Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acesanyi
tag
válasz
#86973952 #1031 üzenetére
Köszi, hogy javítottál helyettem! Szivesen adok tanácsot a fólia felrakásában, én már mester fokon űzöm! Munkatársaknak családtagoknak én raktam fel. Előnye ennek a fóliának még hogy hajszál pontosan van rászabva, az érzékelőknek és kamerának is valamint a hangszórónak is hajszál pontosan van perfolálva. Nem úgy mint a legtöbb üzletben drágábban kapható elnagyolt fóliák!! Ez totál észrevehetetlen. A felrakásához ebben a csomagban adnak segítségül pár db levonót ami a felhelyezésben segít.
Mi előtt bármit teszel a fóliával!1. Alaposan letakarítod,portalanítod-2. Ráteszed a fóliát a képernyőre de semmit nem húzol le róla. Majd mikor szépen beopcionálod a majd kívánt helyére akkor leragasztod az egyik oldalán alul é felül 2 db levonóval amit adtak hozzá(úgy hogy félig a fólián-félig a telefonon legyen)-3. Oldalrahajtod az egészet ujra portalanít majd lehúzod az alsó fedőfóliát majd az egészet szépen óvatosan visszahajtod a kijelzőre!
4.A buborékokat most középről kifelé haladva tologatjuk ki és csak ezután távolítod el a legfelső védőfóliát!!
5. És most jön a nagy trükk fogol egy hagyományos celluksz ragasztót, levágsz belőle 2 cm kb. felét ráragasztod a fóliára amit feltettél azon részére ahol esetleg porszem maradtt alatta. Majd levágsz mégeggyet aminek az egyik végét a mutató a másikat pedig a hüvelyk ujjadra ragasztod így kapsz egy domború részt ragasztós felével kifelé.
Így a rátett cellukszal megtudod emelni a kijelzőről a fóliát a domborúval pedig odanyomó mozdulattal eltávolítod a kijelzőről vagy a fólia ragadós felületéről a szöszöket. Bátran csináljátok nem tesz kárt a fólia tapadó felületében ha egyszer kétszer odanyomjátok. A szinekben sem befolyásol semmit!!
Ennyi az egész, leírva nehezebb és sokkal hosszabb, de ez így a legkönnyebb. Én nem hagyok alatta egy buborékot sem és szöszt sem.
Remélem kedvet és segítséget adttam nektek hozzá?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest