Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acesanyi

tag

válasz #86973952 #1031 üzenetére

Köszi, hogy javítottál helyettem! Szivesen adok tanácsot a fólia felrakásában, én már mester fokon űzöm! Munkatársaknak családtagoknak én raktam fel. Előnye ennek a fóliának még hogy hajszál pontosan van rászabva, az érzékelőknek és kamerának is valamint a hangszórónak is hajszál pontosan van perfolálva. Nem úgy mint a legtöbb üzletben drágábban kapható elnagyolt fóliák!! Ez totál észrevehetetlen. A felrakásához ebben a csomagban adnak segítségül pár db levonót ami a felhelyezésben segít.

Mi előtt bármit teszel a fóliával!1. Alaposan letakarítod,portalanítod-2. Ráteszed a fóliát a képernyőre de semmit nem húzol le róla. Majd mikor szépen beopcionálod a majd kívánt helyére akkor leragasztod az egyik oldalán alul é felül 2 db levonóval amit adtak hozzá(úgy hogy félig a fólián-félig a telefonon legyen)-3. Oldalrahajtod az egészet ujra portalanít majd lehúzod az alsó fedőfóliát majd az egészet szépen óvatosan visszahajtod a kijelzőre!
    4.A buborékokat most középről kifelé haladva tologatjuk ki és csak ezután távolítod el a legfelső védőfóliát!!
    5. És most jön a nagy trükk fogol egy hagyományos celluksz ragasztót, levágsz belőle 2 cm kb. felét ráragasztod a fóliára amit feltettél azon részére ahol esetleg porszem maradtt alatta. Majd levágsz mégeggyet aminek az egyik végét a mutató a másikat pedig a hüvelyk ujjadra ragasztod így kapsz egy domború részt ragasztós felével kifelé.
    Így a rátett cellukszal megtudod emelni a kijelzőről a fóliát a domborúval pedig odanyomó mozdulattal eltávolítod a kijelzőről vagy a fólia ragadós felületéről a szöszöket. Bátran csináljátok nem tesz kárt a fólia tapadó felületében ha egyszer kétszer odanyomjátok. A szinekben sem befolyásol semmit!!
    Ennyi az egész, leírva nehezebb és sokkal hosszabb, de ez így a legkönnyebb. Én nem hagyok alatta egy buborékot sem és szöszt sem. :N
    Remélem kedvet és segítséget adttam nektek hozzá?!

Új hozzászólás Aktív témák