-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
De rég jártam erre.
Meg van még a gép, de már a fiókban tartaléknak fél éve.
Ismerősnek szintém 7041X van, állandóan azt irja, hogy a telefon tárhelye sérült. Progikat enged telepiteni törölni, de fotózni már nem lehet. Ha van benne memkari, akkor meg sd kártya sérültre változik. Volt már recovery reset, akkor 1-2 hétre jó lett. Ötlet? -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Holnap csörgő hangszóró csere lesz, fél hangerőtől fentebb iszonyatosan torzít, egyik pillanatról a másikra lett így.
-
draco31
veterán
válasz
gustavsson #6390 üzenetére
Prime-ot vettem a C7 után. Ugyan olyan stabil, mint a C7, de szebb kijelző, jobban látható értesítési led, újabb rendszer, stb. Egy baja van, amit eddig a többiekkel felfedeztünk, hogy töltés közben néha újraindul, már dolgoznak a javításon, szoftveres a gond.
-
draco31
veterán
A héten meg kellene érkeznie már az új érintőnek, már kíváncsi vagyok, ilyen nagyot még nem cseréltem.
-
draco31
veterán
Egy kérdés. Amig az én kártyám volt benne, addig kék volt a térerő ikon. Most már öcsém használja, az Ő kártyájával meg narancs színű. Ugyan úgy 70-es feltöltős kártya. Ennek mi az oka?
-
draco31
veterán
Megvettem a Voda Smart Prime 6-ot, így öcsém megkapta a C7-es, egy hónap múlva pedig műtét!
-
draco31
veterán
Úgy néz ki lehet elhagyom a C7-est, de még nem döntöttem el, van rá egy hetem. Az új pedig vagy Sony E4G, vagy LG Leon 4G, vagy pedig Voda Smart Prime.
-
draco31
veterán
A Vodafone és az ALCATEL ONETOUCH is úgy ítélte meg, hogy megfelelően stabil a mostani szoftver a készülékre, ezért nincs szükség a frissítésre.
Ezért nem lett hivatalos 4.4-esünk.
-
draco31
veterán
Már nagyon várom én is, aztán a héten szerintem fel is rakom.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Pár napja észrevettem, hogy 20-30% eltűnik az akkuból. Mostanában nem használom annyit, de minden éjjel a töltőn van. Délután 4 körül még 50% magasságában van, ekkortájt szinte elő sem veszem, 8-ra meg 20%-ra esik. Beragadt program nincs, ugyan azok vannak rajta, amik fél éve is. Ennyit bírt volna az akku?
-
draco31
veterán
Akkor ez így veszett, pedig akartam venni hozzá egy MiBand-et, ha megjön a 4.4.
-
draco31
veterán
Tesómnak vettem, de még nem vette használatba, mert az ország másik végén van, szóval 2 napja nézegezem. A felesleges cuccokat töröltem, a méret sem rossz, igazából elgondolkoztam a cserén. Úgy látom nem kell mélyen belenyúlni, hogy használható legyen. A C7-est is csak azért rootoltam, hogy törölhessem a felesleges lomot. Majd rakok egy képet, hogy mennyi a méretbeli eltérés.
-
draco31
veterán
Most olvasom a főoldalon, Xolo Prime MT6582m-el jön, és 5.0-ás droiddal. Akkor lesz nekünk olyan főzelék is talán?
Ezek szerint a driverek megvannak a chipünkhöz, de az Alca biztosan nem csinálja meg már azt a számunkra.
-
draco31
veterán
válasz
zsozsito87 #5157 üzenetére
Én meg inkább Sony E4G-re váltanék. Pár napja vettem tesómnak, és már irigykedem, azon gondolkozom, hogyan cseréljem el a kijelzőt. A rendszer is gyors.
-
draco31
veterán
Beszéltem a vodával, mivel nem válaszoltak még a kérdésemre. Pár perc várakozás után megkérdeztem, hogy honnan van az információ, hogy ők ülnek rajta, majd ismét várakozás után azt mondta, hogy telefonon nem tud ilyet infót adni, hogy mikor lesz, voda üzletben kell érdeklődni. Na most ha a hozzám közelihez elmegyek, akkor mindegy ha a mellettem lévő diófától kérdezem meg.
-
draco31
veterán
Olvassátok el a Alcatel One Touch Pop 2 (4.5) tesztet, elég jó utód lett. Csak a kijelző a bibi, de azt meg már megszoktuk
-
draco31
veterán
Tegnap írtam a vodának a frissítéssel kapcsolatban, az oldalukról írtam levelet, arra szoktak válaszolni mindig. Több kérdést is feltettem benne, szóval biztos lesz 1-2 nap, mire megjön a válasz. Telefonon 20 perc után meguntam azt a csodás zenét hallgatni.
-
draco31
veterán
válasz
#86973952 #4797 üzenetére
Én nem táméztam a K800i-t, hanem egy programmal csináltam új ikonpakkot, a méretre nem kellett úgy ügyelni, mert volt a rendszerben rengeteg olyan ikon, amik sosem kerültek elő a rendszerből, mert pl. nem volt 3G hálózat. topse.ru-ról töltöttem le az ikonokat, aztán beleírta a program a szoftverbe. Amit csak lehetett vele, azt megcsináltam, pl. írta az akku hőfokát a készenléti képernyőn, meg a memória használatot, stb. Mai nyelvjárásban szét volt főzve.
A kedvencem a káromkodása volt. Pl. az akku hamarosan lemerül szöveget átírtam Merülök bazXXeg-re, aztán sokan csodálkoztak, amikor elkérték, és a telefon a képükbe nyomta ezt.
Sajnos 4 év után feladta a harcot.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Nekem is azt írta az Alcatel, hogy a vodához forduljak a frissítés ügyében.
-
draco31
veterán
Írtam én is az Alcatelnek, hogy nekem mit mondanak, nem jött még válasz.
Más dolog, egy idegesítő hiba. Ha Bluetooth-on küldök akármit, akkor elsőre mindig sikertelen. Aztán megyek a bluetooth előzményekbe, megkeresem a sikertelen elemet, rámegyek, hogy próbálja újra,és akkor már elküldi. Ha egy fájlt küldök akkor is, ha 20-at akkor is. Nálatok van ilyen?
-
draco31
veterán
válasz
noris2133 #4565 üzenetére
Leesett, tört, a garinak búcsú. Nekem boltban 18 ezret mondtak féléve, ebay-en 6000 körül volt, de ez csak az érintő. A boltban nem tudom, hogy kijelzővel együtt gondolták-e. Igazából teljesen mindegy, innentől nincs már garancia rá, a vodát nem is próbáltam igazából, hogy mit mondanának rá. Gondolom biztosítást nem kötött rá?
Én nem csináltam meg, az a pár repedés már nem zavar, meg így nem is akarják ellopni tőlem.
Itt a boncolása.
Most néztem, nincs egy csavaron sem matrica, viszont gyári állapotban szerintem nem lehet megcsinálni, szervizben megy azt úgy is észreveszik,ha később a vodához kerülne valami miatt, és azonnal dobják is vissza. -
draco31
veterán
Én úgy vagyok vele, hogy ha mindent kikapcsolgatok, akkor minek okostelefon? Azért vannak benne a dolgok, hogy használjam, 2 napot sosem bírt még ki nekem, van amikor egy napot sem.
-
draco31
veterán
válasz
DrDreams #4406 üzenetére
Van ahol van szállítási díj, van ahol nincs. Amit írtam árat, az már a postával annyi. Ha ebay kell, nem csak oda kell regisztrálni, hanem PayPal-ra is, hogy fizetni tudj, oda a bankkártyádat kell regisztrálni. Amint megveszel valamit, azonnal le is kapja a pénzt, vagy ha nincs annyi rajta, akkor nem tudod megvenni.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
DrDreams #3922 üzenetére
Nos csinál valamit. Nappal futtattam a programot, épp 60% körül járt töltés közben. Este 7-kor 30% on volt, ezzel semmi gond. 8-kor viszont 10% on volt úgy hogy hozzá sem értem a telefonhoz, ilyen sosem volt. Fél óra múlva már 5% volt, ekkor kapcsoltam legszigorúbb akku kímélőre. Teljesen összezavarta nekem a telefont, adok is egy csillagot, meg egy nagyon cenzúrázott értékelést a programnak. Soha többet nem próbálok ki ilyet!!!!!!!!!!
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
DrDreams #3913 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam, 6 hibát talált, ami szerinte 12%. Javításnál kérte, hogy töltsek le másik programot, hogy a javítás végig menjen. Nem töltöttwm, de azért végig csinálta. Viszont érdekes, hogy a tabletem, amibe úgy csináltam akkut, csak 9 hiba van, pedig nem mai darab. Kíváncsi vagyok észre veszek-e majd valamit.
-
draco31
veterán
Ha ennyire nincs sehol sem a D-re, mármint más országokban, akkor lehet csak kiszivárgott véletlenül, és 1-2 nap alatt elzárták a csapot.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
A D-sek meg tudják nézni az OTG-t, hogy maradt-e? Ha nem maradt benne, akkor kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest