- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs komoly eltérés a hardverben a különböző típusok között. Tehát ennek a teljes állományra való integrálása nem egy nagy munka. Pl. ha más SoC lenne egyes típusban (mint pl. Huawei G6 -nál), akkor lennének gondok.
Egyébként majd elválik, én is kíváncsian várom az első eredményeket. Egyelőre, ha jól láttam még csak 1 ember jelzett vissza.
-
törölt tag
Mert nem mindegyik launcher -nél hagyja meg a régi hátteret, ha az alap UI -ból változtatsz. Ezért javasoltam. Mivel nem tudom, hogy éppen a 100.000 launcher közül ki melyiket használja, ezt volt a legegyszerűbb segítségként megosztani. Természetesen ez a módszer is adott, az előző launcher esetében nálam ez nem működött.
HPZ537:
Ő is a záróképernyő hátterére gondol. -
törölt tag
Egyes launcher -ekkel meg lehet oldani, hogy a felső navigációs sáv ne látszódjon. Helyette ki lehet tenni egy widget -et, ami szimulálja és máshogy néz ki. Sok fajta van ebből is, ha jól szerkeszthető a launcher elosztása (sorok/oszlopok). Persze az alap verzó nem tűnik el, mert legördítsnél a régi jön elő.
-
törölt tag
Buzz Launcher. Én szeretem a MIUI és az EMUI kinézet/használhatóság világát és szerintem ez a launcher, ami ebből a szempontból is a legjobban személyre szabható. Elsőre kicsit bonyolult, ha még nem használtad, de gyakorlatilag olyanra szabod a telefont, amilyenre akarod, főleg a letölthető "csomagokból". El is lehet rejteni benne a felső sávot is, aztán leszedsz egy átlátszót, abból is van sok fajta. Persze ez csak megjelenítésre vonatkozik, mert ha legördíted ugyan olyan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest