Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Módosítottam a telepítős részt is. Főleg, hogy senki ne problémázzon a logo flash -nél.
Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
A telepítés végén logo fájl flash hibát fog írni, de ezzel ne foglalkozz. A ROM rendesen felment.
7. Next
Visszalép a recovery -be.
8. Telepítsd a patch -et.
9. Reboot. -
-
ubul23
senior tag
Pussyfap rom gyári 4.4.2-re telepítve sincs hang nem tudom ki lehet a baj megpróbálom újra letölteni.
-
törölt tag
válasz
tomkranich
üzenetére
Ezt még nem tudom, de talán igen.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Rövidesen jobban rálesek, de van egy rossz előérzetem.
Bár a külső SD -t látszólag felismeri, de szerintem mégsem, mivel 0 -nak írja a méretét.
Majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Jobb kérdezni, mint hibázni. Biztos van amire használható az a leírás, de általában ehhez sokkal komolyabb tudás szükséges. Egyébként nincs ebben semmi bugyutaság, ebben a fórumtémában normális a közösség. Senki nem ugrik torokra.
ubul23:
Ezt még szerintem nem igazán érdemes:"It does not work:
* Video / audio recording
* Check the balance (some operators)
* GPS" -
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
[Cm 12.1 Mtk 6582] Itt is olvasgathatsz itt is van egy leírás hogy hogyan lehet kell portolni.[Portolás]
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Én a helyedben azért még olvasgatnék erről a portolás témáról jó sokat. Nem sértésképp írom, illetve nem néztem meg azt a leírást. DE konkrétan kétlem, hogy mindenre kitérne. Ennek meg rengeteg buktatója van. Teljesen letéglázhatod a telefont is.
Utána a teljes formázás, minden blokk visszaállítás, IMEI helyreállítás...stb. nem túl jó móka. Pl. Leportolt EMUI 2.0 -nál sem véletlenül kellett módosítani a partíció kiosztáson. Ami szintén nem gyerekjáték.
Igazából egy Color 2.0 -nak és egy EMUI 3.0 -nak örülnék, mert vannak hasonló adottságokkal rendelkező készülékek. Ezek 4.4 -en futnak.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Abba bele se kezdj, mert nem fog menni. Max. stílusjegyeket tudsz belőle felhasználni, abból sem mindent.
Azért az SoC típusa nagyon nem mindegy, nem beszélve egyéb más tényezőről. Pl. a hardveres eltérésről, vagy az MTK "sajátosságáról".
A G3 ROM sem G3 -ról portolt, hanem egy arra hasonlító, külsőleg lemoddolt ROM.
-
törölt tag
Egy újabb versenyző, harmadik. 2.8.2.0.

zsozsito87:
Mármint Snapdragon 801 -re, és még ezer különbségre épülő ROM -ot szeretnél ide portolni, vagy egy másik MTK 6582 -es 4.4 -es rendszerre épülő ROM -ot, aminek Sense kinézete van? -
killergyuszi
tag
Miui(4.4) rom alatt miért nem látom az elözöleg készített backup fájlokat? (Titanium backup)
-
törölt tag
Custom recovery -ből kell telepíteni. G3 ROM alatt ezzel már jó lesz az audio rész. Megy bele az összefoglalóba is.
-
laco2
csendes tag
Alcatel POP C7 OT-7041D szép lassan az ára is emelkedett átlag 35000Ft -mediamarkt közel 40 rugó

-
törölt tag
válasz
killergyuszi
üzenetére
Korrekt, örülök.
Bár nem értem miért rakod OFF -ba.

-
törölt tag
Úgy néz ki (csak érdekesség), hogy a korábbi sláger Alcatel termékektől eltekintve (990, 995 - a 997 közel azonos), ez a legnépszerűbb a márkán belül, a fórum hozzászólások számát tekintve. Jelenleg legalábbis biztosan, mert a korábbi nagy modellek 2011 - 2012 (/2013) -es évjáratok.
-
ubul23
senior tag
[Portolási utmutató] Egy video a rom portolásról nekem sajnos nincs most idöm foglalkozni vele de hátha van valaki aki ránéz és jobban ért hozzá mint én. Ez a cm 11 leagoo lead 3-ról.[Lead 3] Amiklos értem én de csak akkor küldjön a nevemben sms-t ha én is akarom hogy megfigyeljék a telefonom .
-
amiklos
csendes tag
Szervusz!
Én is ezt raktam fel, és nekem is volt ilyen sms. *track* MOD: Alcatel one touch 7042A imei szám és valami IMSI és ICCID-t küldött el. Az utolsó kettőhöz nem írt semmit.. Mi lehet ez? telefonszám: +919211722715
http://forum.xda-developers.com/a310/development/hive-ui-rom-4-4-2-clean-nice-ui-buggless-t3046683/page2
Ezt találtam hozzá. Ha jól értem ez folyamat figyeli hol van a készülék, tehát ha elhagyod vagy ellopják, akkor tudnak segíteni megtalálni.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
-
törölt tag
válasz
killergyuszi
üzenetére
-
törölt tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Melyik verzió? Single vagy dual SIM? Magyarországon vásárolt? Csak mert rengeteg típus van.
HA magyar single - tehát szolgáltatós, 7041X -, akkor Telekomos vagy Vodás?
A verzió sem mindegy, meg hogy jelenleg milyen SW van rajta. Talán nincs kigyepálva teljesen és néhány blokk flash -vel életre lehet kelteni.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Üdvözletem. Ismerős telefonja hozzám került javításra. Semmire nem reagál a készülék. Ha töltőre teszem, az értesítő LED világít és ennyi. Kérlek segítsetek, hogyan álljak neki.
-
ubul23
senior tag
Most a lollifox rom van fent érdemes a gyárit vissza rakni a Pissyfap rom telepitése elött?
-
törölt tag
válasz
killergyuszi
üzenetére
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Szerettem volna feltenni az új 4.4-et, viszont el is felejtettem, hogy régebben az SPflashtool-lal voltak problémáim.
Nos, ez a probléma most is fennáll. Esélytelen, hogy bármiféle komolyabb "mókolás" nélkül legyen 4.4-em?
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Pár napig most nem tudok ilyen fordításokkal foglalkozni, meg amihez "komolyabban" nyúlkálni kell géppel. Rápróbálhatsz, de mindképp az eredeti ROM -on. Fordítózott változaton nem nagyon szokott működni. Vagyis nem rendesen.
-
ubul23
senior tag
válasz
üzenetére
Csak tizenegy óra körül tudom feltenni mert most dolgozom. Lollifox romon nem müködik a Mega semmilyen linket nem tudok leszedni. Lollipop white rom pedig olyan érdekes dolgot müvelt nállam, hogy küldött a telefonomról valami regisztrációs sms-t +91- es számra 3 darabot nem sokkal a használat megkezdése után ugyhogy az nállam kiesett de ezt a romot este kipróbálom. Aroma telepitős és mégsem piszkálja a custpackot az hogyan lehet?
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Nem néztem az alkalmazás kezelőben, de nem hiszem, hogy csak annyit kezel.
Nálam már nincs fent, elvileg ubul később felteszi.
Ahogy a leírásból látszik custpack -ot nem módosít, úgyhogy nem nagy meló.
-
törölt tag
PussyFap (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Nova launcher -en alapuló moddolt, pucolt, szépen animált Lollipop jellegű ROM. Magyar nyelv van benne, de az SMS és a tárcsázó alkalmazásban helyenként található angol szöveg, mivel eredetileg nem a ROM része.Letöltés:
- PussyFap 2.5vC7.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. Reboot.Képek, programok:
F E L J E B B ! -
törölt tag
Szerintem itt is audio probléma lesz, de mindjárt rálesek. Ez elvileg csak a 7041X ROM, itt a 7040A is, ami ha jól emlékszem dual SIM -et kezel.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Javítható.
----------
Este rálesek a G3 ROM -ra is, hátha azon is sikerül megoldani az audio hibát, mint MIUIv6 -on.
-
ubul23
senior tag
[link] Egy ujjab lollipop stilusu rom nem tesztelt de állitolag müködik Spanyol facebook oldlon van fent a leirás.
-
ubul23
senior tag
[link] Lead 3 cm 11 ha haza értem próbálok vele valamit portolgatni hisz a lollifox is erröl van.

-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Igazából más gond nincs, de ez mindent megnehezít. Mivel nem látja a külső SD -t és csak belsőről tud kommunikálni, így mindent onnan kell használni. Ezzel pedig a ROM -ok közti wipe -ok kiestek, ami sima bootloop.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Már egy hibát találtam benne. Nem látja a külső SD -t. Jelöli a felsorolásban, de az nem az. Van külső és belső SD is, de az valójában mindegyik a belső.
Nem egy óriási hiba, együtt lehet vele élni, csak kicsit komplikálja a dolgot. Mivel csak belső SD -re lehet menteni, így wipe előtt érdemes átmenteni az SD -re a TWRP mappát, különben az is megy a levesbe.
-
törölt tag
válasz
egabi71
üzenetére
Igen, TWRP -nél külön beállíthatók az egyes blokkok. Pl. a custpack is:
- boot
- uboot
- nvram
- custpack
- mobile_info
- cache
- data
- systemMost tesztelem, hogy rendesen működik -e. Sajnos TWRP -nél elég sok rosszal találkoztam már. Nem megy vissza a backup, kiformázza wipe során az SD -t is (beállítástól függetlenül)...stb.
-
törölt tag

-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Utána írtam, hogy nem portolt a ROM.

-
ubul23
senior tag
Engem csak az a kérdés foglalkoztat ,hogy a lollifox rom is a lead 3 ról van portilva mint a korábban már ide is felrekott portolatlan cm11-es rom azt nem lehet ugy portolni mint a lollipo white 3 romot?
-
-
ubul23
senior tag
[link] Ez a portolási utmutató.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87
üzenetére
Most tettem fel, új fajta aroma telepítő van benne, ami elég buta megoldás, mert nem megy benne az érintő. Ráadásul nem csak kétszer kell klikkelni.
Sima bootloop.
Szerk.:
Az igaz, hogy MIUI -ra próbáltam rá, amivel lehetnek gondok. Majd rá kell próbálni. -
törölt tag
MIUIv6 (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Jiayu G2F -ről portolt MIUIv6 ROM. Alapban nem tartalmaz magyar nyelvet, így magyarítás szükséges. Play Áruház előre telepítve.Jelenleg béta verzió, így előfordulhat néhány hiba. Pl. a beállításokból nem lehet belépni az alkalmazás kezelőbe, de ha kiteszed a kezdőképernyőre parancsikonként, akkor gond nélkül be fogsz jutni.
FONTOS! A ROM boot logót módosít, így visszaállítás után a logo.bin fájlt is szükséges flash -elni.
Letöltés:
- MIUI_6_v5.5.22_KK.zip
- porterocka_miuiv6patch.zipElőkészület - ROM és patch magyarítása jBART segítségével:
1. Csomagold ki a tömörített fájlt egy mappába.
2. Megnyitod a jBART -ot, majd a Settings fül alatt állítsd be a nyelvet, alatta az időzónát, lejjebb pedig a felület nyelvét magyarra. A pipára kattintva a felület átvált magyarra. HA mégsem így lenne, akkor indítsd újra a programot.
3. ROM fájl fül alatt a következőket kell beállítani:
- ROM típus: MIUI v6
- ROM fájl: itt kiválasztod a tömörített fájlt, amit magyarítani szeretnél.
- Alap ablak: kiválasztod a MIUI v6 Hungarian (vagyula, miuiandroid.hu) sort.
4. Rányomsz az Újraösszeállítás gombra. A folyamat sokáig fog tartani, amikor végzett kiírja, hogy hol találod a fájlt.Szükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
5. Telepítsd a patch -et.
6. Reboot.Visszatérés gyári ROM -ra:
Kikapcsolt állapotban SP Flash Tool -ból tedd fel a gyári 4.4 -es logo.bin -t.Képek, programok:
H A M A R O S A N----------
Jelenleg nem vagyok otthon, úgyhogy majd nézzen más is lehetőséget a magyarításra, mert ebben az állapotban inkább kb. 70% -os. Sok helyen hiányzik a magyar nyelv, de a használatot nem befolyásolja.
Az én patch -em van a letöltésben. Ezzel működni fog rendesen a mikrofon beszélgetés közben.
-
zsozsito87
aktív tag
A samsung TW 4.4 Rom-ot valaki nézte már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Vicces képek
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ez igaz hogy nem tér ki semmi olyanra hogy miről lehet portolni.

Bedöglött a gépem