Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Angol Blikk?
-
Def26
félisten

Úgy néz ki tuti a 2013 -as eu megjelenés. (nem ide akartam, de most már itt is hagyom).
-
WhiteWalker
nagyúr
Erőt vettem magamon és nem vettem a cd galaxisban az essentialos kiadásokbol. Inkább veszek egy picit drágábban havonta egyet de legalább elsö kiadások lesznek...
-
Sundesz
addikt
Ha kicseréltem a HDD-t, akkor az újabb "System Activation"-nek számít, vagy a gépet továbbra is a réginek fogja látni a PSN? Ez ugye a PSN tartalmak miatt fontos, elvileg 2 gépre lehet max egyszerre.
-
Dexar007
veterán
Xbox One használt játékok.:
,,A helyzet most úgy áll, hogy a viszonteladók maguk szabhatják meg a játékok árát, ugyanakkor a Microsoftnak és a játék kiadójának is részesülni kell a bevételből. Ha beadunk egy használt játékot egy boltba, a boltosok felöltik a Microsoft Azure rendszerébe, a mi Xbox Live felhasználói fiókunkról pedig törlődik. A ConsoleDeals értesülései szerint a viszonteladók legfeljebb 10% részesedést kaphatnak az Xbox One-os játékok eladása után befolyt összegből, a használtan vett játékok aktiválása pedig 35 fontba, jelenlegi árfolyamon valamivel kevesebb, mint 12000 forintba fog kerülni."

-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha van arra pénze az Activision-nek, hogy szarrá reklámozza az aktuális COD játékot, akkor hát tegye! A mai világban, ha egy termék köré nem generálnak világra szóló felhajtást, akkor az könnyen elbukhat. Ez a videojáték piacra hatványozottan igaz. Volt már rá nem egy példa, amikor a kevés reklám miatt buktak meg nagyszerű játékok, rosszabb esetben egész fejlesztőstúdiók.
-
Ghard
őstag
válasz
Goldwin
üzenetére
ennek a résznek az elején megálltam és csak néztem. Futószalagon jönnek a katonák, lőnek, halnak majd ez ismétlődik. A helikopterek úgyszintén. És ezt olyan jelzőkkel illetni, mint amiket írtál...

A 4ben is rengeteg a script, nem ezzel van a baj, hanem azzal, ahogy megvalósítják. -
Goldwin
aktív tag
-
supercow
őstag
köszönöm, akkor az első MW és a Black Ops -t megszerzem, nagyobbik fiam már egy ideje kérdezget róla.
-
RohamDroid
aktív tag
-
Ghard
őstag
válasz
supercow
üzenetére
A 4 nagyon jó rész. A mw2 silány, a 3. részt 10 percig bírtam, olyan gyalázatos scriptekkel van szórva, hogy eszméletlen. Talán nézd meg a black opsokat, az első rész elég gyenge, a 2.al úgy emlékszem eljátszottam fél órát anélkül, hogy "most már letörlöm ezt a szart" gondolat eszembe jutott volna.
-
supercow
őstag
COD MW sorozatból melyiket érdemes megvenni? Azt hallottam hogy sztori szempontjából az első a legjobb a Cod 4 mw. A multiplayer nem érdekel.
-
Ghard
őstag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Keresd vissza a ps3hax-os linket, ott van youtube videó is róla.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Hm. Sok a csicska a régi CoD-okban
Aztán már emlékeim szerint a Sony is kezdi gyomlálni PSN-en a tört gépeseket. -
Mister_X
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Tudtommal ezt nem lehet megcsinálni.
Wallhack pedig szintén nincs. Csak ezek a playerek folytom ezzel játszanak (régi CoD)
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Goldwin
üzenetére
Köszönöm szépen! Cod nagyon tetszik multiban csak kicsit sok wh gyanús emberrel találkozok online módban...
Valaki segített profil átmentéssel a múltkor hogy melyik program kell hozzá de valahogy béna vagyok és nem megy zargathatok ezzel privátban valakit ?Hun profilomból szeretném a trófeákat és a mentéseket átrakni az UK profilomba.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Nice!

Jó szórakozást! -
RohamDroid
aktív tag
Frissült a pakk :

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Van direktbe matrica leszedő folyadék , szivacsos fejjel ellátva, felviszed a felületre,hagyod pár percre "ázni" , majd lehuzod a matricát , pár száz ft-os tétel.
-
Brian_GT
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Köszi...megnézem mindenképp milyen.
Ghard: Régi Store annyira tetszett nekem is, eltudtam órákat bíbelődni mi merre mi hogy benne...mostaniból örülök ha végre kiléphetek. Lassú-áttekinthetetlen és unalmas. Ami jó azt tönkre kell tenni nem tudtad?

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
A Catherine egy zseniális játék. A puzzle csak egy része a dolognak. A "horror" kategóriát szokták rá használni, szerintem jogosan, a pszichológiai vonalon mozog. Rendkívül frusztráló játék, szándékosan, és itt nem csak a puzzle-ök nehézségére gondolok (amit ha nem Easy-n nyomsz simán lehet vért izzadni), hanem minden képi, hangi, és sztori hatásra. Igazi felnőtt játék, fel kell nőni hozzá. A sztori "hétköznapi", némi misztikummal körítve.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Köszi a linket, rögtön el is mentem egy Killzone 2 - Uncharted 2 kombóért

Amúgy nem tudom hogy a Platinum mellé minek kellett még egy Essentials-t kitalálni, mi volt a gond a Platinummal? Az a maga ezüst/sárga színvilágával még kifejezetten jónak mondható, ez a piros izé nem tudom honnan jött. De azért örülünk, ennyit simán megértek

Amúgy nagyon fasza az is hogy a borító közepére miért kell a magyar forgalmazónak egy matricát nyomni? A Killzone 2 címéből csak egy "Killz" látszott
Ha mást is zavar: kézzel leszedni belőle amennyit lehet, aztán vizes törülközővel finoman ledolgozni a maradék papírt, ezek után már csak a ragasztó marad a nejlonon, azt pedig körömlakk lemosóval lehet leszedni óvatosan. Az eredmény szinte hibátlan. -
Sanyi.mTs
addikt
az hogy lehet, h már május 29-én jönnek a júniusi IGC-s játékok?
-
james001
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát igen,de nem is az hogy 3-ért nem kapsz,már lassan egyáltalán nem találni első kiadásban egyiket se,főleg pl. egy U1-et.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Tegla80
üzenetére
Most már így marad...sajnos nem én ,,rendeztem" be a kábeleket mikor kötötték így azzal kell gazdálkodnom ahol van. Onnan meg keresztül kellene húznom a szobán. Így marad... lehet nyár végén lesz tatarozás is akkor meg majd normálisan megcsinálom. Remélem a PS4 nem szenved majd ilyen hülyeségektől.... és itt a netes support erejére is gondolok... store nem egy világbajnok sebességben sajna még mindig.
-
Brian_GT
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
Én igen, mert ha egyszer 80as netem van, ne játszon nekem itt 3-4M-val
Mikor 9et bír!! Megölöm 
Tégla: Router tökéletes állapotban van. PC-n tökéletesen megvan a sebesség állandóan.
Wifiről tolom igen, mert nem tudom most 8x körbefutni a szobát még 1 utp kábellel. Örültem neki legalább a ps3 tud wifiről menni. Amúgy ezt a kábeles részed nem értem. Kábelen jóval gyorsabb lenne??? Szerintem azt a sebességet amit tud wifin is totál leadja.... ha tudna wifin is 80at akkor még azt mondanám talán hátrányban van kábeles változatával...de szerintem ezt a 3-4M játszi kiviszi wifin is. Szóval a PSN-re vagyok mérges
Jogosan 
lDave: Köszönöm, leér megnézem milyen. Amúgy nem nem csak a letöltés... feltöltés is. De ott a szolgáltatók leragadtak 25M-nál. Nem értem miért, ha a letöltés létezik már 120M-val a feltöltés miért rekedt meg ennyire. Nah mindegy.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Eredeti kiadást ezekből már csak használtan fogsz kapni, árban ugyanennyiért vagy drágábban.
Én is jobban szeretem a rendes kiadásokat, de végül is csak a gerincük látszik a polcomon az meg jól néz ki Essential változatban is. -
csab2
veterán
Sziasztok!
Neten (PC-n) nincs lehetőség arra, hogy megnézzem az aktuális PSN+ kínálatot? -
WhiteWalker
nagyúr
A cd galaxis essential kiadásokkal nem vagyok kibékülve, nagyon jó áron vannak, de jobban kedvelem az eredeti kiadásokat...most nem tudom hogy beruházzak ezekre, mert vennék vagy 5-6 játékot, fogcsikorgatva...

-
Tegla80
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
szia
wifi vel szenvedsz?
mert,kábelen"gigabit" -et tud amúgy,(1000base... bla bla,na arra rakd,ne automat-ra) ,szóval max a PSN re lehetsz mérges amiért ennyit tud.(meg magadra ha wifi-zteted
)
Bár sztem ez még korrekt a mai napig
(van GT-s cimbim akinek sajna 1mb es nete van !! jah és más nincs is náluk,2013ban
)amúgy,ha a routered "benne van a korban",akkor az is lehet "fékező hatás"(lehet fel sem tűnik,de ha reseteled és utána megint "hasít" akkor az már "csere érett"!!) teszteld le nyugodtan,és utána kukázd sztem ha igazam van.

-
RohamDroid
aktív tag
Nekem 12 megás netem van bőven kiszolgál a gép
Bár van amikor nagyon lassan jön a cucc még ezzel is.... 4 giga valamelyik nap egy demo..... több órán át jött le 
-
Brian_GT
őstag
Aki letöltötte milyen játék ez a Catherine? Mert ahogy olvastam ilyen puzzle valami game, elindítottam már a letöltést, csak én nem tudom mostanában a szokásosnál is lassabb a store. Amikor meg megláttam, hogy mekkora a játék lehidaltam. Mi majdnem 10G ebben?

Amúgy én nem értem hogy nem kövezték még meg a Sony-t a net adapter sebbessége miatt. Azt megértem az első sőt még a slim kiadása idején se volt annyira elterjedt, hogy valakinek 80-100 megás nete legyen, de most mikor kijött az SS, nem raktak bele egy 150 megás adaptert. Katasztrófa.
PS4 már azzal jön igaz?? Ezt annyira nem olvastam meg. Amúgy akinek van itt XBOX is, annak mekkora adaptere van? Ugyan ilyen vacak vagy ott erre jobban figyeltek??
-
RohamDroid
aktív tag
Nekem most ezzel a vastagabb :S kenéssel annyit nyertem hogy a gagyi pasztához képest kb 30 perccel késöbb kapcsol be idle módban a hűtés igazán.
-
-
Mister_X
nagyúr
Na gyerekek, már előre látom, hogy mi lenne itt, ezért csináltam sebtében egy Demon's Souls topicot. Nameg nekem is lenne egy rahedli kérdésem, de nem akarok itt offolni.

-
Ghard
őstag
A székely és a fia polipot fogtak az erdőben.
- Hát Fiam, mi kurvára eltévedtünk. -
Def26
félisten
Nincs valakinek 48 órás live pontja?

-
Pickle Rick
senior tag
válasz
RohamDroid
üzenetére
Köszönöm

-
RohamDroid
aktív tag
Far cry 3-hoz kell online pass, de itt egy lista a pass-t igénylő játékokról, amiket ha neten akarsz játszani érdemes megvenni bontatlanul.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a témában, bocsi ha triviális kérdést teszek fel. Szeretnék használtan venni játékot PS3-ra, mégpedig a Far Cry 3-at és a L.A. Noire CE-t. A kérdésem az lenne, hogy van-e ezekhez a játékokhoz online kód, mert ha igen akkor inkább beszerzem őket bontatlan verzióban.
Előre is köszönöm a válaszokat.

-
raziel01
veterán
válasz
RohamDroid
üzenetére
GTA nagyon ratyi PS3-on. Mondjuk Xbox-on is de PC-n is optimizálatlan.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
de jó hogy visszakerültek...... megrendeltem a god of war collectiont akkor már a másikat is megrenteltem volna amit akkor levettek. -.-" cdgalaxis minőség.

most nagy gondolkodóban vagyok hogy mi legyen egy killzone vagy megvegyem használtban a gta-t :\ Gta jobban kellene

-
törölt tag
Azt a bazi nagy címkét amúgy miért nem lehet a külső fóliára rakni?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Alapvetően nincs azzal baj, ha szélétől széléig kened - én is így csináltam, viszont tényleg kenheted vékonyabban is, mert akkor garantáltan nem fog kipréselődni semmi oldalt. Mondjuk az MX-4-nek teljesen mindegy, mert nem vezet, tehát elvileg akkor sem lenne gond, ha lábakra kerülne, de oda nem is tud, a nyáklapnak meg mindegy. A vékony kenés viszont a hőátadás miatt fontos, mert nem szigetelni akarjuk a magot.
-
szasanyi
félisten
válasz
RohamDroid
üzenetére
Szerintem is soknak tűnik, és ilyenkor érdemes egy ~0,5cm "keretet" csinálni azaz a széleiről körben levenni a pasztát (mondjuk fültisztító pácával). Aztán ha a nyomásra terjeszkedik a paszta, van egy kis helye mielőtt oldalra lenyomódna róla.
-
raziel01
veterán
Cd Galaxis PS3 akciók
Új címekkel bővült, régiek is visszakerültek. Vigyétek.
-
dilipok
veterán
válasz
RohamDroid
üzenetére
nekem egy picit soknak tunik azon a paszta... (de en csak amator vagyok, lehet igy jo
) -
RohamDroid
aktív tag
Megpecsételődött egy kis MX-4 pasztával.

-
RohamDroid
aktív tag
Nekem megy minden.
Ajánlom figyelmetekbe : http://prohardver.hu/hir/extra_adatok_uj_xbox_one_microsoft.html
Vicc komolyan a cserélgetést is megnehezítik majd :\
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Nektek megy a store? Nekem mar jopar napja nem jon be.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Én legutóbb decemberben kentem újra a FAT gépemet. Az eredeti cikkem megírásakor még MX2-es pasztát használtam, most decemberben már MX4-est, amit még jobbnak találtam, mint az MX2-est. Szóval bátran. Én mindig gondosan szétterítem a magokon az anyagot, leheletvékonyra. Ez eddig mindig bejött és mindig így kaptam a legjobb hűtőteljesítményt PC esetében is. A tartóssággal sincs gond ilyenkor.
-
RohamDroid
aktív tag
Van hogy nem sajnálom a pasztát az eszközökön.. De most megtanultam hogy jóból is megárthat a sok.
Gt5 igen tudom hogy sok mindent be kell töltenie na de amikor az elején vagyok és 2 körös versenyeket kell menni akkor türelmetlen leszek a sokadik ilyennél sajnos.

-
Brian_GT
őstag
válasz
RohamDroid
üzenetére
A GT5 talán a világ legnagyobb játék adatbázisával rendelkezik illetve egy pálya betöltése előtt olyan fizikai dolgokat kell jó előre neki betöltenie minden kocsira, hogy csodálom, hogy csak ennyi a betöltési ideje. Most aki pc-hez szokott az ok, én is látom hogy nem 2 sec, de ilyenkor én vagy kortyolok még párat az innivalómból vagy megigazítom a pedálokon a lábam vagy magamat az ágyon
Mert általában nem 2 perces futamok szoktak következni 
-
szasanyi
félisten
válasz
RohamDroid
üzenetére
Ez elég paradoxon... ha elég vékonyan kened akkor hogyan folyik mellé? Mert akkor bizony túl sok van rajta.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
dilipok
üzenetére
Igen tudom de hátha itt is lesz majd. Gta-ban ugyan nincs annyi szereplő aki aktív mint az la noire-ban volt ugyan de, itt 3 karakter lesz, alapból, és nagyobb játékteret is igérnek.
Rengeteg autót stb. De gondolom itt is úgy lesz majd hogy órákon át keresel egy kocsit ami tetszene, de amikor beszállsz egybe csak olyan jön veled szembe

Tisztában vagyok az adatmennyiséggel amit a dvd elbír.... nem értem hogy miért nem érted
hogy azzal a szóval nem arra utaltam. -
dilipok
veterán
válasz
RohamDroid
üzenetére
nem igazan jo a pelda, mert az LA Noire-ban tobb mint 400 szinesz MotionScan adata van nagyreszt a lemezen... Itt viszont ilyesmirol szo sincs

Mint emlitettem ez nem "divat", hanem egyszeruen a ket mediaformatum eltero adatkapacitasabol adodik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán már emlékeim szerint a Sony is kezdi gyomlálni PSN-en a tört gépeseket.