Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz
Acesanyi #299 üzenetére
Pedig engem is ezért tartottak elfogultnak.
Sokan ööszekeverik a PPI-t a DPI-vel.Igaz hogy a telónk 196 PPI-s, viszont 240 DPI-s!
OlvasnivalóTehát,ha látni szeretnénk a telefonunkon a pixeleket akkor egy nagyítóval legalább A4-es méretűre kellene nagyítani a kijelzőt,ahhoz hogy lássuk is a pixeleket.
Sajnos itt is a Prohardveren beszélnek sok baromságot.
Aki észreveszi a különbséget annak benyalok a Kossuth téren déli 12-kor.
Mobilarena és társoldali Hypstereinek üzenem,hogy nyaljanak be ők,mielőtt hülyeségeket írnak ide anélkül,hogy lenne ilyen telójuk!A fényerő tényleg nagyon jó! Közvetlen napsütésben teljes fényerőn röhögve használom a telefont.
A haver ISP-s kijelzős telefonjával meg menekül árnyékot keresni.
Igaz,hogy ezt a telefon síkjából is megteheti, de ahhoz már mentőt kellene hívni,gutaütés miattt.
Annyit azért hozzáfüznék hogy az IPS panel adott illetve ellenkező irányból vagy sárgas vagy kékes,de nem invertálódik!
A készüléket otthon a konyhaablak mellett 2 méterre 0% fényerőn használom!!!Az OTG megy minden gond nélkül!
Egérrel , billentyűzettel, 3 féle pendrive-al ,is teszteltem!
Tescos kártyaolvasóba sd karit-is lekezeli! Alapértelmezett tárhelynek is beálítható!! (Ezt még a Nexus tabletem is csak Root-al képes!)Egy kis kiegészítő információ!
Ha felrakjátok a Yandex Launcher-t és ikonba kirakjátok a hang widgetet, akkor egy "rejtett" beállítást találtok a hang modulhoz.!
Persze ez csak főleg a vájtfülü füles-t használóknak lesz hasznos,illetve a custom felhasználóknak!1 lépés:
Yandex Shell telepítése a Marketről:2 lépés:
widget kirakása a kezdőképernyőre:3.lépés:
Miután megvan a widget,elindítani és a "Hang" helyett a "Hangprofilok" kiválasztása:4.lépésJelenlegi hangerő(felső sor) kijelzi az adott hangerőbeállítást (info: a hardvare fel/le gombokkal beállított jelenlegi hangerő) felső jelölés - majd az alsó "beállítás" gombot nyomni!
5.lépés:
Aki vájtfülú audio hallgató itt tesztelheti mit tud zenelejátszáskor ez a beállítás! Csak fülesselMüködik!!!!
Hosszútávom utazó diákok eőnyben6.lépés:
Aki meg custom le és bekapcs. hangot akar annak meg itt van ez:7,lépés Persze ez mind menthető:
Respect Daniel C-nek az akksi merülési problémára!
Mindjárt le is nyomtam két fél baravk-ot az egészségére!!!! (meg 3 sört!)
Nélküle nem jött volna öszze ez a leírás!most mindenki húzzon el a Lidl-be! ARGUS 129FT!
-
Acesanyi
tag
Hát skacok!!!!!
Ma összehasonlítottam a kollégám LG Optimus G telefonjának kijelzőjét a mi POP C7 7041X- ünkével.
TrueHD IPS+TFT VS TFT LCD
Hát meg kell, hogy mondjam (és ez nem csak az én véleményem, hanem a kollégámé is) nem igazán láttunk különbséget! Sem élességben sem pedig színekben (megjegyzem nagy felbontású azonos képeket hasonlítottunk össze)
Nem kell rögtön a betekintési szöggel vagdalkózni, mert az nem vita tárgya! Nem is azt teszteltük (bár nekem csak felülnézetből zavaró a POP).
Összegezve:
élesség ugyanaz,
színekben nagyon-nagyon minimálisan érzékelhető a különbség,
fényerőben a POP lenyomja a LG Optimus G-t---------Ezt úgy igazolnám, hogy ami az LG-n 100% az a POP-on kb 65-70%-nak felel meg!Még egyszer! Ez az én és kollégám véleménye!
Csak gondoltam megosztom a tapasztalatunkat veletek
-
Kickass
őstag
Ma csatlakozom a POP C7 tulajok táborába.
Amennyiért vettem flottás csomagban annyiért kész vicc volt az ára, eddig nagyon tetszik sebességétől kicsit féltem, de teljesen meggyőző mindennapi használatra. Igaz a kijelzővédő fóliát amit külön vettem hozzá nem sikerült 100%-osan felrakni de még mindig jobb mintha összekarcolom. -
rezi69
csendes tag
Sziasztok. Én is vettem egy ilyen csodát az ot997d helyett...
Eddig sok különbséget nem tapasztalok, akksi kb ugyanannyit bír, ez 15% ha eléri nagyon gyorsan merül, míg a 997d egész jól bírta. Gyorsaságban egy leheletnyit gyorsabb ez, de nem számottevő.Olyanban kérném a segítségeteket, hogy az mitől lehet, hogy kikalcsolás - bekapcsolás után, pár alkalmazás eltűnik az asztalról. Eléggé idegesítő és nem jövök rá mi a gondja. Mindig ugyanazok tűnnek el...
-
SirKero
őstag
válasz
thetigerofma #288 üzenetére
Köszi
Közben rátettem a ProCapture progit ( egyszerű és Magyar ) -
Acesanyi
tag
válasz
thetigerofma #288 üzenetére
Milyen igazad van!
Most próbáltam ki én is és tényleg
. Így nem kell semmi KITKAT cam progi (amivel amúgy sem lehetett csak 640x480-as videót készíteni+ a szinek sem tetszettek nekem)
Egyébként teljes és nem teljes képernyőn is ugyanaz a minőség. Ez a kis pixel különbség szerintem csak az miatt van mert 5MP- n 4:3 képméret arány van, a 3.7MP- n meg levágja ugyanezt a képet 16:9- es képméretarányba- ami a telefon képernyőméretei miatt van- gondolom!?
De köszi az észrevételt, ezzel sokaknak segítettél most!
-
SirKero
őstag
FÉNYKÉPRŐL jut eszembe egy kamera app kell a Play-ről, ha valaki ténylegesen ki akarja használni az 5MP-elt,mivel a képek jóval kisebbek, kb 3.7MP-sek a gyári appal.
Tudnátok ajánlani valami egyszerű ( és lehetőleg Magyar nyelvű ) fényképező programot ami ki tudja hozni az 5MP méretet?
-
SirKero
őstag
válasz
Daniel C. G. #283 üzenetére
Köszi.
Úgy néz ki most jó de ha ismét szórakozik akkor kipróbálom amit mondasz -
Daniel C. G.
újonc
Hangerő problémára: Töltsd le a Play-ről a DSP Manager-t. Ez egy hangerőszabályozó, ettől hangosabb lesz a telefon is, és a füles/erősítő is
A progiban nyomd meg a menü hombot, és engedélyezd a hangszóróa is a beállításokat (enable to speakers vagy hasonló)Másik.
Minden telefon amiről eddig tudok, elkezdett egyre több bugot előhozni. Na én rájöttem az okra
Amikor kézhez veszünk egy új eszközt, ajánlott egy-két esetleg legkésőbb három hónap után factory resetelni. Nekem ez kijavította a fentebb írt hibákat, valamint Samsung Galaxy S4, Sony Xperia X8 és X10, valamint Xperia Miro, Tipo, legvégül egy SP készülékeken ezzel véglegesen kiküszöböltem ezeket a hibákat. Magyarul az első rendszer valamiért mindig bekrepál.. De ahogy fentebb írtam, könnyen véglegesen javíthatóak. A gond csak hogy tölthetsz ilyenkor mindent lefelé újra, most lassított mobilnettel szívom is a fogam -
SirKero
őstag
Nem hiszem,hogy ilyen funkció lenne a készülékében ( vagy ha van is nem tud róla
ugyan olyan mezei user mint én
)
Honnan lehet letölteni Magyar nyelvű használati utasítást? A gyártó oldalán angol-görög-holland nyelvű van. Amit adtak hozzá az nézegesse aki kitalálta,hogy ekkora betű méretű és fényes lapra nyomott legyen -
SirKero
őstag
De mitől??
Most beszéltem egy haverral Németországból és az jó volt. Azóta az itthonit is hallom rendesen! Legalább is eddig
Viszont a lakásban mozgásra allergiás? Ha mentem vele egyből jelezte a haver,hogy recsegek nem hall semmit. Letette vissza hívott és ahol addig recsegett újra jól hallottuk egymást -
SirKero
őstag
Az a maximumon van
Gondolom a hang funkció vagy jó vagy nem működik. Olyan nincs hogy halk
Az eddigi telefonjaimnál ha maximumon volt még ha eltartottam a fülemtől akkor is hallottam akivel beszélek. Ennél attól félek ha egy zajosabb környezetben akarok telefonálni nem fogom hallani a hívottat. Tegnap vettem még vissza vihetem cseréltetni.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Akivel beszélek elég halkan hallom. Ezt tudom hangosítani? -
bohoc71
aktív tag
Hali! Valaki fel tudná tenni a gyári recovery . img - t zip formátumban signózva? Köszi előre is.
-
Daniel C. G.
újonc
Üdv!
Először is nem tudom mit tartottak a kezükben, de hogy nem azt, ami nekem van, az tuti
ELső: a hátlapi kamra videót nekem 1080i-ben produkál, és igen éles képet csinál. KIEMELNÉM: van éjszakai mód is a kamerán, és azzal olyan világos képet csinál halvány fényviszonyok közt és vak sötétben is, mint ha nap lenne. Annyi, hogy nem szabad elmozdítni a készüléket, mert akkor homályos lesz a kép.
A felbontás, ami a leírásban is szerepel, csak a főképernyőre és a menüre érvényes (beleértve a háttérképet is), mivel az ikonok mérete így stimmel
Amúgy a kijelző simán kezeli és leadja az 1920x1080 xhdpi felbontást is
A menü gomb hosszan nyomásával nem csak vltani tudunk az alkalmazások között, de még le is állíthatjuk őketmert ez az apróság sincs leírva a tesztben, pedig lényeges....(jópár készüléknél nem lehet "swipe-olni" az alkalmazásokat)
Wifi hotspot is van rajta, ez már kicsit megmelengeti a telefon felső részét. Néha a kamera szó szerint forró, ahogy a kijelző is egy kis vékony sávban. Magyarul a kijelző legteteje, valamint az előlap kijelző fölött lévő része.
Egyszer sikerült az egész telefont felmelegítni, LANGYOS SZINTRE. 26 óra wifi hotspot után! A Samsung már rég kikapcsolt volna mondván, hogy az akkumulátor felmelegedett. (esetleg a tuljdonosa?)
Előlapi kamera: szörnyű az arcszépítő funkció, de legaláb van (csak ufo-t csinál belőlem)Kijátszottam rata pár játékot LAGG NÉLKÜL
Call of Duty Strike Team, kb 5 órámba fájt
NFS Most Wanted 2014
The Walking Death
és számos másik játék.VISZONT!
néha a kijelző feloldása igen nehézkes, mivel a 3x3as záron én húzom, de csak 3 mp-es késéssel reagál
a kijelző scrollozás néha befagy majd magától scrollozgat. Nem csak kezdőképernyőkön, a böngészőkben is.
A chat fejek Messengerben néha tojásá alakulnak, és néha villódzik a kép mikor chat fejet használnék. Néha betojik a billentyűzet, olyankor negyed percbe is telik mikor bezárja a billentyűzetet.FÉNYKÉPRŐL jut eszembe egy kamera app kell a Play-ről, ha valaki ténylegesen ki akarja használni az 5MP-elt,mivel a képek jóval kisebbek, kb 3.7MP-sek a gyári appal. (viszont a videó csak a gyárival jó)
Hirtelen ennyi lenne, de ha valami az eszembe jutna, írok. Mellesleg elnézést a "hejesirásí híbákér", csak már 0:44 van
ui.: azok a hibák amiket felsoroltam még mindig jobbak, mint a többi alcatel-é vagy a sasung-é, vizont néha dühít, így aki tud, 4.4.2 KitKat ROM-ot küldhet.(link) -
SirKero
őstag
Ha valaki venni akar én ma vettem a vecsési Market Center Voda boltjában. Még van belőle.
-
gyuri2008
veterán
Ma voltam egy Vodafone boltban, hogy veszek egy ilyen telefont, kihoztak egy bontatlan készüléket, de nem kapcsolt be.
Úgy döntöttem, hogy nem veszem meg. -
gyuri2008
veterán
AllShare
Sikerült már valakinek képernyő megosztast a tv képernyőre? -
coyotex
tag
A 4.4.2 Kit Kat-et feltelepítette valaki?Működik?
-
domos
senior tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a homescreenek szamat lehet-e modositani az alap Launcherrel?
-
domos
senior tag
En is beszereztem egy ilyen telefont, az arahoz kepest eleg korrekt.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
KohanTroon #252 üzenetére
Esély sem volt ezzel a cwm-el mentést készíteni. Egyből restartot kért. Főzött rom meg tudomásom szerint nincs még rá. De ha valaki tud róla, hogy honnan lehet letölteni rom-ot, megköszönöm a segítséget.
-
Acesanyi
tag
válasz
KohanTroon #253 üzenetére
Igazad van nekem Nincs is rá szükségem, csak kíváncsi lettem volna, hogy másokat mi ösztökél erre !?
-
KohanTroon
tag
Gondolom a mentés (vagy ROM) nem azzal a CWM-el lett csinálva amivel Te csináltad -frissebb vagy régebbi verzió-. Legalábbis nekem ez volt a gondom . Azt a mentést rakd fel amit a mostani CWM-el csináltál -el kell fogadnia ...
Megnéztem ezt a progit -Mobileuncle MTK Tools- én ezt nem használtam hozzá (CWM) , ugyhogy nem tudom mi a gond -esetleg ha van ennek a proginak foruma ott tedd fel a kérdést-
Sok sikert . -
Acesanyi
tag
Aki már sikeresen ROOT- olta a telót az leírná, hogy mit nyert vele?
Gondolok arra, hogy mi lett jobb, mi lett több, mi lett szebb stb.?!
-
bohoc71
aktív tag
Hali! Szeretnèk segítséget kérni. Cwm backup - ra lenne szükségem, mert behalt a telóm.
. Csak a gyári recovery mentés van, de azt nem fogadja el. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
egabi71
aktív tag
Sziasztok,sikerült rootolni a telot http://www.mgyun.com/en/getvroot ezzel a programmal.Mindenki csak saját felelösségére.
-
Tufako
tag
Érdeklődök, az ébresztő funkcióra talált már valaki megoldást? Tettem fel ugyan nem gyári ébresztő alkalmazást, de szigorú akkumulátor használat módban ez nem működik. Mondjuk, olyan androidos telefonnal még nem találkoztam, ahol ez így el volt hibázva.
-
mckangi
senior tag
Igen, én is így voltam vele, de régebben.
Igaz most sajna nem tudom beállítani azt, hogy mi induljon bekapcsoláskor, ez a rész hiányzik is.Rootolni pedig azért nem fogom, mert azt vettem észre, hogy azok a programok amik root jogot kérnek, sajnos nem véletlenül teszik.
Mivel szeretek új programokat telepítgetni nagyrészt a play áruházból, ezek egy idő után annyira beeszik magukat a rendszerbe (teleszemetelik), hogy bizonyos idő eltelte után több kárt okoznak mint hasznot hoznak.Mivel a telefon sebessége számomra megfelelő, mikrólaggot nem tapasztalok, ezért inkább nem rootolok.
Pedig szívesen változatnák meg egy kicsit a CPU governoron, hogy még kevesebb energiát fogyasszon, de valamit valamiért.
-
blash
tag
"Amúgy ez az első androidom a 6-ból amit nem is akarok megrootolni,egyszerűen nincs rá szükségem illetve nem érzek rá késztetést!"
A csaladban lett egy ilyen alcatel, de rogton rootoltam, hogy lecsereljem a host fajlt, eltavolitsam a hangsouts-ot, helyette johetett a gtalk, toroltem me'g agy halom gyarilag telepitett appot is, ja es beallitgattam, hogy mi induljon a rendszerrel, bar ez az elso bekapcsolasnal sem volt veszes, hala az egy giga ramnak. Ezeket mas telefonon is megtettem volna.
-
mckangi
senior tag
Sziasztok!
Nekem is kb. 1 hónapja van meg ez a telóm. (Voda 7041x).
De azt kell mondjam hogy ez még a Nexus tabletemet is veri "smooth" - oságban!Meg is lepődtem az elején.
A Tn panel ellenére napsütésben is kiválóan olvasható a kijelző.
(Volt már IPS panelos telefonom amit napsütésben olvashatatlan volt.)
Az oldalsó betekintési szögek miatt is jobban szeretem,mert így nem látja senki,hogy kinek mit írok.Azzal a bizonyos 196ppi felbontással sincs semmi gáz,a kijelzőn nem lehet látni a pixeleket.
Normál szemmel nagyító nêlkül.
Aki mást mond,annak nem ez a telefonja van,illetve csak a webes teszteket olvasgatják és mindenféle tapasztalat nélkül ide irogatnak.A kamera átlagos, a sötétségre kicsit zajosít a felvételen.
Játékok alatt hajlamos a túlmelegedésre.Az energiafigyasztása sem rossz,de ha hosszabb időszakra letesszük (mondjuk munkahelyen 8-9 órára ,akkor a wifit és a szinkronizációt érdemes előtte kikapcsolni).Így gyakorlatilag 0%-os a merülés.
Ami tetszik benne még a hangra képernyőzár feloldás,otg,de a gördülékenysége vetekszik az asszony Lumia 620-ával.
Többek között be van építve a kernelbe a telefonbeszélgetés rögzítése.
Előtte 2-vel azt használtam,de ha csak telefonálni kellett arra jó,de kevés rá a program egyéb dolgokra,ráadásul ezek 60-70%-a fizetős.
Sajnos azért kapta meg az asszony,mert nagyon sok programmal csak zsákutcába ütköztem állandóan.Pld
outube videó letöltő alkalmazásnál nem lehet rávenni a Lumiát.hogy ne a telefon tárhelyére mentse a zenét,hanem az sd kártyára!Hiába van bent egy 8gb-os - értelmetlenül,stb,stb.......
Amúgy ez az első androidom a 6-ból amit nem is akarok megrootolni,egyszerűen nincs rá szükségem illetve nem érzek rá késztetést! Pedig ez tőlem nagy szó!
Kollegám múlt hêten vett egy Lg G2-őt (ên is gyűjtök még rá),amit megkaptam egy kis nyomkodásra.
Azon sikerült kb. a 6-ik másodpercben egy mikrolaggot produkálni!Azt végignyomkodva már így utólag nem tudom,hogy kell-e még.
Itt nem a mikrolaggra gondolok,hanem arra,hogy valahogy hiányzott a telefonból az a "tűz",amit az ottani forúmból és a tesztekből olvastam.Persze annak a telefonnak jobb a kamerája,az akkuideje,a kijelzője,de már annyira nem vágyom rá ezután a telefon után.
Figyelembe véve az árát (100e) és az sd kártya bővíthetőség hiányát.Szerintem ez marad!
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Tudja a készülék az allshare módot? -
Acesanyi
tag
A munkatársam elmondása szerint ő 3 különböző mem kártyát is próbált vele, formázta is őket és mégis szarakodott neki.
Nekem is a 7041X van 2 hónapja de nekem semmi ilyen gond vele (remélem nem most szóltam el), igaz én még mikor megvettem akkor beleraktam egy 8GB-os TDK memkártyát. Azóta le sem szedtem a hátlapját, nem igazán tesz jót nekik ha állandóan szétkapjuk. Neki a hátlap is nagyon recsegett pont a memkari fölötti részen.
Nem tudom, talán ő nem vigyáz rá annyira mint mondjuk én.
Remélem nem gyártási hiba ami majd mindenkinél jelentkezik.
-
Atas76
csendes tag
Nekem is volt ilyen problémám sőt néhány mp3 -at sem játszotta le amikor a képeket felakartam rakni a gépre ott sem tudtam megnyitni így kárba veszett néhány aztán újra formáztam a memória kártyát azóta nem jelentkezett a probléma. Én arra gondoltam,hogy régi a kártya és már tönkrement egyébként én minden este kikapcsolom a telefont szerintem nem ez lesz a baj
-
Acesanyi
tag
Próbáld meg amit Akaaka írt!
Reméljük nem az van ami a munkatársamnak is volt!?
Csak neki tovább fejlődött a hiba, mert már most nem akarja felismerni a memkártyákat! Most adtta be a napokba másodszor szervizbe, mert elsőre a szokásos softver frissítést halytották végre, de az semmit nem oldott meg.
-
bryndza
tag
Nekem lett egy olyan problemám, hogy időnként elmennek a galèriában az indexkèpek ès csak úgy "javul" meg ha újraindítom.Mi lehet ez ?
-
törölt tag
semmi bajom nincs vele
huawei y300-ról váltottam
a kijelzője a betekintési szögön kívül jobb (nagyobb fény erő és fehérebb a huawei olyan sárgás volt)
a wifi-je erősebb és gyorsabb
gps gyorsabb
nem halkul el csak úgyegy hátrány van az alap képernyők számát nem lehet változtatni
-
Acesanyi
tag
Kihalt a fórum ?
Úgy néz ki, akinek jutott ilyen teló, annak bevált !
-
Acesanyi
tag
Ha valakinek esetleg fólia kelll :::
http://kepernyovedofolia.hu/spd/FOLIA-645684/Alcatel-One-Touch-Pop-C7-OT-7041D-kijelzovedo-foli
VAGY
http://www.tokcenter.hu/alcatel_109/alcatel_one_touch_pop_c7_599/alcatel_ot_7041d_pop_c7_kepernyovedo_folia_torlokendovel_crystalantireflex_2_db_11075Ezek nagyon jók!
2 DB-osak -
laca.1
aktív tag
Köszönöm a véleményt,ha lesz rá mód mind kettő kézbe fogva el dől melyik lesz a szimpatikusabb.
-
laca.1
aktív tag
igen a vodánál.Amúgy vidéki vagyok talán itt a szegény megyében még nem kapkodták el remélem lesz.
És köszi a véleményt,szerintem ahogy el lehet hozni az szinte nevetséges,asszonynak lesz x8 után(3")kemény váltás lesz
kijelző fóliát lehet hozzá kapni?fehér szilikontok is kell majd. -
laca.1
aktív tag
Hali.
holnap akarok ilyet venni az asszonynak,kijelző felől érdeklődnék fakóak a színek?vagy nem vészes.
vagy még a LG l70 jöhet szóba. -
mckangi
senior tag
válasz
#08132608 #186 üzenetére
Bemész a beállítások - telefonról - építési szám - gyorsan egymás után rányomsz addig amíg ki nem irja, hogy már fejlesztő vagy.
Ezután egy menüt visszalépsz, majd az újonnan megjelenő "fejlesztés" menüben a Felhasználó név kiv. alatt betudod állitani, hogy minek lássa a weboldal a telefon böngészőjét.
Ha androidot akarsz akkor válaszd az s3-at.Ha pc-t, akkor meg az other opciót válaszd. -
-Ferenc-
csendes tag
Sziasztok! Csak egy rövid kérdés: a képernyők számát lehet esetleg növelni? Amúgy szerintem is nagyon jó kis készülék, eddig (1 hete + 1 napja) nagyon elégedett vagyok vele
-
Acesanyi
tag
Igazad van abban, hogy akkor fókuszál a sötétben mikor megérinted a kijelzőt röviden !!
De most komolyan a vak sötétben mire fókuszáljon?
Sötétben gondolom nem egy messzi tájképet szeretnél fényképezni? Hanem közeli dolgokat, portrékat. Amik bizonyos pozíciót foglalnak majd el a képernyőn. Tehát szerintem mikor megérinted egyszer a kijelzőt akkor már a távolságot lefókuszálja legalább (mert hagyományos módon biztos hogy neki nincs ideje rá
)
Nem mondom, hogy így kéne működnie, de ennek a hibájának a kiküszöbölésére jó.
Én így csinálom, mert kipróbáltam és tudom és nem fényes és tetszik és na
-
Acesanyi
tag
A közeli fotó nem lessz fényes paca ha úgy csináljátok ahogy leírtam előző hsz.- mban.
A haladó beállításokon belül az ISO értéket leveszitek 200-ra és akár 20 cm-ről sem lessz fényes a fotó.
Ebből adódóan ha a távolságnak megfelelően viszitek feljebb vagy lejjebb az ISO értéket mindig jó lessz a kép.Azért a másfél méterre -vagy azon túl- már kell az az 1600 ISO érték
-
Tufako
tag
válasz
szimpláncsak #208 üzenetére
Sötétben, ha megérinted a kijelzőt, arra a pontra mér az autofókusz, de ehhez be kell kapcsolnia a LED-et, ezért világít. Elméletileg magától kellene bekapcsolódnia, ha a vaku funkció nincs letiltva.
-
Tommee
aktív tag
válasz
szimpláncsak #206 üzenetére
Hátlap nálam is nyekereg, beszélgetéshez: kikapcsoltam a "Dupla mikrofon zajszűrést", most kevesebbet panaszkodnak, lehet most javult a mikrofon ezáltal.
Takarékos módban nem viszi fel maximumra a fényerőt, nyáron ezt én is kikapcsolom majd.
Vaku pedig csak közeli fotóknál lesz fényes paca, 2-4 méterre lévő tárgyakat fotózva pedig jó lesz a kép...érdekes. -
bryndza
tag
válasz
szimpláncsak #206 üzenetére
Nekem tegnap szólt a boltból a vodás csaj, hogy nem lesz több, a várólista értelmét vesztette. Aztán mondtam neki, hogy a neten megrendeltem előző este.
Ma meg is hozták, töltőre raktam, aztán indul a mandula -
Acesanyi
tag
válasz
szimpláncsak #208 üzenetére
Próbáltad már azt, hogy letörlöd az eszköztárból az illesztőprogramját és MTP módban újra rádugod a telót?!
Illesztő program törlése után indítsd ujra a gépet mielőőt rádugod! (sosem árt)
Persze net kapcsolattal!
-
szimpláncsak
tag
Olyan problémám akadt, hogy az itthoni gépem (win 7 32bit) valamiért nem látja a telefont. Az eszközkezelő is csak akkor látja,ha kameraként vagy médiaeszközként csatlakoztatom, ha usb háttértárként akkor az eszközkezelő sem látja. De sem a Total Commander, sem a Windows intéző nem látja a telefont, tehát jelenleg nem tudok semmit átmásolni. Munkahelyi gépeken néztem, ott működik minden gond nélkül. Win 8-as és Win 7-es gépekkel is próbáltam,de azok 64 bitesek voltak. Szóval a kérdésem, hogy mit kéne telepítenem, hogy jó legyen?
Konkrétan ezt írja ki.
Próbáltam frissíteni az illesztőprogramot, de ezt írja: -
Acesanyi
tag
Segítség képpen megosztok egy tapasztalatot azokkal akiknek gond van az éjszakai fényképezéssel!!
Nem olyan rég koncerten szerettem volna vele fotózni szinte vak sötétben úgy max fél méter távolságból "portré fotókat". Mikor én is észrevettem , hogy mindenkinek virít a fehérségtől a feje a vakufényben. Na utána otthon nem hagytam annyiba a dolgot, így addig addig filóztam vele amíg rá nem jöttem a megoldásra.Vak sötétben nem igazán kezeli jól az ISO beállítást automata módban. Így mikor 200 és 400 ra állítottam az ISO értéket, akkor tökéletes portré képet készített.
Ja igen! Még egy nagyon jó kis trükk a sötétre:::::::
Mikor elcsattintjátok a képet ne a kijelölt gombbal csináljátok!! Hanem a képernyő közepét érintsétek meg hosszan, majd ő megvilágítja az előtte lévő teret (gondolom itt méri fel a Vaku szükséges villanási erejét) és csak ez után fogja ujbóli villanással elkészíteni a fotót...
De a második villanásig folyamatosan tartsátok ujjatokat a képernyőn, mert ha az első után elrántsátok, azért van az hogy elmosódik a kép és fehér lessz.Remélem segítettem!!! Nekem így működik tökéletesen, leírva hosszabb mint ahogy történik a dolog
-
szimpláncsak
tag
Befejezték a forgalmazását? A honlapon a május 19-én frissült árlistában még benne van
Én egy hete vettem, azt hittem elég lesz egy vodafone smart 4 mini, de aztán rájöttem, hogy inkább ezt a telefont szeretném. (a smart 4mini-t megkapta barátnőm, ár/érték arányban nagyon jó) Nekem is vodafone-os van, itt Miskolcon nem kellett rá várnom szerencsére, eddig tetszik.
Tommee: a hátlap nekem kicsit nyekereg, a gyári játékokat nekem sem lehet letörölni, csak letiltani, a vaku nálam is furán működik, bár a camera360 ultimate appal jó. Beszélgetésnél eddig még nem panaszkodtak, nadrágban nem hordom a telefont,szóval erről nincs infóm. Névjegyekkel sem volt eddig még probléma, bár elég keveset telefonálok, szóval nem nézem minden nap, aki kell benne van a híváslistában. Az automatikus fényérzékelő nálam jól működik, bár engem inkább az zavar, hogy a legerősebb fényben sem kapcsol maximumra. Bár lehet az a baj, hogy a takarékos mód is be van kapcsolva
Amúgy nekem az akkumulátor idő eddig pozitív csalódás, a zte blade-hez képest. 2 napot bír a telefon, 5,5 óra kijelzőidővel, amiből 1,5 óra volt játék,a többi meg netezés, email, app letöltés/telepítés és szinte állandóan be van kapcsolva a wi-fi. -
draco31
veterán
Egy embernél jó. Viszont ez engem is érdekelne, hogy sokaknál előfordul-e ilyen.
-
h3lios
addikt
válasz
l.sebestyen #201 üzenetére
Az összes vodás POP C7 vakus és 1Gb RAM-al szerelt. Amit viszont függetlenül veszel elméletben csak a butább verzió lehet.
(#198) bryndza
Ez engem is meglepett kicsit. Én vodánál melózok, és brutális sikere van a telefonnak, pláne úgy hogy olcsó csomagban tulajdonképp fillérekért el lehet hozni. Nagyon sokat adtam el belőle én is. Nálunk is jelenleg várólista van rá, sőt nem is rövid. Ha jól emlékszem 5-6 ember vár most C7-re. Egyszerűen le van maradva az Alcatel a gyártással. De ez országszerte így van nem csak nálunk.
Nem mellesleg a telefon tényleg nem egy rossz valami, egyenlőre a szervizbe is relatíve kevés jött belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest