Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok pár napja kezdte a gép hogy elkezdett ledobálni psnről aztán most már fel se csatlakozik.. Routert le reseteltem teljesen, új ssid új kód stb, most a ps3mat is le reseteltem már de csak nem csatlakozik fel wifin keresztül a gép. Amikor kitöltök mindent a ps3mon a végén el kezdi tesztelni a kapcsolatot és akkor megáll időtúllépés miatt. Jártatok már így ?
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
dilipok #47572 üzenetére
.sose warezoltam.
vaksi8 én is tápot fogok benne cserélni már meg is rendeltem : )
azt hittem hogy egy fórum arra való hogy az ember a srácokkal ki tudja vesézni a dolgokat még olyan is aki nem ért hozzá de rossz helyen vagyok, ha valmit nem értek miért kell egyből hülyének nézni gondolom nincs olyan ember aki mindenhez ért.
Üdv.
-
RohamDroid
aktív tag
Hogy tudom kimenteni a be sem kapcsoló ps3mamból az adatokat az új SS ps3-ra ?
-
RohamDroid
aktív tag
-
RohamDroid
aktív tag
Nem értem mi lehet az a furcsa hogy ha meg akarom etetni valamivel arra sem reagál ha meg szoftveresen vagy ylodosan megy el akkor gondolom felpörög meg ilyenek csak nem reagál nem ? De itt sztem táp hiba lesz..
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
DM-Fan #47513 üzenetére
vissza vonta de mire visszavonta nekem pl már fenn volt... azzal nem is volt baj ezzel viszont van :\
Nem tudom resetelni mert a bekapcsoló gombra kb fél éve nem reagál a gép és nem garis.,, :
Legjobb hogy mivel nem megy a bekapcsoló így nem tudok semmit kezdeni vele... -.-" a közelben meg senkinek sincs ps3 : )
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
nokia párti #47508 üzenetére
már szét van szedve manual indítás táp kapcsolgatás dvd berakás semmire se reagál.. vezetékesen indítani kontrollerrel semmi.... szaga nincs semmi más... GTA5 a bluray driveból kioperálva. ÉS TEGNAP ÉRVÉNYESÍTETTEM AZ EGY ÉVES PSN PLUST HOGY ROHADNA MEG
-
RohamDroid
aktív tag
gyerekeke felraktam az uj fwt játék indít gép lefagy (még sose tett ilyet) azóta nem világít nem ragál semmire kuka ? mert ha igen akkor megölök valakit...
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
nokia párti #47262 üzenetére
köszi a részletes leírást azóta volt egy hosszabb 12 órás ETAP na akkor felment 4esre a hűtés igaz nem sokáig de felment akkor kicsit pihentettem a menüben a gépet : D Egyébként nem a házikó hűtésére van a cucc csakis a felesleges levegő miatt. Majd lefényképezem hogy hogyan
-
RohamDroid
aktív tag
Kis hő jelentés. GTA5-el hajtom most a gépet és ki kell hogy jelentsem nem megy annyira a ventije mint pl god of war3 alatt. Tettem alá egy laptop hűtőt és továbbra is van mögötte 2 db 12 centis sima venti amit a gép usb-jéről hajtok így a gép mögött és alatt nem gyülemlik fel a kifújt meleg levegő és a gép friss levegővel táplálkozik. Eddig bevált.
Több óra game alatt 2 szer kapcsolt fel 3masra a hűtés és akkor is csak pár percre. Aztán csendesedett és volt hogy kettesre visszakapcsolt.
60gb fat sd kártya olvasós változat.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
nokia párti #47097 üzenetére
Igazából mindenféleképpen kell másik hdd mert a plus miatt nem lesz elég a 60 gb csak még a ma napon vagy holnap kell egyet szereznem 200gb felettit. Mert így most csak úgy úszik a psnplusom.... Átköltöztetni majd kompletten a hdd-t könnyen tudom ? backup egy külsőre majd restore gondolom.
De meglesz a vész megoldás amivel ki tudom próbálni... 3,5 hdd sata kábele be a psbe táp meg a gépből ha arra elkezdi letölteni akkor tudom hogy hol van a hiba legalább
HDD-t melegítés miatt amúgy is ki akarom költöztetni a psből.
de ez nem lesz jó mert a sima sata kábel mind2 fele anyás a ps beljese is az gondolom tehát nem tudom majd mibe beledugni ajjj :\.
-
RohamDroid
aktív tag
na le akarom szedni a gamet ami 11 giga a duplája kellene ami 22 giga jelenleg 51 gb hely van a gépen mégis azt írja hogy nincs elég hely .... felbsz..
-
RohamDroid
aktív tag
-
RohamDroid
aktív tag
sziasztok!
tegnap előfizettem psn-re egy 90 napos kezdő lökéssel. A baj az hogy akármi le akarok szedni azt írja hogy nincs elég hely a lemezemen holott van 26 giga hely. Mi lehet a baj ?
Nem elég a 26 giga hely, valami biztonsági ok miatt vagy mi ?
-
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok rég nem írtam. Láttam valahol a neten hogy GTA5 ben lehet majd csapatokat csinálni 8 főseket ( bandákat) Itt már van PH-s banda esetleg vagy valaki neki állt már szervezni ilyet ?
Aki megrendelte hol rendelte meg ?
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Helmoras #45945 üzenetére
-.-" nem akartam reklámot a 2013as tipussal akartam jelezni hogy panel szinten modern de nem "smart" .
De a kedvedért : samsung UE42F5000.MasterMark Számítógép elég gyors és megy távirányítóval, de azt elismerem hogy annyira nem gyors mint a smart menün keresztül elérni a youtubeot
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
MasterMark #45928 üzenetére
Nekem a gta4 @ xbox360. Megjelenés napján.. Isten király volt
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
nokia párti #45873 üzenetére
Nekem jó helyen van a gép mondhatni kereszt szellőzésben van pont. Tehát jó helyen van. Plusz ventillátorral segítem a gép hűtését ami eltávolítja a gép mögött esetlegesen felgyülemlő meleg levegőt.
Azért kínzom ezzel a game-el a gépet mert ezt szeretem. Biztos neked is van olyan játékod ami nekem 1 ftot sem érne
.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
nokia párti #45871 üzenetére
Nekem hamar melegszik a gép (60 gb fat kártya olvasós változat) Kint a fűmenüben kb 20 perc mulva magától bekapcsol a hűtés aztán játék közben 30 perc után ( MW2 Multiplayer ) Hangosabbá válik.
De god of war 3 alatt ugyan ez a szisztéma első emelés 15 perc után aztán van hogy még hangosabb lesz gondolom az a 100 hűtés. Én most amióta meleg van sajnos be se kapcsoltam a gépet.... -
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok érdekelne hogy last of us-ból lehet e szerezni ilyen promó kiadást mert engem maga a játék érdekelne csak a doboz meg ilyenek hidegen hagynak..
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
FuRiONight #44194 üzenetére
Igen tényleg formavilágban én is sokkal többet vártam tőle, de az xbox igazi doboza után ez azért tetszik hogy kicsit megvan döntve stb, de mindkettőnek olyan NES formája van
egy kis matt és egy kis lakk azt kész. Viszont a kontroller nem tetszik. lehet kövezni
Sony kontrollerben mindig is tetszett hogy olyan masszív földhöz vágod tízszer mégse lesz baja, ez most olyan gyengébbnek tűnik így képeken. De remélem az a szokásos ps kontroller hangja megmarad
-
RohamDroid
aktív tag
Szép ez a ps4 gyerekek :$ Watchdogs pedig kötelező lesz számomra...
-
RohamDroid
aktív tag
Na kövi fizukor én is benevezek a last of us-ra
Addig sajnos Skodára költés van
-
RohamDroid
aktív tag
Én is a hétvégén tervezem átfújni a kocsimon a műanyag alkatrészeket, lehet a ps is kap belőle
-
RohamDroid
aktív tag
Ez tök jó hogy ilyen promó verziókhoz hozzájuttok. Nekem is nagy álmom lenne az "újságírás".
-
RohamDroid
aktív tag
Mister_X : Van már hír a ps-eddel kapcsolatban ?
-
RohamDroid
aktív tag
Én nem tanári fizetésből élek hanem kezdő 24 éves fejjel kapott havi 64 ezer ft létminimum címűből. Megvettem a ps-t az összekuporgatott pénzemből, és ennyi évesen is van annyi eszem hogy amire kell arra spórolok de ha nincs akkor nem adok ki rá pénzt. A lényeg hogy ennyi fizetésből is meg lehet oldani a játékok megvételét szerintem.
De volt már arra is példa hogy a fórumtagok adtak kölcsön a másiknak játékot. Én is szivesen oda adom a játékaimat annak akinek kell annyi a kérés hogy vigyázzon rá amit ugye értelmes ember betart. Én úgy vagyok a kölcsönkapott dolgokkal hogy jobban vigyázok rá mint a sajátomra. De amikor a 6 éves xboxomat 40 ezerért adtam el arcade tipusút mert úgy néz ki mint ha most jött volna le a szalagról kívül belül stb...Senki nem akar veled bunkózni de a warez az tilos van akiben elpattan az ér ilyenkor azt elküld a rákba de mivel ez tilos ezért tilos. De az is megfordulhat a fejedben hogy azért szolnak hogy ne írj be mégegy warezost mert kitilthatnak érte.....
-
RohamDroid
aktív tag
Én xbox 360ról váltottam de tényleg gyorsabb volt mint a ps de nekem a sok egyéb szolgáltatása miatt ez jobban tetszik. De külsőre a régi fehér boxom se volt rossz.
Pl akárki akármit mond az hogy kívül volt az xboxnak a tápja sztem sokkal jobb volt. Sokan azt mondják hogy milyen gagyi úgy. De az egy saját házban van ugye és van benne venti is. -
RohamDroid
aktív tag
válasz
Brian_GT #43937 üzenetére
Na igen tudom sajnos. Már jeleztem a roxfort felé hogy kellene adóügyi igazolás de baxnak adni egyet. Múlthéten vonták be a dzsedi igazolványomat is... Vicc komolyan. És még a move joyomat is elvették pedig az volt az egyetlen lézerkardom.. Elvették a bank kártyámat is így hiába fordulok R2-hoz nem ad pénzt =( .
Egyébként ez a hűtésfűtés téma kemény egyik okos gyerek haverom aki igen iskolázott fajta
mondta hogy neki a hátsó részen ahol ugye a nagy levegő kijárat bejárat van berakott 2 db 12 centis ventit és fujja befele a levegőt mondom az tök fasza lószart nem fog keringtetni a gyári ventilátor. Megcsináltam ugyanezt otthon hát csak 7 fokkal volt melegebb a gép
. Én előszőr azt próbáltam hogy fordítva (szívásra) rakom be a ventiket hátra amúgy a sima av display csati és az első törés közé pont befér egy 12-es venti.. Na szóval oda beraktam szívta a levegőt semmit nem nyertem vele 1 fokot se így forgatta ugye a levegőt. Na most lapjára fórdítva van ott a 2 venti + egy a tetején ami elfújja a meleg levegőt a felületről így frissebbet keringtet nem az állott levegőt na így nyertem 5 fokot. Nem sok de pl 3 óra god of war után elég hasznos hogy a gép nem 50 fokos levegőt szív hanem 20 fokosat. Így már 11 fokot nyertem a gép belsejében. Gondolkodom azon is hogy az alljára fúrok 2 db lukat.. Nem tésztaszűrőt mert annak nincs értelme de 2 lukon keresztül is tudna szipkázni frissebbet.
-
RohamDroid
aktív tag
Sámánnak születtem....
Amúgy amikor újrapasztáztam 2 hőmérőt beraktam a hőelvonó felületekre meg egyet a hátsó nagyobbik lamellára. És ezekkel mérem
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
FuRiONight #43927 üzenetére
Visszajelöllek majd de csak hétvégén leszek a közelében.
nokia párti :nekem a 60as van olyan 56 fokos levegőt nyom ki pár óra játék után egyes hűtéssel. 2 db pc venti van mögé rakva ami eltávolítja a ps közeléből a meleg levegőt így mindig frissebb levegőt keringtet nem a meleget amit kifúj
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
nokia párti #43922 üzenetére
Az mit takar hogy 1 óra játék után is halk a gép ? Olyan halk mint amikor bekapcsolod vagy egyel azért feljebb veszi a ventit ? És úgy halk ?
( nekem az xboxhoz képest az is halk.. )
-
RohamDroid
aktív tag
gyertek mw2őzni !!
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
MasterMark #43607 üzenetére
A kód megvan a bank kártyás adatoknal van a baj sajnos
-
RohamDroid
aktív tag
Beregeltem ezert a plus kodert. Tok jo meg minden de nem fogadja el a banki adataimat... Maestro kartyam van gondolom ezert... a ban kartya szamnal akad ki.. szal buktam a plust =(
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
FuRiONight #43583 üzenetére
Nekem a kocsim kihangosítója van rátanítva..
akos90 : Köszi a linket!
-
RohamDroid
aktív tag
Mister_X Ez a playstation plus trial dolog engem is érdekelne ha megleled hogy hogyan is csináltad akkor légyszi értesíts ! köszönöm.
Nincs meg valakinek az MW2 ? Special ops-ot kipróbálnám szívesen co-opban.
-
RohamDroid
aktív tag
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Goldwin #43468 üzenetére
Köszönöm szépen! Cod nagyon tetszik multiban csak kicsit sok wh gyanús emberrel találkozok online módban...
Valaki segített profil átmentéssel a múltkor hogy melyik program kell hozzá de valahogy béna vagyok és nem megy zargathatok ezzel privátban valakit ?Hun profilomból szeretném a trófeákat és a mentéseket átrakni az UK profilomba.
-
RohamDroid
aktív tag
Frissült a pakk :
-
RohamDroid
aktív tag
Nekem 12 megás netem van bőven kiszolgál a gép
Bár van amikor nagyon lassan jön a cucc még ezzel is.... 4 giga valamelyik nap egy demo..... több órán át jött le
-
RohamDroid
aktív tag
Nekem most ezzel a vastagabb :S kenéssel annyit nyertem hogy a gagyi pasztához képest kb 30 perccel késöbb kapcsol be idle módban a hűtés igazán.
-
RohamDroid
aktív tag
Far cry 3-hoz kell online pass, de itt egy lista a pass-t igénylő játékokról, amiket ha neten akarsz játszani érdemes megvenni bontatlanul.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
raziel01 #43417 üzenetére
de jó hogy visszakerültek...... megrendeltem a god of war collectiont akkor már a másikat is megrenteltem volna amit akkor levettek. -.-" cdgalaxis minőség.
most nagy gondolkodóban vagyok hogy mi legyen egy killzone vagy megvegyem használtban a gta-t :\ Gta jobban kellene
-
RohamDroid
aktív tag
Megpecsételődött egy kis MX-4 pasztával.
-
RohamDroid
aktív tag
Nekem megy minden.
Ajánlom figyelmetekbe : http://prohardver.hu/hir/extra_adatok_uj_xbox_one_microsoft.html
Vicc komolyan a cserélgetést is megnehezítik majd :\
-
RohamDroid
aktív tag
Van hogy nem sajnálom a pasztát az eszközökön.. De most megtanultam hogy jóból is megárthat a sok.
Gt5 igen tudom hogy sok mindent be kell töltenie na de amikor az elején vagyok és 2 körös versenyeket kell menni akkor türelmetlen leszek a sokadik ilyennél sajnos.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
dilipok #43401 üzenetére
Igen tudom de hátha itt is lesz majd. Gta-ban ugyan nincs annyi szereplő aki aktív mint az la noire-ban volt ugyan de, itt 3 karakter lesz, alapból, és nagyobb játékteret is igérnek.
Rengeteg autót stb. De gondolom itt is úgy lesz majd hogy órákon át keresel egy kocsit ami tetszene, de amikor beszállsz egybe csak olyan jön veled szembe
Tisztában vagyok az adatmennyiséggel amit a dvd elbír.... nem értem hogy miért nem érted
hogy azzal a szóval nem arra utaltam.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
dilipok #43399 üzenetére
Tulzasokba estem, de pl la noire nem volt egy hosszú game még is 3 lemezes volt. És az már a gta4 ujított alapjain volt amit ebbe is bele raknak gondolom. Kiváncsi leszek hány lemezre gyűrik majd rá a tartalmat. A
divatszóval pedig erre utaltam. Forza is több lemezes volt a 3 és a 4 is. Viszont szerintem ezzel lehet a warezt akarják megszűrni vagy nem tudom. Drágább legyen a warezolóknak isGhard Remélem sikerül nekik, mert amikor a gta4 kijött konzolokon laggolt a pc-ken meg alig ment el vagy mingrafon mocorgott a game vagy voltak ezek a videók amikor a 2 giga videó memória se volt neki elég fullgrafon
azokon nagyot nevettem.
-
RohamDroid
aktív tag
uj grafikus motor stb pl xboxon 10 dvd-s lesz vagy mi ? Vagy a pc-hez képest gondolom ocsmány és lassú lesz.... Meg ha már a 4 is laggolt.. :S Pl nekem a gt5 néha belaggol meg marhára idegsít hogy minden verseny elött sokat kell várni amíg minden kocsit betölt stb.
-
RohamDroid
aktív tag
Akkor nem adok érte pénzt csak szivesen gyüjtöttem vna össze a trófeákat. Gépen annyira pl nem laggol mint xboxon laggolt, a sima.
-
RohamDroid
aktív tag
nincs meg valakinek a gta4 complete edition ? Lenne róla 1 2 kérdésem. Laggolnak e nagyon (gay tony meg a lost and dammned )
-
RohamDroid
aktív tag
Arctic cooling mx4 paszta is jó a gépnek ? mennyire igaz a lelehelet vékony kenés ? tehát ha több pöttyöt nyomunk rá svsz akkor ugye vastagabban terül szét és megy mellé is. Ilyenkor vesztünk a hűtésből mert a mellé kifolyt paszta is vezeti a hőt amivel nem érintkezik a hűtőborda ?
-
RohamDroid
aktív tag
Valaki hallott már erről ? Vagy rendelkezik ilyennel ? :
-
RohamDroid
aktív tag
Egyébként ma bekapcsolt 4 óra game után a hűtés a gépben ilyen atomhangós módra gondolom maxon ment a venti. Most félek XD Valami hűtéshekken agyalok oylanon ami nem rontja el nagyon a ps gyári hűtését na meg valamilyen fajta overcool modon, kívülről tápolnám meg a gyári ventit miután kikapcsolt a gép, na de félek hogy visszamenne a fesz. a gép belsejébe ugye ami nem lenne jó. Valmi kapcsolós teljes áramkörbontós dolog lesz de még nemtudom hogy mi.
Ha állítva van a gép és a bekapcsoló panel alatti rész elé teszek egy ventit az mennyi hideget juttat be ott ? tekintve hogy elég kicsi résről beszélünk.
Sajnos nem fogja futni egyszerre mindkettőre :\
-
RohamDroid
aktív tag
Világ életemben xboxos voltam de ez az új xbox hihetetlen retekül néz ki szerintem :\ Meg miért codot mutatnak be miért nem egy uj halo vagy ilyen teljesen exclusive játékot ? Na mindegy. Már playstationöm van és az is lesz
Remélem lesz majd valami LCD tv+ Ps4 akció xDD
-
RohamDroid
aktív tag
elnéze ezt a microsoftos live streamet megint el kell majd gondolkodni hogy melyiket vegyem majd meg :\ Ps4 vagy az uj xbox
-
RohamDroid
aktív tag
orichalcos : Ez az én személyes véleményem nem akartam belőle vitát csinálni.
FuRiONight : Árazáshoz én nem értek.
Mister_X : Ha visszavitte neked a kedves kolléga én megszabadítanálak tőle szivesen
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
MasterMark #43330 üzenetére
Ja én nem összehasonlításképpen csak hogy szerintem a 4es nem volt méltó folytatása az elődöknek..
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
rachmaninoff #43328 üzenetére
Halo 4-el kb 20 percet játszottam :\ unalmas ugyanazok jönnek egyfolytában és túl könnyű az elején így nem is adtam neki 2. esélyt :\
-
RohamDroid
aktív tag
Köszönöm hogy valaki belinkelte a májusi cdgalaxisos akciót :$ Megrendeltem a god of war collectiont
Mai nap délután pedig érkezik egy kis modern warfare 2 és a god of war 3
Ja amúgy észrevétel 2 accountom van UK és a magyar. Az uk accounton a gt5 több dlc-t engedélyezett mint a magyar, szóval valszeg előről fogom kezdeni a gamet, és marad az uk account.
Ha majd a ps+ra elő szeretnék fizetni akkor kell majd a rendes cím tutira ? vagy maradhat a halandzsa amit most írtam be ?
-
RohamDroid
aktív tag
Gondolom hülye kérdés és ezren megkérdezték már
de nem tört psem van és gépről akarok rátenni zenét meg filmet de a pendriveozást ki szeretném hagyni. Na ha a gépre rádugom a ps hdd-t nem látja nincs valami progi erre ?
-
RohamDroid
aktív tag
Aha köszi srácok. A nem fog menni az csak a normál méretűre vonatkozik vagy már az adat méretre is ? Szóval hogy érthető legyek
3,5"-os semmilyen se megy vele de 2,5"-osból akár 500gb-osat is rárakhatok ?
Megkeresem a téglát és írok neki.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Mister_X #43193 üzenetére
Nekem van otthon egy 2,5" 1 terrás az gondolom menne vele nem ? Mert olvastam valahol hogy nincs korlát... Mondjuk így is kívülre van vezetékelve a hdd. Egy jó kérdés szerintetek a ps áram ellátása elbírja a rendes nagy hdd-ket is ? Vagy csak a laptop hdd-hez biztosít elég táp ellátást ?
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
supercow #43191 üzenetére
Na ez már egy jó érv lenne.. Nekem 60 gigás van jelenleg de majd lesz egy kis upgrade
. Csak azért váltottam ugye a konkurenciától mert nem akartam fizetni a netes tartalmakért de ez azét még mindig összehasonlíthatatlan hogy azért fizetek hogy menjek havonta 2 kört forza4ben vagy azért hogy kapjak teljes gameket grátiszba a hűségemért...
leslieke Igen már közben rájöttem
olvasgatom.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
supercow #43177 üzenetére
Na igen én is így váltottam most ps3ra (végre nem vagyok munkanélküli egy ideje) mivel szerettem volna eredeti tartalommal gazdagítani a polcomat, és az internetes világát is élvezni a konzoloknak. Ezért lett cserélve a másik gép erre.
A calibrás rész tetszett..
eszembejutott mikor megvettem az autómat egy skoda fábiát és mindenki hurrogott hogy azthitte kocsit veszek stb igen ám de én ezt a 2000es évjáratú remek állapotban lévő verdát annyiért vettem amennyiért ők a szarrárohadt opel astrákat meg egyes golfokat nembeszélve az agyonhajtottságukról ja meg a civicek amik 20éves korukra legalább 20szor voltak törve
-
-
RohamDroid
aktív tag
Nemtudom ki keresett hdd-t de talaltam egy jo kis dolgot : [LINK]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest