincs 3G, akkor nagyon lassan fog tölteni..
SirKero:
Több pozitív része is van a frissítésnek. Mint pl.: ébresztő, több memória, gyorsabb telefon...stb. Viszont program indításnál van néhány probléma. Egy-két programot nem kezel a frissítés óta, leáll indításkor. Tehát szerintem egyelőre nem éri meg frissíteni. -
SirKero
őstag
Ma vennék még egy ilyen telefont. Az lenne a kérdés,hogy érdemes-e még szűz állapotában telepíteni rá az új fw-t vagy ha működik rendesen akkor felesleges vele foglalkozni. Az enyémre nem tetem fel mert amíg normálisan megy én nem szívesen piszkálom.
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1053 üzenetére
Hat ilyen nincs bakker. Azt csinaltam amit mondtal, toroltem a gyorsitotarat kb 5-szor, utana ujrainditottam telot is. Most ott tartk hogy tolti a facebook messengert de mar egy oraja!! Erdekes hogy most felul nem jelenik meg a letoltes nyilacska.. De tolti.. Az adatforgalmam fogy, de lassan. Ket problema lehetseges szetintem.. Az egyik hogy lassu a voda net, a masik hogy fos a play szervere. Ruszki oldalakrol ha toltok pikk-pakk jon frakk.
Tegnap leszedtem az egyikrol nagyon jo minosegben kb. 7gb. Madonna - La Isla Bonita c. szamat, fel perc alatt lejott. Meddig varjak, estig?
Es akkor meg ott a totalcommander es az evernote.. Mas helyrol nem lehetne ezeket a progikat leszedni?
-
l86544
aktív tag
válasz
DjDreams #1054 üzenetére
Hívás idők a Telefon alklmazásban vannak.
Adata a beállítások Adathasználatmenüben.
Az elég fura ha nem sikerül a playről leszedned semmit. Wifin is próbáltad ugyan az a hiba? Van egy google play szolgáltatások program ez legyen lefrissítve illetve ne legyen letiltva.
Ha alternatív módon akarsz telepíteni akkor úgy keress rá a programra .apk-t utána írod, ez a program file kiterjesztése.
Telepítés előtt be kell pipálni a beállítások-biztonság-ismeretlen források jelölőt. -
DjDreams
csendes tag
A googleba ha rakeresek igy hogy facebook messenger, kapok eredmenyeket, de mind a play aruhazba dob ki. Na most mi tevo legyek???
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1055 üzenetére
Jelentem ugyes voltam, sikerult torolnom 3 alkalmazast amit szoktam voltam hasznalni. A play aruhazbol valami okbol kifojolag nem tudok letolteni semmit. Egyeb otlet hogy hol tudnam ezeket leszedni? A messemger, totalcommander es az evernote-rol lenne szo. Megkoszonnem ha segitenetek. Mittom adok egy nyalokat..
-
törölt tag
Aki komolyabban szeretne elmerülni a ROOT, ROM mentés és egyéb finomságokban, annak ajánlom cappa72 cikkeit. Elég körültekintően és részletesen leír mindent, MTK -nál ez szerintem kötelező. Bár már említették az ő nevét, de régebb óta nyomon lehet követni.
Először mindenképp FONTOS az értő olvasás, ne a cikkel együtt csináljátok, mert gondolom senki sem szeretne téglát a telefonból.
Tehát ITT tudtok olvasgatni. Illetve akár kérdezni is.
Remélem segítettem néhány megválaszolatlan (korábbi) kérdésben.
Egyszerűbb és pontosabb is.
-
-
törölt tag
-
DjDreams
csendes tag
Mondjatok mar egy divx lejatszo alkalmazast mert foldhoz ba..om a telefont. Egyiket lejatsza, a masikat nem de van hang, aztan olyan is van hogy forditva..
-
JOEPAPA
tag
Az akku nagyon jo. Az eddigi legjobb az androidos korszakbol.
-
draco31
veterán
Amikor kijött a frissítés, akkor megkérdeztem az Alcatelt, hogy mit tud az. Most válaszoltak, hogy hibajavítások.
-
Acesanyi
tag
válasz
#86973952 #1031 üzenetére
Köszi, hogy javítottál helyettem! Szivesen adok tanácsot a fólia felrakásában, én már mester fokon űzöm! Munkatársaknak családtagoknak én raktam fel. Előnye ennek a fóliának még hogy hajszál pontosan van rászabva, az érzékelőknek és kamerának is valamint a hangszórónak is hajszál pontosan van perfolálva. Nem úgy mint a legtöbb üzletben drágábban kapható elnagyolt fóliák!! Ez totál észrevehetetlen. A felrakásához ebben a csomagban adnak segítségül pár db levonót ami a felhelyezésben segít.
Mi előtt bármit teszel a fóliával!1. Alaposan letakarítod,portalanítod-2. Ráteszed a fóliát a képernyőre de semmit nem húzol le róla. Majd mikor szépen beopcionálod a majd kívánt helyére akkor leragasztod az egyik oldalán alul é felül 2 db levonóval amit adtak hozzá(úgy hogy félig a fólián-félig a telefonon legyen)-3. Oldalrahajtod az egészet ujra portalanít majd lehúzod az alsó fedőfóliát majd az egészet szépen óvatosan visszahajtod a kijelzőre!
4.A buborékokat most középről kifelé haladva tologatjuk ki és csak ezután távolítod el a legfelső védőfóliát!!
5. És most jön a nagy trükk fogol egy hagyományos celluksz ragasztót, levágsz belőle 2 cm kb. felét ráragasztod a fóliára amit feltettél azon részére ahol esetleg porszem maradtt alatta. Majd levágsz mégeggyet aminek az egyik végét a mutató a másikat pedig a hüvelyk ujjadra ragasztod így kapsz egy domború részt ragasztós felével kifelé.
Így a rátett cellukszal megtudod emelni a kijelzőről a fóliát a domborúval pedig odanyomó mozdulattal eltávolítod a kijelzőről vagy a fólia ragadós felületéről a szöszöket. Bátran csináljátok nem tesz kárt a fólia tapadó felületében ha egyszer kétszer odanyomjátok. A szinekben sem befolyásol semmit!!
Ennyi az egész, leírva nehezebb és sokkal hosszabb, de ez így a legkönnyebb. Én nem hagyok alatta egy buborékot sem és szöszt sem.
Remélem kedvet és segítséget adttam nektek hozzá?! -
törölt tag
Tudomásom szerint úgy van beállítva a Play, hogy csak kompatibilitási listát látsz. Nagyon régen ugye úgy volt, hogy jelezte a program a Play felületén, ha nem volt kompatibilis az eszközöddel. Jelenlegi verziónál nem is látod az olyan app -okat.
Majd megnézem én is, hogy mennyire futnak azok a programok, de egyelőre én elvagyok nélkülük is. Majd meglesem, hogy indulnak -e, mert néhány program már nem áll le.
-
Tommee
aktív tag
válasz
draco31 #1038 üzenetére
Tegnap frissült a Play szolgáltatások ha minden igaz...ez csak akkor frissül ha elindítod a Play Áruházat. Feltehetőleg ezután már jol futnak a korábban emlitett appok,nálam mindegyik előtte emlitett elindul és fut,most próbáltam a Telvirát,pár napja kifagyott,most az is működik.
-
draco31
veterán
válasz
Trk.Adam87 #1036 üzenetére
Töröltem a Play szolgáltatások frissítését, most indul minden. Nekem nem lett volna türelmem így végigzongorázni.
Többiek próba? -
törölt tag
válasz
#86973952 #1035 üzenetére
Az MS-nél az volt a gond, hogy előnyben részesítették a saját készítésű programjaikat , azóta települ fel például a böngészőválasztó . értem én, hogy azt töltök le hozzá amit akarok és azt telepítek de, miért nem lehet törölni amit akarok ami nincs hatással a rendszerre , engem csak ez zavar és ugye a root garanciavesztéssel jár legalább is MO-on. Ez már tényleg nagyon off
Várom a készüléket, legalább majd összehasonlítom az SP-vel.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
draco31 #1029 üzenetére
draco31: Találtam megoldást a téged is érintő leálló, indíthatatlan appok problémájára.
Úgy esett, hogy nálam is megjelentek az említett fagyások bizonyos alkalmazásoknál, ezért vettem a fáradtságot és leellenőriztem, hogy az általad felsoroltakkal is ugyanez-e a helyzet az én készülékemen és igen, mindegyik ugyanazt produkálta... A legbizarrabb az egészben, hogy nálam mindez a firmware frissítés véghezvitele nélkül jelentkezett, ebből adódóan sejthető volt, hogy ez nem a firmware hibája.
Következő lépésem egy gyári állapotba való visszaállítás volt, ahol az alapbeállítások elvégzése után első dolgom volt leellenőrizni, hogy a kérdéses appok közül valamelyik is hajlandó-e elindulni. A pofon egy nagy NEM-ként csattant az arcomon, amint láttam, hogy a szűziesített rendszer ellenére továbbra is fennáll a szóban forgó hiba. Innentől kezdve már csak egyetlen lépés maradt hátra, egy újabb factory reset, méghozzá úgy, hogy mindenféle net kapcsolatot lelövök, még Google fiókot sem regisztrálok (természetesen előtte SD kártyára mentettem az egyik problémás applikáció telepítőjét). Ebből a teljesen alap állapotból kiindulva, mindenféle beállítások, buherálgatások mellőzésével telepítettem, majd indítottam az appot, ami csodák csodájára végre hajlandó volt elindulni, persze ettől még nem nyugodtam meg, mert az előző visszaállításból okulva tudtam, hogy a problémát valamelyik kezdeti lépés okozza, így elhatároztam, hogy minden apró kis mozzanat végrehajtását követően újra és újra megvizsgálom az alkalmazás működőképességét, így is tettem, elvégeztem minden olyan személyre szabást az android beállítások menüpontban, ami Google fiók és Net kapcsolat nélkül elvégezhető. A program továbbra is működőképes maradt... Folytattam a vizsgálódást a Google fiók létrehozásával és az ahhoz kapcsolódó alkalmazások frissítésével (amit a rendszer alap esetben automatikusan elvégez az első Wi-Fi kapcsolat létrehozásakor), így esett, hogy végre megleltem a probléma forrását, ugyanis a már említett alkalmazások újra elkezdtek leállni, ezért egyértelművé vált, hogy valamelyik Google alkalmazás frissítése okozza a hibát.
Elkezdtem sorra eltávolítani ezen alkalmazások frissítéseit, míg nem a Google Play Szolgáltatások frissítéseinek eltávolításával végre végérvényesen fellélegezhettem, örvendve a vitatott alkalmazások újbóli működésének.
Végső dolgom az volt, hogy a Google Play Szolgáltatások frissítéseinek törlésén felül magát az alkalmazást teljesen letiltottam/fagyasztottam, hogy még véletlenül se legyen képes újra frissíteni magát. (ez az alkalmazás nem követelmény a Play Áruház és az Android rendszer megfelelő működéséhez, letiltása csakis azokat érinti, akik Google+-ot és annak meglétét igénylő alkalmazásokat használnak.)Remélem tudtam segíteni! Ha ezáltal hibátlanná válik a firmware frissített készüléked, akkor jómagam is elgondolkozom ez utóbbi lépés megtételén, mert a sokak szerint "gyorsabbá vált készülék" miatt igen nagy a kísértés.
-
törölt tag
válasz
#22743424 #1034 üzenetére
Én ha jól emlékszem ott az volt a gond, hogy ingyenes böngészőt adtak és azzal a fizetősek (ami akkoriban jellemzőbb volt) kárt szenvedtek. Aztán elkezdtek szaporodni a használható ingyenes böngészők. Vagy nem erre gondolsz? Másra nem emlékszem.
Szerintem a Google most már sokkal nagyobb falat, jóval nagyobb befolyással. Itt viszont egyszerűbb a piac, mert rengeteg az ingyenes alkalmazás, fizetés nélkül is simán lehet érdemlegesen Play -t használni. Nagyobb fizetős cégeknek meg annyira nem piszkál be szerintem. Mint a vírusírtók. Bár a Play -ben is nem véletlenül van szerintem helyük, a konkurenciának is.
Tehát igazából ő diktál.
-
törölt tag
Ma megrendeltem én is , remélem a héten kihozza a futárszolgálat. Azután beindul a projekt: frissítés (megnézem a gyári szoftvert ), rootolás ( megnézem towelrottal ) pucolás , telepítés beállítás.
-
törölt tag
válasz
DjDreams #1030 üzenetére
Használjátok a link gombot az üzenet írásakor. Így vagy így: [link]
Mindkét link ugyanaz, így egyszerűbb lesz.
Egyébként sosem értettem hogy miért, de számomra kivitelezhetetlen feladat a fólia felrakása. Pedig mindennel nagyon jól elvagyok, de ez valamiért mindig problémás... Nekem megéri elmenni egy boltba, ahol megveszem az 1 darabot 1.000 HUF körül és szakszerűen fel is teszik.
Persze edzett üvegesnél nincs ilyen gond, a másiknál viszont mindig marad alatt egy szemcse...
-
törölt tag
válasz
misterrabbit #1019 üzenetére
Én új hátlapot vettem rá tok helyett. A gyári hátlap/akkufedél szerintem nagyon kényes, nem nehéz felsérteni vagy maradandó hibát okozni rajta. Nekem a tok nagyon bumszlivá tette a telefont. Nem vészesen, csak nekem nem igazán jött be. Ettől függetlenül az általános szilikon tok szerintem alap. Illetve ha jól emlékszem láttam rá olyan tokot ami flipes, de a hátsó része maga az akkufedél.
-
törölt tag
válasz
DjDreams #1024 üzenetére
Ahogy Acesanyi írja a Crystal fólia nem fog rontani. Régen voltak olyan problémák vele, hogy túlzottan visszaverte a napfényt. Ez igazából már nagyon kevés típusnál áll fenn. Mattnál lehet minőségi romlás (bár ez sem mindegyiknél), ahol kicsit sötétíti a képet, illetve a betekintésit rontja.
Kijelző egyébként a strapát jól bírja. Persze ha leesik, akkor nincs az a kijelző, aminek ne lenne baja (kivéve a zafír), illetve ezeknek a gyengéje a mikro szemcse, ami szét karcolja a kijelzőt. A legnagyobb probléma azzal van, amit te is írtál. Még 3 méterről is meglátszik rajta az ujjlenyomat... Emiatt mindenképp érdemes rá fóliát venni, mert brutál...
sly160:
Nincs mellette olyan problémád, hogy eltűnnek újraindításkor kijelzőre pakolt alkalmazások? Nem launcher -ben, hanem a saját felületen. -
Acesanyi
tag
válasz
DjDreams #1024 üzenetére
Szia!
Adok egy linket:http://www.tokcenter.hu/alcatel_ot_7041d_pop_c7_kepernyovedo_folia_torlokendovel_crystalantireflex_2_db_11075?keyword=pop%20c72 van benne, a Crystal semmit nem ront a kijelzőn észrevehetetlen! Hiddj nekem én is ezt használom és nem csak ezt próbáltam.
Ja, a hajszálkarcok is simán eltűnnek alatta és ingyen hozzák házhoz -
DjDreams
csendes tag
Amugy meg kezdek Alcatel buzzanat lenni.. Elolvastam az Idol X tesztjet. Rohadt jo kis telcsi.. Ismerve magam, karacsonyra meglepem magam eggyel. Raadasul az ara is sokat bukott a teszt ota. 70alatt meglehet venni, hasznaltan meg megolcsobb. Ja, karacsonyra veszek egyet..
-
DjDreams
csendes tag
válasz
misterrabbit #1019 üzenetére
Na hogy en is segitsek, ne csak mindig kerdezzek. Nekem sikerult mindossze 20centirol leejtenem a teliot, a negy sarkabol harmon meglatszik. Nem veszesen de latszik. A kijelzot(mivel sajnos nagyon meglatszodnak rajta az ujlenyomatok) eleg surun takaritom, nem akarmivel jelzem, tesomnak az lcd tv-hez kapott torlokendojevel, de mar van rajta egy icurka-picurka karc.. Na most egy a bibi. Gondolkodtam hogy foliaztatom, de bakker a kijelzo igy is elegge tre, a foliatol meg fosabb lenne. Szerintem legalabbis.. Te dontsd el ezt a kerdest.
-
sly160
csendes tag
válasz
misterrabbit #1021 üzenetére
Memóriakártyáról. Megpróbálom áthelyezni, hátha. De eddig (3 hónap alatt) ez a probléma nem jelentkezett. Köszi a segítséget.
-
sly160
csendes tag
Sziasztok. Van ötlete valakinek, hogy miért állhat mindig vissza a csengőhangom alap beállításra némítás után? Valamint a személyhez rendelt csengőhangok is visszaállnak az alap Gene hangra!!
Bosszantó. -
misterrabbit
csendes tag
Hozzászólást már nem bírtam szerkeszteni. Még azt akartam megkérdezni,hogy kijelző mennyire ellenálló? Kell rá fólia vagy sem?
Tokot érdemes venni? Szilikon vagy valami ha igen akkor hol?
-
misterrabbit
csendes tag
válasz
#86973952 #1016 üzenetére
Amire én használom. Az zenehallgatás. Telefonálás, rádió, internet. Játék annyira nem izgat mivel GTA SA-zni nem akarok rajta
Aki gyári zenelejátszót használ annak ajánlom Rocket Music playert. Legjobb ingyenes lejátszó vagy PowerAMP ,de az fizetős.
Amire kíváncsi leszek még az üzemidő mert 1900mah-es aksi kicsit karcsú.
Egyébként 3G mind2 simen működik? Van itt valakinek dual-os itt? Mert amikor behelyeztem egyikkel csak 2G-s felirat van telefon alján. -
törölt tag
válasz
misterrabbit #1015 üzenetére
Az tuti.
Azért kérdeztem, hogy mire használnád (a memória kapcsán), mert alavetően az emberek 512 -vel is elvannak. Ez használati szokástól függ. Az emberek többségének egyébként az is elég lenne, de magamról tudom, hogy 2, illetve 1 gigát szeretek használni.
-
misterrabbit
csendes tag
Megvettem Dual Sim-es csodát így 15%-os kuponnal 33e-ért edigitalba. Annyira nem vészes 512mb ram most még
Majd meglátjuk,ha 1-2 program ami rárakok megakasztja-e. Remélem,hogy nem. WT19i után mindenféleképpen nagy előre lépés számomra.
-
misterrabbit
csendes tag
-
gustavsson
csendes tag
válasz
#86973952 #992 üzenetére
Jelentem, semmi baja a vasnak
Hazavittem, töltőre tettem, pöcc-röff indult. Pontosabban pöcc-röff nélkül, de egyből töltött, kicsit később be is kapcsoltam. Megnéztem, megcsinálta a backup-ot is rendesen.Ma csinálok egy factory reset-et, ha úgy az eredeti 040-re áll vissza, akkor frissítem 'üresen' (tehát nem belakva) a 070-re, hátha akkor nem jönnek elő a problémák (SD-n lévő appok eltűnése a főképernyőről, illetve a hangerő változás újraindítás után).
Ja, a töltőt ma nem felejtettem otthon, köszi a tanácsot
-
draco31
veterán
A WiFi Analizer kapott egy frissítést, újrra működik.
-
törölt tag
válasz
DjDreams #1007 üzenetére
Dehogy.
Ezért van a fórum. A visszaolvasást meg azért írtam, mert a saját dolgodat könnyíted meg vele. Persze ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtan.
Itt is hosszan kell nyomni, utána meg kiválaszthatod, hogy másolod, kivágod vagy egyebek. Ez programtól függ, hogy merre lesz elérhető a szerkesztési menü. Valahol kijön egy buborékban és ott tudod kiválasztani, hogy másolás vagy kivágás. Valahol jobb felső sarokban ikonokkal, valahol meg szintén jobb felső sarokban egy nyillal lehet legördíteni. Ez változó. Tehát itt is lehet másolni, illetve kivágni.
Szerk.: Még valami. Hosszan nyomáskor megjelenik 2 "pálcika", amivel a másolni kívánt szövegrész elejét, illetve végét tudod meghatározni. Az ujjaddal el kell csúsztatni őket, azzal jelölöd ki.
-
DjDreams
csendes tag
Jav.: launcher
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1005 üzenetére
Persze, persze szoktam olvasni a topicot attol fuggetlen hogy nem irok. Csak ti neha szuperlativuszokban irtok, nem mindig erzem. Par napja amikor ide regiztem, irtam hogy nem ismerem az androidot. En szimbicimbi parti vagyok, voltam. Neha elakadok mert noha a ket rendszer hasonlo, irtok olyan szakszavakat amiket nem vagok.. Peldaul a root.. Fingom sincs mi lehet.
De igerem utana olvasok. A leancerek (no ez biztos hogy nem helyes de mindjart kijavitom) se tudom mik. Az fw frissitest meg biztos hogy nem fogom megtenni, mert nagyon egybe van a telim, a hibakat amiket tapasztaltam nem az fogja megoldani.. Hanem pl. egy jobb felhalgato. A szervizmenuben csak arra lettem volna kivancsi hogy a kijelzon lehet-e valamit allitani. Elesseg, kontraszt, stb... Apropo! Szoveget hogy lehet masolni? Ertem itt azt hogy a jegyzetbol valamit kiemelni az uzenetekbe. Nokiaknal volt egy cerka bill. amit hosszan nyomva kivagta a szovegreszt.. Tenyleg nem akarok az agyatokra menni, majd ezutan csak sasolom amit irtok..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
DjDreams #997 üzenetére
Az hogy mivel lesz jobb ott van a hsz -ek között, én is leírtam legalább 2 - 3x. Szóval ezt meg tudod te is nézni, az előző 2 - 3 oldalon. Nem kell sokat visszaolvasni.
Fülesből a gyáriak ritkán jók, ebben a kategóriában meg aztán főleg nem várható extra minőség. Érdemes külön vásárolni, szerintem össze sem lehet hasonlítani.
Akkunál meg ajánlom Neked - ami a mostani droidos készülékeknél már alap, főleg ha nincs ROOT -, hogy használj Task kezelőt. Nekem nincs kifejezetten nagy problémám az akksival, vállalható szerintem, de pl. a launcher -ek is sokat le tudnak enni belőle.
Szervízkóddal kapcsolatban, aki nem ért hozzán, annak szerintem első körben annyit érdemes megtanulnia és használnia, amit leírtam. Pontosabban arra gondolok, hogy meg tudod nézni, hogy független -e a telefon. Ezt korábban leírtam, ha használod a keresőt (jobb felső saroknál), akkor kidobja.
Szerintem a fotók minősége a frissítés után érzékelhetően jobb lett. Legalábbis számomra, de az előzőleg felsorolt hibákat (amit a frissítés eredményez) nem szabad elfeledni. Ebből adódóan én nyugodt szívvel nem tudnám javasolni, hogy frissíts. Még ha sok előnye is van.
misterrabbit:
Én 512 -vel nem vennék telefont. Illetve nem tudom, hogy mire használnád?!Saját weboldaluk és a gsmarena szerint is 32 gigáig kezel, tehát vélhetően az a maximum. Én még nem próbáltam, de sanszos, hogy igazat írnak.
-
JOEPAPA
tag
Csak nekem zavaro hogy videozaskor a mikrofon karakterisztika szar. Azaz a hatso jo kameraval videozva az operator lihegesere erzekenyebb mint a tema iranyabol erkezo zajokra? Hamar ket mikrofonos... Tenyleg hol a masik mijrofon?
-
DjDreams
csendes tag
válasz
draco31 #1001 üzenetére
Aham.. Ertem. Screenshot sikerult. A szervizmenuben egyetertunk, hagyom mert meg elba..ok valamit. Az AKG fulesek nagyon jok, tapasztaltam. Szerinted a gyari fules a hibas hogy az fm radioval nem fogok egy adot se? FW frissites utan mennyivel lesz jobb a fotok minosege? Csak mert ha minimalisan akkor hagyom a pi..aba..
-
misterrabbit
csendes tag
Sziasztok! Edigitalba van 15%-os kupon akció. 33-34e körül lehet vinni Dual simeset. Igaz sajna csak 512mb ram-al. Szal FM rádió az milyen benne? Mennyire érzékeny? 32GB-os memóriakártyát vagy 64GB-t látja még?Válasz fontos lenne mert ma él még az akció
-
draco31
veterán
válasz
DjDreams #1000 üzenetére
Ha nem érted a szerviz menüt akkor hagyd.
Screenshot hangerő le plusz power gomb egyszerre.
Nekem Power Amp van AKG fejessel, nincs gond.
Javítások: ébresztő javítva, rendszer gyorsabb, kamera jobb, hívásnál jobb hang, viszont pár program nem indul el. Most ennyi jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Eredeti játékok OFF topik
- Analóg fényképezés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest