Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Ismét keresek független, kétkártyás verziót ebből a telefonból
2db-om van, egyiknek bezúztam a kijelzőjét (bár attól még működik), a másiknak meg kisebb szoftveres gondja van, bár az is használható. De azért szeretnék egyet tartalékba. Speciális feladatok miatt még mindig ez az egyetlen telefon, ami szóba jöhet.
Hátha valakinek lapul még fiók mélyén...
-
Exian
addikt
Tudom, hogy ez itt nem adok-veszek, de vásárolnék FÜGGETLEN, kétkártyás (512 MB ramos) verziót (7041D) ebből a telefonból, ha esetleg van valakinek fiókmélyén és már nincs használatban.
Csak hibátlan műszaki állapotú érdekel, ha karcos, vagy ilyesmi, az nem számít.
Akinek van, jelezze kérem itt, vagy méginkább privátban ár megjelöléssel!
Köszi!
-
Exian
addikt
Na ismét használatba került a jó öreg C7-em
főleg a Digi Mobil miatt üzemeltem be, ebben (is) tesztelem most azt.
Illetve szükségem van megint az internetes hívás funkcióra, amit azóta se tudott úgy natívan egyik újabb telefonom se, mint ahogyan a C7-ben van. Amúgy halott állapotból kellett megint felélesztenem, lányom annyira telerakta a tárhelyét, hogy bootloopba került. Ezt többször tapasztaltam vele, ha fullra van rakva a tárhely, akkor be tud halni és nem indul. De a szokásos Mobile Upgrade megoldotta. -
Exian
addikt
válasz
Gyongyosi35 #8453 üzenetére
Próbáld meg te is a nemrég említett Mobile Upgrade programot, hátha.
-
Gyongyosi35
kezdő
sziasztok valakinek valami otlete a rom ami rajta van android 4.2.2 ez van a hatujaba irva-7041x-2VDHU1ha feldugom a gepre akkor a led vilagit de meg aksi nelkul is ha a gepre csatlakoztatva van de be sem kapcsol a telefon nem reagal semmire a gep felismeri.ezkozkezeloben ezt irja MediaTek usb port com21.
-
RobbeV0201
tag
-
Exian
addikt
válasz
RobbeV0201 #8449 üzenetére
Arra emlékszem, hogy több helyen van ez a program, lehet, hogy máshol kell keresned, nekem sem volt jó, amit először töltöttem le, de már nem emlékszem, hogy honnan töltöttem le pontosan.
Ha sehogy sem jó, akkor sajnos a telefonnal van valami.
-
Exian
addikt
válasz
RobbeV0201 #8447 üzenetére
Ugyanez volt az enyémmel is. Logonál megállt, újraindult. Úgy nevezik, hogy bootloop.
Letöltöttem INNEN a Mobile Upgrade programot (értelemszerűen a listából kiválasztod a C7-et), azt lefuttattam vele (gépre kell dugni a telefont), és neken rendberakta. Felrakta a ROM-ot és azóta tökéletes, navigációra használom ezt a telefont.
-
RobbeV0201
tag
Üdv.
Került hozzám egy ilyen alcatel onetouch pop c7 7041x vodafone készülék,és az lenne a problémám hogy bekapcsoláskor eljut a logóig,azt látni kb 6-7másodpercig,majd újra és újra indítja magát,egészen addig ameddig le nem merül vagy az akksit ki nem szedem. (töltést vesz)
Hogyan lehetne orvosolni? (ha lehet) tartalékos telefon lenne.Recovery nem jön be.
A gép csak addig a 6-7másodpercig látja ameddig a logó van.Előre is köszi a választ!
-
FogTom
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna valami stabil ROM-ról feltenni linket, amivel minden működik? Előre is köszönöm!
-
w.miki
veterán
Köszi a tippet! Közben ezt raktam fel. Most van egy 4.2.2 C7, ami elindul.
-
Exian
addikt
Akkor tudok jobbat: töltsd le a Mobile Upgrade programot és az helyrerakja. Tök ugyanezt csinálta az én C7-em is: csak bootloopolt, oszt' annyi. Lefuttattam a frissítést és azóta is hibátlan (navigációra használom azóta azt a telót a céges buszomban).
-
Exian
addikt
Aha, mondjuk az a baj, hogy az én általam adott fájlokkal valaki csinált valamit emlékeim szerint, amivel használható frissítés lett belőle.
Nekem csak a nyers fájlok vannak meg. Az jó neked valamire?
Más: keresek hibás C7-et alkatrésznek. Elsősorban működő akkumulátorokat keresek megvételre.
-
-
Exian
addikt
Mire tudtál frissíteni? Tudtommal csak 4.4 van rá stabil frissítés. Az is tőlem volt meg a topiknak, gyárilag 4.2-vel jött ki, de csak a függetlenek (7041D) kapták meg hivatalosan. De megy X-en is. Nekem elvileg meg van a mentés, csak már nem tudom, mit kell csinalni.
de ezek szerint mindegy is, mert neked is 4.4 van rajta.
-
Topy19
újonc
Sziasztok. Hozzám került most egy szinte gyári állapotú 7041x 4.4.2 van rajta,Valamikor régen volt már egy ilyen telóm akkor tudtam is frissíteni. De mostanra eltünt az összefoglaló. Valaki tudna segíteni merre induljak?
Köszönöm -
bzs73
őstag
Üdv.
Kaptam most egy ilyen telót, ALCATEL ONE TOUCH POP C7 7041D-t, semmire nem reagál, boot sincs, semmi, a power+hanfel gombra sincs semmi, videó alapján is próbáltam újra tenni, de nem jön össze. Kuka, vagy mit lehet még tenni. Töltöttem is egész nap, felül világít ilyenkor egy kis jelzés, de ennyit tudok kihozni belőle. -
hoferko
csendes tag
Ha esetleg mégis sikerül megosztanod (tudod melyik fájlokat), akkor köszi, már csak a gyerekek használnák, ha nem akkor végleg búcsú neki. Köszi!
-
Exian
addikt
válasz
hoferko #8430 üzenetére
Jah értem. Akkor ha neked működik a Flash Tool, akkor megpróbálom előtúrni a mentésemet.
Abból mi is kell? Mert volt egy csomó fájl, de emlékeim szerint nem kell az összes. Az a baj, hogy az akkori adataim is benne vannak (képek, egyebek). Itt segített valaki annak idején, hogy melyik fájlokat rakjam fel.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Azt csinálja a telefon, hogy bekapcsoláskor folyton újraindul, mielőtt bejönne a rendszer. Megjelenik a logó, megy az animáció, aztán egyszer csak újraindul. Recovery-ből csináltam WIPE-ot, meg gyári állapotra visszaállítást, nem segített.
Mit tudok még tenni vele?
Meg van még hozzá a teljes gyári lementett rendszerem, talán még van, aki emlékszik, hogy tőlem kapta meg a topik apraja-nagyja a gyári 4.4-es mentést
Csakhogy nekem már fogalmam sincs, hogy hogyan kell csinálni a visszamásolást... sosem csináltam, én csak a lementést végeztem el itteni segítséggel.
Hogyan/mivel tudom visszarakni? Hátha úgy életre kelne. Nincs használva a telefon már egy éve, de tartalékba jó lenne, illetve gyereknek szórakozni vele.
Tud valaki segíteni?
-
darkghost80
csendes tag
Köszönöm.
Más, valaki tudna linkelni még Vodafone-os biztonsági mentést?
-
Septum15
aktív tag
válasz
darkghost80 #8421 üzenetére
-
darkghost80
csendes tag
Sziasztok! Valaki, ha valaki tudna működő linket adni 12.1hez megköszönném.
-
rin33
senior tag
Nekem egy pop c3-al volt ugyanez, csinálj formatot (alapbeállításokkal), tölts le több stock romot, akár több típusra, amelyiknél elindul a flash annak a scatter file-jét a saját rom-jába rakd (ami pontosan arra a típusra van) és úgy flasheld.. Ha nem kapcsol be akkor a preloader és az uboot (lk.bin) is legyem betallózva, kipipálva..
(4033x-et flasheltem, a 4033e romjának scatter-ének használatával) -
Septum15
aktív tag
válasz
Kolosszus01 #8415 üzenetére
Szedd le a CM 12.1 Romot .
Utána még a Boot patch-et
Végezetül pedig a Gapps-et
Le szedheted a root-ot is, de az nem kötelező.
Elsőnek szükség lesz egy custom recovery-re. Én a TWRP-t ajánlanám.
Az SP flash tool fog kelleni. A scatter file maradjon, de nem kell semmit se flashelni, csak a recovery.img kell.
Egyedül a 'recovery' legyen bepipálva, és dupla katt a recovery-ra, és ott kell betallózni ezt a recovery.img-t.
Mehet a flash.
Ezután kelleni fog egy SD kártya.
A romot, a patch-et és a Gapps-et tegyük fel rá.
Nem kőtelező, de erősen ajánlott egy backup készítése TWRP-ben.
Miután megvagy ezekkel, kapcsold ki a telefont, majd a hang - és a bekapcsoló gombot nyomd egyszerre, ameddig be nem jön a twrp. Ezután a backuphoz el kell navigálnod a Backup menübe, majd ott mehet a backup a Boot, Data és a System-et kiválasztva. Alul húzd el jobbra a "swipe to backup" feliratot.
Ez pár percig fog tartani, de ismétlem. Nem kötelező, de erősen ajánlott.
Utána jön a rom flash.
Ezután jön a wipe. Wipe menü, advanced wipe, és válaszd ki a 'Dalvik', 'Cache' menüt, majd alul húzd el az ujjadat jobbra a "Swipe to wipe" feliraton.
Menj vissza a TWRP főmenüjébe, válaszd ki az install menüpontot, majd utána keresd meg az SD kártyádon a romot, majd nyomj rá a CM 12.1 romra. Alul húzd el az ujjadat jobra a "swipe to confirm flash".
Ha ez lefutott, akkor nyomj a "home" gombra, a TWRP-én belül.
Utána ismételd ezt meg a Gapps-al, és a Boot Patch-el. Wipe nem kell. Az csak egyszer kellett.
Ha fent van mind a 3, akkor mehet a reboot, és elvileg működnie kell.
Ha bármi nem sikerül, vagy rosszul csináltad, vagy nem értetted akkor írj egy privátot nyugodtan. -
Kolosszus01
tag
Elnézést a sok egymás utáni hsz miadt.
Egész nap ezzel kinlódtam de sajnos nem sikerül sehogy sem.
Sokat segitene ha valaki leirná a cm12.1 stabil verziójának a telepitési menetét.
Jelenleg egy 4.4.2 android van a készüléken.
Esetleg amik kellenek hozzá,letöltési linkek is jól jönnének.
Akár privát üzenetben is jó lenne,,
Előre is köszönöm ha valaki segit..
-
Kolosszus01
tag
Sikerült megoldani.
Most gyári 4.4.2 van a telón.
Szeretném feltenni a cm12.1-et.
Valaki leirná,hogy kell lépésről lépésre telepiteni?Előre is köszönöm.
-
falijja
őstag
Üdv mindenkinek..
Volna egy kis problémám egy pop c7-el, mégpedig a teló bootloopol az alcatel feliratnál megáll és nem kapcsol be.
A gyári recovery bejön, de hiába wipolok mindent, semmi ugyan az...
Próbáltam visszaolvasni, de nem igazán találtam megoldást a problémára, vagy ha valami lett is volna a fájlok már nincsenek meg...
Lehet még vele valamit kezdeni..?
Válaszotok előre is köszi... -
Makifeju
tag
Üdv Mindenki!
Akinek van 7041D-re működő gyári rom,legyen már olyan kedves és dobjon egy linket nekem.
Nagyon szépen köszönöm előre is! -
Tommee
aktív tag
válasz
huliganboy #8407 üzenetére
ment privát
-
huliganboy
addikt
Szia!
A telefont teljesen halottá tették. Most ott tartok, hogy ha fel is megy egy ROM akkor csak fekete képernyő fogad az Alcatel POP felirat után.... gyári recovery be is jön... amint cserélem TWRP-re akkor csak villan egy fehéret mikor recovery menübe akarok lépni.
A telefon C7 POP 7041X verzió... Megkérdezem a gazdáját miéyen függő mert azt nem tudom jelenleg, de így hogy rákérdeztél, be is ugrott, hogy ezeknél a szolgáltatós telefonoknál, nem mindegy a ROM milyensége!
Ha nem felejted el nézz vissza ide később! Hálás lennék a fájlokért!
-
Tommee
aktív tag
válasz
huliganboy #8404 üzenetére
Pontosan milyen készülékre,milyen szolgáltatósra kellene és milyen verzioju Rom kellene? Van egypár féle nekem. Holnapra ha nem felejtem el és van olyan szoftverem,lehet h tudok segíteni.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
egabi féle mentést valaki meg tudná osztani? Nagy születne rá....
Köszönöm
-
darkghost80
csendes tag
Sziasztok, tudnátok linkelni valami új romot ami viszonylag jó is, és le is lehet tölteni, egy csomo romnak csak a hűlt helyét találtam a linken, vagy még azt sem
-
pchris
tag
Sziasztok!
Családon belül vándorolna tovább bátyám 7041x-es telefonja, amin gyári 4.2.2-sz fw van. Mielőtt bármit is csinálnék vele el szeretném olvasni az összefoglalót, de rákattintva valamiért ρσгτσ fórumtárs üres oldalára irányít át. Ötlet, hogy hogyan érhetném el az eredeti http://logout.hu/bejegyzes/porterocka/alcatel_one_touch_pop_c7_osszefoglalo_folyamatos_a.html oldalt?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest