- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1695 üzenetére
Bár sok embernek ez nem fontos, nálam egy nagyon nagy + a MIUI, akár custom ROM -ként is. Szóval én is remélem.
A szoftver néha fontosabb, mint a hardver.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1693 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebben az állapotban fog maradni. Aki meg a custom ROM -ot készítette, az MIUI fronton elég nagy koponya. Persze nem a C7 a fő profilja, csak besegített néhány barátjával a projektbe. Így tehát már ez is nagy lépés, hogy egyáltalán létezik ilyen.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1691 üzenetére
Azt írta korábban, hogy csak részben magyarította le.
Szerk.: Itt [link]
-
mercurytopaz
aktív tag
Szia!
És végül is ezt a Jbart tool-st próbáltad, és azzal se lett a magyarítás jó? -
ubul23
senior tag
A forum miért nem elérhető tapatalk alkalmazással?
-
törölt tag
Lehetnek egyedi FW -k is, akár régió függők is, amik egyes betűben vagy számban eltérnek. Nem tudom ennél a típusnál hogy néz ki a szétbontás. DE lehet az is, hogy az egyik szolgáltatónak készített egyedi FW. Ami nem feltétlenül eu -s, de nem is feltétlenül kompatibilis minden eszközzel.
-
ubul23
senior tag
https://mega.co.nz/#!mJogyCzK!CscEij...My83sEddtnFW8U
-
ubul23
senior tag
Xda-n találtam olyan letöltö linket hogy 030FSG2 tud valaki rola valamit mit takar ez?
-
factis
tag
Felraktam èn is a MIUI-t . Nem volt hosszú èletű dolog. Nem tetszett a felhasználói felülete ès mèg a kamerán kívül más dologban nincs is pozitív változás számomra ! De legalább eggyel több dolog elèrhető !
-
ubul23
senior tag
Nem volt hosszú életü eddig a rom a telcsimen este felraktam ota frissités nem érkezett ,délelött telfonálás után nem tudtam lerakni lefagyott ki kellet venni az aksit csináltam antutus tesztet 17714 körül volt, magyaritás egyik modszerel sem volt tökéletes az appok lettek magyarok a menü maradt angol , az aksit nagyon zabálta antutuban nézve nagyon pörögtek a magok nem mentek alvó állapotba ha lessz frissités talán javul a helyzet , az sd-re pakolásos apk nem segitett csak részben az appok átkerültek sd-re de például a galéria alkalmazás állandoan hibát irt ki belépésnél pedig azt nem pakoltam át ezek a félnapos tapasztalataim .
-
törölt tag
válasz
bryndza #1651 üzenetére
Nálam kivétel nélkül mindegyik beégett. Szóval lehet felőlem 1 cent / 1cm2 is az ára.
Jó minőségű IPS LCD amúgy tökéletesen látszik napfényben, és nem ég be.
Elhiszem (elhittem eddig is), hogy nem lehet SD -re pakolni, csak kíváncsi voltam melyik típus. Egyébként ha SD -t úgy partícionálod, hogy azt a telefon a belső memóriának érzékelje, akkor annyival növelni fogja a méretét. Nem lesz probléma. Bár ha létezik már rá custom ROM, akkor azok alatt is meg lehet oldani.
Add el, aztán vegyél újra egy POP c7 -et.
-
bryndza
tag
válasz
#86973952 #1649 üzenetére
LG L9 2.
Nincs SD-re írás, ez biztos, csak ha root-olod.
Egyébként a napfényben a hagyományos HD sem old meg semmit. Amoled vagy hasonló újabb technológiák már sokkal jobbak, de zsebbe nyúlósak. Kompromisszumot mindig kell kötni.
És nagyon hiányzik az állapotjelző led is, ami itt meg volt. -
törölt tag
válasz
bryndza #1648 üzenetére
Melyik márka ez (illetve típus)? Mert a márkák többsége egyébként engedélyezi az SD áthelyezést. Én is szoktam 4.4 alatt.
Napfénynél vannak amúgy gondok, de szerintem nem gáz. Teljesen szokható. Az mondjuk tény, hogy korlátozott fényviszonyok között hozza a formáját igazán.
-
bryndza
tag
Nekem is volt ilyen C7-esem és kicsit megbántam, hogy eladtam.
Soha semmi baj nem volt vele, gyors volt, nem fagyott. Egyetlen problemája, hogy napfényben "gáz" a kijelző, de a minőségi ugráshoz nagyobb értékű telót kell venni, más technológiával.
Most HD-s csodám van, de annyira sokat fogyaszt, hogy le fogom tenni. Egyszerűen a 2000-es aksikat nem a HD-hez találták ki. Nyilván azért mert használom, de hát istenem, a telefon azért van, netezzünk, kommunikáljunk, stb. így sajna töltő nélkül nem lehet megmozdulni.
Azon Kit-kat-ot használok, de én nem örülök neki, ui. a Google letiltotta az sd-kártyára mentés lehetőségét. A fényképeket se, se egyebeket, nem lehet virgonckodni a könyvtárak között. Én éppen ezért totál kiábrándultam a 4.4-ből. -
törölt tag
Elvileg ez segített volna. Ez a MIUI fórumon van. Indiait nem tudom, mert éppen nem elérhető a fórum... de talán oda is kiírta.
Abból a szempontból mondjuk érdekes, hogy lehet azzal jött volna bővített nyelvi csomag. Persze ezt csak én gondolom, nem biztos.
Mindegy, majd köv. héten meglesem én is. Vagy ha addig újra megpróbálkozol vele, akkor majd te beszámolsz.
-
törölt tag
"OTA Flashing Instructions:
If you are using updater app, then after downloading the update cwm will give signature verification failed error.
Go to CWM recovery
Disable Toogle Signature Verification
Reboot recovery
then in recovery goto downloader_rom folder is sdcard then flash the zip.
Reboot. Njoy!!!" -
HPZ537
tag
Próbálj ki rajta mindent
Sok alkalmazást, olyat is ami eddig nem ment, Pl.: Angry Birds. Lássuk mit változott. És minél több képet
Már alig várom
-
Raptorta
csendes tag
Szerbusz! Majd ha lesz lehetőséged megnézhetnéd ,hogy a stock romot vissza tudod-e állítani.
Mert az általam használt Recovery sajnos nem támogatta ezt. Szeretném felrakni én is a MIUI-t, kipróbálni illetve tesztelni de ha a visszaállítás nem működik akkor szerintem felejtős míg nem jön egy normális recovery. Előre is köszönöm. -
ubul23
senior tag
Azt nem tudom hogy kell sd-re telepiteni vagy áthelyezni
-
törölt tag
Szerintem nála a fórumban. Lehet hogy szándékozik majd bővíteni, de ahogy elnézem így is van elég dolga, mert vagy 1.000 típusra csinálta már meg a ROM -ot. A magyar meg a fontossági sorrendben a 196. nyelv.
Illetve mint ha azt olvastam volna, hogy miután feltetted kap egy frissítést, amit le kell tölteni (OTA).
Neked érkezett ilyen? Abban nincs + nyelv?
-
ubul23
senior tag
rootolni kell én root 4.3apk- val rootoltam
-
törölt tag
Közben itt az oldal, ha másnak is kellene.
Találtok itt képeket is. 7041D, illetve a 7041X -re külön letölthető. Sok más típus mellett.
Lehet regisztrálni kell ahhoz, hogy lássátok a tartalmat. Nem emlékszem már, nekem van oda regem.
-
törölt tag
Ezt valahogy éreztem, köszi a visszajelzést.
Esetleg azt megnézhetnéd, hogy a kamera minősége változott -e. Pozitív vagy negatív irányba, illetve a villanó jókor teszi -e a dolgát. Illetve egy új AnTuTu eredmény képet is tehetnél fel.
OTA egyébként jött le? Elvileg ahogy felteszed szed le frissítést is. Lehet a nyelvre is hatással van.
-
jopont
senior tag
Úgy tudom, hogy miuira van külön nyelvi csomag.
-
ubul23
senior tag
Azt viszont nem irják sehol milyen nyelvek vannak benne ha nincs magyar az gáz lenne.
-
ubul23
senior tag
Milyen méretü egy cwm mentés kb?
-
törölt tag
Szerintem csak jobb lehet, ehhez az UI -hoz képest.
Persze panaszra nincs okom, mert amúgy nagyon össze van rakva a gép, a szoftver is. Kevés ilyen gördülékeny van. Számomra egészen addig értelmetlen volt a ROOT, amíg ez meg nem jelent, tehát tényleg jól működik gyári cuccokkal is.
Viszont hozzám közelebb állnak ezek a szoftverek.
-
HPZ537
tag
Nem tudom de már nagyon kíváncsi vagyok erre a miui rom-ra. Valaki fel rakhatná és leírhatná a tapasztalatát
Bár ott azt írták hogy jó.
-
törölt tag
Nincs komoly eltérés a hardverben a különböző típusok között. Tehát ennek a teljes állományra való integrálása nem egy nagy munka. Pl. ha más SoC lenne egyes típusban (mint pl. Huawei G6 -nál), akkor lennének gondok.
Egyébként majd elválik, én is kíváncsian várom az első eredményeket. Egyelőre, ha jól láttam még csak 1 ember jelzett vissza.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #1601 üzenetére
Igen, pár hozzászólással korábban dobtam be.
DE XDA -n is érdemes nézni, mert számomra amíg nem pörög fel a téma, addig nem használható. Egyébként olyan személy (személyek) csinálja, aki megbízható, de van még pár tisztázatlan pont számomra. Viszont elég kecsegtető custom ROM.
-
factis
tag
válasz
mercurytopaz #1601 üzenetére
Nèzdcsak : [MIUI]
Szerk.: Esetleg nem tud valaki leírást linkelni cwm recovery felrakásáról? (Ami mèg működne is windows 8.1 x64-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tesla topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest