Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mikka07
tag
Gondolom neked nincs xboxod,nekem jól megfér egymás mellet a két konzol, tölthető elemekkel nagyon sokáig bírja(több elem van itthon amit töltök egérbe ,fényképezőgépbe,stb, így legalább védem a környezetet nem dobálom ki a 100ft-os ceruza elemeket) az xbox kontrollert használom pc-hez is(kb 1500ft hozzá egy vevő egység) az xbox kontrollere jobb mint ps-é ,de ez magánvélemény mielőtt valaki le fanboyozna mind a két konzol nagyon jó mind a kettőnek megvannak a hátrányai és előnyei is .ui a ps joyba nem lehet elemeket rakni viszont sokkal könnyebb a súlya mint a xbox-é.
-
Mister_X
nagyúr
III. Moderáció
10.
"10.„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (iformáció megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
"alapelvek
Tehát ez itt tiltott, így is átlépted azt a bizonyos határt, szóval a te érsekedben ajánlom, hogy nagyon gyorsan hanyagold a témát...

-
raziel01
veterán
-
Tegla80
addikt
"Kapcsolj ki minden segítséget GTben, aztán mindjárt nem dodgemezel."
uhhh,mekkora igazat mondtál
nekem ilyen mondatok már az eszem be sem jutnak,mert "alap",h minden "aids off" és CSoft-on játszom
hiszen pl a TT 100ba soha nem jutsz be ,ha használod őket
mert lassítanak és kezelhetetlené teszik a vezetést.
(úgy ahogy az életben is,mert nélkülük gyorsabb vagy,csak a "mazsolákon" segít pl az ABS is,mert mikor "beleáll" a fékbe,nem engedi neki blokkolni a kerekét,így esélyt adni a manőverekre.Nélküle füstölő gumikkal mennének tovább egyenest
.)
Nálam pl a kesztyűtartóban pihen az ABS relé a biztitáblából,így off-olva van .
Helyettem senki és semmi ne döntsön
-
Mister_X
nagyúr
Nekem nincs PC-m, ettől függetlenül a barátom bele van b*zulva az ilyenekbe. Ez csak két példa volt, amit még újságban olvastam, valami újabbal is toltam órákat, amikben nem volt semmi ideális ív, fékrásegítés, stb. Rallyautók meg régi F1-esek voltak, az tuti. Nem lehetett benne eldodgemezni, mint a GT5-ben és egy rosszul bevett kanyarban is olyat pördült a kocsi, hogy ki is tépte a kormányt a kezemből, ütközésnél meg szépen hagytam el a kocsit. Nekem nem tetszett, mert nem vagyok az ilyenekhez hozzászokva (inkább már Burnout), de az sokkal szimulátorabb volt, mint a GT5. Meg ronda sem volt.
-
james001
veterán
-
Helmoras
őstag
Hát ha nincs kormányom mivel álljak neki?, nem értem ezt az agressziót
.Kezdő PS3-as vagyok nem tudom mit kéne látnom a képen ami eltér az alap ps3 joytól. ááá már látom más a ravasz egy kicsit, ilyet hol és hogyan lehet beszerezni?
Amúgy ez a controller szimpatikus csak baromi drága :S [link]
-
Helmoras
őstag
Jó azért az átlag felhasználónak alap kontrollerje van, egy kormány+pedál képet jobban elfogadtam volna
. Nem haterkedek én, de ezzel a kontrollerrel számomra nem volt élvezhető egyik megoldással sem, thats all. Nem a játék a hibás, hanem az alap ps irányító, ebben igazad van. Amúgy erről a kontrollerről hova lett a jobb analóg? -
Snoop-y
veterán
Hogy jon ide a PC

Igen szoba kerult egy eleg verlazito bug ami lehet a programozok akar a konzol gyartojanak hibaja is raadasul lassu folyamatrol van szo tehat lehet, hogy a hiba csak garancia lejarta utan fog elojonni.
Hidd el en orulnek a legjobban, hogy ha lenne olyan lehetoseg gyarilag, hogy a megvasarolt jatekaimat a HDD-n tartsam. Mivel ezt anno nem tudtak normalisan megoldani ( pl kikerulni a kolcsonzott jatekok ugyanilyen lementeset ) ezert erre hivatalosan nincs lehetoseg. ( ma mar meg tudnak csinalni van ra technologia pl meg lehetne kulonboztetni a kolcsonzoi peldanyokat a boltban vasaroltaktol ) -
Snoop-y
veterán
'Minden játék futtatható teljes egészében merevlemezről, csak nem legális a sony szerint.'
Nem tudok olyan gyari beallitasrol ami ezt lehetove tenne vagyis modositanod kell. Ergo maris nem legalis. Meg akkor sem ha egy letezo bugot "javitasz" vele.
Plane ha ez egy mellekhatasa annak, hogy igy tort programokat indithatsz el rajta.
Nem sajnalom senkitol mindenki azt csinal a gepevel amit akar de azert ezt ne reklamozzuk legalabb. -
ldave
félisten
Most komolyan, nem az elvekről és hasonlókról van szó, hanem arról, hogy a ph! szabályzata szerint erről itt nem beszélünk. Ennyi. Ezt kell megérteni, ha szeretnél az oldal közösségének része lenni. Felőlem azt csinálsz a gépeddel amit akarsz, de ne itt beszélj róla. Pont.
-
-
Qbász
aktív tag
Nem várok brutál grafikát de azért néhány helyen szépen lemegy a színvonal. De a mesterséges intelligencia? Vagy az már nem is kell csak elég ha üvöltöznek az emberrel aztán elkezdenek lőni? A gomba zombik elől meg Benny Hill módszerrel akármikor elmenekülök. Csak futkározni kell körbe-körbe. De emberek ellen is beválik.

-
Mister_X
nagyúr
Én a második részt kivéve mindegyik God of Warral játszottam és bár a 3. a legepikusabb (nem lehet [szérián belül) überelni), de ha volt valami, ami az Ascensionban nekem nagyon tetszett, az a harcrendszer. Itt el kell fogadi azt, hogy tizenkét évvel járunk a 3. rész előtt és Kratos nem olyan erős.
Megszakítják a kombóidat? Nekem ez tetszett, hogy van kihívás. Multiban sem fogják megvárni amíg befejezed a kombóidat. Tessék csak védekezni, legyengíteni őket és találd meg azt a pillanatot, amikor biztos be tudsz vinni egy nagyobb kombót. Egyébként szerintem a Zeusz-buffos Blade of Chaos a legrosszabb. Vagy Hades, vagy Poseidon.
És nekem sem buggolt, nem akadt, nem hibázott a grafika, a hang is csak az első fejezetben késett néha.
-
james001
veterán
Nekem egyszer se buggolt-t be,nem voltak textúrahibák se,csak azon húztam a számat mindig hogy mikor másnap leültem játszani vagy elindítottam egy chapter-t akkor marha sokáig töltött előtte. De az mondjuk tényleg idegesítő volt hogy elzoomolt k.va messzire néhány helyen,volt hogy emiatt le is estem véletlenül.

Harcnál meg tudod védekezni is kéne néha
Sőt van parry is 
Nekem egyébként bejött ez a rész is,bár lehetett volna hosszabb és nehezebb tényleg,viszont a boss fight-ok,a látvány,stb. kárpótol

-
DM-Fan
nagyúr
Igen, nálam is a Half-Life 2 az örök 10 pontos, überelhetetlen játék. Az a gravygun és az átrendezhető, rmbolható környezet (és a tárgyakkal való hajigálózás) zseniális volt.
NeoExDeath: "Elkezdtem de még nem vittem végig, nagyon durván komor hangulatú, remélem a LoU azért nem depizik annyira."
Hát, pedig készülj fel, hogy igencsak depis! De a sztori ezt indokolja. Néhol gyönyörködős, néhol megkönnyezős, néhol rettegős, néhol besz*ratós, néhol meg igazi akció. Lesznek szép nagy, nyílt terek kint a természetben is, ahol szépen süt a nap, stb. Sóval nem egy sötét valami, csakhát érezni, hogy volt egy világégés. Amolyan Legenda vagyok hangulata is van néhol, ahogy azt előre sejteni lehetett.
-
DM-Fan
nagyúr
Én is haladok vele, 7 óra játékidőt tettem eddig bele, most azt írja, 47%-on vagyok, nem tudom, mennyire reális, de szerintem nagyjából az lehet (most jutottam túl a szállodás részen, ahol az udvaron a kislány segít puskával az állványról - financial district).
Már a launch party-n is azt beszélték az újságírók, hogy szerintük azért nem lehet teljes 10 pontot adni a játékra, mert igazából a műfaj sem újszerű, a sztorit sem először látjuk és szerintük is vannak hibái, de ugyanakkor mégis kiemelkedő és egy korszak kiváló összefoglalója, lezárása - mert valószínű az új konzolok új időszakot és azzal újszerű játékokat is hoznak majd.
Engem nagyon sokszor a Half-Life 2-re emlékeztet, nagyon hozza azt az apokaliptikus hangulatot, az egyes csoportok összefogását és ugyebár ez is egy kényszerű utazás egy elpusztult világban. Jó ez, szerintem minden forintját megérte, tényleg nem mindnnap jön ilyen szinten kidolgozott játék, ahol ráadásul tényleg minden lövést kétszer meg kell gondolni, minden fegyver- vagy karakterfejlesztést előre megrágni és nagyon nyitott szemmel járni/gyűjtögetni. Valahol az új Tomb Raider-ben is ez tetszett, örvendetes, hogy a játékfejlesztők rájöttek, hogy el kell mozdulni a realitás felé és nem agyatlan hentelésre kell alapozni a mai címeket. Néha kell az is, de szerintem nagyon jó ez az irányvonal is.
-
DM-Fan
nagyúr
"Sajnos van más is, ami ront a hangulaton. A csapattársak trappolnak ezerrel körülöttem amíg én lopakodok, sőt a klikkereknek neki is futnak, a sima fertőzöttek előtt is elrohannak de nem veszik észre őket."
Abszolút így van, ez engem is nagyon zavart, pedig máshol írták, hogy mennyire alkalmazkodnak a társak és hogy életszerűen viselkednek. Hát, rohadtul nem!
"Az ez utáni átvezető kisfilm alatt meg egyszerűen eltűnt a hang."
Na, nekem azzal nem volt gondom, a legmagasabb minőségű, LPCM 5.1-ben tolom, úgy szól a rendszeremen, mint az állat, vigyorgott az erősítő, mert ilyen jelet még BD-ről is keveset kap.

"Biztos van akinek elég a látvány amit a ps3 nyújt, de ennél a játéknál nagyon sokat dobott volna a hangulaton ha egy jóval erősebb vason fut, egy ps4es grafikai megvalósítással valami eszméletlen lehetett volna ennek a kihalt környezetnek az ábrázolása."
Nekem is pont ez jutott eszembe, mert sok helyen bizony pixeltenger. Na de majd az új Uncharted! Viszont azt néztem, hogy félelmetes szintre jutott a Naughty Dog a motion capture-rel, néha tényleg abszolút olyan érzésem volt az átvezetőknél, mintha élőszínészeket néznék, nem is mo-cap animációs figurákat.
-
Mister_X
nagyúr
Azóta lejjebb ment az 9.5-re, igaz, visszaolvasva a tesztet, túl hamar estem neki az írásnak a végigvitele után.
Viszont még mindig merem állítani, hogy ez a legjobban összerakott God of War. Annyi a nyitja, hogy másképp kell megközelíteni, mint az etalon harmadik részt - itt nem fogunk isteneket kibelezni és fel-alá járkálni az Olympos csúcsa és az Alvilág között. Annyit kell elfogadni, hogy Kratos itt még nem olyan erős, mint a tizenkét évvel később játszódó 3-ban és korántsem annyira céltudatos, mint később.
-
Sundesz
addikt
6 perces demo? Ronda?

Last of Us demo alapján még PC-n is megállná a helyét, 7 éves hardvertől meg egyenesen dicséretes az, amit kihoztak. Ahogy folyik az ablakon az esővíz a felhőkarcolóban szerintem egy olyan apró részlet a sok közül, ami profi. Kb. 2.5 m-ről játszottam azt hozzá kell tennem.
-
Goldwin
aktív tag
-
RohamDroid
aktív tag
-
rachmaninoff
aktív tag
Persze, csak nekem kellemes benyomás volt a kóstoló, de nem állítom, hogy egyik jobb a másiknál.
A KZ 3. részben a textúráktól eltekintve (512MB RAM powah) a vizuális része a játéknak szerintem óriási. A particle system, a színkezelés, fények/árnyékok (néha multiban látom, ha jön valaki a sarok mögül), a folytonos földmozgás miatt porzó plafonok, a távolban gomolygó gombafelhő, stb. A hardver és a kiadás évének függvényében én grafikailag áll-leesés kategóriába tenném.

-
Mister_X
nagyúr
Simán PS3 browseréből letöltötte USB stickre és a gyökérkönyvtárakar is létrehozta. Aztán volt itt cumizás még... elfelejtettem a Plusos profilom jelszavát. Azaz tudom, hogy mi kellene, hogy legyen, de úgy emlekeztem, hogy Originnek is ugyan azt adtam meg. Mint kiderült fél óra vergődés után, a PSN ID jelszavam csupa kisbetűs, az Originben nem.
Nem tudtam új jelszót sem igényelni, mert a mailfiókomhoz aztán tényleg nem tudom és a Yahoo recoveryje nem fut le mobilon, nem ismeri fel.Nah, cirka 125GB cucc van belökve a letöltési sorba. A legnagyobb az MLB13 a maga könnyed 24GB-jával

-
Brian_GT
őstag
Jajaja ezért mondom hogy talán idén már mi is felkerülünk a térképre

Melyikre gondolsz ami a moziban volt megrendezve és Vettel-el volt promózva?? jah nem...hülye vagyok az gt5 megjelenésekkor volt. Amúgy az is egész jó volt azon ott voltam. Akkor még Pécsen laktam és a legjobb 10ben voltam...6. lettem és mehettem volna a pesti döntőre, de nem volt megoldás a felutazásra + 6. is azért lettem mert még ps3-am sem volt akkor szóval a gt5-t életemben nem játszottam még
Tudtuk, hogy a Suzukai pálya lesz és ps2n gyakoroltunk rá. Ahhoz képest a 6. hely jó lett. 
Dee egy ilyen kis vmi sehol sincs ahhoz amit itt academy alatt kérnek tudásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 58.5 mm full fém tamper
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem tényleg ilyen "sima ügy" lesz, mint amilyennek tűnik a beszerelés, beüzemelés stb.

mert lassítanak és kezelhetetlené teszik a vezetést.
.)

főleg a hangokban és az AI-ban.

Feldobtad a kedvem
Sőt van parry is
Nagyon tetszik