- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SirKero #7901 üzenetére
Érdekes probléma.
Én rendszer visszaállítással próbálkoznék mindkét telefonon. Aztán mielőtt újra belaknátok próbáljátok meg újra.
Rendszer visszaállítás előtt mentsetek mindent. Lehet valamit a belső memóriára tárol, azt se felejtsétek el. Akár lehet ott kép, letöltési mappa, dokumentum, egyebek is.
-
törölt tag
válasz
SirKero #7897 üzenetére
Nem kell mókoltnak lennie. Elég egy Play -es app is, ami bekavarhat. Mivel csak egy telefonszámnál van így elég sanszos. Akár egy csevegő alkalmazás is szórakozhat, vagy egy voip.
Azt is megpróbálhatod, hogy törlöd a telefonszámot, majd egy másik néven elmented. Meg 06 kiterjesztéssel, ne +36 -tal. Minden tárhelyről érdemes törölni, lehet google fiókban, SIM -en, vagy a telefonon is.
-
törölt tag
válasz
SirKero #7895 üzenetére
Nem hiszem az lesz a baj, de egy próbát megér.
Fura hiba, mert ha nem is állandóan, de random kellene előjönnie. Gondolom ilyen fehér-fekete listás app nincs fent?!
Lehet egy mentés után kellene csinálni egy wipe -ot. HA szerviz lesz a vége, akkor úgyis érdemes.
Én gyanítom valami app vagy beállítás kavarhat be.
-
törölt tag
válasz
SirKero #5985 üzenetére
Bizonyára a SIM nem képes menteni. Telefonra simán megy.
Illetve SIM -re is megy nálam 16 karakter, ami 15 karakteres név szóközzel ellátva. Más az eset akkor, ha hosszú ékezetes betűk is vannak a névben, mert az több karakternek számít.
Ahogy SMS -nél is, ha 7 bites nélkül megy, akkor 1 SMS -ből lehet 4-5 SMS is.
Illetve, ha nem jobbra döntöd az ékezetet, hanem balra, akkor azzal is tudsz helyet spórolni, így több karaktert használhatsz. pl.: ú helyett ù.
Szerk.:
Másszóval az SIM nem képes annyi karatert tárolni, illetve a egy-egy ékezet karakter több helyet foglalhat. -
törölt tag
válasz
SirKero #1181 üzenetére
Szerintem stabilabb és gyorsabb lett. Legalábbis így, hogy már a Play is befrissített. Ami számomra még fontos, hogy a szabad memória is jobb lett. Meg pár fontos funkciót javított, frissített: ébresztő, fényképező...stb.
AnTuTu alapban 100 - 500 ponttal is meg tudja növelni a pontszámát. ROOT -tal lehet ezt maximalizálni, növelni. Mint ugye már sokszor írtam, nem szeretem az ilyen teszteket, de összehasonlításnak jó. 21k felett - ahogy azt már korábban is írták - simán lehet hozni a készülékkel jelenlegi (07) fw -vel, ROOT -tal.
Lazán hoz olyan értékeket a telefon, amit ennél másfélszer, néha 2x drágább telefonok hoznak. Ez pedig használat közben is beigazolódik.
Persze más is véleményezze, de nekem most már pozitívak a tapasztalataim.
-
Daniel C. G.
újonc
Hangerő problémára: Töltsd le a Play-ről a DSP Manager-t. Ez egy hangerőszabályozó, ettől hangosabb lesz a telefon is, és a füles/erősítő is
A progiban nyomd meg a menü hombot, és engedélyezd a hangszóróa is a beállításokat (enable to speakers vagy hasonló)Másik.
Minden telefon amiről eddig tudok, elkezdett egyre több bugot előhozni. Na én rájöttem az okra
Amikor kézhez veszünk egy új eszközt, ajánlott egy-két esetleg legkésőbb három hónap után factory resetelni. Nekem ez kijavította a fentebb írt hibákat, valamint Samsung Galaxy S4, Sony Xperia X8 és X10, valamint Xperia Miro, Tipo, legvégül egy SP készülékeken ezzel véglegesen kiküszöböltem ezeket a hibákat. Magyarul az első rendszer valamiért mindig bekrepál.. De ahogy fentebb írtam, könnyen véglegesen javíthatóak. A gond csak hogy tölthetsz ilyenkor mindent lefelé újra, most lassított mobilnettel szívom is a fogam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest