- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gustavsson #7737 üzenetére
Gyári visszaállítás után beáll átlagos színre az ikon. A korábbiaknál volt kék, gondolom közben változtattak picit a szoftveren.
Ez igazából kb. 6-8 db fájlt jelent.
Hasonló, de nem teljesen ugyanaz a két SoC. Lementhetnéd Flash Tool -lal, aztán bele tudunk nézni. Hátha találunk valami okosságot. A teljes ROM kellene, minden partíció. Ahogy C7 -nél.
-
törölt tag
válasz
gustavsson #7732 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gustavsson #7730 üzenetére
-
ubul23
senior tag
válasz
gustavsson #6867 üzenetére
Az én páromnak ilyen van, én imádom az enyémet 7041x de az is szuper aksi jól birja 5 ös android 5 colos kijelzö sokkal jobb a kamera is. Eddig egyszer fagyott le 3 hónap alatt. Beragadt valami nem reagált csak a bekapcsoló gomb hosszú nyomására ujra indult azóta jó. Én hiába mondom ,hogy néha ki kell kapcsolni.
-
draco31
veterán
válasz
gustavsson #6390 üzenetére
Prime-ot vettem a C7 után. Ugyan olyan stabil, mint a C7, de szebb kijelző, jobban látható értesítési led, újabb rendszer, stb. Egy baja van, amit eddig a többiekkel felfedeztünk, hogy töltés közben néha újraindul, már dolgoznak a javításon, szoftveres a gond.
-
törölt tag
válasz
gustavsson #5231 üzenetére
ROM flash, vagy meg kell próbálni visszatenni az apk -t.
-
gustavsson
csendes tag
válasz
gustavsson #5154 üzenetére
Közben tárgytalan lett, engedte Play-en keresztül eltávolìtani, aztán újra telepìteni.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
gustavsson #4706 üzenetére
Egy 200-al beszállok a telefonba😭
-
DrDreams
tag
válasz
Közel 4 éve irka-firkálsz ide.
Egyébként ha Symbian akkor egy N82 küldj! Köszike!
Ja, feketét!
-
DrDreams
tag
válasz
Az újra nyomtam véletlen és utólag módosítottam amit írtam. gustavsson. Remélem most jól írtam a neved te akárki.
-
DrDreams
tag
válasz
gustavsson #1482 üzenetére
Nem, nem jarok furcsa korokbe, sot leginkabb sehova se.. De olvasgatom itt es a tobbi topicban a hsz-eket es latom hogy egyesek meg mindig a marka alapjan dontenek. Dontenek ugy, hogy meg a kezukben sem volt az a keszulek amelyikrol velemenyt alkotnak. Elolvassak a tesztet, ha elolvassak es mar megy is az okoskodas. En azert merek velemenyt alkotni mert mielott barmit is mondanek elotte szemugyre veszem a szoban forgo keszuleket. Nem erdekelnek a szamok, parameterek, plane hogy ki mit mond. Majd en had dontsem mar el hogy mi a jo es mi az ami nem, szamomra! A Pop C7-eseteben sem azert kritizalom a kamerat mert azt irta a sok hozzaerto guru hogy fos, hanem azert mert tenyleg az. Vannak fotoim amit Nokia N90, N95 es N82-el csinaltam. Laptopon nezegettem es hasonlitgattam az Alcatelevel, siman jobbak. Pedig azota eltelt jo par ev... A kijelzot sem azert szidom mert mindenki szidja, hanem mert tenylegesen szar. Nem csak a felbontas gyenge, hanem a minosege is siralmas. Tudom nem egy kategoria egy G3 es a Pop C7 de a ket kijelzot elnezve, olyan mintha a G3-et az ufok csinaltak volna.. Na meg meg az akku ami szamomra rejtely.. A marka nevre visszaterve, igen az emberek donto tobbsegenel szamit. Ha azt mondod Samsung, HTC, Sony, iPhone akkor te biztos valami loves emberke vagy.. De ha Alcatel.... Mindegy, en szarok erre, a telomat mindenkepp cserelem. Vagy maradok az Alcatelnel, vagy pedig egy kevesbe dragabb kinai keszuleknel. Ilyen pl egy Honor 3C... Ismet sikerult egy regenyt irnom..
-
draco31
veterán
válasz
gustavsson #1441 üzenetére
Itt szinte mindenki vodás ha jól tudom, de hátha.
-
sephirot
tag
válasz
gustavsson #1297 üzenetére
Hát igen a 858-as. Még mindig van belőle a családban és tökéletesen teszi a dolgát. Persze nem a gyári szoftverrel.
Az egyik legfurcsább dolog, hogy C7 után olyan kis helyes aranyos telefonocskának tűnik.
-
jopont
senior tag
válasz
gustavsson #1223 üzenetére
Sajnos nekem ez se javította meg. Igaz nekem eddig se volt jó az előző verzióval se. Készítettem recoverybe egy mentést a felhasználói adatokról. Most ha próbaképp csinálnék egy hardresetet. Vajon mindent visszaállítana utána? A beállításokat, programokat, névjegyzéket, mindent? Valaki próbálta már?
-
ludla
őstag
válasz
És ezt az update zip fájlt le lehet tőlteni valahol? Vagy hol található?
-
törölt tag
válasz
Korrekt.
Én amúgy most néztem meg, hogy nálam már jól működik. Alap UI -n is megmaradnak a programok a főképernyőn. Az előző fw (04) alatt még nem volt jó nekem sem.
-
törölt tag
válasz
gustavsson #1202 üzenetére
Én sem láttam, hogy nagyon szívná az akksit. Néhány launcher -t én is próbáltam, a legtöbb zabálja az akkumulátort. Nekem mondjuk Buzz vált be a legjobban, kb. mindent személyre tudok szabni és nem zabál. Napokban is csak azért volt fent másik launcher, hogy átvágjam a telefont és külön képet tegyek a záróképernyőre.
-
draco31
veterán
válasz
gustavsson #1202 üzenetére
Nem szívja, talán még töltődik is.
Nekem már 1 hónapja az van rajta, 1-2% merülés van éjszakánként.
-
törölt tag
válasz
gustavsson #990 üzenetére
Sima kimentést csináltál, akkor szerintem csak lemerült. Bár nem szeretem ezt javasolni, de megnyugtatásnak kipróbálhatod más telefon töltőjét, ha gondolod. VAGY vársz vele hazáig.
Nincs nálad töltő, akkor 85% alatt nem érdemes ilyen műveleteket csinálni..
-
törölt tag
válasz
gustavsson #985 üzenetére
most indítottam újra nem törli az ikonokat viszont az alkalmazások alatt nem a teljes programot teszi át az sd-re
mintha az a frissítés elött nem így lett volna
2/3/-1/3 arányban van az sd-n és a gyökérben vagy nem értem akkor
viber sd-n 39,06mb a letöltött alatt 16,05mb
waze sd-n 33,53mb a letöltött alatt 9,28mb
Nova launchert használom-(tam) -
törölt tag
válasz
gustavsson #985 üzenetére
Nekem a frissítés előtt voltak ilyen "eltűnős" gondjaim. Azért nem tudom megmondani, hogy most fennáll -e, mert launchert használok. Ennél minden marad a helyén. Másik launcher -vel meg saját UI -val eltűntek.
Nekem újraindítás/kikapcsolás után nem változik a hangerő. Marad minden a régiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest