Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDreams
csendes tag
Komolyan tiszta vicc ez az Alcatel Pop C7.. Unokatesom Navon Mizujanak is szebb az lcd-je.. Cserelem a pi..aba Idol 2S-re. Ha valakit erdekelne a telom, masfel honapos, makulatlan. Igaz a negy sarkabol 3-on van egy kis hiba, mert sikerult 20centirol leejtenem. Nem veszes, de latszik. Ha valakit erdekelne, jelezzen. Meg egyszerse fagyott, gyors, stb, stb, stb........ Udv!
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1260 üzenetére
Hat igen, sokan jeleztek hogy az android mas. Nem, nem a melegekre gondolok.
Azt mondtak ez kicsit olyan mint a linux. Vagom en a hogy nyitottabb es tobb a lehetoseg, de sok minden okoz felytorest. Miert nem vettek at bozonyos jol hasznalhato dolgot mint pl a ceruza a symbianbol. Szerintem 100 droidos kozul talan 2!!! az aki tud masolni szoveget a telojaval. De ilyen a sreenshot is. Ha nem kerdezlek meg, ha ketszer ennyi ideig elnek se jonnek ra hogyan kell csinalni. Mivel nekem volt egy durva balesetem, 3nap koma, 2honap az intenziven. Szoval ennek az lett a kovetkezmenye hogy 2evembe telt mire ujra megtanultam irni, olvasni, rohadt gyorsan felejtek. Ezert nekem jegyzetelnem kell irasban vagy szoban, mert evvvaannn nem farasztalak. Szoval akadnak olyan dolgok amik elott ertetlenul allok. Nem szetetnek a dolgok melyebe belemerulni, de azett csak szeretek a miertre de ingabb a miert nem-re valaszokat kapni.
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1255 üzenetére
Hat an win7-et hasznalok, de az sincs ilyen bonyolult.
Mondjuk ott es van par erdekes dolig.. A hatterkepem egy Aston Martin. De en azt a fajlt mar toroltem. Kivancsisagbol mondom megketesem. Szerinted meglehet talalni? Igy gyulik ossze a sok szemet es csak foglaljak a helyet.
-
DjDreams
csendes tag
A helyesirasi hibakert elnezest..
Na meg valami! Azeket az idiota gyari jatekokat miert nem lehet torolni?
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1252 üzenetére
Hat igen tenyleg erdekes egy telo ez.
Geppel osszekapcsolva rengeteg szemetet velek felfedezni. Furcsa hogy a letolrott fajlkezelo (total c.) se latja oket, pedig ott vannak, a gep latja. Most azt nem erzem hogy mit lehet torolni, mit nem szabad. Hasznalom igen a clean mastert, szabadit fel ramot, azzal nincs is gond. De van pl olyan gondom hogy a beallitasokban ha belemegyek a tarhalybe, a kepek, videok alatt azt irja 110mb. De miert? Mindent toroltem, nincs se kep, se video, se zene a telcsimen. Akkor ezek mik? Es meg a symbianra miodtak hogy bonyolult..
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1245 üzenetére
Ertem es koszi.. Ilyenkor gondolom minden torlodik. Ezt viszont nem igazan szeretnem mert mert mar minden a telo memoriajaba van mentve. Nevjegyek, sms, jegyzetek, internetes felhasznalo nevek, jelszavak, na meg a konyvjelzok, mentett oldalak, stb... Ezert akarok egy 16gb-os sd kartyat venni, hogy mindent azon tudjak tarolni, illetve visszaallitani mindent, magyaran egy mentest csinalni. A telo memoriajat beken akarom hagyni, semmit sem szeretnek tarolni rajta. Apropo! Sd kartyat milyet es hol erdemes venni? En a Kingston-okat nezegettem, a class 10-esek kb 4e. ft-ba kerulnek(16gd). Van kulonbseg sd es sd kartya kozott?
-
DjDreams
csendes tag
Lenne egy kerdesem.. Hogy lehet agy hard resete vegrehajtani? Gepre kimentenem a telon(nincs meg memkarim)levo zeneket, letoltott hatterkepeket, ezutan szeretnem visszaallitani gyarira. De ugy, hogy a sok szemet is torlodjon, es persze a letoltott alkalmazasok is. Minden!!! Legyen olyan a keszulek ahogy megvettem.
-
DjDreams
csendes tag
Port! Te ajanlottad a tokcentert es ezt a crystal/antireflex foliat. A kerdesem az lenne feled hogy 2foliat kuldenek de a 2folia nem egyforma? Melyiket celszeru feltenni?
-
DjDreams
csendes tag
Port! A sim kartyam uj, cserelve lett amikor a telot vettuk. Mert ugyani a regi normal simet nem lehet micro sim foglalat ba berakni hiaba vagjak meretre. Valami csikokat magyarazott az ugyintezo. Maga a szamom mar kb tiz eves. Mar nem emlekszem mit kerdeztel meg, de ma biztos nem fogok visszaolvasni mert hulla vagyok, hajnali negy ota baszakodom a teloval. Na ennyi voltam mara..
-
DjDreams
csendes tag
1Mobile Market a neve az oldalnak ahonnan leszedegettem a cuccokat.
-
DjDreams
csendes tag
http://padlib.com/tag/3d/For%20480x854 Ezek hatterkepek.
-
DjDreams
csendes tag
Meg annyit hogy most meggondoltam magam es dehogy cserelek en telcsit karacsonykor. Tudom hogy ez nem Nokia topic, de akarva akaratlan elolvastam noverem nokadlianak a tesztjet. Neki egy Lumia 610-e van, kokemeny 256mb rammal, es egy sima 800mh-es procival. Bluetooszon csak headsettel komonikal. Igaz ket eves telo, na de akkor is... A mobilarena ajanlott plecsnit adott ra.. Kartyaval nem bovitheto. Most volt szervizben mert gondolt egyet es nem engette magat bekapcsolni. Az osszes adat, zenek, kepek, minden ment a levesbe. Januarban jar le neki a ket ev huseg ja es a reszlet. Az ilyen fosokra adnak ajanlott plecsnit, ez a dridos alcesz meg egy tetszettet erdemelt mindossze.. Kesz, vege a mondandomnak.
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1065 üzenetére
Rossz gombot nyomtam irhatom ujra a regenyemet.. Szoval olyan csomagom van hogy 3000ft feltoltesnel jar 500gb es 50perc halozaton belul. 3g nincs, de van H es H+. Ezek foggalmammm nincs mik, az edge-nel gyorsabbak. A lenyeg.. A playrol nem sikerul letoltenem semmit. Letolteskor meg a kis nyilacska se jelenik meg a bal felso sarokban. De az adatforgalmam viszont no.. Utana gondol egyet es jon a hiba a letoltesben 495 uzenet. De en szivos cserek vagyok, nem adom fel, keresgeltem a neten. Talaltam egy masik aruhazat ahonnan siman es gyorsan lejonnen a cuccok. Ha majd tudok egyszer ide linkelni, adok cimet. Ugyhogy most mar megvannak a torolt cumok, van tisztito progim es mx player is. Meg mast is szedtem le, de mar en se tudom mit. Ja de.. GoLaunchert.. Ha valaki megmeri nekem emlitani ezt a progit, megkeresem es megrugdosom.
Egy oraba telt mire rajottem hogyan lehet uninstallalni. Csinalt egy bohoc temat, mevaltozott a menu, raadasul andol lett. Ket pillanatra azt hittem
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1053 üzenetére
Hat ilyen nincs bakker. Azt csinaltam amit mondtal, toroltem a gyorsitotarat kb 5-szor, utana ujrainditottam telot is. Most ott tartk hogy tolti a facebook messengert de mar egy oraja!! Erdekes hogy most felul nem jelenik meg a letoltes nyilacska.. De tolti.. Az adatforgalmam fogy, de lassan. Ket problema lehetseges szetintem.. Az egyik hogy lassu a voda net, a masik hogy fos a play szervere. Ruszki oldalakrol ha toltok pikk-pakk jon frakk.
Tegnap leszedtem az egyikrol nagyon jo minosegben kb. 7gb. Madonna - La Isla Bonita c. szamat, fel perc alatt lejott. Meddig varjak, estig?
Es akkor meg ott a totalcommander es az evernote.. Mas helyrol nem lehetne ezeket a progikat leszedni?
-
DjDreams
csendes tag
A googleba ha rakeresek igy hogy facebook messenger, kapok eredmenyeket, de mind a play aruhazba dob ki. Na most mi tevo legyek???
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1055 üzenetére
Jelentem ugyes voltam, sikerult torolnom 3 alkalmazast amit szoktam voltam hasznalni. A play aruhazbol valami okbol kifojolag nem tudok letolteni semmit. Egyeb otlet hogy hol tudnam ezeket leszedni? A messemger, totalcommander es az evernote-rol lenne szo. Megkoszonnem ha segitenetek. Mittom adok egy nyalokat..
-
-
DjDreams
csendes tag
Mondjatok mar egy divx lejatszo alkalmazast mert foldhoz ba..om a telefont. Egyiket lejatsza, a masikat nem de van hang, aztan olyan is van hogy forditva..
-
DjDreams
csendes tag
Amugy meg kezdek Alcatel buzzanat lenni.. Elolvastam az Idol X tesztjet. Rohadt jo kis telcsi.. Ismerve magam, karacsonyra meglepem magam eggyel. Raadasul az ara is sokat bukott a teszt ota. 70alatt meglehet venni, hasznaltan meg megolcsobb. Ja, karacsonyra veszek egyet..
-
DjDreams
csendes tag
válasz
misterrabbit #1019 üzenetére
Na hogy en is segitsek, ne csak mindig kerdezzek. Nekem sikerult mindossze 20centirol leejtenem a teliot, a negy sarkabol harmon meglatszik. Nem veszesen de latszik. A kijelzot(mivel sajnos nagyon meglatszodnak rajta az ujlenyomatok) eleg surun takaritom, nem akarmivel jelzem, tesomnak az lcd tv-hez kapott torlokendojevel, de mar van rajta egy icurka-picurka karc.. Na most egy a bibi. Gondolkodtam hogy foliaztatom, de bakker a kijelzo igy is elegge tre, a foliatol meg fosabb lenne. Szerintem legalabbis.. Te dontsd el ezt a kerdest.
-
DjDreams
csendes tag
Jav.: launcher
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1005 üzenetére
Persze, persze szoktam olvasni a topicot attol fuggetlen hogy nem irok. Csak ti neha szuperlativuszokban irtok, nem mindig erzem. Par napja amikor ide regiztem, irtam hogy nem ismerem az androidot. En szimbicimbi parti vagyok, voltam. Neha elakadok mert noha a ket rendszer hasonlo, irtok olyan szakszavakat amiket nem vagok.. Peldaul a root.. Fingom sincs mi lehet.
De igerem utana olvasok. A leancerek (no ez biztos hogy nem helyes de mindjart kijavitom) se tudom mik. Az fw frissitest meg biztos hogy nem fogom megtenni, mert nagyon egybe van a telim, a hibakat amiket tapasztaltam nem az fogja megoldani.. Hanem pl. egy jobb felhalgato. A szervizmenuben csak arra lettem volna kivancsi hogy a kijelzon lehet-e valamit allitani. Elesseg, kontraszt, stb... Apropo! Szoveget hogy lehet masolni? Ertem itt azt hogy a jegyzetbol valamit kiemelni az uzenetekbe. Nokiaknal volt egy cerka bill. amit hosszan nyomva kivagta a szovegreszt.. Tenyleg nem akarok az agyatokra menni, majd ezutan csak sasolom amit irtok..
-
DjDreams
csendes tag
válasz
draco31 #1001 üzenetére
Aham.. Ertem. Screenshot sikerult. A szervizmenuben egyetertunk, hagyom mert meg elba..ok valamit. Az AKG fulesek nagyon jok, tapasztaltam. Szerinted a gyari fules a hibas hogy az fm radioval nem fogok egy adot se? FW frissites utan mennyivel lesz jobb a fotok minosege? Csak mert ha minimalisan akkor hagyom a pi..aba..
-
DjDreams
csendes tag
Jav.: screenshot
-
DjDreams
csendes tag
A szeviz menure rajottem, de miket lehet itt allitani? Mert hat angol termeszetesen. Hagyjam ugye a fenebe mert meg valamit elba..ok.
Ja screanshotot hogy keszithetek?
-
DjDreams
csendes tag
Apropo! Irtatok szervizkodot. Ez eddig oke, de hova kell beutni? Irjam be telefonba majd tarcsazas?
-
DjDreams
csendes tag
Udv! Olvasgazom a hsz-ok, es lenne par kerdesem veluk kapcsolatban. Olvastam hogy van uj FW. Gyakorlatban mivel jobb ez az uj mint a regebbi(nekem 040FHG1 az epitesi szama)? Gondolom ez lenne az FW... Szoval ha ezt frissitem mivel lesz jobb a keszulek, felteve ha jobb lesz. Nekem elsosorban az a problemam hogyamikor hivok valakit, az elso ket kicsorges furcsa, de utana minden rendben. De ez a problema forditva is igaz, ha engem hivnak par masodpercig erthetetlen a hang de utana helyreall. A masik problemam az akku. Rohadt gyorsan merul. Problemam meg a fules, ami nagyon fosul szol. Jo lenne tudni hogy ennyire gyenge, vagy a zenei szoftver ilyen gyengusz.. A kerdes hogy ezek a hibak orvoslodnak vagy ez 'termeszetes' es torodjek bele. Ja meg mondanatok egy ertelmes tisztito alkalmazast mert teli van szemettel a telcsim. Koszonom!
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #866 üzenetére
Hat ja, tenyleg eleg tudatlanok a voda ugyintezoi. A leginkabb az lepett meg hogy ennyire. Nem, nem vagyok pesti, videki vagyok, Szolnok mellett lakom Torokszentmikloson. Eszembe jutott idokozben amit kerdezni akartam.. Az akku nalatok mennyit bir? Mert nalam fel max egy nap. Persze most meg intenziven hasznalim a telcsit. Zene+net. Gondolom a proci szivja le, a kijelzo ketlem mert hiaba nagy a keppont eleg kaves, na meg kozepes fenyerosseggel hasznalom. A kijelzorol meg annyit hogy nekem nem a pixelek szamaval van a legnagyobb gondom, nem is a betekintesi szoggel(ezt a fogalmat itt halottam eloszor de totalis hulyesegnek tartom mert basszus szembol kell nezni a kepet nem jobbrolbalrolalulrol
szoval a legnagyobb bajom az elesseg es a kontrasz. De ilyenkor mindig eszembe jut hogy tizezerert mit varok..
-
DjDreams
csendes tag
Meg annyit hogy nekem ez a telcsi 10ezerbe kerult meg a masik ketto 20lett volna. Apropo, ez harom hete volt, lehet azota ezek az arak mar nem aktualisak. Valamit meg akartam mondani vagy kerdezni, de elfelejtettem.
Majd ha eszembe jut, irok.. Remelem ide ertelmed embetek jarnak es tudtok segiteni ha elakadok. Elsore nem olyan veszes az android. A telcsirol meg meg annyit hogy ez a gyari fules valami iszonyat fosul szol, bekell szereznem egy AKG-t vagy valami hasonlo minosegut. Na meg egy memkarit mert kicsi a tarhely. Na megegyszer udv..
-
DjDreams
csendes tag
Nos mivel eloszor irok ide bemutatkoznek. DjDreams vagyok.
Gyorsan a lenyegre is ternek.. Regen rengeteg telcsim volt es ha elakadtam mindig a mobilarenara jottem. En a symbianos Nokedliket kedveltem, mondhatom hogy guruja voltam a temanak. Szinte az osszes szimbicimbi Nokia megfordult nalam. De hat egyszer minden kiralysag megbukik alapon kenytelen voltam valtani droidra. Na most olyat mondok ami hihetetlen, ez az Alcatel Pop C7 (7041X) az elso androidos, sot az elso erintokijelzos mobilom. Na mondom eljott az ido hogy a regi E52-em a kukaba hajintsam es vegyek egyet. Mivel mar kb 10eve Vodafonos vagyok, bementem egy szakuzletbe es kertem toluk arlistat es prospektusokat. 3 telcsi jott szoba nalam, LG L70, HTC Desire 310, es persze ez. Kb 50-szer hivtam az ugyfelszolgalatotes erdeklodtem melyiket vegyem. A voda ugyintezoirol csak annyit, hogy 10-bol 10 mast mondott, ja es nem csak a velemenyuk volt kulonbozo hanem a keszulekek parametereikre is mast mondtak.. Mondom nincs mese, nekem kell dontenem az ossze gyult adatok alapjan. LG L70 koztuk a legdragabb, a HTC-n nincs autofokusz se vaku, ez meg Alcatel, viszont ez a legolcsobb. Ennek a legnagyobb a kijelzoje, a proci negymagos, a ram ebben a tipusban 1gb. Mit veszithetek, megveszem. Az elso dolog miutan megvettem az volt hogy elolvastam a mobilarena tesztjet. A kijelzot erte a legtobb kritika, na meg a kamerat. A szomszedomnakegy LG G3-a van, osszehasonlitottuk a kettot(hat ez olyan mintha egy Ferrarit osszehadonlitanank egy Ladaval). A kijelzo tenyleg vicces egy G3-hoz kepest de a gyorsasaga meglepte a szomszedom. Teszteltuk a kamerat is, de ugy hogy amit en fotoztam az o telijan neztuk vissza. Mobilarena ide vagy oda, jo volt kulonbseg de nem elkepeszto. A videot nem volt ertelme kiprobalni. Mivel nekem volt Nokia N82-om is, ezert inkabb az o videoival hasonlitgattam. Kivort lemezre irva jopar kep es video, laptopon nezegettem vissza a muveket amit csinaltam anno vele es amiket csinaltam ezzel. A Nokiat csunyan elverte, pedig annak idejen az verte a mezonyt. A lenyeg es egyben a zarszo, ez a Alcatel a szarak kozt szerintem a legjobb. Egyebkent nem 41 hanem 40ezer, de Maxal csak 33ezer+3ezerrel tolteni kell a kartyat. Kis matek, 36000Ft. Ennyi meg egy bambi. A helyesirasi hibakert elnezest, szokatlan meg a qwerty bill. Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest