Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az igazság az, hogy én azokat a programokat nem használom. Amik nekem fent vannak, azoknál nincs ilyen gond (és ez nem kevés app -ot jelent). Tehát én csak később néztem meg, amikor szóltak, hogy néhány program nem jó.
Egyébként másik telefonon gond nélkül működnek, tehát valami köze kell hogy legyen a POP C7 -hez, illetve a frissítéshez, sajnos. UCCW viszont számomra elég nagy gond. Ami eddig fent volt azok tökéletesen működnek. Amiket most szeretnék feltenni és letöltés után be kellene állítani, ott már leáll a program.
SD -re helyezett alkalmazásoknál előfordulhat, hogy nem működik a widget, de ezek 100 % -ban a telefon belső memóriájában vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest