- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Acesanyi #6802 üzenetére
Kikapcsoltam a driverek digitális aláírásának ellenőrzését és engedte felrakni az összefoglalóban található programból is, utána jó lett. Pedig úgy emlékszem, hogy amikor win 8.1-en próbáltam így, akkor nem működött ez. Lényeg, hogy sikerült.
ROM-ok közül melyikeket ajánlanátok, amik megfelelnek ezeknek a feltételeknek:
-minden fölös vacak ki van pucolva (vagy könnyen le tudjam szedni, ami nem kell)
-mobilnet menjen
-ledes visszajelzés menjen
-háttérbeli szinkronizáció is működjön
-és minél egyszerűbb, kevesebb ramot használ, annál jobb (szeretem én megválogatni, hogy milyen app-ok legyenek rajta) -
HPZ537
tag
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #6746 üzenetére
Egyébként nem érdekel a gyári rom kimentése, úgysem mennék vele semmire mert vissza se bírnám rá tenni. Ez a telcsi ha véletlen meghallna, kuka. Már több mint egy éves, úgy szándékozom hogy lecserélem valamikor. Persze mocsok mód szeretem, jó lenne ha minél tovább müködne.
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #6740 üzenetére
Basszus én is szeretném feltenni a KitKat-et, pláne annak tudatában amit most írtál. De szintén zenész, laikus vagyok, mint láthatod a boot menüvel sem boldogulok.
A másik gond hogy a gépemen XP van, nem Win7. Ez gondolom gond... Tudom hogy már kb 100-szor leírtátok mit hogyan de a felét sem értettem. Nincs egy kezdöknek leírás hogyan is kellene? Adott a gyári rom, na és akkor innen hogyan?
-
ubul23
senior tag
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #4393 üzenetére
Konkrétan pesten így kapásból is mondok egy olyan normális boltot, ahol a szilikon tok, és a fólia is 1.000 HUF alatt van. Kinyitható azt hiszem 1.500 környékén van, de arra már nem emlékszem pontosan, mert nem szeretem őket. Az viszont csak boltból működik.
Az ilyen rendelgetős cégek pofátlanok. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy azért drágábbak, mert házhoz is szállítanak, mert annak a költségét is rádverik (és még azon is keresnek egyesek...).
ÉS itt jön részemről a DE. Aprón sokszor 300-500 HUF -ért szokták adni ezeket a szilikon tokokat ilyen készülékekre (meg nem ritkán fóliára is, most is van olyan). Olyan eladók, akiknek 300-600-1000 pozitív visszajelzése van.
Persze ez a fóliás dolog is igaz, amit írsz, megbízható helyről kell.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #4391 üzenetére
Ez igaz, ezt nem is néztem. Viszont ha házhoz akarja valaki, akkor az itt sem a -tól árat kell nézni.
Annyira nem vészes, csak ilyenkor az jut eszembe, hogy innen apróról kevesebbe kerül maga a termék, mint ezek a szállítási árak. Ők meg simán kiküldik postán.
Szerk.:
Ráadásul az utánvétnél ennél is számolnak fel további díjat. + 290 HUF. -
törölt tag
válasz
Acesanyi #4025 üzenetére
Mondjuk nálad sem megy sok minden.
Azért ha valaki fellőne egy kijelző használatot, az nem lenne rossz. Mondjuk netezésnél, játéknál mennyi időt lehet kihozni belőle. Az releváns tapasztalat lenne.
DrDreams:
Nekem is tetszik, gondolkoztam is egy időben a cserén, de több dolog miatt is felejtős számomra. Az egyik a mérete, ami szerintem már sok, illetve van azért gond vele. Főleg C7 -hez képest.Annak ellenére, hogy ezzel a telefonnal elégedett vagyok, nem hiszem, hogy márkán belül fogok családi telefont választani. Mármint cserére gondolok.
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #3926 üzenetére
Hát az! Több telcsivel is összemértem, régebbiekkel is. Fele, harmada a töltési idejük. Arra számitottam amikor megvettem a telcsit hogy egy napos lesz az akku (nagy kijelzö, 4 magos proci) de a két és fél órás töltési idöre nem. Mostanában komolyabban tesztelgetek, hasonlítgatom más telókkal. A kamera, videó, zene hozza böven amit vártam. A kijelzö minösége se annyira rossz, a betekintési szög nekem megfelel, az viszont zavar hogy olyan fakók a szinek és a felbontás is lehetne magasabb. A külleme se rossz, nagyon sokan kinézik a kezemböl. (Jó hogy kisbetükkel van írva a hátlapra az Alcatel onetouch) A telcsim eddig egyszer sem fagyott, sosem akadozott. Ha lassabb a net, az a Vodafone hibája. Szóval minden kb hozza azt amit vártam, de a töltési idö... Az rohadt hosszú...
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #3909 üzenetére
Tegnap este még kétszet felhívtam a 1270-et. Biztos ami biztos, kiváncsi voltam hogy a panaszomat felvették-e. Utána mégegyszer hogy megkérdezzem lehet-e javítani/szerkeszteni email-ben. Lehet! Most már tudon hogy s mint ha legközelebb ilyen szitu lesz. Azt kaptam a válasz emailben hogy köszönik észrevételem és a panaszt 30 napon belül kivicsgálják és értesítenek. Remélem azt a patkány eladót kibasszák a picsába! Vagy kap valami büntit.. Mindez egy pár száz forintos szaros kijelzövédö fólia miatt. Tokot különben (szilikon, átlátszó) találtam az egyik mobilos boltban, de ugye nem az X-re való... 1500Ft lett volna, ezt nem is sokaltam volna, csak ha valamiért fizetek az legyen jó, ne nekem kelljen modosítgatni rajta...
-
törölt tag
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #3690 üzenetére
A tok ügyében beküldöm tesóm a vodafone-hoz. Átlálátszó, fekete, piros jön nálam szóba. De semmi extra ne legyen rajta. Fóliát meg olyat veszek amilyet írtál! Remélem jót kapok... Azt meg pláne hogy házhoz hozzák. Az nem gond hogy vidéki vagyok? (Mondjuk mindenki vidéki aki nem Pesti...) Arra gondoltam hogy én egy kis településen élek, szóval remélem ide is kihozzák...
-
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #3511 üzenetére
Szerintem lényegtelen. Mint azt mondtam, sosem fog olyan telefonnál ez rendesen működni, amiben alapból hiányzik, vagy nincs benne a szoftverben. Kernelt sem fog senki módosítani a POP C7 -hez.
Pl. Huawei G7 -nél is alapból működik, de nem minden Huawei -nél van így. Hiába az EMUI 3.0. Meg persze a dupla tapp -os lezárást minden telefonnál meg lehet oldani, aminél működik a Gravity.
Itt leginkább a szenzor működése volt a lényeg. Ami viszont nagyon csúnya, hogy nem működik normálisan. Mármint a szenzor tapizós feloldásra gondolok.
L70 -nél egyébként én is úgy láttam, hogy teljesen jól működik. Home gombbal viszont továbbra sincs sok értelme. G2 -nél mondjuk nagyon hasznos volt, használtam is.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #3272 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem OFF (vagy nem teljesen), mivel jelenleg a POP C7 kifutott, tehát ha tégla vagy javíthatatlan állapotba kerül valakinél a telefon, akkor komoly dilemmája lesz. Szerencsére úgy vettem észre, hogy ha valaki ragaszkodik a javításhoz, akkor megoldják. Nálam főpanel csere volt, tehát gyakorlatilag az agyát és a lelkét cserélték, vagyis a telefon lényegét.
Ez jó hír, hogy megoldják.
Én most a 4 colos telefonokra, meg a gyenge konstruckiókra nem fecsérelném az időt, de nézzünk körül, hogy jelenleg milyen lehetősége van annak, aki így jár:
- Lumia 630
Aki tud azonosuldni a WP -vel, annak igen jó vétel lehet. Szép telefon (tényleg, meg is lepődtem), még ha egy kicsit egyszerűbb is. Ami hátrány, hogy nincs led villanó, de egész jó a kamera. Kapni fog Win 10 -et, viszont a fél giga RAM -ot azért időnként meg lehet érezni. 4,5 col.- HTC Desire 310
Bár szoftveresen jók a HTC -k, de manapság már nála is problémás a fél giga RAM. Aki FB, és egyéb csevegős felületet is használ, annak bizony szépen el fog fogyni, meg ugye böngészőben háttérbe rakás után újratölti az oldalakat. 4,5 colhol képest viszont igen nagyra sikerült a készülék, de prémium érzés foghatja el azt, aki a kezében tartja, mert jól össze van rakva. A SoC egyébként azonos benne, MTK 6582.- LG L70
Alapvető használatra azért nem rossz a Snapi 200, nagyon sokan jól elvannak vele. Viszont néhányan azért lecserélték, mert az LG -s UI azért meg-meg akad időnként. Nem vészesen, de előfordul C7 -tel ellentétben. Ott nem megoldott a 4.4 -es SD használat probléma, illetve sokat kell szórakozni a Link2SD -vel. Jóval kevesebb a használható hely a belső SD -n. Sok ROM van rá, akár CM is. Van Knock -os feloldás, viszont akkor nem értem minek kerültek az előlapra gombok: 1 home, 2 érintős.Kicsivel magasabb árkategóriában érdemes elgondolkozni, mert ráfizetéssel hozható el az Ace 4, ami egész jó vétel ebben a kategóriában (a közelség szenzor hiányával is, 4,3 col), illetve az Xperia E3.
Ez persze csak az én véleménye, de szerintem nem baj, ha beszélünk róla, mert aktuális lehet bárkinél.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2497 üzenetére
Igen, pl. érdemes kiosztani neki a jogokat, mert ezt sokan nem teszik meg. Jó előtte tudni, hogy mi az az rw--r--r--.
Meg a méret azonosság, egyebekre érdemes odafigyelni, különben nem lesz boot a telefonon. A jobbik eset az, hogy nem lesz boot animáció, rosszabbik pedig az, hogy be sem boot -ol a telefon.
Szóval lehet vissza flash -elni a ROM -ot, mert egy CWM vagy TWRP mentés ilyet nem tesz helyre.
DrDreams:
Android kisokos.Hasznos.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2410 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy mivel nem egyedi arcképed van, hanem általános, így nem is figyelte, hogy már régebbi tag lehetsz, régi POP C7 tulajdonos.
draco31:
Vagy inkább meg kell várni.Meg lehet nézni néhány témát, főleg új híreknél. Vicc, hogy mennyire átlátszóan gyűjtik egyesek a hozzászólásokat. Tele fájdalmas butaságokkal, és semmitmondó hozzászólásokkal. Egyes népszerá márkánál még az 500. vagy az 1.000. hozzászólás is arról szól, hogy rossz vagy nem rossz, tetszik nem tetszik, sz...r a csempe, nem sz...r, sz...r a droid, nem az...stb.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2403 üzenetére
Amiből van fehér ebben az árban, azt nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani (mondjuk az L70 -et sem
). Pl. POP C7 -hez képest problémásabb, pedig az egyik jól néz ki (szerintem), másik meg jó márka (szerintem). [link] [link]
Bár HW -ban mondhatni jobbak. 10 -zel drágábban meg már rengeteg telefon van.DrDreams:
Neki is POP C7 van, régóta. -
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #2404 üzenetére
Én amikor készüléket néztem 4 hónapja (akkor vettem meg ezt) jól utána olvastam 3 készüléknek. LG L70, HTC Desire 310, na és a Pop C7. A HTC-t egyböl stornoztam mert se vaku se autófókusz. Ráadásul abbol a típúsból sok meg is hibásodik. Már csak az LG és az Alcatel maradt. Az Alcatel melett az szólt hogy a mobilarena legalább egy Tetszet plecsnit adott rá, az LG-re semmit. De az is a Pop C7 melett érvelt hogy nagyobb a kijelzö és egy tizessel olcsobb. Szerintem jó döntést hoztam... Egy dolog! Ne hívogasd a Vodafone ügyfélszolgálatát ez ügyben (engem már hülyének néztek mert éjjel-nappal hivogattam öket a készülékek miatt) szóval azok a világukról se tudnak. De ugyan ez a helyzet ha beméssz és személyesen érdeklödsz...
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2398 üzenetére
Más lehetőség nem igazán van ebben a formában, ha ragaszkodik a fehér színhez, és nincsenek nagy igényei.
Max. akkor lenne más lehetőség, ha nagyobb cégtől vásároltok függetlenül, 10 hónapos részletre, de az meg már nagyon megdobná a vélhető keretet. Feltöltőre váltással lehetne kompenzálni, úgyhogy én nem nagyon látok más lehetőséget. Havi 4.000-5.000 HUF közötti összegre gondolok 10 hónapig, + 11% kezelési. Azért ebben az árkategóriában vannak már jobb készülékek is, mint az MSM8210, igaz, nem feltétlen fehérben. Mondjuk GPU -ban nézve pont nincs olyan nagy különbség POP C7 -ben is lévő Mali 400MP4 -hez képest. Bár neki amúgy is mindegy.
Én az L70 -et egyébként annyira nem ismerem, csak a száraz adatokat.
Szerk.: Az is igaz, hogy itt nincs készülékdíj, így azért már nem olyan drága a téma, ha az előfizetés meg kell.
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #1422 üzenetére
En se face-elek egesz nap.. Olyankor az adatforgalmat leszoktam kapcsolni. Az elo hatterkepben viszont lehet valami.. Hat majd letoltok egy szimplat. Igen en irtam hogy meg nem frissitettem az fw-t, de az igazat megvalva nem is merem. Az akkun kivul semmi baja a telomnak, minden app mukodik es a kamera is egesz jo kepet csinal. Nem latom ertelmet a frissitesnek..
-
DrDreams
tag
-
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #1409 üzenetére
Nem tudom nektek milyen pop c7-esetek van, de az enyem meg soha nem birt egy napnal tobbel az akkuja.. Igaz errol netezek, de se nem hallgatok zenet es jatszani se jatszok vele. A fenyero is kozepesre van veve. Ahh, sokat mondtam az egy nappal.. Az meg plane duhito hogy 3 ora mire feltoltodik. Ez tuti, lemertem, es ugy hogy hozza se nyultam meg toltodott. Ha geprol toltom meg tovabb tart. Jo, FW-t meg nem frissitettem, de ketlem hogy akkor tovabb birna. Meg meg valami! 15 szazalek alatt rohadt gyorsan merul, masodpercenkent ugranak a szazalekok.. Tenyleg csak azt tudom mondani hogy a telo egy tragya, de azok kozt a legjobb. Szeretnem cserelni, de maradok az Alcatelnel. Pop S9, Idol 2S a kiszemelt. De inkabb az S9..
-
misterrabbit
csendes tag
válasz
Acesanyi #1409 üzenetére
Nekem is ilyen telefonom van másodlagosnak. Sony Z2 mellet. Én céges kártyával használom,tény,hogy 512mb ramjával mert nekem dual-os van nem sorolhatom legjobb telefonok közé
Sony Z2-vel is vannak bajaim sim kártya takaró fedél állandóan kiesik zsebembe ez típus hiba Sony-nál.
Alcatelről meg annyit,hogy ahhoz képest amire számítottam bőven hozza. Zenei téren is viszonylag jó szól, hangos is egy Sennheiser CX300-II-es füles mellet. Gyári fülest nem mertem kipróbálni.
Alcatel aksija átlagban 2-3nap nálam.
ZTE Blade V-t is néztem anno ehelyett,de az tényleg egy szar telefon. Vagy is vettem 1-et majd 3napon belül visszavittem. Kaptam másikat az is ment vissza
Ebből lett az Alcatel POP C7.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #1330 üzenetére
Szerintem esélytelen. Mármint hogy ilyen ár/érték arányt fogtok találni. Max. dzsunka mobilt függetlenül, de az meg ha megmakkan és lejár a gari, akkor kuka... sajnos. HTC 610 (bár az kicsit nagyobb méret a kijelzőhöz képest), vagy G6 üti meg azt a szintet, esetleg Ace 4, de szerintem egyiknek az ára sem mostanában fog lemenni. Már ha droidról beszélünk és ár/értékről. Szerintem Neki a 610 és a G6 tetszene külsőre, de ahhoz kellene még tenni. Huawei Y550 jön még talán (Magyarországon nem biztos, Németeknél már van), de szerintem az is magasan fog indulni és csak hónapok múlva lesz jó ár/érték aránya.
Esetleg ha vártok egy kicsit, akkor lesz Alcatel -től S9, viszont az meg a mérete miatt nem fog neki bejönni (phablet), de ár/értékben ott lesz valahol, mint a C7.
Az a baj, hogy bár alsó kategóriára van árazva a C7, de a jelnlegi középkategóriával van versenyben optimalizálásban és tudásban (még mindig). Hasonló optimalizáltságot és egy jó rendszert szeretnétek, akkor én droid alatt HTC és Huawei -en kívül mást nem tudnék mondani.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #1241 üzenetére
Az nem gond, szerintem, az ára. Én amit használtam telefont és ilyen/ilyesmi bevonattal volt ellátva, az évekig tartott nálam. Pl. P7 -en a fóliák jobban vonzák az ujjlenyomatot, mint a kijelző.
Azt hiszem a 4. fólia jár rajta a durván 4 hónap alatt, mire megtaláltam az ideálist. Onnantól viszont már nem volt értelme, mert közben megjött rá az edzett üveges fólia.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #1238 üzenetére
Csatlakozom. Én is a Crystal -t javaslom. Ennél a kijelzőnél nem valami jó a matt fólia, legalábbis a többségük. Csak arra kell figyelni Crystal -nál, hogy ne vonza az ujjlenyomatot. Más mondja, hogy ez rendben van, akkor biztos így van. Én is szoktam erre figyelni, ezt a fajtát én nem ismerem.
Én nem is leginkább a védelem miatt, hanem azért vettem rá fóliát, mert aktív használat mellett az ujjlenyomatoktól gyakorlatilag nem látod a kijelzőt.
Pedig elvileg kezelve van a kijelző...ez nem jött nekik össze.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #1210 üzenetére
Buzz launcher -t használok és Next launcher -rel módosítottam a hátteret.
1. Felrakod a Buzz -t, majd beállítod a hátteret, amit szeretnél.
2. Felteszed a Next -et, majd beállítod a hátteret, amit szeretnél.
3. Ilyenkor a Next -en, illetve az alap UI -n (gyári One Touch UI) változik meg a háttér és természetesen ezzel együtt a gyári záróképernyő háttere is.
4. Ezek után le is szedheted a Next -et, mert gyári háttér fogja meghatározni a gyári záróképernyő képét.Ez szerintem nem csak akkor működik, ha Buzz van fent, de miután ezen próbáltam, ennek megfelelően írtam le.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #724 üzenetére
Aki ROOT -olta már ezt a telefont, meg kipucolt belőle néhány dolgot, az feldobna egy új AnTuTu eredményt? Meg a szabad memória adatot?! Nem az e-penis érdekel, igazából arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit változtat a mostani állapothoz képest. Érdemes -e vele szöszölni. Akksi része nem érdekel, mert ennél nálam indiffierens.
Szerk.: Nem Válasz -ba akartam, Új hozzászólás...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #716 üzenetére
"...de a töltést szabályzó áramkörnek kell az első kalibráláshoz." Ilyen nincs. Olyankor már nincs mit kalibrálnia. Meg az akkumulátor szempontjából mindegy hogy kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban van -e, mert elvileg a szabályzó megakadályozza, hogy hosszú ideig maximális szinten legyen a cellafeszültség. Ettől függetlenül a bekapcsolt töltés ajánlott.
Biztonsági intézkedések nagy része meg az akkumulátorban van, tehát kb. lehetetlen túltölteni. Az első alkalommal leadják a maximális teljesítményt.
Arra kell/lehet figyelni, hogy időnként menjen végig egy teljes töltési periódus a hibás diagnosztika elkerülése miatt.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #702 üzenetére
Ez mondjuk fényes, de szerintem annyira nem lehet vészes. Elvileg D -hez van, de nekem úgy tűnik, mint ha jó lenne az X -re is, meg van rajta vakukivágás is:
[link]Én amúgy éppen keretre vadászok. Igazából a mérete átlagos, a gombok és az USB is kb. normál helyre lettek téve. Azt sem tartom kizártnak, hogy másik telefoné jó lesz rá.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #499 üzenetére
Az a baj, hogy a legtöbb helyen semmit nem publikálnak errő, ahol meg írják ott többségében ez jelenik meg. Persze nem ez lenne az első dolog, amit pontatlanul közölnek. Ettől függetlenül viszont én nagyon elégedett vagyok a minőségével és a strapabíróságával, mint alapvetően GG3 "fogyasztó".
Érdekes módon jobban bírja nálam, mint a GG3.
thegtageri:
Van néhány dolog, ami nem igazán kiforrott, és itt még finoman fogalmaztam. Összeségében viszont ebben a kategóriában nagyon ütős darab. Engem a kijelző minősége és a kamera zavar igazán, de ez nem mindenkinek fontos, nekem is csak azért, mert máshoz szokott a szemem. Családi telefonnak használom és egyébként nagyon megszerettem, a hibáival együtt. -
Danykahh90
csendes tag
-
Bejja87
újonc
Szia!
Lehetne egy kérdésem a telóval kapcsolatban?Nem tudom az automata fényerősség kikapcsolását, hogy hogyan is kell. Szeretném beállítani az időkorlátot, hogy ne olyan hamar menjen el a világítás a telómon. Nem olyan rég kaptam a férjemtől, és egyszerűen annyira idegesít, hogy nem tudom beállítani
nagyon meg vagyok különben elégedve vele
meg amiket itt írtatok egyes beállításokról, nagyon hasznos volt
eredetileg Lg l70-et akartam, de nem volt a vodánál, igaz nem voltam felkészülve a B-tervre, hogy milyen is legyen, de ezt az alcatelt választottam, és nem bántam meg...sőt ... szerintem így jártam a legjobban
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm előre is -
mckangi
senior tag
válasz
Acesanyi #299 üzenetére
Pedig engem is ezért tartottak elfogultnak.
Sokan ööszekeverik a PPI-t a DPI-vel.Igaz hogy a telónk 196 PPI-s, viszont 240 DPI-s!
OlvasnivalóTehát,ha látni szeretnénk a telefonunkon a pixeleket akkor egy nagyítóval legalább A4-es méretűre kellene nagyítani a kijelzőt,ahhoz hogy lássuk is a pixeleket.
Sajnos itt is a Prohardveren beszélnek sok baromságot.
Aki észreveszi a különbséget annak benyalok a Kossuth téren déli 12-kor.
Mobilarena és társoldali Hypstereinek üzenem,hogy nyaljanak be ők,mielőtt hülyeségeket írnak ide anélkül,hogy lenne ilyen telójuk!A fényerő tényleg nagyon jó! Közvetlen napsütésben teljes fényerőn röhögve használom a telefont.
A haver ISP-s kijelzős telefonjával meg menekül árnyékot keresni.
Igaz,hogy ezt a telefon síkjából is megteheti, de ahhoz már mentőt kellene hívni,gutaütés miattt.
Annyit azért hozzáfüznék hogy az IPS panel adott illetve ellenkező irányból vagy sárgas vagy kékes,de nem invertálódik!
A készüléket otthon a konyhaablak mellett 2 méterre 0% fényerőn használom!!!Az OTG megy minden gond nélkül!
Egérrel , billentyűzettel, 3 féle pendrive-al ,is teszteltem!
Tescos kártyaolvasóba sd karit-is lekezeli! Alapértelmezett tárhelynek is beálítható!! (Ezt még a Nexus tabletem is csak Root-al képes!)Egy kis kiegészítő információ!
Ha felrakjátok a Yandex Launcher-t és ikonba kirakjátok a hang widgetet, akkor egy "rejtett" beállítást találtok a hang modulhoz.!
Persze ez csak főleg a vájtfülü füles-t használóknak lesz hasznos,illetve a custom felhasználóknak!1 lépés:
Yandex Shell telepítése a Marketről:2 lépés:
widget kirakása a kezdőképernyőre:3.lépés:
Miután megvan a widget,elindítani és a "Hang" helyett a "Hangprofilok" kiválasztása:4.lépésJelenlegi hangerő(felső sor) kijelzi az adott hangerőbeállítást (info: a hardvare fel/le gombokkal beállított jelenlegi hangerő) felső jelölés - majd az alsó "beállítás" gombot nyomni!
5.lépés:
Aki vájtfülú audio hallgató itt tesztelheti mit tud zenelejátszáskor ez a beállítás! Csak fülesselMüködik!!!!
Hosszútávom utazó diákok eőnyben6.lépés:
Aki meg custom le és bekapcs. hangot akar annak meg itt van ez:7,lépés Persze ez mind menthető:
Respect Daniel C-nek az akksi merülési problémára!
Mindjárt le is nyomtam két fél baravk-ot az egészségére!!!! (meg 3 sört!)
Nélküle nem jött volna öszze ez a leírás!most mindenki húzzon el a Lidl-be! ARGUS 129FT!
-
Tommee
aktív tag
-
qwe_2005
csendes tag
válasz
Acesanyi #133 üzenetére
Én pl. nem hordom zsebben, kulccsomó mellett, nem dobálom és nem pörgetem az asztalon. Puha neoprén tokban hordom, kijelző fólia nélkül. Ez már a negyedik Androidos telefonom, és az előző három több év használat után is kopás, sérülés és karcmentes. Ha olyan munkát végzek, ahol megsérülhet, inkább leteszem. Vigyázok rá, és ez többet ér a legmenőbb Gorilla Glass üvegnél. Sógorom Samsungján hiába volt a fenti menő márka üvege, mikor alig fél méter magasságból leejtette, keresztben berepedt a kijelző. És egy olyat cserélni nem olcsó mulatság. Annyiból veszek egy új C7-et.;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged