- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs komoly eltérés a hardverben a különböző típusok között. Tehát ennek a teljes állományra való integrálása nem egy nagy munka. Pl. ha más SoC lenne egyes típusban (mint pl. Huawei G6 -nál), akkor lennének gondok.
Egyébként majd elválik, én is kíváncsian várom az első eredményeket. Egyelőre, ha jól láttam még csak 1 ember jelzett vissza.
-
törölt tag
Mert nem mindegyik launcher -nél hagyja meg a régi hátteret, ha az alap UI -ból változtatsz. Ezért javasoltam. Mivel nem tudom, hogy éppen a 100.000 launcher közül ki melyiket használja, ezt volt a legegyszerűbb segítségként megosztani. Természetesen ez a módszer is adott, az előző launcher esetében nálam ez nem működött.
HPZ537:
Ő is a záróképernyő hátterére gondol. -
törölt tag
Egyes launcher -ekkel meg lehet oldani, hogy a felső navigációs sáv ne látszódjon. Helyette ki lehet tenni egy widget -et, ami szimulálja és máshogy néz ki. Sok fajta van ebből is, ha jól szerkeszthető a launcher elosztása (sorok/oszlopok). Persze az alap verzó nem tűnik el, mert legördítsnél a régi jön elő.
-
törölt tag
Buzz Launcher. Én szeretem a MIUI és az EMUI kinézet/használhatóság világát és szerintem ez a launcher, ami ebből a szempontból is a legjobban személyre szabható. Elsőre kicsit bonyolult, ha még nem használtad, de gyakorlatilag olyanra szabod a telefont, amilyenre akarod, főleg a letölthető "csomagokból". El is lehet rejteni benne a felső sávot is, aztán leszedsz egy átlátszót, abból is van sok fajta. Persze ez csak megjelenítésre vonatkozik, mert ha legördíted ugyan olyan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest