Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Az lehet, hogy a TV nem bírja a képfrissítést és azért akadozik?
-
mAtThEw0319
senior tag
Én hiába töltöttem fel a Maestro kártyámat... semmi változás. Azt írja, hogy nem valós a kártya adatai.. internet böngészőben (gépen) meg a kártyaszámra írja, hogy nem valós.. amúgy nem tudom eldönteni, hogy mikor kaptam meg a kártyát.. 2012 március vagy április.. ez a kettő közül az egyik biztos... de nem is a kártya kezdeti idejére panaszkodik hanem a kártya számára... nem értem.. akkor miért ismeri fel a store a kártyámat? (jobb oldalt jelzi mikor beírom a kártyaszámot, hogy maestro, megjelenik az ikon | a böngészőben (gépen) meg kilehet választani a Maestro kártyát.. de hiába.. mert nem fogadja el.. ) Már vásároltam a kártyámmal neten többször is... eddig nem volt probléma.. nem értem mi a baja... HELP PLS!

-
KERiii
tag
no megérkezett a 30 napos Ps+ tiral. sikeresen aktiváltam, már töltöm is a játékokat, de ha lejár a 30 nap akkor utána is tudok játszani a már feltelepített játékokkal?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
A PSN válogatós, a Maestro kártyák kiválasztására nem is emlékszem, lehet csak Visa meg MasterCard van (az én MasterCardomat meg se ette, Visa a nyerő).
-
Helmoras
őstag
Szevasztok, ilyen God of War saga-t lehet kapni valahol újan?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nokia párti
üzenetére
Szétszedés nélkül nem fogod megtudni és igen, a CECHG04-ben kétféle megoldás volt, a régebbi a rosszabb és azok szinte mind elhullottak.
-
nokia párti
őstag
Szerintetek van arra valamilyen mód, hogy kiderítsem milyen olvasófej van a CECHG04-es FAT gépembe, anélkül, hogy szétszedném? Olvastam több külföldi oldalon is, hogy ezt a modellt még 2 fajta lencsével szerelték.
Lehet ebbe valami? -
Buster17
addikt
"Eladó egy Super Slim 12 gigás kiadás,közel egy év garival,csak exkluzív címekkel.
Játékok:
Killzone2
Killzone 3
Resistance
Resistance 2
Resistance 3
Uncharted
Uncharted 2
Uncharted 3
God Of War Ascension
God Of War Saga ( öt játék egyben,1,2,3 és a 2 psp rész )
Metal Gear Solid 4
Heavenly Sword
Demon's Souls
80000-ért adnám."Ennyiért megérné? Én egy kicsit sokallom

-
buci30
addikt
ps3 movi demo lemez letöltése honnan lehet?
Mert most rendelek move packot kamera meg 1fagyi és külön még 1fagyit ,de lemez nincs benne azt mondták ingyenesen lelehet tölteni.
De én nem találom

-
Dancii
tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, vagy már próbáltad:
Egyik haverom járt egyszer így, csak nem tudom melyik bankkal.
A lényeg az volt, hogy a normál bankkártyája nem volt jó netes fizetésre, igényelnie kellett egy ún. internet kártyát. Ugyanúgy nézett ki mint egy sima bannkártya, csak nem lehetett "használni", ezt értsd úgy hogy nem volt rajta mágnescsík, csak egy megfestett műanyag lapka.
Na és ami azon volt szám, azzal tudott neten vásárolni.
Lehet, hogy nálad is hasonló a para? -
meoindil
aktív tag
válasz
jookomak
üzenetére
Üdv!
Én még csak épp belekezdtem most, de nagyon jó, egyedi hangulatú játék. A grafikájára semmi panasz nem lehet hiába csak konverzió, mivel az egész egy sajátos - a japán festészetet, fanyomatokat idéző képi világgal rendelkezik, igazából nem kívánja azt a fajta részletességet textúrázást mint egy "hagyományos" akciójáték. Szerintem a GoW és hasonlók sehol nincsenek hangulatban az Okamihoz képest, egyszerű csicsás henteldék. Ez meg JÁTÉK. Valószínűleg Move-val még hangulatosabb, de kontrollerrel is jól irányítható. Még szerencse hogy portolták a PS vonalra.
Ilyen minőségi játékokból kellene sokkal több! -
ldave
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
A kártya pedig dombornyomott Mastercard.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Igen, végig megvolt a PS+ a 30 nap alatt. Már az első napon beállítottam, hogy nem kérem a hosszabbítást.
-
petya1992
tag
Köszönöm a válaszokat akkor már értem miért ilyen olcso

Egyenlöre kormány kellene hozzá viszonylag olcsón. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Az biztos gond lehet.
-
törölt tag
Tomb Raider Digital Edition 5738 Huf
Ez vajon miben különbözik a lemezes változattól ?
-
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Hiába próbálkozol, nem fog menni !
Keresd IceAkos-t, tőle vegyél feltöltőkártyát, vagy ugorj ki UK-ba és nyiss egy bankszámlát.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
üzenetére
Így van. A GT5 Prologue csak egy kvázi demo volt, ami még 2008. év elején jelent meg, míg a GT5 végleges, teljes verziója 2010. novemberében. A platinum ez utóbbi budget-kiadása (ahogy az az általad linkelt képen is látható), de a lemez tartalma teljes egészében egyezik a fullos GT5-ével.
-
ldave
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nem tudom leslieke-nek hogy sikerült, de most megpróbáltam én is az angol fiókomra a magyar bankkártyámmal feltölteni pénzt, de nem sikerült, nem fogadta el. Szóval szerintem ezt még mindig nem lehet.
-
-
petya1992
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a GT5 Prologue és a Platinum között?
-
FuRiONight
addikt
Filmet szeretnék nézni ps3-on (már néhány filmet néztem), de ez valahogy nem megy.
Ugyan úgy átkonvertáltam az első HSZ-ben lévő progival, de amikor rádugom a ps-re a pendrive-ot, meg is jelenik fel is ismeri, de zöld szinűen jelzi a mappát. Amikor pedig elkezdeném lejátszani, berakja teljes képernyőbe, de semmi nem történik, tekerni se tudok se semmit. Csak a ps gombal tudok kilépni. Többi filmet simán vitte, fat32-re formáztam a pendrive-ot, és a filmek mérete is fa32-re lett állitva (vagyis a nagyobb filmeket feldarabolta 2-3 részletre) és eddig szépen ment.
Mi lehet a gond? Miért jelzi zölden a mappát? Valaki gond van, ha igen mi az?
-
MasterMark
titán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ez a gond.

-
ldave
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ha UK-s a cím amit megadsz, akkor a bankkártyához regisztrált címnek a bankodnál is angolnak kell lennie. Magyar lakcímes bankkártyát nem lehet UK-s profilhoz regisztrálni. Legalábbis régen nem lehetett,
-
kexksz
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Én is ékezet nélkül írtam, milyen kártyád van?
-
mAtThEw0319
senior tag
Nah srácok! Nem akarok mégegyszer 1 napot várni evvel a PS+ 30 napos triallal...
beírom a nevem, a bankkártya adatait és nem jó valami. Valószínűleg a nevemre tippelek, mert nem ékezetesen van beírva? Vagy mi lehet a gondja? Pedig mindent helyesen adok meg, kivéve a lakcímet. Oda egy kamu UK-s címet írok be. Amúgy mikor beírom a bankkártya számot, jelzi is, hogy ez egy Maestro kártya. Utána beírom a többi adatát, majd a lakcímet és azt írja, hogy a kártya adatai hibásak. Ékezetesen kellene beírni a nevemet a bankkártya adatokhoz? Ha igen, akkor azt, hogy tudom megcsinálni? -
FZsolt15
aktív tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Psn-es. Mással nem nagyon játszottam, megpróbálom ma mégegyszer.
-
FZsolt15
aktív tag
Tegnap játszottam vagy két órát a Brotherhood-dal és elkezdett akadozni a játék, ez normális

( #45625 ) nokia párti: Slim 2504A, kb 2.5 éves
-
Brian_GT
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hogy lehet kapni

-
KERiii
tag
Ezt valaki már próbálta? 90 nap ingyen trial PS+ ha regisztálsz és kiprobalod a 30 napos sky tv trialt.
-
KERiii
tag
HAli!
Akár a 90 napos tagsággal is letölthetem az összes játékot ingyen ami ITT van? -
WhiteWalker
nagyúr
Ebben mi az akció?

-
eszgé100
őstag
most hogy előfizettem a ps+-ra rohamosan elkezdett csökkenni a tárhely a vinyómon. az lenne a kérdésem, hogy amivel most nincs időm játszani, azt letörölhetem, és később le lehet tölteni valahonnan? ha igen, akkor merre találom ezt az opciót?
-
dilipok
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
ja, varjal. vagy hivd fel a supportot, ha mondjuk 2 napig nem megy
-
-
kexksz
addikt
válasz
Dominiator
üzenetére
Nincs a monitorodon hangszóró, mégis mit gondolsz, honnan jönne a hang?

Whoops, nem láttam, hogy van másik oldal.
-
Agaba
csendes tag
válasz
Dominiator
üzenetére
Én is ilyen monitorral használom, egy vezeték nélküli füles kíséretében. Szerintem amelyik hangforrásnak jack csatlakozós bemente van az használható a monitorral!
-
dilipok
veterán
válasz
Akos2110
üzenetére
gondolom a game.co oldalan latszik a rendelesed. Onnan tudsz a supportnak irni. Ha meg ott sem latszik, akkor csak valami hiba volt a matrixban

mAtThEw0319: mar elsonek is ezt irta? Vagy mar beirtad elotte sokszor? Neten vasaroltal mar korabban a kartyaval? Magyal psn-rol beszelunk?
-
Akos2110
tag
Aki szokott vásárolni game.co.uk-n meg tudná mondani, hogy mennek ott a dolgok?
Szóval most regisztráltam és vettem is ppvel egy psn feltöltőkártyát, azzal a reménnyel, hogy gyorsan megkapom emailben. A probléma az, hogy paypallen a rendelés nem is látszik (ez érdekes), viszont kaptam egy megerősítéses emailt de abban nincsen semmi. -
mAtThEw0319
senior tag
Nah srácok hiába adom meg a saját bankkártyám számát.. azt írja, hogy túl sokszor próbálkoztam, próbáljam meg később és zárójelben (45). A teljes szöveg angolul:
”This action has been attempted too many times.
Please try again later. (45)”Próbálkoztam 45 perc múlva, de semmi. Akkor gondoltam tegnap este, hogy megpróbálom másnap délután, de semmi. Ugyan ez a szöveg fogad. Szerintetek mennyit kellene várnom, hogy jó legyen és elfogadja?

-
tunkiih
őstag
válasz
Dominiator
üzenetére
így van, ha lenne rajta hangszóró akkor nem lenne gond..

-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Dominiator
üzenetére
Az RCA kábeleket kell rákötnöd valamire átalakítóval, vagy anélkül + be kell állítani PS3-ban, hogy a külön kimeneten jöjjön a kép és a hang. Akkor lesz hangod.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dominiator
üzenetére
Ha ilyen monitorod van, akkor nem lesz hangod, mert ebben nincs hangszóró.
-
Sefter
veterán
válasz
Dominiator
üzenetére
az LG honlap szerint nincs beépített hangszóró...így hangja sem lesz.
Megoldás: fejhallgató használata , házimozi rendszerre kötés...stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem nem ment anno, lehet mar most eltoroltek (bar nem lenne logikus szamomra, de aztan a ki tudja
Biztos, hogy nem... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)