Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Felteheted, mert a héten biztos nem lesz erre időm. Addig persze a build.prop -ba bele lehet piszkálni.
Gaboros:
Mert régi Xposed kompatibilis, és sajnos sok modulhoz újabb verzió kell.XStana -val lehet módosítani, de van külön órára és akksira is mód, csak most ezt fejből nem tudom megnevezni. Meg nem vagyok otthon.
-
ubul23
senior tag
válasz
draco31
üzenetére
Hát azért romot átalakitani nem kis munka. De hátha az oroszoknál vagy a spanyoloknál lessz valaki. Én hoztam ki a vodátol egy sony xperia e4- et nem igazán momdhatnám hogy meg vagyok elégedve ha vártam volna egy hetet most már van pl smart prime a kinálatukban bár ez ingyen volt ugy hogy ez van. Ha alcatelre jönne végre a 4.4 lehet vissza térnék rá mert jobb mint a sony. Zárt a sony bootloadere nem lehet romolni nincs támogatás sem nem kapja meg az 5.0- át pedig 2015 februárban lett kiadva a készülék.
-
amiklos
csendes tag
válasz
draco31
üzenetére
Tegnap olvastam ezt a gyöngyszemet a vodafone facebookján.

xy levele Vodafone Hungary felé
május 3., 9:57 ·
Az önök által forgalmazott Alcatel OT Pop c7 (7041x) frissítéséről érdeklődöm hogy mikor lesz elérhető? Azt a választ hogy a telefonom jelezni fogja nem tudom elfogadni! Én mint hűséges előfizető ettől pontosabb választ várok! KöszönömVodafone Hungary: A pontos válaszunkig a türelmedet kérjük, köszönjük!
Hozzáteszem egy paródiát lehetne erre felépíteni, amilyen hozzászólások vannak a voda oldalára írva.
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Na igen, a MP -től nem lesz jobb minőség. DE ezzel még mindig el lehet adni az átlag user -nek.

zsozsito87:
Apk kicserélés az esetek többségében nem fog menni. Csak ha átnevezed pl. zip -re, aztán belemész és kicseréled az adott fájlokat. Ezek elsősorban png -k, ami a grafikai elemeket módosítják. -
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Sok minden nem változott a régi idők óta.
Egyes dolgok felépítése hasonló, még akkor is, ha nem droidos korszakból való. Itt is kb. mindent meg lehet oldani.-------
Ahogy ígértem itt az eredeti SystemUI-res.apk.
ÉS bónusznak itt van a Settings-res.apk is.

-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Én Huawei vagy HTC alatt sem érzem. Sőt. Az már más, ha van olyan, ahol kell..
Szimplán szeretem.Életem első telefonja is mókolásból van, bár az hardveres szinten, mivel 3 telefonból raktam össze. Motorola 5200, vagy Ericsson 198 (huuu, jó régen volt már). DE akár az Ericsson T10 -nél is jó móka volt kicserélni az operátor logót, vagy a ledeket. Meg még vagy ezer telefonnal.
Valamiért számomra borzalamasan unalmas, ha nincs változatosság a telefonomban. Ezért szoktam sűrűn cserélgetni. Mivel ennél nem nagyon érzek késztetést, így a szoftveres felülethez nyúlok hozzá. Itt azért rengeteg ROM van. Bármennyire is megbízható telefon, stabil és jól működő rendszerrel.
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Meg lehetne oldani, csak kellene egy D -s mentés.

Az a baj (vagy nem baj, inkább ez a normális), hogy az átlagos felhasználóknak ez elég komoly feladat. Első alkalommal tényleg kemény átvergődni a leíráson, de nem vészes. Sőt, első alkalom után már úgy megy, mint az ágybasz...ás. Gyorsan és könnyen. Meg ugye ezzel nem lehet kárt okozni, mert csak sima kiolvasás.
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Akkor ez már "lassan" aktuális. Remélhetőleg bejön a tippem, ami 1-2 hét volt.
Mivel visszatérni esélytelen lesz a régi rendszerre (Alcatel hozzáállása, FW kínálata miatt), így nem rossz dolog előre felkészülni, és csinálni egy Flash Tool mentést, akinek nincs. (szükség esetére) Nyilván csak mókoláshoz.
-
Exian
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Ez most részemről csak teszt, én is nyúzom rendesen és használom normál esetben a telefonom. Úgy nekem is csak 1, max. 2 napot megy el, de akkor sokat emailezek, meg sokszor fórumozok is vele.
Most viszont kikapcsoltam mindent, kíváncsi vagyok, hogy készenlétben meddig bírja, azt sem árt tudnom.
-
DrDreams
tag
válasz
draco31
üzenetére
Neked is köszönöm a válaszod! A te féle fóliád nem tetszik, igaz hogy fekete (is) de müanyag. Nekem szilikon kell! Az Ebay-el eddig sem foglalkoztam (egy darabig használtam az Ebay nevü appot hogy tudjam mi mennyi ott, de kiderült hogy az az Amerikai Ebay) és ezután sem áll szándékomban. A Vaterát használom (ez a mi Ebay-ünk) és annak az alkalmazását. Igaz drága, de a múltkor licittel megnyertem egy új 64gb HP pendrivot 5088Ft-ért. Valószínüleg foliát is onnan fogok rendelni, amint lesz számlám és tudok elöreutalni.

-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Nálam azért többet evett előtte. Bár ennél a telefonnál főleg az előre (illetve az utólag) telepített alkalmazások viszik el a memóriát. Szóva a RAM használat elég jó.
Persze ami nem kell, azt le lehet tiltani, csak ugye az átlag felhasználók többsége az nem fogja. Így általában ebből indulok ki.

-----
D -s tulajdonosokat kérdezem (mivel még csak Nektek van 4.4), próbálkozott már valaki az új főverzión ROOT -tal, custom recovery -vel, Xposed -del, Gravity -vel?
Vagy közületek senki nem mókol?

-
DrDreams
tag
válasz
draco31
üzenetére
Mostmár neki álltam 'meríteni' az akkut. Nyomkodom megállás nélkül a telót, nézegettem klippeket is. A hangrögzítóvel is bohockodtam kicsit. Már 11%-on van.
Kiváncsi leszek tízkor mennyi lesz, de program ide vagy oda, ennek a telónak az akkuja egy napos! Azért a töltési időre még kiváncsi leszek, de gondolom ez sem fog változni, két és fél óra.... -
-
DrDreams
tag
válasz
draco31
üzenetére
Én meg ilyet nem tapasztaltam: A progi lefuttatása után dugtam töltöre a telt. Majd mégegyszer lefutattam hogy tudjak ide képeket feltölteni és egyuttal leellenörzöm hogy most is talál-e hibát. Az akkum jelenleg 38%-on van. Nekem meg ilyen nem volt hogy ilyen késö éjjel még ennyi legyen. Közepesen használtam a mai nap a telcsit. Kiváncsi leszek reggelre mennyi % lesz. Te biztos hogy ugyanazt a verziót töltötted le? Mert nekem nem sok mindent lehet a programon belül csinálnom. Teszt majd javít. Ha nincs hiba kiirja. Csak mert nekem semmien reklámok nem ugornak fel... De nem is csináltam semmi mást, csak a tesztet... Most esett mégegy %-ot az akku.
-
DrDreams
tag
válasz
draco31
üzenetére
Én úgy voltam vele hogy semmit nem veszíthetek ha letöltöm. Ráadásul itt ajánlották. A progi kicsi (2mb), egyszerü és Magyar. Megcsináltam a tesztet direkt töltés elött és kijavítottam a hibákat amiket talált. Ettöl független a töltési idö semmit nem változott, 6%-100% továbbra is 2ó, 30p.
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Azért kíváncsi leszek arra, hogy mennyit fog csúszni. Sajnos más telefonnál tapasztaltam már, hogy a Voda miatt nagyon sokat csúsznak a frissítések. Egyik telefonnál 3 hónapos lemaradásban vannak, és még mindig sehol semmi... Mármint a független és egyéb szolgáltatós verziókhoz képest.
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Flash Tool -os mentésre gondoltam (csak nem írtam hozzá
), annál a teljes ROM kimegy, kernellel együtt. Meg mindennel.A ROOT jogos kérdés, egy-két újabb Alcatel -nél vannak ezzel problémák, szóval erre én is kíváncsi leszek. Meg arra is, hogy kerül -e rá zárt bootloader, bár azt nem hiszem.
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Lemented a mostani teljes ROM -ot, akkor vissza lehet flash -elni a régit. Én is így fogok tenni, ha valami nem tetszik.

Illetve várhatóan erre is jönni fognak majd custom, moddolt ROM -ok, amik egy-egy problémát ki tudnak küszöbölni. Spanyolok tuti beindulnak, mert már hónapok óta pörögnek a 4.4 témán.
------
Egyébként ha ilyen gond van, mint az SD -re helyezési probléma, akkor szerintem egy külső programmal, vagy system módosítással orvosolható.
-
DrDreams
tag
válasz
draco31
üzenetére
Én a Launcherekkel mindíg gondban vagyok mert tök máshol lesz minden és Angol. Nem vagyok sívó hülye az Angolhoz mert tanúltam is, meg mivel dj. voltan annó, nem ártott tudni hogy mi a neve a számnak. Szóval érted... De szeretem ha Magyarúl van minden. Úgy kipróbálgatnám már a romokat, de ha azok is Angolok akkor leszarom öket. Na meg hiába csinálok a gyáriról mentést, mivan ha baja lesz, a telómnak és nem tudom rá visszarakni. A gari ugrik ugye ha 'büvészkedek'. Most tényleg nagyon egyben van a telóm, de bármikor lehet gond. Csak 7 hónapos, nem akarok még a garanciával szarakodni. Majd ha már biztos hogy cserélek és meglesz a méltó utodja, mindent trükköt kifogok próbálni.

-
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Ja ja, Nova is jó. Bár régebben egy kicsit sokat betegeskedett, az utóbbi időben nagyon szépen helyretették, meg sok a frissítés.
Themer szerintem az egyszerűség miatt jó, néha szoktam használni, mert olyan mint a stock droid.
Buzz -zal meg gyakorlatilag mindent szét lehet szedni. A beépített widget szerkesztő is jó.
Szerintem ez a 3 launcher a legjobb jelenleg. Főleg, ha a fogyasztást is nézzük.
Bár most ez az L Style ROM nagyon bejön. Tetszik ez a nagyon stock droid kinézet, + normálisan moddolható.
Szerk.:
Az összefoglalóba tettem fel néhány képet erről a ROM -ról is, ha valakit érdekel. -
törölt tag
-
Exian
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Ha jól olvastam korábban, a Tied nem független verzió, ugye?
Így jobban belegondolva, nem is csoda, hogy nincs benne a szolgáltatófüggő verziókban ez a lehetőség. Hiszen a szolgáltatónak "nem nagyon" érdeke, hogy Te natívan beépítve, alapból támogatottan tudjál (akár ingyen) VoIP-ozni

Az enyém viszont független verzió, így a 2 SIM mellett ott a "harmadik", az internetes hívás, amit ugyanúgy kezel, mintha egy SIM lenne, tárcsázáskor ki tudom választani és akkor azon megy a hívás, ez meg azért jó, mert a saját belső hálós rövid számainkat (pl, 30, 40, 50, stb) kapásból tudom hívni a beépített tárcsázóval, nem kell külön kliens, mint eddig. És persze fogadni is tudok hívást a VoIP számomon, amikor olyan hívás jön, ugyanúgy beépített tárcsázó jelenik meg, csak más színnel és jelzi, hogy VoIP hívás.
-
Exian
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Hm, akkor jól sejtettem. Nekem viszont nagyon jó, hogy van. Én gyakorlatilag simkártya nélkül is ellennék, olyan VoIP-om van, ami hívószámot is ad, tehát fogadni is tudok hívásokat rajta. Wifi meg szinte mindenhol van, ahol tartózkodom többnyire. De persze van mobilszolgáltatóm, konkrétan mindkét sim foglalat használatban van
De a kimenő hívások nagyrésze VoIP. -
DrDreams
tag
válasz
draco31
üzenetére
Kicsit offolom is meg nem is a topicot!
Szereztem egy gépet amivel tudom csinálni ezeket a büvésztrüköket. Rohadtul érdekelne! Most jön az off.
Nincs a gépben még alaplapi videókari se! Kellene nekem egy 128gb-os AGP videókártya! Tudom, tudom, ilyet csak már a múzeumokban találni, de mégis lenne valakinek egy jó, megvenném. Persze sokat nem adok érte és adományként is elfogadom.
Segítetek? Megköszönném! Priviben megbeszélünk mindent. Adok cimet ahova lehet postázni. Thank!!! 
-
Is-tee
aktív tag
válasz
draco31
üzenetére
Én is kinyírtam egyszer, bootloader-t akartam rajta nyitni, csak, ha még emlékszel rá, a 11w38-as gyártási szám alatt lehetett minden gond nélkül, én meg félre olvastam, aztán el sem indult, szerencsére szervizben megcsinálták, beadtam, hogy egyik reggel nem ébresztett

Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding Director s Cut
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És ez a Stagefright a minekben is benne van alapból? Mert én még nem találkoztam vele.

Az Alcatel a 4.4-el befejezte.
Újra indítottam és már megy is
érdekes