- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
misterrabbit #1156 üzenetére
Erre gondoltam, köszi. Single SIM (X) van nekem, annál mindegy az fw, legalábbis ha 04 -ről vagy 07 -ről beszélünk.
-
törölt tag
válasz
misterrabbit #1147 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy melyik márka volt az, amelyik mégis kezelte annak ellenére, hogy nem ezt írták?
ksasa67:
Köszi az infót, én is néztem. Majd meglesem, hogy milyen hatással volt a készülékre, leginkább az UCCW -re.HPZ537:
Bár még nem volt időm vele nagyon bogarászni, de azt gyanítom, hogy a book.apk -nak a Google -hoz lehet köze. (Nem a Google Books -hoz). Ezért lehetnek kompatibilitási problémák a Play áruházzal is. Sajnos nagyon felületes infók vannak róla a neten és még nem is ástam bele nagyon magam a témába, tehát ez csak tipp.Szerintem ha Neked is frissült a Google, akkor most nézd meg a frissítést, hogy működik -e.
-
HPZ537
tag
válasz
misterrabbit #1144 üzenetére
Hát azért érzékeli sérültnek mert 32Gb-ig kezel. De ez nem meglepő.
-
misterrabbit
csendes tag
válasz
misterrabbit #1143 üzenetére
Volt alkalmam kipróbálni 64GB-ossal is
Hát nem kezeli le sajnos
Azt írja sérült kártya és mindenáron formázni akarja viszont másik telefonba Sony Z2-be tökéletesen működik a kártya.
-
törölt tag
válasz
misterrabbit #1140 üzenetére
Nekem is csak 32 gigás van, tehát nem tudom kipróbálni. Viszont ahogy HPZ537 is írta, ha a gyártó, illetve a hiteles oldalak is 32 gigát írnak bővíthetőségre, akkor nem fog többet kezelni.
-
HPZ537
tag
válasz
misterrabbit #1140 üzenetére
Nem hiszem hogy 32Gb-nál többet fog kezelni. Ha annyit ír a gyártó, az nem lesz több.
-
törölt tag
válasz
misterrabbit #1019 üzenetére
Én új hátlapot vettem rá tok helyett. A gyári hátlap/akkufedél szerintem nagyon kényes, nem nehéz felsérteni vagy maradandó hibát okozni rajta. Nekem a tok nagyon bumszlivá tette a telefont. Nem vészesen, csak nekem nem igazán jött be. Ettől függetlenül az általános szilikon tok szerintem alap. Illetve ha jól emlékszem láttam rá olyan tokot ami flipes, de a hátsó része maga az akkufedél.
-
DjDreams
csendes tag
válasz
misterrabbit #1019 üzenetére
Na hogy en is segitsek, ne csak mindig kerdezzek. Nekem sikerult mindossze 20centirol leejtenem a teliot, a negy sarkabol harmon meglatszik. Nem veszesen de latszik. A kijelzot(mivel sajnos nagyon meglatszodnak rajta az ujlenyomatok) eleg surun takaritom, nem akarmivel jelzem, tesomnak az lcd tv-hez kapott torlokendojevel, de mar van rajta egy icurka-picurka karc.. Na most egy a bibi. Gondolkodtam hogy foliaztatom, de bakker a kijelzo igy is elegge tre, a foliatol meg fosabb lenne. Szerintem legalabbis.. Te dontsd el ezt a kerdest.
-
sly160
csendes tag
válasz
misterrabbit #1021 üzenetére
Memóriakártyáról. Megpróbálom áthelyezni, hátha. De eddig (3 hónap alatt) ez a probléma nem jelentkezett. Köszi a segítséget.
-
törölt tag
válasz
misterrabbit #1015 üzenetére
Az tuti.
Azért kérdeztem, hogy mire használnád (a memória kapcsán), mert alavetően az emberek 512 -vel is elvannak. Ez használati szokástól függ. Az emberek többségének egyébként az is elég lenne, de magamról tudom, hogy 2, illetve 1 gigát szeretek használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged