Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDreams
csendes tag
válasz
#86973952 #1053 üzenetére
Hat ilyen nincs bakker. Azt csinaltam amit mondtal, toroltem a gyorsitotarat kb 5-szor, utana ujrainditottam telot is. Most ott tartk hogy tolti a facebook messengert de mar egy oraja!! Erdekes hogy most felul nem jelenik meg a letoltes nyilacska.. De tolti.. Az adatforgalmam fogy, de lassan. Ket problema lehetseges szetintem.. Az egyik hogy lassu a voda net, a masik hogy fos a play szervere. Ruszki oldalakrol ha toltok pikk-pakk jon frakk.
Tegnap leszedtem az egyikrol nagyon jo minosegben kb. 7gb. Madonna - La Isla Bonita c. szamat, fel perc alatt lejott. Meddig varjak, estig?
Es akkor meg ott a totalcommander es az evernote.. Mas helyrol nem lehetne ezeket a progikat leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest