Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
o_tom
aktív tag
válasz
#86973952 #8396 üzenetére
Szia
Segitenétek?
Valaki tudna küldeni egy élő linket gyári Vodafone ROM ra és Win 10 alatt működő FlashToolra lenne szükségem.Tovabbra sem történik semmi változás ha vegignyomok egy Flashtolt. Vegigfut, kiírja a laptop hogy ok, de a telefonon semmi nem valtozik, ugyanúgy benne vannak az accountjaim, képeim és beallitasaim. Aztán pár perc múlva osszeomlik minden Google app és reset. Majd kezdődik elölről
-
TommyX_
őstag
válasz
#86973952 #8370 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Sajnos annyira halott volt a telefon, hogy csak a fehér led világított a tetején.
Eléggé kellemetlen érzés, amikor másnak próbál segíteni az ember és pont nála történik valami az adott eszközzel.
Csomó fórumot megnéztem, jó pár romot le is töltöttem, de nem akart feléledni a telefon.
Jól el is ment a kedvem az egésztől, de mondom ma adok egy utolsó esélyt a dolognak, hátha sikerül feléleszteni a telefont.
Amit ma találtam romot, egy Format (bootloader kivételével) majd download all módban fel is települt a szoftver és feléledt a telefon.
Csak ugye ebben nincs magyar nyelv, esetleg van olyan romod 7041D-re, amiben van magyar nyelv?
(Csak stock rom érdekel) -
Pravak
újonc
válasz
#86973952 #8345 üzenetére
FT megnyitva minden hozzáadva pipálva egy innen származó mentésből, mikor download módban csatlakoztatnám (aksi ki + usb be + majd aksi vissza, nekem így mondták) logo bejön majd fehérség és ezt ismételgeti és közben folyamatosan jelzi a lapos hogy eszköz csatlakozik majd leválik
így gondolom az FT sem tud vele mit kezdeni.... A twrp ami rajta van az úgy gondolom üzemképes de nem boldogulok semmivel.
-
nOvOp
senior tag
válasz
#86973952 #8297 üzenetére
Köszi.
Nem tudom mi történt (max annyi, hogy csatlakoztattam a PC-hez), de a Play oldalán megjelent a korábban írt név szerint és megjelent "Vodafone TCL ALCATEL ONE TOUCH 7041D" név szerint is. Így már felment minkét játék. A gyerek örül és én is, hogy mással is foglalkozhatok
Köszönöm a segítséget.Ettől függetlenül, az oldaladon lévő 4.4-es TWRP-t felteszem, hogy tudjak menteni.
A "Módosított build.prop Android 4.4 7041X ROM -hoz" mit takar? Kell nekem, jó? -
-
nOvOp
senior tag
válasz
#86973952 #8289 üzenetére
Driver probléma volt... Köszi a tippet, az alcatel progi valóban rendbe tette.
Felment rá a 4.4 rom, korábban ezt javasolták. Van még vele teendőm? A feltelepített TWRP jó lesz erre vagy eleve átírta most ezt a telepítés?
A család többi telóján is TWRP-t használok, azokkal szoktam biztonsági mentést végezni. -
nOvOp
senior tag
válasz
#86973952 #8286 üzenetére
Gyári Alcatelnél erre gondoltál?
Megnézem.
Viszont abban nem vagyok biztos, hogy driver probléma, ha egyszer felismeri rendben (nem sárga kérdőjellel), aztán meg nem látja a gép. De megnézem mindenképpen.
Amennyiben ez nem menne, akkor az megoldható, hogyy TWRP-ből telepítek egy megfelelő TWRP-t? Amennyiben megvan a TWRP, akkor szintén TWRP-ből egy rom-ot. Lehet hogy szükséges a 4.4 miatt partícionáló zip fájl is, akkor az is kllene. Ha lehet, akkor tudsz linkeket küldeni? -
nOvOp
senior tag
válasz
#86973952 #8284 üzenetére
4.2 gyári volt rajta. Onnan indul a történet.
1. TWRP telepítés
2. TWRP mentés
3 FR
4. 4.4 rom flash ment volna fel, de itt veszti el a kapcsolatot (és valóban elindult egy pillanatra, 1-2 mp, de leállt)
5. TWRP visszaállítás (akkor lehet hogy tényleg azért nem indul el, mert már elkezdte a 4. pont szerint?) -
HollywoodBoy
tag
válasz
#86973952 #8262 üzenetére
Köszi de sajnos nem látja a számítógép a telefont. Ha bemegyek recovery-ben ott sem látja a gép, és ha kivan kapcsolva úgysem. Ha kivan véve az akksi és úgy dugom fel akkor csak veszettül villog a LED. Csak akkor csippan egyet a gép (jelezve hogy most észrevett valamilyen eszközt), ha rendesen megpróbálom bekapcsolni, de ugye ez tart kb. 5mp-ig mert ki is kapcsol a telefon a Logo megjelenése után.
-
MPeter87
őstag
válasz
#86973952 #8251 üzenetére
Az adb driver install szerint rendben van a driver.
Flashtoolban be van tallózva az allin bin fájl és a scatter is. Úgy csinálom, ahogy a leírásban van, akksi ki, teló usb-re dug, download, akksi vissza és semmi nem történik. Ha a preloader és mobile_info elé is berakom a pipát, akkor is ugyanez. Kézzel egyik fájlt sem kell hozzáadnom, betallózta mindegyik sort magának. Download only van kiválasztva.
Mi hiányzik még vagy mit kellene máshogy csinálni?Lehet félreérthető voltam, a hiba: működik a telefon, majd amikor olyan kedve van, elkezd mindenre FC-ket dobálni és semmit nem lehet vele kezdeni, csak kikapcs vagy akksi ki.
-
w.miki
veterán
válasz
#86973952 #8235 üzenetére
utána még a módosított build.prop-ot kell felrakni, és kész is?
vagy ebben már az is benne van, már az sem kell? -
w.miki
veterán
válasz
#86973952 #8233 üzenetére
akkor ezt ajánlod? - Porterocka POP C7 4.4 Flash Tool fájlok + scatter
egy könyvtárat nyit meg, egybe ZIP-ben hogyan tudom leszedni?
ja látom: Letöltés ZIPként -
w.miki
veterán
válasz
#86973952 #8229 üzenetére
akkor ezt ajánlod te is? [Pop C7 4.2.2 gyári mentés]
-
amiklos
csendes tag
válasz
#86973952 #8213 üzenetére
Utána kerestem és még talán egy ubulos hozzászólásban találam egy másik scatteres linket.
Most tolja fel. Remélem mükődni is fog.
Vissza rakom a 4.2-t. De most nézem, hogy a cache-t nem pipáltam ki. Gond lehet ebből? Elgondolkoztam, hogy lecserélem egy Lenovo P70-re.
-
HPZ537
tag
válasz
#86973952 #8200 üzenetére
Valószínűleg most jó lesz. Böngésztem a netet ezzel a hibaüzenettel. Kiderült az EPO-t kell frissíteni. Ezt az Location Enginer Mode-ban kell ezt megcsinálni. Na ott nekem nem sikerült. Gondoltam hát szarok bele rakok fel másik romot azért is kérdeztem meg. Aztán gondoltam még beírom a Google Play-be hogy GPS EPO. Letöltöttem hát az első programot. Ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chxdev.mtgps
Természtesen ROOT kell hozzá. Szóval ezzel Frissítettem az EPO fájlt. Talált is műholdat kb 5 másodperc alatt
Szóval ha ilyen gondotok van ezt próbáljátok ki.
-
Szerk. Most ujraindítom a telót. Kiváncsi leszek utána is jó lesz-e
-
törölt tag
válasz
#86973952 #8152 üzenetére
Egész szépre sikerült, egyedi. Csak képek alapján, mert egyelőre nincs teló.
New UI Theme Fixed
Camera force close in Notif
Toggle Fixed Recents
Landscape Mode
Fixed Dialer App
Fixed SystemUI force close in Mms button
Added Ram Meter and Info
Toggle Added Audio
Wizard Toggle Added Battery Info
Toggle Added Statusbar Carrier Label and Logo Added HeadsUp Notification Added System
ListView
Scrolling and Toast Animations
Added New Mms App Added M Platlogo -
törölt tag
válasz
#86973952 #8156 üzenetére
Gyári szoftver/ROM visszaállítása SP Flash Tool -lal fejezet kell Neked.
Lehet próbálkozni, hogy download gomb után vagy:
- kábel rá, majd akksi be
vagy
- akksi be, majd kábel ráEgy korábbi verzió is van a hozzászólások között Flash Tool -ból, amivel lehet próbálkozni. Illetve a ROM is letölthetö.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #8138 üzenetére
Én is arra gondoltam. De attól még a Flashtool látszólag flash-elheti? 3 ilyen c7 telóm van és az egyik mindig dram hibával küszködik. Arra abszolút nem megy fel semmi. Elsem indul
a falsh csak a hibaüzenet. Az biztos hogy lap hibás.
De ezzel a telóval (amiről szó volt) elindul és beis fejezi de csak látszólag :/ -
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #8130 üzenetére
Segítség kellene.
Adott egy C7 és újra kellett tenni.
Feltettem a gyári 4.2-őt és a 4.4-et is. A Flashtool gond nélkül ferakja (vagyis úgy jelzi) felmegy 100%-ig és jelzi hogy kész! De a telón nem változik semmi. Sem a recovery és csak az Alcatel One Touch Pop c7 logó úrjra meg újra. (Folyamatosan újra indul. Mi a baj?
Ha belépek a recoverybe a 4.2-es gyári recovery jön be. Pedig feltettem a cwm-et. De miért? -
Poopy19
csendes tag
válasz
#86973952 #8072 üzenetére
Mivel a telefonom a cm romok alatt valamiért nem működött rendesen. A kijelző alja nem érzékelt. Feltettem ezt a romot. Miután kitakarítottam belőle a felesleges dolgokat. Nagyon szépen működik. Az aku idő remek. akadás nincs. 4 nap alatt semmiféle hibát nem produkált.
-
simon0918
tag
válasz
#86973952 #8098 üzenetére
Igen, majd utána megpróbáltam először a CM 12.1-et, de ott mindig kidobta hogy leállt a com.android.phone. Próbáltam úgy hogy kihagyom a boot zipet, meg a root zipet, sőt még a gapps zipet is és ezeknek az eseteknek minden kombinációját
De sajnos mindig ugyan az. Ez után próbáltam párat az összefoglalóból, és eddig a LG G3 a legszimpatikusabb, viszont ide a LED probléma megoldó zipet nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest